Terwijl we 280-karakters social raketten afvuren, het noodzakelijke doel en de verontwaardiging leren voor een maximaal effect, bijwerken en herladen om opnieuw in de volley te schieten, maak ik me zorgen dat we een wereld vergeten zonder voortdurende interculturele conflicten en de morele moed die nodig is om vrede te sluiten, schrijft Alex Washburne.

COVID sucked. Voor het geval een pandemie nog niet erg genoeg was, moesten we ook nog het oorlogsgebied van de pandemiediscussie meemaken tussen mensen die bang waren voor een virus, conservatieven die bang waren voor een autoritaire bureaucratie van De Wetenschappers, liberale wetenschappers die bang waren voor Trump, klimaatverandering en het verkrijgen van een vaste aanstelling, en allerlei andere benadeelde partijen die wanhopig op zoek waren naar erkenning van de geldigheid van hun punten.

Nu nemen de gevallen af en leiden opeenvolgende uitbraken tot een afnemende medische vraag en sterftelast (zoals voorspeld door mijn voorspellingen voor 2020 en bevestigd door onze analyse van de uitbraken van Delta en Omicron). Als het stof is neergedaald en onze door de strijd geharde zielen verzachten te midden van de sociale ravage die door onze strijd is aangericht, is het begrijpelijk dat we dorsten naar de goddelijke drank van vrede. Ook ik dorst naar vrede. Hoewel ik dankbaar ben dat mensen zich verontschuldigen voor lockdowns, zich verontschuldigen voor het beschadigen van kinderen, enzovoort, is er nog steeds onopgeloste materie die we moeten bespreken voordat de balsem van genade kan worden toegepast.

Neem als anekdotische oefening professor Scott Galloway die oproept tot amnestie voor COVID en zich tegenover Bill Maher verontschuldigt voor zijn pleidooi voor het sluiten van scholen. De gegevens tonen nu aan dat het sluiten van scholen schadelijk was voor kinderen en op een zeer onrechtvaardige manier. We zijn doorgegaan met het sluiten van scholen ondanks dat velen van ons (waaronder ikzelf) al deze verwachte gevolgen hadden uiteengezet, en toch hebben degenen onder ons die deze ramp zagen aankomen niet de genoegdoening noch de genade van de voorstanders van het sluiten van scholen die barmhartigheid zou vergemakkelijken.

De sluiting van scholen heeft niet alleen kinderen schade berokkend, maar enorme ongelijkheden in onze media-, bedrijfs-, academische en sociale media-ecosystemen hebben de schade mogelijk gemaakt van mensen die zich tegen de sluiting van scholen en tegen ander schadelijk pandemiebeleid hebben uitgesproken. Jennifer Sey verloor haar baan bij Levi’s omdat ze tegen de sluiting van scholen was, ik verliet mijn academische functie omdat ik geen belastinggeld wilde gebruiken om quarantaines bij kinderen op de universiteit te modelleren, en talloze anderen ondervonden aanzienlijke professionele gevolgen van hun deelname aan het beleidsproces op het gebied van de volksgezondheid door hun oprechte mening te uiten.

  Vaccins stoppen geen Covid ziekenhuisopnames of sterfgevallen

De auteurs van de Great Barrington Declaration werden in de academie verstoten omdat ze de artsen van de wereld alleen maar herinnerden aan hun Eed van Hippocrates en de eenvoudige medische ethiek van het niet schaden van patiënt A om patiënt B te helpen. Vinay Prasad is gecanceld op medische conferenties.

Terwijl degenen die de schade aan kinderen voorzagen professionele schade opliepen, werden degenen die hun bullebak preekstoel om aan te dringen op het sluiten van scholen steeds prominenter. Andy Slavitt was een obscure McKinsey medewerker tot de pandemie toesloeg, McKinsey raadpleegde het team van Cuomo tijdens de vloedgolf van NYC in maart 2020, en Slavitt werpt zich op als gedachteleider. Deze gedachteloze leider noemde kinderen ziektedragers en als gevolg van zijn onverdraagzame angstzaaierij kreeg hij een positie in de COVID taskforce van de regering Biden.

Talloze andere epidemiologen die hun etnocentrische perspectieven als “De Wetenschap” hadden gecentreerd, zagen hun volgelingen op Twitter exploderen, en ze gebruikten deze nieuwe bullebak preekstoel om jonge wetenschappers te blokkeren – waaronder ikzelf – die diversiteit in de kamer brachten door onze onafhankelijke overtuigingen uit te spreken.

Voor mij persoonlijk was de reden dat ik tegen het sluiten van scholen was, dat ik ben opgegroeid in de school-tot-gevangenis pijplijn van ondergefinancierde openbare scholen in Albuquerque. Ik had vrienden van wie de vaders hen sloegen, van wie de ouders alcoholisten waren, een vriend van wie de ouders aan methadon deden en voor ons allemaal lachend de koppen van kippen afsneden, van wie het leven thuis niet bevorderlijk was voor remote leren. Ik nam deze vrienden in mijn hart mee naar academische discussies over het sluiten van scholen.

Ik ben ook opgegroeid met een ernstig gehoorverlies en ik ben altijd afhankelijk geweest van liplezen om te overleven (om nog maar te zwijgen van slagen en een doctoraat in Princeton), dus soms verwoordde ik de concurrerende risico’s van maskermandaten op scholen door te pleiten voor slechthorende leerlingen.

  Canada's leiders zijn in paniek omdat burgers nu hun tirannie trotseren

Ondanks al hun gepraat over diversiteit, gelijkheid, inclusie en rechtvaardigheid, hebben veel blanke, liberale en bevoorrechte academici nog veel te leren over tolerantie. Het antwoord op mijn persoonlijke pleidooi was niet tolerantie, nieuwsgierigheid, begrip en medeleven, maar eerder oproepen van mensen die op privéscholen zijn opgegroeid en een hardnekkig blokkeren en intimideren van leiders in het vakgebied, waaronder mensen als Gregg Gonsalves op Yale, Gavin Yamey op Duke, Peter Hotez, Kristian Andersen, Angela Rasmussen en anderen die bekend zijn geworden door hun intimidaties, door hun schoten die ze afvuurden op mensen met een andere mening.

Als ik deze mensen hoor oproepen tot amnestie voor COVID, terwijl ik geblokkeerd en gemeden blijf door mensen met enorme macht in onze academische instellingen, terwijl mijn reputatie door het slijk wordt gehaald met leugens en onjuiste voorstellingen over mijn waarheden en mijn karakter, vergeef me, maar ik heb het moeilijk om genadig te zijn. Als ik iemand op MSNBC of Bill Maher om amnestie zie vragen, ondanks dat ze het voorrecht hebben gekregen om op internationale nieuwszenders te komen vanwege hun vijandigheden en intolerantie, dan zie ik een probleem. Terwijl ze oproepen tot vergiffenis om het sociale kapitaal veilig te stellen van mensen die fout zaten, wier gedrag schade veroorzaakte, hebben ze niets gedaan om de stemmen – en de mensen – die ze onderdrukt hebben, te verheffen.

Ik blijf geblokkeerd, geïntimideerd en gemeden door academici die hun ambtstermijn en institutionele macht gebruikten om verschillende meningen uit de kamer te weren. Jennifer Sey blijft werkloos bij Levi’s. Prasad blijft geschrapt door medische conferenties. De auteurs van de Great Barrington Declaration blijven verstoten en verkeerd gekarakteriseerd door degenen die de financiering van de wetenschap bepalen, conferentiecomités en andere knelpunten van academische mogelijkheden en macht. Dit zijn maar een paar voorbeelden en er zijn ontelbaar meer van ons die geleden hebben in dit sociale oorlogsgebied, vechtend voor onze oprechte overtuigingen in een moedige daad van deelname aan de volksgezondheid.

Het te vroeg neergedwarrelde stof besmet onze open wonden. De kinderen blijven geschaad, degenen die hen schaadden blijven gecentreerd als gedachteleiders, en degenen die de moed en het inzicht hadden om deze schade te voorzien blijven buitengesloten van de informatiebel die deze schade in de eerste plaats heeft veroorzaakt.

  Dood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallen

Vanuit mijn hart heb ik geen hekel aan de mensen die ons schade hebben berokkend om ons uit te sluiten van het beleidsproces op het gebied van de volksgezondheid en nog meer schade te berokkenen aan kinderen zoals de vrienden met wie ik ben opgegroeid. Ik begrijp dat zij bang waren, dat zij in heel andere omstandigheden zijn opgegroeid, dat zij, net als ik, producten van omstandigheden zijn, en dat zij toevallig de kanonnen en mortiergranaten beheersten terwijl ik alleen maar een Zwitsers zakmes had.

Ik zou dolgelukkig zijn om mijn mes te laten vallen als zij maar de controle over de kanonnen zouden afstaan, zouden stoppen met schieten vanuit hun machtsposities, ons zouden helpen om de gewonden te genezen en ons zouden helpen om de helden te verheerlijken die al die tijd gelijk hadden.

Waarom geven ze de microfoon niet aan ons om meer te weten te komen over wie wij als mensen zijn en hoe we deze schade hebben kunnen voorzien? Als ze zich rot voelen omdat ze ongelijk hadden, waarom delen ze hun sociaal kapitaal dan niet met de mensen die ze buitengesloten hebben?

Totdat we een betekenisvolle verzoening hebben, zal amnestie alleen maar de greep van de gevestigde orde op de academische macht, de media en het narratief verstevigen, waardoor we er bijna zeker van zijn dat we de mislukkingen van het pandemische volksgezondheidsbeleid zullen herhalen. Dus voor degenen onder ons die de schade aan kinderen hebben voorzien, kunnen we verder anticiperen op de schade van het verlenen van amnestie aan degenen wier bevende, intolerante handen nog steeds de kanonnen vasthouden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS zegt dat Netanyahu “extremistische” kolonisten op de Westelijke Jordaanoever in toom moet houden
Volgend artikelWaarom worden ‘blanken’ naar de achterkant van de grammaticabus gestuurd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De enige passende reactie op hen die ons hebben gedwongen is mijns inziens een nekplug of een weekje slingeren in de wind aan een laaghangende tak.

  Vergiffenis is pure onzin, amnestie ook. eerst mensen forceren zich dood te laten spuiten en dan sorry zeggen en doorgaan met in je job geld beuren…….no fuckin way

  • Duchesne oktober 30, 2023 Bij 10:46

   Inderdaad no fuckin way, de meelopers, mijn vrienden en buren enz, zal ik wel vergeven. Heb ik al gedaan. Maar de daders, never.

   En ze weten het, het broeit. Wereldwijd, de coupe is mislukt, deze aanval op de mensheid kan niet anders dan bestraft worden. Aan mij zal het niet liggen. Sleep ze de rechtbank in. En daar zijn miljoenen mensen wereldwijd mee bezig.

   Het einde van psychopaten tijdperk nadert. Ze weten het.

 2. Cojona is de punt van de speer… hun hele sekte moet worden exposed en opgerold. Al hun agenda’s moeten stoppen. De dag dat de geo-engineering stopt hang ik de vlag op de kop uit. De dag dat alle satanisten in bussen worden opgehaald voor massale publieke tribunalen en berechting voor doodstraffen of levenslange dwangarbeid, hang ik de vlag weer rood wit blauw.

 3. En ondertussen maar door blijven lullen over een ‘virus’ dat nooit is aangetoond! Zo houden we dezelfde domme schaapjes bijeen in de CV-leugen van de massamoordende ‘medische’ minfphvkers.

  Het hele CV-project is ÉÉN GROTE LEUGEN, dat alleen bedoeld was om de bevolking de stuipen op het bange lijf te jagen zodat ze vrijwillig in de rij zouden gaan staan voor de zelfmoordprik. Dat is gelukt, voor het grootste deel, en de rest zal later nog een keer de keuze worden gegeven.

  Ze zijn, nu de weigeraars en critici steeds talrijker worden, bezig zich te beraden en voor te bereiden voor den totalen Krieg tegen deze mensen, ofwel met wapens of met spuitjes, in alles wat we eten en drinken of door het in de lucht te verspreiden, met muskieten en/of chemtrails.

  Ze kunnen het zo gek niet bedenken of ze weten wel een manier om genocides te plegen op de mensheid!

 4. Vergeven heeft alleen zin wanneer er een verwijt is. Dit is een afleiding van de kern vraag: wat er maatschappelijk/politiek moet worden gewijzigd nu blijkt dat de sukkels overal zijn ingetrapt en nog steeds niets, of veel te weinig toegeven❗️Probleem:: Sluit ze op en ze worden vervangen door andere eikels die opnieuw het corrupte systeem zullen misbruiken. Vandaar: het systeem moet veel meer door de burgers te beïnvloeden zijn en politiek en het geldsysteem moeten gescheiden worden. Een DAO achtige opzet waarbij de bevolking de vinger aan de pols houdt over de financiën zonder dat de politiek daar ook maar iets over te zeggen heeft. Deze Decentralized Autonomous Organization van het volk moet er snel komen. Ik denk dat we ook over energie en milieu veel meer te vertellen moeten krijgen. Wanneer de politiek geen vrede weet te bewaren, gaan ze allemaal ontslagen worden en absoluut niet bepalen of onze kinderen moeten gaan vechten door hun mislukt beleid. – Tot zover een aantal voorbeelden van systeem ontwerp fouten die we aan moeten pakken willen we geen herhaling van zetten krijgen❗️De laatste 3 jaren heeft de politiek zo mega veel blunders doorgezet dat het tijd wordt de top van het ambtenaren apparaat in z’n geheel naar huis te sturen. Immers denk je als ambtenaar dat je het beter weet, doe het dan! Het kan toch niet weer zo zijn dat net als in WW 1&2 de top in Engeland zit en wij hun politieke misrekeningen mogen oplossen thuis…. ❗️De schofterige winsten die nu gemaakt worden door de elektriciteitsmaatschappijen is nog zo’n voorbeeld van misrekeningen van de politiek. Ik heb er nog wel 20. Waar het om gaat is controle door het volk. Niet andersom❗️

 5. voor dat soort tuig geen genade geen Amnesty om welke reden dan ook, Zij moeten verplicht hangen van af eerste de beste boom of lantaren paal van af 2de kamer tot Davos

 6. Beste Mensen

  Indianen hebben vergiffenis getoond
  Aan wie ?
  Aan de All Aliens welken kunnen handelen via inkruipen in de makkelijkst toegankelijke belichaming van de dieren genaamd mensen
  Aangezien All Aliens doorzichtig zijn als Kwallen
  Het witte lichaam het beste toegankelijke is
  Vrede Sluit men niet
  Vrede is geen voorwerp die in een gevangenis in veiligheid kan worden gesteld
  Vrede is ook niet iets wat op straat gegooid is
  Wat zo op te rapen valt
  Vrede staat in verbinding met Universele Liefde
  Vind die en onderhoud die
  Waar te vinden ?
  In hetzelf
  Zonder tussenkomst van vals Ego ik
  Waar zijn de indianen gebleven ?
  Allemaal vermoord
  Uitgeroeid
  Door die Nare Wezens die heden ten dage onder opgelegde dwang die VerGift Prikken uitdeelt

  Dank U

 7. Vergiffenis nooit! Ongevaccineerden werden buiten de maatschappij geplaatst, kregen problemen op het werk, ruzies in families, konden niet meer sporten, konden niet meer naar de bioscoop, konden niet meer op vakantie, konden niet naar het restaurant en werden voor gek verklaard (geframed)…..
  Nee, Neurenberg 2.0!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in