In februari 2022 meldde ik bij patiënten in mijn natuurgeneeskundige praktijk secundaire vaccinshedding (vaccinuitscheiding, zoals door hen ervaren in heel 2021. Pfizer had hier aan de FDA erkend dat spike-eiwit shedding van COVID-gevaccineerden kon optreden door uitademing en huidcontact. Ik schreef daarover hier.

Van de mensen die om andere redenen al mijn patiënten waren (geen van hen kwam in eerste instantie bij mij in verband met sheddimg), merkten 26 personen symptomen op tijdens, en vaak na, contact met COVID-gevaccineerde mensen (later nog een paar). Geen van de 26 personen was zelf COVID-gevaccineerd. Deze verdeling van de eerst gemelde 2ary symptomen vertoonde een duidelijk tijdspatroon, schrijft Colleen Huber NMD.

Dat tijdspatroon correleert met de vaccinopname in de VS in 2021.

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
https://usafacts.org/visualizations/covid-vaccine-tracker-states

Deze interactieve grafiek van USAFacts beweert dat 30% van de Amerikaanse bevolking op 1 april 2021 een COVID-vaccin had gekregen en dat 54% van de Amerikaanse bevolking op 30 juni 2021 een COVID-vaccin had gekregen. Ik zeg “beweert”, omdat er apothekers en gezondheidswerkers waren die fel gekant waren tegen deze experimentele injectie, evenals bedreigde werknemers en studenten die beter wisten dan deze injectie te nemen, maar ook niet ontslagen of geschorst wilden worden, en ik heb geen idee wat voor afspraken er mogelijk zijn gemaakt tussen individuen in deze groepen. Het volstaat te zeggen dat ik vermoed dat het percentage COVID-gevaccineerden in de Verenigde Staten wordt overschat.

(Wat mijzelf betreft: mijn trouwe abonnees weten waarschijnlijk dat ik hier de eerste uitgebreide waarschuwingen heb gegeven over meerdere aspecten van de gevaren van COVID-vaccins, en in mijn boek Neither Safe Nor Effective worden meer dan 300 studies uit de peer-reviewde medische literatuur aangehaald over de problemen met de COVID-vaccins. Het staat op de Forensic Medicine bestseller lijst op Amazon sinds het uitkwam in mei).

  Het ultieme bewijs dat de COVID-injectie het sterftecijfer niet stopte

Na de zomer van 2021 hoorde ik steeds minder secundaire vaccinreacties van de patiënten in mijn praktijk.

Twee interessante uitzonderingen blijven over:

Geval 1: Een tertiaire vaccinreactie

Verschillende keren in 2021 hadden patiënten mij gevraagd of hun eigen blootstelling aan mensen met een COVID-vaccin verder kon worden doorgegeven aan familieleden thuis. Ik vertelde hen dat ik daar nog niet van gehoord had, en ik dacht dat ze zich geen zorgen hoefden te maken.

Deze week kwam er echter een patiënt binnen over de secundaire vaccinatiereacties die zij nog steeds krijgt door de nabijheid van COVID-gevaccineerden. Zij behoorde tot de 26 die ik eerder had geteld. Na een dergelijke blootstelling had zij enige tijd na thuiskomst last van menorragie, malaise, uitslag, jeuk, vermoeidheid en hoofdpijn.

Haar man had tegelijkertijd ook last van de symptomen van malaise, vermoeidheid, hoofdpijn en jeukende huiduitslag, hoewel hij op dat moment niet rechtstreeks was blootgesteld aan mensen die met COVID waren gevaccineerd. Bij elk voorval van blootstelling van de vrouw begon de man bij thuiskomst symptomen te vertonen, en voor beiden verdwenen de symptomen binnen ongeveer een dag. Dit overkwam hem meerdere keren. Dit was de eerste keer dat ik hoorde dat tertiaire blootstelling aan COVID-gevaccineerde mensen waarschijnlijk symptomen veroorzaakte.

Dus ik denk dat tertiaire blootstelling de moeite waard is om een open geest over te houden, terwijl ik tegelijkertijd denk dat het nu is ontkracht als een belangrijk gezondheidsprobleem, vanwege de schaarste ervan.

Geval 2: Een rol voor zinkoxide?

Een andere patiënt, in een liefdevol huwelijk van meer dan 30 jaar, probeerde wanhopig haar man over te halen om zijn drie COVID-vaccins niet te halen, maar het mocht niet baten; hij was vastbesloten ze te halen.

  Veroorzaakt mRNA vaccinatie kanker?

Nadat hij zijn eerste COVID-vaccin had gekregen, begon zij zich vaag ziek te voelen in zijn nabijheid, maar hij wilde het niet geloven en stond erop dat hij zijn tweede zou krijgen, en daarna een booster. Bij elk volgend vaccin is ze zieker dan voorheen in zijn aanwezigheid. Ze kan niet langer dan 20 minuten in dezelfde kamer met hem zijn, of ze blijft urenlang ziek. (Hij houdt vol dat zijn vaccins niet de oorzaak kunnen zijn van haar symptomen.) Nu zou je kunnen denken dat haar eerdere verzet tegen de COVID-vaccins haar ertoe aanzette zich ziek te voelen, maar dat zou het volgende niet verklaren:

Twee van hun kleinkinderen hebben ook deze reactie op hun grootvader sinds zijn 2e en 3e COVID-vaccinatie, waarvan één een zuigeling is, en zij vermijden hem fysiek. De hond kroop en sliep ’s nachts aan zijn voeten. De hond kan er niet meer tegen om bij hem in de buurt te zijn, en benadert hem snel en loopt dan binnen enkele seconden weg. Alles bij elkaar genomen heeft deze man een prachtige en heerlijke persoonlijkheid, en de schoonheid van een sterk en verder gelukkig huwelijk, waarin het echtpaar al meer dan 30 jaar oprecht van elkaars gezelschap geniet, en hij wordt over het algemeen aanbeden door alle familie en vrienden, aldus zijn vrouw.

Toen de vrouw, mijn patiënte, onlangs tijdens een lange autorit en op andere momenten van noodzakelijke langdurige nabijheid in de buurt van haar man moest zijn, klopte haar distale cephalische ader in een pols zichtbaar, en dat soms dagenlang. Ik heb deze kloppende ader gezien. Ze krijgt op die momenten ook jeukende uitslag. Onlangs begon zij zich in te smeren met een zonnebrandcrème op basis van zinkoxide, wanneer zij voor langere tijd in de buurt van haar man moest zijn, en de ader klopte toen even en daarna niet meer. Ook ontwikkelde haar huid geen jeukende uitslag na het aanbrengen van zinkoxide. Dus brengt ze nu een royale laag zinkoxide aan op de blootgestelde huid wanneer het stel een kamer of voertuig deelt, en het lijkt haar een aantal keren te helpen.

  Nieuw-Zeelandse regering geeft elite vrijstelling van dodelijke Covid vaccinaties, terwijl ze de bevolking dwingt zich te laten vaccineren

Ik zou deze strategie afraden voor kinderen en mensen in de reproductieve leeftijd. Elizabeth Plourde PhD heeft informatie verstrekt dat huidproducten met zink- en titaniumoxide gevolgen kunnen hebben voor de voortplanting die zorgwekkend kunnen zijn. Haar boek over zonnefilters biedt belangrijke waarschuwingen voor degenen die meer bang zijn voor de zon dan voor commerciële producten die rechtstreeks worden aangebracht op het grootste orgaan van het lichaam: de huid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBELANGRIJK: Navo-plannen voor Oekraïne uitgelekt – Meer informatie
Volgend artikelVideo’s – Russische artillerie vernietigt wanordelijke Oekraïense terugtrekking uit Bakhmut – “845 dode Oekraïners”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Tja… als dit allemaal waar is, dan is er geen redden meer aan. En de vraag is of je dit nog wil overleven, want in wat voor wereld overleef je dan? Ik krijg eerder het gevoel dat dit soort berichten de lower death drive in ons moeten activeren. Mensen in doodsangst worden roekeloze mensen en bestuurbare mensen, de cocktail die de elites nodig heeft om ons van orde naar chaos te bewegen. Ik voel het ook in mijzelf… ik voel dat mijn gedachten roepen… FUCK IT… MAAK DAN OOK LEKKER JE GELD OP EN DOE ALLES WAT JE WIL ZONDER ANGST VOOR DE DOOD. Met als gevolg dat er bizar en grenzeloos gedrag ontstaat. Drugs, sex, spullen, huizen, auto’s… eigenlijk precies wat heel veel mensen onbewust al doen. Bij mij in de straat hebben de meesten een nieuwe auto, aanbouwen van hun huis, verre reizen en affaires… subliminaal voelen mensen (want het onderbewustzijn dat ze negeren weet heus wel dat het mis gaat in de wereld) dat ze hun bucketlist moeten afwerken omdat het zwaard van damocles boven hun hoofd hangt. Mensen rennen zichzelf voorbij.

  Het zijn de ‘positieve’ mensen die op de vlucht zijn voor hun gevoelens, op zoek naar positieve gevoelens. De mensen met gezond verstand zijn zich aan het voorbereiden. Met dit soort info wordt hun voorbereiding min of meer zinloos en gaan ze misschien ook meedoen aan de fatalistische gekte van de schapen. Maargoed… dit is wat ik, als ik eerlijk ben, in mijzelf merk en beschrijf. Als we elkaar allemaal besmetten met die vaccins, dan is er (in Nederland al helemaal) geen vluchten aan.

  • Beste Naam*,

   Als dit zo doorgaat probeert straks iedereen afstand van elkaar te houden om niet besmet te raken.
   Je zou er haast gek van worden.
   Ik zelf kan slechts zorgen dat ik voldoende mineralen en vitaminen binnen krijg en daarbij hopen dat ik geen vervelende zaken ga bemerken.
   Desondanks bemerk ik af en toe jeukplekken op wisselende plaatsen op mijn lichaam.
   Verder soms vermoeidheid zonder aanwijsbare reden en hoofdpijn.
   Ik ga echter geen mensen mijden omdat ze vermoedelijk geprikt zijn, ik ga mijn leven niet moeilijker maken dan dat de Pharma en overheid dat al doen.

   ( fijne paasdagen gewenst )

   • Die jeuk herken ik. Ik heb al een tijdje last van een hele droge huid. Ik begin te vermoeden dat dit misschien komt van alle chemtrails en dat het water (drinken/douchen) daardoor compleet wordt verpest.

    Verder leef ik gewoon mn leven. Als mijn tijd komt om te sterven, dan komt mijn tijd om te sterven. Ik ben wel klaar met de angst. Ik ga me niet in een hol verbergen en afstand tot mensen houden zodat ik zo lang mogelijk in deze rare gestoorde wereld kan (over)leven. Ik wil niet persé dood, maar zo onderhand is de dood een welkome finishlijn aan het worden. Ik geniet van ZIJN, maar wat moet je in dit leven op deze aarde als alles wereldwijd in een hel wordt omgetoverd.

    Leef en wat komt dat komt. Het aardse is tijdelijk, we kwamen met niks en we hebben dus niks te verliezen. Deze incarnatie is alleen bedoeld om de illusie van het IK te doorzien en tot ZELF realisatie (bewustZIJN) te komen.

    Ik hoop dat we met zn allen een wederopstanding van de mensheid gaan meemaken. We zullen zien.

    Fijne pasen Tigron, fijne dagen met je geliefden… vrede en liefde op aarde.

  • Niets is zo gevoelig voor mode als “de wetenschap” Zo dacht men in de jaren 30 en 40 dat Radium gezond was voor de mens waarschijnlijk omdat men de “wonderen” van kernenergie had ontdekt. Nu zijn nanodeeltjes, gentech en wat men noemt “AI” in de mode en liefst een combinatie van dat alles.
   De grootste “zonde” is tegenwoordig een sceptische houding t.o.v. de wetenschap. Toch zullen er altijd mensen zijn die al die “wonderen” met een korreltje zout nemen. Voorlopig neemt helaas het apocalytische gedachtengoed ook onder ongeprikten steeds groteskere vormen aan wat duid op een gebrek aan geloof in het genezend vermogen. Waarschijnlijk komen mensen die een beetje de middenweg kiezen er het best van af domweg door nuchter te blijven. En mocht de Apocalypse daar zijn dan zijn de mensen die daarvoor preppen even idioot als de mensen die er nog effe gauw op los willen leven. Nuchter bekeken, op basis van resultaten uit het (verre) verleden gaat ’t leven ondertussen gewoon verder.

   • @ loos* Dank voor je nuchtere reactie (sorry Naam:*, kan het ook niet anders benoemen).
    Nog maar eens Cruyff uit de kast gehaald met z’n rake gezegdes. “Elk nadeel heb z’n voordeel.” Preppen of niet preppen, oorlog of geen oorlog, apocalyps of geen apocalyps etc. Hoe je je ook voorbereid, als het anders loopt, dan kunnen getroffen voorbereidingen nutteloos zijn.
    Dan is het maar zo, ijzer kun je niet met handen breken. Als het het einde moet zijn, dan is het maar het einde. Ik ben niet levensmoe, is ondanks alles nog veel te leuk, maar ik word wel een beetje murw en fatalistisch in de trant van: Wat gebeurt, moet kennelijk zo gebeuren. We gaan het wel zien en beleven.
    Groet,

 2. In tandpasta zonder fluoride zit tegenwoordig dus titanium oxide .
  Ook de coatings van medicijnen zijn vaak dit titanium. En echt waar, vitaminepillen [bv van luco vitaal ] hebben zo n sneeky laagje.

  wanneer mijn gezin zulke pillen [antibiotica veelal] moet slikken dan was ik de coating er gewoon af. Ook maak ik mijn eigen tandpasta . En nog een tip; doe geen zonnebril op als je zonnebaadt , via je pupillen maak je melatonine aan , dit zorgt dat je pigment gaat werken…..

  • Tip vwb tandpasta… ik poets zonder tandpasta. Af en toe poets ik met baking soda. Ik gebruik baking soda ook om groeten in te wassen en als deodorant (beste deo ever).

   • tandpasta recept;2delen kokosolie verwarmen tot vloeibaar en 2 delen baking soda toevoegen goed roeren in de vriezer zetten 6 minuten weer roeren tot mooie massa het begint wat te stollen voeg een snuf kruidnagel toe en enige druppels pepermuntolie doe als het breitje nog wat vloeibaar is het spul in potjes ieder heeft zijn eigen potje omdat je er met de borstel i ngaat schrapen is dit wat hygienischer….je kunt dit soort recepten on line vinden besef dat de pasta als het warm is vloeibaar wordt dus in de zomer in de koelkast misschien

  • “Eind 2021 wordt een wetsvoorstel verwacht met een verbod op het gebruik van E171 = titaniumoxide. Safety first! stond erbij…” Berichten hierover ontving ik vanaf mei 2021. Foodwatch was hierover in 2019 actief. En per 2022 zie ik dat veel firma’s deze stof in de supplementen hebben vervangen door andere stoffen. Misschien mogen ze nog “uitverkopen” en misschien is het niet verboden in tandpasta of andere zaken die je niet inneemt.
   Heel veel mensen weten dit soort zaken niet. Net als zoveel andere zaken op voedingsgebied.
   Diverse firma’s met goede supplementen zijn inmiddels opgekocht door Bayer, Nestlé en mogelijk anderen. Mogelijke gevolgen: goede producten worden misschien uit de roulatie genomen en/of er worden minder prettige stoffen aan toegevoegd net zoals men in voedingsmiddelen wil doen.

 3. Ja ik word heel gek, altijd de dag na bezoek van een gevaxxed familie lid altijd ziek 1 dag maar! Verder heb ik ook gemerkt dat ik na tandartsbezoek hetzelfde beleef….1 dag helemaal beroerd. Ik dacht ik beeld mij dingen in……….stel me aan ofzo.

  • Beste Sandra,
   Hoe wil je dat voorkomen?
   Jezelf isoleren? is ook geen fijn leven.
   Maar misschien is juist dat wel de insteek van het WEF,met hun NWO.
   Het voorkomen dat mensen één grote massa gaan worden die het duivelse plan doorzien.
   Desondanks, ook jij fijne paasdagen gewenst

   • Ik heb gelukkig veel ongevaccineerden om me heen waar ik heel gelukkig mee ben. En ik ben graag alleen, dus het is voor mij geen probleem. Fijne paasdagen ook voor jou.

 4. Het is helaas echt waar die klote shedding….Merkte het al meteen in het begin…Het zijn wandelende uitstoot fabrieken die vaxxies die ongevaccineerde ziek maken..Even vluchtig contact geen probleem maar in afgesloten ruimte paar uur….100%

 5. Anekdote

  Ik ken iemand die de corona-crisis heel goed is doorgekomen, zij is niet gevaccineerd voor covid, iig niet met een injectie en heeft zich naar zeggen nooit laten testen/zelf-getest. Gedurende die (jarenlange!) periode niet bijzonder ziek oid (uitgezonderd het oude verkoudheid, en zonder problemen, dus ws. ook geen lichte griep).
  Middelbare leeftijd, had/heeft de gelegenheid of moeite genomen allerlei zaken te vermijden, dus ook grote langdurige blootstelling aan virus/wat mensen dan ook doorgeven -wanneer is een menigte een menigte- iig grote groepen mensen (van drukke supermarkten tot een gezellig samenzijn) actief en naar zeggen succesvol vermeden.
  Nu had ze zich onlangs ondernomen zelf de stem uit te brengen, daarbij heeft ze zich zeker meer dan een half uur maar niet langer dan een uur op een volle stemlocatie begeven (de rij was/bleef lang en was gezellig).

  Hoe je ook in de covid-situatie staat, dat is dus een voor haar doen ongewoon lange blootstelling aan mogelijk virusdeeltjes of wat er dan ook doorgaat voor shedding (aannemelijk is dat een zeker percentage van de rij injecties onder de leden hadden).

  Dat weekend malaise zonder de meer bekende verkoudheid/griep kenmerken (zoals hoesten, keelpijn/irritatie, eventueel gekleurd slijm -behalve dan een kortstondig en hevige loopneus (heldere vloeistof).
  Vermoedelijke koortslip (niet doorgezet zoals koortslip-search op het internet veel laat zien), en nooit eerder koortslip gehad (blijkt dat ongeveer tweederde van de mensen herpes heeft, meestal zonder problemen, vanaf middelbare leeftijd schijn je wel makkelijker een ‘uitbraak’ te kunnen krijgen).
  Daarnaast kort, hevige huidirritatie niet direct zichtbaar, maar met pijnlijke steken/prikken.
  Dan een periode met meer druk op de oren en wat hoesten maar zonder slijmproductie.

  Zij was vooral niet te spreken of de lip (waarvan de irritatie lang aanhield) maar legde verder geen verband, terwijl ik het juist een grappige connectie/bevestiging vond ivm de al langer genoemde covid-herpes-herboren informatie (of dat dan is omdat je immuun onderdrukt wordt en een latente uitbraak hebt of iets anders) en misschien shedding.

  • Bekend probleem. Zelf in september 2021 4 weken onder de pannen geweest (2 met flinke koorts) door shedding, oorzaken (contacten met geprikten) kunnen terughalen. Uiteindelijk met de juiste therapie binnen 1 week weer op de been.
   Man tussen oktober en januari 2022 2x ziek, hij komt regelmatig met geprikten samen en zingt met een groep. Eenmaal uit balans bij oprapen van het hondenpoepje, kon niet meer opstaan. Noodarts erbij, alles in orde, vermoedelijk “Omikronnetje” was zijn reactie. Bleek hoge koorts, heel stijf en kon zich bijna niet bewegen. Met enkele juiste (niet-reguliere) middelen binnen 1 week weer op de been. Tweede probleem was heftige gordelroos in zijn gezicht en op zijn hoofd. Bleef langer actief, maar ook hier juiste middelen ingezet, zodat het niet zo lang duurde als gebruikelijk is voor gordelroos.
   Ook deze zaken zijn volgens mij het gevolg van shedding. Dus alertheid blijft geboden, alsook blijven ontgiften en aanvullen door supplementen, maar dan wel de meest zuivere zonder (teveel) toevoegingen.

 6. Ik ruik ze,. sterk penetrante chemische lucht, vooral als er weer een prikronde is geweest. Collega’s, mensen in de bus..

  Na verloop van tijd word het wel minder bij mensen, (Thans bij collega’s) maar vers van de pers, krijg ik er barstende koppijn van & last van vermoeidheid.

  Als ik iemand ruik, probeer ik deze te mijden, of ik zet een raam open.

 7. Lieve mensen, vergeet alle angst, drink een pint, eet friet, rook lekker een sigaretje en laat iedereen de vinketering krijgen. We hebben genoeg gewaarschuwd en zijn daardoor uitgekotst. Laat het gebeuren, we houden het niet tegen. Ik hoop dat de tijd komt dat we de bijl oppakken en gaan rammen, dan zal ik er bij zijn.

 8. uitdaging gedaan aan een paar ‘vaxxincritische’ (laat ons eerlijk zijn, het zijn geen vaxxins, maar gentherapiën) maar pro ‘virus’ wetenschappers..
  beweerden dat er ’tig’ studies waren die ‘bewezen’ dat er wel degelijk een ‘nieuwe virus’ was….
  vroeg naar slechts 1 (EEN) studie…twee voorwaarden : 1= moest gemaakt zijn door een onderzoeker die ONafhankelijk werkt..;ergo NIET betaald door de pharma industrie of de politiek
  2= studie moet VOLLEDIG transparant zijn…;ergo : NIETS geblacked, weggelaten, veranderd, gemodifiëerd, geredigeerd of wat dan ook….
  konden ze me er zo slechts 1 geven (uiteindelijk waren er toch ’tig’ studies, dus er moeten er toch wel een paar van die ertussen zitten), dan ging ik me laten vaxxen met alles wat voor handen was…lol
  ben nog steeds NIET gevaxxed….heb paar verwensingen en naampjes (ze zijn gekend) naar mijn hoofd geslingerd gekregen, maar GEEN bewijs van bestaan…
  reden is simpel…die bs is gebaseerd op GEBREKKIGE COMPUTERMODELLEN….ik ga niet afstrijden dat er iets de ronde doet, maar het is NIET nieuw…alles wijst in de richting van een gemodifiëerd (lees bewapend) virus….een ‘aangepaste’ griepvirus….meer niet
  men heeft 32.000 ‘nieuwe’ genomen gevonden….een virus heeft er doorsnee een tiental keer meer….wat erop wijst dat we te maken hebben met een bestaand, doch ‘gemuteerde’ (al dan niet door de mens veroorzaakt) virus.
  wat die ‘vaxxins’ betreft, ik heb de uitwerkingen ervan bemerkt…
  dochter van een kameraad van mij werkt in een wzc…iedere keer na ‘vaxxinatie’ bemerken ze daar een sterfte dat VIJF tot ZES keer hoger is dan normaal….de link wordt er echter niet gelegd (lees : wil men niet leggen, men weet het wel) en de oudjes worden ‘moreel gedwongen’ zich te laten ‘vaxxen…
  ik ben 54 jaar..heb NOOIT geweten dat bejaardentehuizen kamers op overschot hadden, altijd al wachtlijsten geweest…het feit dat er nu heel wat bejaardentehuizen RECLAME MAKEN WEGENS VRIJE KAMERS….tja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in