Afgezien van het bevorderen van oorlogen en het helpen beschermen van de heersende criminele elite, suggereert de New York Times nu feitelijk dat er een “tijd en plaats” is voor kannibalisme.

Het is al erg genoeg dat liberale elitisten willen dat wij insecten consumeren. Nu suggereert de New York Times dat “het nu tijd is” voor, wacht eens even… kannibalisme, schrijft Joe Newby.

Dat is juist – kannibalisme. Ik weet dat het moeilijk is met de inflatie van Biden en de voedseltekorten, maar DAMN!

“Kannibalisme heeft een tijd en een plaats. Sommige recente boeken, films en shows suggereren dat het nu tijd is. Kunt u het verdragen?” vroeg de Times in een tweet met een link naar een artikel.

Volgens Alex Beggs:

In de pilootaflevering van “Yellowjackets” wordt een tienermeisje gevangen, uitgebloed als een hert en op een schotel geserveerd in een angstaanjagend ritueel. Bloeddorstige fans blijven de scène ontleden op Reddit, waar een subreddit message board gewijd aan de serie meer dan 51.000 leden heeft.

De spanning van de serie zit in de wetenschap dat u weet dat het kannibalisme eraan komt, maar wanneer? En waarom?

De makers van “Yellowjackets,” Ashley Lyle en Bart Nickerson, die in Los Angeles wonen, zeggen dat zij wilden dat de plot zou laten doorschemeren dat menselijke consumptie niet alleen voor het overleven van de personages was.

Op de vraag wat vandaag de dag het verlangen naar kannibalismeverhalen aanwakkert, zei mevrouw Lyle, de medebedenker van “Yellowjackets”: “Ik denk dat we ons duidelijk in een heel vreemd moment bevinden.” Zij noemde de pandemie, de klimaatverandering, de schietpartijen op scholen en de jarenlange politieke kakofonie als mogelijke factoren.

“Ik heb het gevoel dat het ondenkbare het denkbare is geworden,” zei mevrouw Lyle, “en kannibalisme valt heel erg in die categorie van het ondenkbare.”

Twitchy vraagt: “Wacht … dus de medeauteur van ‘Yellowjackets’ denkt dat klimaatverandering en schietpartijen op scholen kannibalisme denkbaar hebben gemaakt?”

Natuurlijk had Twitter daar gedachten over:


Rapper Zuby deed zijn zegje:


Ik ben het er helemaal mee eens.


Hetzelfde is gezegd over “1984”.

Geen probleem…

  Dr. Coleman: De Nieuwe Wereldorde is er al

En het schijnt dat dit niet de eerste keer is dat het onderwerp ter sprake komt:

Maar er is een nog dringender, dringender vraag die beantwoord moet worden:

Is DIT wat ze bedoelden met de “Liberale Wereld Orde?” Just asking…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

12 Nachtmerrieachtige economische trends die wij in de tweede helft van 2022 mogen verwachtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland zegt dat het Oekraïne is, en niet Rusland, dat de bodem van het vat schraapt op zoek naar vervangende troepen
Volgend artikelCOVID-19 “vaccin” leugens – Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid – Steve Kirsch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ik word omringt door kannibalen

  COVID-19 vaccins worden geproduceerd met behulp van cellijnen van geaborteerde foetussen.

 2. Soylent Green
  https://www.imdb.com/title/tt0070723/
  Op de verpakking zal staan dat je lekkere gehaktbal van kweekvlees gemaakt is en die heerlijke bamibal van krekeltjes. Met een mooie foto als bewijs.
  In werkelijkheid eet je iets gemaakt van een door Covid-vaccins geprepareerde (binnenkort kunnen de begrafenisondernemer toch niet meer volgen dus worden de slachtveemensen met de koelwagen afgevoerd naar de verwerkingsinstallatie. Aan het einde van de band komen er kweekvleeshamburgers en krekeltjesbami’s van de band gerold.

 3. Als ‘ze’ aankondigen wellicht heel misschien iets te gaan doen in de toekomst, gaat er dan maar van uit dat het allang wordt gedaan.
  Nog een hamburger van de Mac ? 🤮

 4. Wij worden dus voorbereid op Soylent Green…aangezien de MSM nu openlijk over kannibalisme schrijft.
  Wereldwijd zullen immers door de prikken enorm veel doden vallen.
  Het zou mij allemaal niet meer verbazen wat er in de wereld gaat gebeuren.
  Zoals ook verplichte euthanasie als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt, waarna je bankrekening definitief wordt geblokkeerd.
  De wereld is vanaf covid in versneld tempo zo’n satanische plek aan het worden, waardoor ik een natuurlijke dood als vreugdevolle verlossing ben gaan zien.
  M.i is het beste wat een ieder nu voor zichzelf kan doen is bewust volop te genieten van het leven.
  En verder zie ik het allemaal wel.

 5. Wat zit er in het vaccin? Je DNA word verandert dat weten we alle al en het verbaast me niet dat je DNA sporen bevat van insekten DNA, dus als je als geprikte insekten eet je dus eigelijk je soort genoten opeet.

  • Insecten? Eerst liters insecticides sproeien in de natuur, veel beestjes sterven en ja ook veel beestjes overleven. Hun DNA is ook al verprutst. Goe bezig…

 6. Beste mensen

  Elke Lijk Kadaver gevreterij is Kanibalisme
  Waar van welk schuldig of onschuldig wezen die ook moge afstammen

  Dat heeft niks met liefde Barmhartigheid tot Alles te maken

  Dank U

 7. Ik ben een groot fan van een lekker stukje vlees, voor mij geen sprinkhanen en een compotte van houtsnippers. Misschien niet zo een slecht idee dat kannibalisme. we hebben hier genoeg nutteloze regeringsfunctionarissen. Mijn vader zij altijd dat je met genoeg mayonaise een drol nog wel kan laten smaken dus een rot stukje ministersvlees moet ook wel lukken met mayo en de sauzen van Calve.

  • Ja toch
   Beste mensen

   Immers Alles is voedsel
   Vandaag word door ik gegeten
   Morgen word ik gegeten
   Hap van voor èèn
   Hap van voor Allen

   Alles is lekker

   Dank U

 8. Dat geeft de beschrijving van mijn buurmeisie “een lekker stuk” een andere dimentie”….ik een broodje dij aub!

  Maar moslims mogen kannibalisme, vermits het “diner”geen moslim is…..
  —————–
  P.s.: wij krijgen veel “vluchtelingen”uit Nigerie. Daar is kannibalisme normaal en groeiend.
  In Zuid Afrika net zo; in een dorp hadden 300 personen mensenvlees gegeten…

 9. kannibalisme is van alle tijden. Deels als een ritueel, maar in sommige gebieden was het inderdaad ook normaal. Het grote probleem met het eten van mensenvlees is dat het wel heel erg gemakkelijk is om ziektes over te dragen omdat je als mens nu eenmaal vatbaar bent voor ziektes die andere mensen hebben, in een mate die ordes van grootte verschilt van bv mens en koe, laat staan bv mens en vis.
  Kuru is een prionen ziekte die voornamelijk voorkomt (kwam?) onder bekende kannibalen groepen en ook goed is gedocumenteerd. Met alle chemische zooi die de meeste mensen dagelijks innemen lijkt het mij nou ook niet bepaald een slimme zet.
  Mocht het zo ver komen dan gebruik ik de mensen wel als hondevoer en de resten wel als meststoffen, dan eet ik de groenten wel.

 10. Had ooit een vriendin die vegetarisch was en herinner mij dat ik op haar vraag hoe dat bij mij eigenlijk zat heb geantwoord dat ik dat niet was omdat ik toch wel regelmatig een eitje en ook vis at en op z’n tijd ook wel ander vlees…Dat ik daar–even afgezien van de fokmethoden en vaak onacceptabele behandeling van de dieren–geen echt principiële bezwaren tegen had… Vertelde haar toen ook dat ik zelfs tegen het eten van mensen niet echt bezwaren kon bedenken, zeker niet in bepaalde noodsituaties (het beruchte vliegtuigongeluk in de Andes en andere verslagen !!), even afgezien van de praktische bezwaren die hier in de commentaren al genoemd zijn…Maar er was nog een ander punt van belang : ik zou mensen waar ik een hekel aan had of die ik totaal onaantrekkelijk vond absoluut nooit door m’n keel kunnen krijgen, zou alleen mensen lusten waar ik gek op was, wat verliefd op was..En bij deze mededeling keek ik haar expres smachtend verlekkerd aan ! Deze vriendin niet zo echt lang gehad, haha !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in