Clif High is een internet data mining expert die vele goed gedocumenteerde juiste voorspellingen heeft gedaan. High gebruikt iets wat hij “Voorspellende Linguïstiek” noemt en computerprogramma’s om miljarden stukjes informatie op het Internet te sorteren om toekomstige trends en gebeurtenissen te voorspellen. Zijn laatste juiste voorspelling werd vorige maand gedaan op USAWatchdog toen hij zei: “De FDA zal het Pfizer CV19 vaccin niet goedkeuren,” schrijft Greg Hunter op USAWatchdog.com.

De FDA vertelde het publiek dat het was goedgekeurd, maar het keurde alleen een Pfizer vaccin genaamd Comirnaty goed dat Amerikanen niet kunnen krijgen. Amerikanen krijgen nog steeds de experimentele Pfizer versie van het zogenaamde vaccin, en Pfizer heeft nog steeds immuniteit van aansprakelijkheid. Het was een klassiek lokaas en verwisseling en een totale misleiding van het publiek.

Clif High zegt:

“Misleiding is hun enige wapen…  Ze maken gebruik van technologie om ons te misleiden. Ze gebruiken bots in alle social media. Ze gebruiken scripts in alle mainstream media… Ze hebben legioenen van mensen die betaald worden door de CCP met kamers in China en mensen met 40 verschillende mobiele telefoons voor zich met een computer die al die verschillende mobiele telefoons kan voorzien. Zo creëren ze het imago van grote mensenmassa’s die het zogenaamd eens zijn met de mainstream media-praatjes, die ze naar buiten brengen of die ze versterken.”

Dus, is het land gelijk verdeeld voor en tegen de Biden regering? High zegt:

“Nee. Ik kan ongeveer 12% van de bevolking vinden die de gespreksonderwerpen constant herhalen en ongeveer 6% van de bevolking die dat consequent uit zichzelf ongevraagd zal doen. 6% behoort tot de categorie van loyalisten. Van die 6% is misschien de helft echt overtuigd… Ze proberen je te laten denken dat het ongeveer 80% tegen 20% in het voordeel van de Deep State is.”

Wat is het echte sentiment in het land? High schat:

High zegt dat dit de reden is waarom er geen mondkapjes gedragen worden bij college football wedstrijden. De mensen hebben er genoeg van. High zegt:

“Je ziet dit bij meerdere sportevenementen. Deze markering wordt gebruikt om het sentiment te volgen van mensen die betrokken zijn bij Devolutie.”

Kortom, grote delen van de bevolking zullen wakker worden van alle leugens en illusies die hun leven beheersen. High heeft het over de grote uitsterving van mensen die “volledig gevaccineerd” zijn en hoe zij het zijn die in quarantaine moeten worden geplaatst zodat zij het ongevaccineerde publiek geen schade berokkenen. De grootste wake-up call zal binnenkort komen van het economische systeem. High zegt:

“Deze dingen komen in brokken, en we zijn bijna op het punt waar de brok die het financiële systeem heet, helemaal uit elkaar zal vallen. De grote mijlpaal zal 1 oktober zijn, het einde van het fiscale jaar van de federale overheid.”

High heeft het ook over wapens uit Afghanistan die met dank aan China terugkomen naar de VS om Antifa en BLM te bewapenen. High denkt dat wat hij noemt “normies” binnenkort een grote koude emmer water in het gezicht zullen krijgen, en dat er dingen voor altijd zullen veranderen in hoe het publiek ziet wat er gaande is in Amerika. High heeft het ook over Australië en de gruweldaad die op komst is en die hen wild zal doen worden en voor de vrijheid zal doen vechten. High heeft het over al de miljoenen mensen die de injecties hebben gekregen en waarschijnlijk zullen sterven. Het zal zo erg zijn dat 2022 bekend zal staan als het jaar van de massale sterfte. High heeft het ook over hoeveel meer mensen wakker zullen worden met het feit dat de “VS is aangevallen” en dat “we in een voortdurende oorlog zitten.” High heeft het ook over echte aantallen mensen die de injecties hebben gekregen. Het is veel minder dan de officiële cijfers zeggen, maar voor die mensen komt de dood er waarschijnlijk aan. Het opblazen van de vaccinatiegetallen is nog een misleiding die aan het werk is, volgens High, want “ze verkopen de dodelijke injectie”. High zegt dat het enige dat verklaart wat er aan de hand is met Covid-19 en de drang naar injecties is dat de “Deep State wereldwijde criminelen met opzet mensen doden om de planeet te ontvolken.”

Tot slot zegt High:

  Amerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby's kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken

“Deze oorlog is bedrog. Ze hebben geen echte macht. Ze hebben alleen de macht om de geest te beheersen door middel van misleiding van woorden. Het zijn bedriegers. We hebben geleefd in een wereld van bedrog waar bedrog door hen is beloond. Wij zijn geïncorporeerd in deze wereld, en die is aan het veranderen. Het is de grootste verandering in 2780 jaar. Het is de verandering van de eeuwen naar het tijdperk van weten, en wij zullen weten.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël’s derde lockdown – een spektakel van mislukkingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRapport van Public Health England: in augustus betrof 73% van de sterfgevallen de gevaccineerden met 71% vaccinatiegraad
Volgend artikelIk had het fout. Het spijt me
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. Gevalletje kopiëren en plakken. ALLES wat gesubsidieerd is, is hieraan onderhavig.
  De meerderheid hoeft het ook niet te zien en/of te weten. Iets minder is voldoende om het tij te keren.
  Pff, even een momentje van positiviteit. Valt niet mee …

 2. Ik zag Clif High, volgens sommigen een jood, op het einde van een aflevering het vulcan teken geven. In een gesprek met Sarah Westall zei hij dat the white people are a really nasty human race, verantwoordelijk voor de meeste ellende in de wereld en hij zegt dat we worden geregeerd door space alien mandits, sprinkhanen.
  Mijn inziens de zoveelste joodse bedrieger.

  • Ik zag Clif High, volgens sommigen een jood, op het einde van een aflevering het vulcan teken geven. In een gesprek met Sarah Westall zei hij dat the white people are a really nasty human race, verantwoordelijk voor de meeste ellende in de wereld en hij zegt dat we worden geregeerd door space alien mandits, sprinkhanen.
   En hij heeft het constant over het Chinese gevaar, maar uiteraard nooit over international Jewish power.
   Mijn inziens de zoveelste joodse bedrieger.

  • Clif heeft een apart soort van humor. Hij begint z’n video’s altijd met ”Hello humans”. Soms eindigt hij z’n video’s met de vulcan groet. Gewoon humor, niet meer en niet minder. Dat ”the white people” een really nasty human race is, dat is waarschijnlijk gewoon waarheid. De globalisten zijn bijna zonder uitzondering blank, met misschien hier en daar een aziaat er tussen. Dat wil niet zeggen dat elke blanke een nasty human is en dat zegt hij ook niet.

   • Over de space alien mandits en alle andere onzin waar hij geen enkel bewijs voor heeft praat hij alsof het een vaststaand feit is. Ik zie ook niet wanneer hij grappig zou zijn of bedoelt te zijn.
    Iedere intellectueel, onderzoeksjournalist, die weigert te praten over international jewry is waardeloos, niet de moeite waard om aandacht aan te besteden. En al die supprematistische bleke joden die ons het leven zuur maken zijn in hun ogen niet blank. Dati is een voorbeeld van hun scape goating gedrag : al het slechte op de (witte)gentiles projecteren.

   • Wat hij zegt over de sprinkhanen uit de ruimte die over ons heersen maar waar hij geen enkel bewijs voor levert is serieus bedoelt. Ik zie ook niet wanneer hij hij grappig bedoelt te zijn.
    Ieder intellectueel of onderzoeksjournalist die weigert over international jewry te praten is op zijn minst niet serieus te nemen. De bleke joden die ons het leven zuur maken zeggen niet blank te zijn, wat een voorbeeld is van hun scape goating strategie: hun slechte gedrag afwimpelen op ( blanke) gentiles.

 3. BLM die via China de wapens uit Afghanistan in bezit krijgen?

  En de teruggekomen militairen zitten die helemaal zonder? Want dan wordt een burgeroorlog erg pijnlijk en vergelijkbaar met de 1e.

 4. VANGUARD
  ‘Dit bedrijf bezit de hele wereld, en dit is hun plan voor de toekomst…
  Waarom wordt de hele samenleving naar de rand van de afgrond gedreven,
  voor een virus met een overlevingsgemiddelde van 99,7%?

  Waarom wordt de hele wereld op ernstige wijze ontwricht,
  omwille van een ziekte die het jaarlijkse sterftecijfer niet verhoogt?’

  Wat is er werkelijk aan de hand?
  https://www.stopworldcontrol.com/nl/reset/

 5. Deze beste man high clif is de moeite om op bitchute te volgen bekijk even zijn laatste video, ben je gelijk op de hoogte en je kan zijn voorspellingen gebruiken als waarheidsmeter, of wat hij zegt ook klopt. Als het waar is wat hij zegt dat ccp china achter alles zit maakt dat van martin armstrong een grote leugenaar……heel spannend allemaal.

  • The City of London en Chatham House zitten achter CCP China en zijn ook de baas in wat ze de ‘Plantation’ noemen, oftewel de VS. Alle ellende komt goedbeschouwd direct of indirect uit de city.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in