Foto: Freepik

De langetermijngevolgen van Covid-19 vaccinatie worden nu bewaarheid… Een jaar geleden hadden dubbel gevaccineerde Australiërs 10,72x meer kans om Omicron te krijgen dan ongevaccineerden. Nu hebben ze 20x meer kans en de drie of meer gevaccineerden 35x meer kans, zoals blijkt uit de laatste statistieken van NSW Health (zie hieronder), schrijft concerned reader.

Ondertussen tonen de laatste gegevens van de Cleveland Clinic en de laatste gegevens van de VS, geanalyseerd door Josh Stirling, oprichter van Insurance Collaboration to Save Livess en voormalig nummer 1 in de ranglijst van verzekeringsanalisten een werkelijk verontrustende trend.

De schade aan de gezondheid veroorzaakt door elke vaccinatiedosis vermindert niet na verloop van tijd. Het gaat voor onbepaalde tijd door.

In feite tonen CDC sterfte-door-alle-oorzaken gegevens aan dat elke vaccindosis het sterftecijfer met 7% verhoogde in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in het jaar 2021.

Dus als u 5 doses heeft gehad, heeft u 35% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u één dosis heeft gehad, heeft u 7% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021. Als u niet bent gevaccineerd, had u geen grotere kans om in 2022 te sterven dan in 2021.

De gegevens van de Cleveland Clinic

Hier zijn de Covid-infectiecijfers voor de 1e 98 dagen van 12 september 2022, toen het bivalente vaccin voor het eerst werd aangeboden aan werknemers van de Cleveland Clinic. Het was niet verplicht. Het werd aangeboden.

Klik voor groot

Dus op 12 september 2022 waren 6.199 werknemers niet gevaccineerd, 2.359 waren enkelvoudig geprikt, 13.804 waren dubbel geprikt, 20.798 waren drievoudig geprikt en 3538 waren viervoudig of penta geprikt met het oorspronkelijke vaccin, dat was ontworpen tegen het Wuhan Hu1-referentievirus, dat NIET was geïsoleerd uit een mens, maar was gegenereerd op een computer.

De resultaten van hun studie, hierboven grafisch weergegeven, tonen aan dat hoe meer doses van het oorspronkelijke vaccin u nam, hoe groter de kans was dat u covid kreeg. Met andere woorden, het originele Covid-vaccin is niet alleen ineffectief tegen Omicron. Het is zelfs anti-effectief.

Het is dus geen vaccin tegen de huidige Covid-stam. Het is een antivaccin. Het beschadigt uw immuunsysteem op een dosis-afhankelijke manier. Hoe meer injecties u heeft genomen, hoe meer schade u uw immuunsysteem heeft toegebracht.

De schrijver zag dit voor het eerst in PHE Vaccine Surveillance rapporten en publiceerde zijn bevindingen aan PHE zelf EN op mijn website en in The Expose, op 10 oktober 2021.

  Dr. Bryan Ardis schokkende beschuldigingen: Het covid-19 virus, de vaccins en sommige behandelingen zijn allemaal afkomstig van slangengif

‘De wetenschap’ is nu vastgesteld door de Cleveland Clinic. Genetische vaccins beschadigen uw immuunsysteem en maken de kans dat u besmet wordt met Covid niet kleiner maar groter.

Niet alleen dat, maar ze hebben ook verschrikkelijke bijwerkingen op het cardiovasculaire, neurologische en reproductieve systeem.

Ze zijn niets minder dan verplichte progressieve euthanasie.

CDC sterfte-door-alle-oorzaken data toont aan dat elk jaar elke gevaccineerde persoon meer en meer kans heeft om te sterven met een snelheid van 7% PER PRIK PER JAAR. Dat is een langzaam werkend genetisch gif

Als mensen zouden herstellen van de 1e prik, dan zou die niet precies hetzelfde effect hebben als de 5e prik (namelijk een toename van het sterftecijfer met 7%). Dit is het probleem op lange termijn. Mensen herstellen niet van de schade die de injecties hebben aangericht in termen van oversterfte.

Dus als we 2021 als basislijn nemen, zou een persoon met 5 prikken 350% meer kans hebben om in 2031 te sterven, 700% meer kans om in 2041 te sterven en 1050% meer kans om in 2051 te sterven dan een persoon die niet is gevaccineerd. Het is net als samengestelde interest.

Met dit resultaat kunnen we het verlies aan levensverwachting voor een 30-jarige man als volgt berekenen… De levensverwachting van een 30-jarige ongevaccineerde man in het VK is ongeveer 80 jaar. Hij kan dus nog 50 jaar langer leven.

Statistisch gezien is de helft van zijn cohort dood tegen de 80. De levensverwachting van een 30-jarige vijfvoudig gevaccineerde man in het VK is 56 jaar. Aangenomen dat Britse mannen op dezelfde manier op de vaccins reageren als Amerikanen. Als alternatief hebben 30-jarige mannen in de VS die vijf keer zijn gevaccineerd ook 24 jaar aan levensverwachting verloren.

Gegevens over de levensverwachting in het VK zijn afkomstig van Statista. In de onderstaande tabel tellen we de extra 7% sterfte per prik per jaar op bij de niveaus voor 2020 in het VK die in kolom 2 staan. Over een periode van 5 jaar zou de gemiddelde toename van de verwachte sterfte dus –

 • (0% + 35%)/2 = 17,5% van één prik.
 • (0% + 70%)/2 = 35% bij twee prikken
 • (0% + 105%)/2 = 52,5% bij drie prikken
 • (0% + 140%)/2 = 70% bij vier prikken
 • (0% + 175%)/2 = 87,5% bij vijf prikken
  Het is tijd om onderzoekers te arresteren, te vervolgen en te executeren die kinderen gebruiken voor medische experimenten met COVID-vaccins

Levensverwachting voor ongevaccineerden en 1-5 gedoseerde Britse mannen

Klik voor groot

1 prik berooft 30-jarige mannen van 13 jaar
2 prikken berooft 30-jarige mannen van 18 jaar
3 prikken berooft 30-jarige mannen van 20 jaar
4 prikken berooft 30-jarige mannen van 23 jaar
5 prikken berooft 30-jarige mannen van 24 jaar

Dat is de prijs die u betaalt voor het vertrouwen in de NHS, het vertrouwen in de regering en het vertrouwen in de BBC en de main stream media.

Dat is wat media als de Expose hebben geprobeerd te voorkomen.

NSW Vaccin status 7 januari 2023

De bevolking van New South Wales in Australië bedroeg in 2022 6.505.883. De vaccinatiestatus is als volgt…

https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics

NSW Australië gegevens voor ziekenhuis en ICU opnames tijdens de laatste 6 weken van 2022 tonen dosis-afhankelijke vernietiging van het immuunsysteem

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Pages/weekly-reports.aspx

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf 

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221210.pdf 
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221203.pdf
https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221126.pdf  

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221119.pdf 

NSW Covid IC-opnames 2022Nov19-Dec31

Klik voor groot

NSW Covid Ziekenhuisopnames 2022Nov19-Dec31

Daar is het bewijs van vernietiging van het immuunsysteem door vaccinatie gemedieerde spike-eiwitten. We zien hetzelfde patroon voor ziekenhuisopnames in Australië als voor infectiecijfers in Cleveland. Hoe meer injecties je neemt, hoe zwakker je immuunsysteem wordt. En dat is voor het doel van de therapie! Bovenstaande grafieken gaan NIET in op de bijwerkingen.

Conclusie

De bevolking van NSW in Australië bestaat uit 6½ miljoen mensen. Zij zijn een sterk gevaccineerde groep. Als we kijken naar de gegevens van de Australische regering voor de laatste 6 weken van 2022 zien we dat.

1. Degenen met 1 of 2 doses hebben 20x meer kans op ziekenhuisopname met Covid dan degenen zonder doses.
2. Degenen met 3 of 4 of meer doses hebben 35x meer kans om opgenomen te worden in het ziekenhuis met Covid dat degenen zonder doses.
3. Ongevaccineerd zijn geeft 100% bescherming tegen het naar de IC moeten. Gevaccineerd zijn geeft een kans van 6 op 100.000 om op de IC opgenomen te worden.
4. Vaccins zijn onveilig en extreem anti-effectief.
5. Covid vaccinatie legt een onhoudbare druk op ziekenhuizen en intensive care’s in NSW en bij implicatie in de hele wereld.
6. De NHS in het Verenigd Koninkrijk zal worden vernietigd tenzij vaccinaties onmiddellijk worden verboden. Het kan al te laat zijn.
7. De vaccins voorkomen kudde-immuniteit. Kudde-immuniteit zal nooit bereikt worden bij de gevaccineerden. Het is al bereikt bij de ongevaccineerden.
8. Het voortduren van de pandemie wordt volledig veroorzaakt door de anti-vaccins.

  Justin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na "vaccin"

De laatste keer dat ik de gegevens in NSW bekeek, voor de laatste 6 weken van 2021, hadden de tweevoudig gevaccineerde mensen 2,18x meer kans op Omicron dan de ongevaccineerde.

Hier zijn we vandaag, 12 maanden later in de laatste 6 weken van 2022, en de dubbel gevaccineerden hebben niet 2,18x, maar 20x meer kans om de nieuwste variant op te lopen. En de drievoudig geprikte hebben 35x meer kans!

Hier is dus de vernietiging van het immuunsysteem die ik voorspelde in oktober 2021. Er is de progressieve vaccin-gemedieerde AIDS. Dit zijn kluchtige Monty Python cijfers. Als ik het goed begrijp gaat de Australische regering nu stoppen met het classificeren van ziekenhuisgegevens naar vaccinstatus.

Over kop in het zand steken gesproken. Hoe dan ook. Het is te laat. De kat is uit de zak. Deze cijfers zijn een versnellende immunologische ramp.

De gegevens die we hebben geanalyseerd hebben betrekking op de ziekte waartegen de vaccins ons zouden moeten beschermen (Covid-19). Ze gaan niet in op de overvloed aan cardiovasculaire, neurologische, immunologische, reproductieve en systemische bijwerkingen van de genetische anti-vaccinaties die verdere ziekenhuisopnames veroorzaken.

Wij hebben de controle over onze gezondheidsdiensten in handen gegeven van big pharma en zij hebben die diensten vernietigd. De dag zal komen, als dat nog niet gebeurd is, dat 50% van de patiënten in onze ziekenhuizen lijdt aan door vaccinaties veroorzaakte pathologie.

De vraag wordt dan, hoeveel anderen naast de door vaccins beschadigde patiënten lijden aan door Big Pharma veroorzaakte pathologieën als gevolg van andere “medicijnen” van Big Pharma?

De geloofwaardigheid en de levensvatbaarheid van de hele gezondheidszorg wereldwijd is dus volledig afhankelijk van de onmiddellijke stopzetting van genetische vaccinatie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Ik ben geen verrader… Liegende politici en de Amerikaanse regering zijn de echte verraders
Volgend artikelBiden’s Back To The Future Moment terwijl de media hun Oekraïne narratief herzien
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Jeetje wat een heleboel informatie.
  Maar ik als leek kan ook een conclusie trekken, namelijk wat een ongelofelijke tyfus zooi in de wereld.
  WTF en het gaat maar door.
  En om mij heen hoor ik alleen nog maar, maak je niet druk je kunt toch niks veranderen.
  Komt allemaal wel goed, zoals altijd.
  Tjonge jonge wat een bizarre tijd.

  • @Timbre… Herkenbaar… ik heb ook voornamelijk zulke mensen om me heen. Zelfs de meest wakkeren blijven gewoon onveranderd. En ze zeggen idd allemaal… je doet er toch niks tegen. ALS WE MET 18MILJOEN MENSEN ZEGGEN DAT HET GENOEG IS, IS HET HEEL SNEL VOORBIJ. Maarja… iedereen is zwaar zwaar zwaar gedemoraliseerd. Alleen een atoombom maakt ze echt wakker. De wakkere groep beseft niet wat er moet gebeuren. Ze willen allemaal net als de zombies gewoon dom blijven consumeren ipv veranderen. Laat ze los Timbre… dit schip moet op zich kapotvaren op de wal en zinken. Laat ze maar, iedereen loopt als kip zonder kop door de wereld. Cognitief is bijna iedereen kapot. Alleen een heel groot trauma, een grote schok, kan ons nog verenigen. De USA en zn satanische bondgenoten zijn hard op weg om de wereld een giga trauma te bezorgen. Zorg dat je zelf een goede uitgangspositie hebt. Ga achterover zitten, want het heeft idd geen zin om aan semi wakkere en dode zombies te trekken. Dit moet allemaal zn beloop hebben. Het schip moet de wal op varen en zinken… het moet mis gaan (of bijna mis gaan) om iedereen wakker te krijgen.

   • Waarom zoekt men het toch altijd naar de meest voor de aanliggende of zichtbare (ook letterlijk) verklaringen voor iets.

    Wie had gedacht dat men al robots kon bouwen die door een injectienaald heen kunnen en dat niet alleen maar dat ze ook nog eens geheel zelfstandig te werk gaan.

    Als men die 2 dingen volledig beheert waarom zou er dan niet iets kunnen zijn dat de mensen massaal inslaap, houdt en dat “wij” toevallig eerder wakker zijn geworden nadat de wekker afging. En dat wakker worden staat dan ook nog eens los van je opleiding. Denk daar nu eens goed over na i.p.v altijd maar weer dat mensen “slapen”. Als diegene die ons aan het wekken is er niet zou zijn geweest dan zou iedereen nu lekker slapen en Rutte en Kaag VIJNE mensen gevonden hebben.

  • Ik hoor dat ook veel. En weet je wat? Het komt waarschijnlijk ook vanzelf wel weer goed, alleen zal het even duren. Maar wanneer al die geprikten dood zijn neer gevallen gaat het weer beter worden. Bij voorkeur nadat ze hun gram hebben gehaald op de pharma industrie en de wef-/who clubjes.
   Hard, maar wel waar.

  • Interessant… bedankt voor de link. Dit is zoveel groter dan de meeste mensen kunnen verwerken. We worden al duizenden jaren om de 100jr gereset. We leven 1 stap voor de matrix… de META verse is de volgende stap, dan komen we letterlijk in de matrix terecht.

 2. Het is lastig men kan er praktisch en psychologisch, zo lijkt, niet verder mee.
  -De informatie is als mount Everest, een verwerkingsproject.
  -je staande houden tussen georganiseerd crimineel nazi volk wat is gebleken, is een baan op zich voor velen.

   • een mi walgelijke neveneffect, is de 95% C.O. nieuws media. Die ieder in slaap toestand houdt. Brengt nieuws met slaapsausje.
    Hoeren kaartleggers, waarheidszeggers zijn helemaal de underclass van schorem voor mij.

 3. in dit artikel wordt geschreven dat het Sars-Covid-2 ‘virus’ niet is geisoleerd, maar dat het een computercode is. Dat is juist. Een computercode die in het leven was geroepen om zodoende bestaande luchtweginfecties te herdifinieren. Wat ik me telkens afvraag hoe het bovenstaande in verhouding staat met het telkens terugkerend gezever over het hoaxvirus, een ziekte die niet bestaat(Covid-19) en de zogenammde ‘vaccins’, die toch duidelijk gifinjecties zijn.

 4. En maar blijven in grafiekjes zetten…
  Wat ze nog kunnen doen is een drupje 5-voudig geprikt bloed injecteren om een supergen te maken.
  😁

  VIRGINIACARE BLOED CAPSULES 12H VOOR EEN VEILIGE BEVESTIGING VAN VIRGINITY : Amazon.nl: Gezondheid & persoonlijke verzorging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in