Er is een ongelooflijke video opgedoken. Een groep Oekainse soldaten bij een BMP werd opgemerkt door een drone van het Russische leger. Enkele minuten later zat deze groep in de val. Russische artillerie ontving coördinaten en opende het vuur op hen. De Oekraïense BMP-chauffeur verloor de moed en liet zijn kameraden acher op het slagveld. Het waren soldaten opgeleid door de Britten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Is voor Rusland de tijd gekomen om de oorlog naar de NAVO-landen te brengen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Opperbevelhebber van het Franse leger: Het conflict met Rusland bewijst dat de publieke opinie moet worden gecontroleerd
Vorig artikelNYT over Oekraïne – Echte berichtgeving, propaganda voor evenwicht, onheilspellende waarschuwing
Volgend artikelScott Ritter: Ik ben geen verrader… Liegende politici en de Amerikaanse regering zijn de echte verraders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Oorlog is nooit een goede zaak, politici zouden anders erover denken als ze zelf zouden sterven. Voor de meeste politici is het een “ver van mijn bed” show. Er zijn er maar enkele die de ernst ervan inzien.

  • jammer dat dat gezwel sjoertie (mama ik krijg geen ijsje) S. niet in een loopgraaf om het leven is gekomen toen hij daar vd week was

 2. Deze Oekrainers zijn gewoon arme balnke, christelijke stakkers, burgers, vaders, broers, zoons, vrienden die door die demonische coke-verslaafde joodse dwerg en zijn club joodse oligarchen worden gedwongen om te vechten. Ik moet er niet aan denken dat mijn zoons zo een zekere dood tegemoet zouden worden gejaagd. Ze worden gewoon een vleesmolen in geduwd. Dit is blanke genocide: Oekraine wordt wéér beroofd van zijn blanke mannen. Ten behoeve van de joden, zoals alle oorlogen en genocides van de laatste 110 jaar. 60 miljoen dode, blanke, christelijke Russen. 1.5 miljoen blanke, christelijke Armeniers. Tientallen miljoenen blanke, Christelijke Europeanen. Tienduizenden blanke, christelijke amerikanen.

   • jaja timbre
    jesus is het alleen geworden omdat hij aan een kruis gestorven is, niks meer niks minder.
    er liepen in die tijd zeg laag afgerond 35 peopletjes die een geloof verkondigden

   • Het balletje ‘dienstplicht’ is ook al opgeworpen. Dus reken maar dat als de ukkies ‘op’ zijn, de Europeanen aan de beurt zijn. De yankees hebben immers zelf gezegd dat zij geen Amerikaanse boots in Rusland willen hebben. “Daar hebben we immers de Duitsers (Europeanen) voor”.

   • Ben je gek, dit europese regenboog leger drukt alleen drollen en hun snor meer niet. Welke aanwas willen ze oproepen die gmo zieke ‘Dansen met Jansen’ jeugd van 75%? Goed luck, die kunnen nog geen magazijn verwisselen want dan raakt hun paarse lok verstrikt en laat staan een lease tank besturen of apache.

  • Nee deze oekies zijn bitter harde tyfus nazi’s die krijgen wat ze verdienen..8 jaar lang bommen gooien en tirannie uitvoeren op oost Oekraïne…Ze verdienen als nazi’s heel lachwekkend een leernicht nepjood die hen naar de hell begeleidt…Je verzint het gewoon niet…En ze sterven er graag voor schijnbaar, anders hadden ze die puppet allang gekiert in Kiev.

 3. Het is aan de Brit Boris Johnson te danken dat deze zinloze oorlog nog steeds niet beëindigd is.

  Groot Brittannië speelt een zeer kwalijke rol.

  • Als je op Historiek.net kijkt zijn er meerdere lezingen over het ontstaan van de 1e wereldoorlog. De heersende mening is niet de meest logische; Een Oostenrijks prinsenpaar wordt in Servië doodgeschoten en maanden later vallen de Duitsers daarom Frankrijk binnen.

   Die oorlog is lang voorgekookt en 1 van de partijen waren de Britten, die niet konden aanzien dat Duitsland ze in de industriële revolutie gepasseerd was en de dominantie van de Britten op het wereldtoneel aantastte. Er was veel meer, dus je kunt de Britten niet 1:1 de schuld geven aan die oorlog. Maar dat land heeft -agressief als het altijd is geweest- zeker een belangrijke rol in het ontstaan van die oorlog gehad.

   Engelsen doen zich heel beschaafd voor, maar het is naar en agressief volk.

 4. Triest om te zien, hoe dan ook, ze hebben ook een moeder of evt gehad.
  Zinloze oorlog waar iedereen zich mee bemoeid die in feite hun grote bek moeten houden.

 5. Ze hadden kunnen dienstweigeren. Dat zou ze 3 jaar brommen hebben opgeleverd, maar zo lang gaat deze strijd niet duren, dus dat is wat ik oekis aanraad.

 6. Het filmpje an sich heeft iets grappigs; militairen die dekking zoeken en dan rijdt hun dekking weg. Zegt ook iets over de hopeloze situatie van die Oekraïnse militairen.

  Maar het is diep treurig en ik werkelijk medelijden met die arme drommels die daar afgeslacht worden. Mensen die zich laten afslachten om de Bidens, Zelensky’s de Ruttes en de Sjoerdma’s van deze wereld een plezier te doen.
  Elk normaal denkend mens ziet hier maar 1 optie; dit moet stoppen!
  Of laat ze anders de D66-Jugend daar hun levens offeren in plaats van deze mensen die ook niets liever doen dan in vrede leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in