Let op. Ja, dit is een echte “click bait” kop. Het spijt me. Ik kon de verleiding niet weerstaan om wat lol te maken. In de volgende video zijn er Russische acteurs die beweren dat Moskou aan de touwtjes trekt van hun marionet, Joe Biden. Het is heel slimme satire. Ik denk dat de Russen zich eindelijk realiseerden dat veel Amerikanen ervan overtuigd zijn dat Rusland zich bemoeit met onze presidentsverkiezingen en besloten om de Amerikaanse politieke dwazen op de hoogte te brengen van dit waanidee, schrijft Larry Johnson.

Hier is het geniepige plot van de Ruskies.

Shakespeare wordt terecht erkend als een literair genie. Maar misschien was hij ook wel een profeet. Het volgende stuk uit Julius Caesar lijkt relevant voor Amerika’s obsessie met Russische inmenging:

Waarom, man, hij bestijgt de smalle wereld
Als een kolos, en wij kleine mensen
Lopen onder zijn enorme benen en gluren rond
Om oneervolle graven te vinden.
Mannen zijn op een gegeven moment meester over hun lot:
De fout, beste Brutus, ligt niet in onze sterren,
maar in onszelf, dat we ondergeschikten zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  BREAKING: Russisch leger waarschuwt voor komende provocaties in Oekraïne
Vorig artikelDuitse deskundige: Door wapenleveranties aan Kiev zal het Duitse leger het niet langer dan een paar uur uithouden in de strijd
Volgend artikelPoging tot kleurenrevolutie verijdeld in Servië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als dit de toon wordt van 2024 wordt het misschien nog een leuk jaar. Moeten ze wel stoppen om de weilanden onder water te zetten met hun cloud seeding en geo-engineering. Volgend jaar zomer gaan ze totale droogte creëren. Ze hadden het al over een watercrisis. Herfst en winter verzuipen, lente en zomer uitdrogen. Water water.

  • @ Let God sort them out december 27, 2023 Bij 17:41,
   Er is in de voorgaande jaren meer dan 650 stuwdammen, sluizen, waterbekken e.d. ontmanteld, zodat alle rivierwater in 1 stroom zonder obstakels richting de zee stroomt. Zodat ook de vruchtbare humuslaag van de grond, ermee eveneens wegspoelt. Daar er nu door ego-engeenering bewust vele dagen achter elkaar extreme regen neerslag plaats vond, wordt er door de overheid en media zo het verhaal gesponnen dat het aan klimaatverandering zou liggen. En wat jij zegt zal mij niet verbazen, want alle sluizen, stuwmeren en waterbekken om (drink)water voorraden voor de droge periodes door te komen, allemaal afgebroken zijn door het WEF beleid. De oorlog is al verklaard tegen ons voedsel voorziening en de mensen, om te kunnen overleven.

   Maar 90% van de bevolking helpt dit beleid gewoon in mee, want het is hun werk. Zij moeten ook hun boterham kunnen verdienen en zijn zelf geen kwaadbewust, dat zij hard meewerken aan hun eigen ondergang en aan hun eigen gevangenis.

  • Ondanks dat ik wel grappig vond, vind ik die deepfake een enge ontwikkeling. Framen van mensen om ze te cancelen gaat zo heel gemakkelijk worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in