Palácio do Planalto from Brasilia, Brasil / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De voormalige Britse premier Boris Johnson zegt dat de elite van Davos “beeft van angst” bij het zeer reële vooruitzicht dat Donald Trump de verkiezingen van 2024 wint.

“In de cocktailparty’s van Davos, zo is mij verteld, beefden de wereldwijde wokerati zo hevig dat je het ijs in hun negronis kon horen tinkelen,” schrijft Johnson in de Daily Mail.

Modernity.news meldt:

Na zijn verpletterende overwinning in Iowa eerder deze week, wordt verwacht dat Trump dinsdag in New Hampshire op herhaling zal gaan, ondanks de stortvloed aan uitdagingen waarmee hij te maken heeft gekregen.

“In de senior gemeenschappelijke ruimtes van onze universiteiten, in de synode van de Church of England, in de Orwelliaanse gangen van de BBC en onder een groot deel van het Britse establishment is er een katerwauling orgie van neus-vasthoudende afschuw geweest,” donderde Johnson.

Boris wees erop dat hoe krankzinniger de aanvallen op Trump worden, hoe meer hij lijkt te gedijen.

“Hoe krampachtiger de pogingen om hem te elimineren, hoe sterker hij wordt. Hoe bitterder zijn vijanden lawfare tegen hem voeren, hoe onstuitbaarder hij lijkt te zijn,” schrijft hij.

Het vooruitzicht van een terugkeer van Trump in het Oval Office had een collectieve “gil” veroorzaakt van de “Westerse liberale intelligentsia” en manifesteerde een “pure, brabbelende waanzin”, volgens Johnson.

Zoals we al eerder benadrukten, zijn prominente linkse politici weer hysterisch aan het zeuren over de opkomst van het fascisme als reactie op het succes van Trump in de schaduw van de retoriek die voorafging aan zijn overwinning in 2016.

Trump moet nog bekendmaken wie zijn running mate wordt, maar de kans dat voormalig Fox News presentator Tucker Carlson zijn VP wordt lijkt steeds groter te worden.

  Globalisten volgen planetair script om MENSEN TE VERVANGEN door AI-systemen ... u bent nu overbodig

Via Thepeoplesvoice.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelONBEPERKTE OORLOGVOERING: Een holistische benadering van de Great Reset
Volgend artikelRusland en Iran tekenen bilateraal strategisch pact
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Waarom zouden nog we naar deze volgevreten sataneonaziofascist moeten luisteren/lezen?! Omdat hij nu heel hypocriet het controlled opposition-spel speelt zeker…

  Terwijl deze liegende, massamoordende en psychopatische oorlogsmisdadiger deelgenoot is van het kwaad, krijgt de Young Global Landverrader hier ook weer een podium!

 2. Boris Johnson, een vormloze drilpudding. Wat ie ook zegt, hij heeft afgedaan..met zn oorlog-hitserij en zn feestjes tijdens lockdown..ondertussen het volk kleineren en uitlachen..zak maar in de stront, Boris

 3. Hopelijk hebben ze Trump een zoutoplossing als vaccinatie gegeven anders zou hij het einde van het jaar weleens niet kunnen halen.

  Karma?

  • Dit zijn de allerergsten… de verborgen handen. Deze man en al zijn voorgangers moeten aan een schandpaal. Dit zijn de monsters die exact weten wat ze doen. Onzichtbaar, dus onschendbaar en een rechtstreekse puppet van de elite. De onzichtbaarste ambtenaren met absolute macht. Op alle plekken waar crisissen worden gecreëerd zitten dit soort wezens aan de knoppen.

 4. HUGE NEWS! Trump SHOCKING Warning To SHUT DOWN ALL EV Production!

  Trump just KILLED Joe Biden’s EV dream! He’s promised to stop the forced EV push on the common man, and thinks EVs are a big scam! Biden just launched a new emissions policy that will destroy all gas car makers. He wants everyone to buy EVs, but he is not ready to bring the prices down! But the public has finally seen through the hype, and is denying EVs hard!

  https://www.youtube.com/watch?v=m0zDsZm77m8

 5. Smeerlap Boris Johnson had jaren geleden al toegegeven dat hij een gepassioneerde zionist is.

  “Het einde van de leugens betekent niet het begin van de waarheid.”

  – Frederik Beigbeder

 6. De situatie met Trump en de heksenketel van afgrijzen van zijn tegenstanders is volledig te vergelijken met de panische angst van het etablissement in België voor een dreigende verkiezingsoverwinning van het Vlaams Belang in Vlaanderen. Ook zoals ze te keer gaan tegen het Hongarije van Orban.

 7. Boris is een vreselijk personage en zeker achter de tegen gehouden vrede in het jaar 2022 met de VS, had veel doden kunnen schelen, Trump of Biden, het buitenlandse beleid van Democraten of Republikeinen maakt weinig verschil, zij zijn al heel lang dominant en een despoot, ik denk dat slechts John F Kennedy vrede wenste en daarna handelde en samen met zijn broer zijn zij vermoord, vergeet niet dat Trump eigenhandig er voor heeft gezorgd dat de hoofdstad van het zionistische regime nu Jeruzalem is terwijl de bedoeling van die stad een neutrale zone zou moeten blijven voor Joden,Moslims en Christenen, als je voor vrede bent dan flik je dit niet en dat deed Trump juist wel en bewust!

  • En toch… dit is een schaakspel in 9 dimensies tegelijk. En wij zien alleen de eerste 3 en de rest gissen we over.

   Ik ben niet pro of anti Trump. Ik ben pro mensheid. WIJ doen al het werk, wij betalen alles… ALLES hoort van ons te zijn!!! De overheid hoort geen enkele macht te hebben. We zitten gevangen in hun papieren bullshit wereld. We moeten een constitutionele republiek obv referenda opzetten. Lokaal!!!

   Ooit voerden we buurtgesprekken, de politiek heeft die macht landelijk gecentreerd en nu willen ze het globaal centreren omdat wij beginnen door te krijgen dat we in een gevangenis/matrix van leugens leven. We moeten terug naar onszelf en van daaruit lokaal samen alles opnieuw organiseren. De Great Reset moet een Great Awakening worden, bewuster en lokaler leven. Geen evil satanic Great Reset, maar een reset naar het goede dmv een Great Awakening.

  • Robert F. Kennedy sr. (1925 – 1968) en senator voor New York in de periode 1965 – 1968 heeft tijdens toespraken meer dan eens de uitdrukking New World Order in de mond genomen.
   De dood van zijn neef & uitgever van het maandblad over cultuur + politiek ‘George’ JFK jr. (1960 – 1999) op 16/07/1999 is nog altijd met veel vraagtekens omgeven. Volgens de officiële lezing (maar wie kun je nog vertrouwen tegenwoordig?) heeft hij, met als passagiers zijn vrouw en schoonzus met zijn vliegtuig tussen Long Island en Rhode Island hoogte verloren en is vervolgens neergestort in de Atlantische oceaan.
   Zelfs het Pentagon heeft assistentie verleend bij de zoekactie hetgeen zeer ongebruikelijk is, omdat hij niet in militaire dienst is geweest.
   Hij heeft nooit uitgesloten in 2000 mee te willen doen aan de senaatsverkiezingen om de zetel van zijn oom RFK sr. als senator voor New York te bemachtigen. Hillary Rodham Clinton was in de periode 2001 – 2009 senator voor New York. Link?

 8. Nou moeten wij dus denken dat meneer Trump een gevaar voor de NWO is!
  M.a.w., maak hém tot president en … de burgerbevolking is bevrijd van het WEF, de WHO.
  Maar wat als men. Trump dan, na enige tijd als president te hebben gefunctioneerd, omslaat als een blad aan een boom???

 9. Cabalslippendrager Boris heeft zijn steentje aan de zinsbegoocheling bijgedragen en kan aldus een (kleine) beloning verwachten. En de mallemolen draait verder door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in