UK Government / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Bill Gates heeft plannen aangekondigd om een leger van twee miljoen Indiërs te rekruteren en te trainen om AI te gebruiken om “het internet te controleren” en social media, forums en privégesprekken te controleren op “desinformatie”, die vervolgens zal worden uitgeschakeld met behulp van geavanceerde AI-tools.

Volgens Gates is “desinformatie” een nieuwe “pandemie” waarvoor hij zich verantwoordelijk voelt om een remedie te vinden. Gates lijkt bereid om kosten noch moeite te sparen in zijn missie om de informatiestroom op het internet te beheersen, en belooft een enorm, hoog opgeleid leger van “informatiestrijders” in te zetten om het wereldwijde narratief opnieuw vorm te geven, bericht Thepeoplesvoice.

Microsoft voorzitter en CEO Satya Nadella kondigde de plannen van Gates aan om het informatieleger te rekruteren en te trainen tijdens een Microsoft CEO Connection evenement in Mumbai op woensdag.

“We zijn vastbesloten om meer dan 2 miljoen mensen in India uit te rusten met AI-vaardigheden,” zei Nadella, “dat wil zeggen, echt de beroepsbevolking nemen en ervoor zorgen dat ze de juiste vaardigheden hebben om deel te kunnen uitmaken van dit domein.”

Volgens de rechterhand van Gates voorziet AI de globalistische elite van het gereedschap dat nodig is om de massa volledig te hersenspoelen met globalistische propaganda.

“Met AI hebben we nu een nieuw vermogen om de digitalisering te begrijpen… een nieuwe redeneermachine, de neurale redeneermachine, die we kunnen toepassen op een steeds meer gedigitaliseerde wereld. Dus deze twee dingen, een nieuwe gebruikerservaring en een nieuwe redeneermotor, hebben de hele technologiestapel compleet gerevolutioneerd,” zei de Microsoft-voorzitter.

  Krokodillentranen voor de arrogante Hollywood-verraders

Klaus Schwab waarschuwde ons vorig jaar dat wie AI beheerst, de toekomst zal beheersen. En de elites van Davos hebben geen tijd verspild met het leggen van de basis om de mensheid tot slaaf te maken.

Het World Economic Forum heeft ook stappen ondernomen om “het internet te controleren” door het trainen en ontketenen van een leger van “infostrijders” die de sociale media moeten controleren en afwijkende meningen de mond moeten snoeren.

Het WEF beïnvloedt de massa’s subliminaal om hun narratieven aan de mensen op te dringen.

Vorig jaar kondigde Melissa Fleming, communicatiedirecteur van het WEF, het nieuws aan tijdens een podcast: “Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers geworven en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe desinformatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort ‘digitale eerste-hulpverleners’ in die ruimtes waar desinformatie zich verspreidt.”

Bill Gates en het WEF zijn niet de enige globalisten die hun zinnen hebben gezet op het beheersen van het narratief op social media door miljoenen betaalde shills los te laten.

Een wereldwijde beïnvloedingscampagne die wordt gefinancierd door de Israëlische overheid had vorig jaar een budget van $1,1 miljoen, zo blijkt uit een document dat is verkregen door The Electronic Intifada.

Volgens de uitgelekte documenten heeft de staat Israël een leger van 15.000 mensen in dienst om “buitenlandse publieke opinies te beïnvloeden”, met kantoren in drie verschillende landen die uitsluitend gewijd zijn aan het controleren van het narratief op het internet.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

  Tyrese Gibson: Hollywood wordt geleid door satanische pedofielen: 'Het zijn allemaal kinderverkrachters'

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin ondermijnde de verwachtingen van de mainstream en alternatieve media in zijn interview met Tucker
Volgend artikelWaarom Medvedev vrij is om volledig voor ‘Born to Be Wild’ te gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Ok dan gaan we terug naar persoonlijk contact of een nieuwr vorm van internet. Vrije mensen zullen altijd een platform vinden of maken om van de vrijheid te genieten.
  Vrijheid wordt je niet toegeworpen, maar je pakt het zelf.

 2. Het is technisch gezien niet mogelijk om enerzijds internet af te sluiten van ongewenste informatie maar anderzijds ‘hun’ informatiestroom actief te houden.
  Wij zullen de waarheid kunnen blijven vertellen simpel omdat het systeem internet bestaat.
  Het enige dat ze proberen is om ons het mes op de keel te zetten met hún regeltjes…
  Maar wij gaan niet (meer) luisteren.

 3. Heel even kort door de bocht,
  heeft iemand die schreeuw lelijke zwaar verrimpelde ouwe kop van bill gates al eens goed onderzocht. Die schreeuwt zware suiker, en slechte functionerende nieren en de kleur schreeuwt mijn levert werkt heel slecht. Die vent ziet er uit als een ouwe man van 88 plaats van 68 jaar. Kortom, die gaat zolang niet meer mee en dan stort heel zijn imperium in. Tja..🤷‍♀️

 4. Ze zijn zo bang dat het door hun gecreëerde wereldje in elkaar stort. De meest waanzinnige ideeën van die bende wordt uitgerold om maar aan de “macht” te kunnen blijven. Toch zal het hun niet lukken. De strijd tussen goed en kwaad wordt altijd gewonnen door het goede. Ook al gaat er lange tijd en veel ellende overheen.

 5. Canada probeert een wet door te drukken, klimaatontkenning is gelijk aan terrorisme en kan een max boete van 1 miljoen voor bedrijven en half miljoen voor burger, max gevangenis straf 2jaar, of beide opleveren..
  De maximale krankzinnigheid is nog niet bereikt, blijkbaar.

  • @Donders

   Het spreekwoord een kat in het nauw maakt rare sprongen.
   Zullen de laatste stuiptrekkingen zijn van een stervend regime, ze pogen op de meest bizarre manieren hún ellendige kop boven water te houden ze weten dat er geen weg voor hun terug is ook geen ontkomen aan door hun gepleegde misdaden dus proberen ze met ijzeren vuist te regeren wat op zich nog meer tegenstand brengt zoals Isaac Newton zei met de derde wet van Newton: iedere actie geeft eenzelfde tegenreactie.

  • In de allerlaatste fase van de Eindtijd zullen wij in de komende dagen/weken/(maanden?) steeds meer op de proef worden gesteld en de definitie van het begrip waanzin zal steeds meer worden opgerekt.
   Alles komt onvermijdelijk steeds meer in het licht te staan en duistere krachten achter de schermen vechten als leeuwen tegen beter in, als een kat in het nauw om hun duizenden jaren oude machtspositie te kunnen behouden. Echter, tevergeefs.
   De komende tijd zullen politici & ceo’s van banken/multinationals met steeds driestere berichten komen en idiotere maatregelen willen treffen, om de mensheid in de laatste periode, voordat het licht onvermijdelijk gaat doorbreken door zoveel mogelijk angst aan te jagen over allerlei uit de dikke duim gezogen problemen.
   Lang voordat wij kozen om dit leven op aarde te leiden, heeft iedereen een zielscontract getekend en daarin staat zonneklaar, dat ons bestaan anno nu niet van een leien dakje zou gaan.
   Nog heel even volhouden, want na de Zonneflits/ the Event/ Dag der Dagen (als-ie komt) verandert de mens van homo sapiens in homo universalis.

   • We kunnen zeker wel een cosmic-upgrade gebruiken…ondanks alle ellende en zwartgallige energie die de aarde omringd is t duidelijk dat het licht ook groter wordt.. unieke tijden die we mee mogen maken!

  • en wat moeten die 2miljoen Indiërs wel niet denken dat ze gaan werken voor iemand die leden van hun familie doodgeprikt heeftdat gaat goed werken.

 6. Iedereen die zo’n malloot die hier aan meewerkt in zijn vriendenkring of familie heeft…
  Cancelen dat figuur!
  Laat ze voelen dat ze voor een volksvijand werken.

 7. Het is enkel bang makerij, want zij zijn nu zelf de prooi. De kop van de WEF slang is er in middels eraf. De kloon of de gemaskerde acteur die Bill speelt heeft al een knus appartementje in Gitmo. De echte Bill Gates is al meerdere jaren niet meer onder ons.

 8. Het zullen geen 2 miljoen arme Indiërs zijn, maar middenklasse en hoger. Met al zijn vele miljarden heeft hij maar bitter weinig over gehad voor de echt behoeftigen in de wereld. Hier en daar een waterpompje wegzetten heeft niet echt geholpen en zeker de wanhopige pogingen om goed te doen met polio vaccins die niet deugden en meer kwaad dan goed deden. Het is en blijft een enorme grote eikel met geen enkel besef om iets goeds te doen voor een ander.

  • Verblind door hebzucht naar macht, status, aandacht en geld en met een onstilbare honger naar ‘meer van hetzelfde’ en het feit dat hij daarnaast over geen enkel greintje empathie beschikt maakt deze man tot een gevaarlijk instituut voor de gehele mensheid.
   De appel valt dan ook nooit ver van de boom.

 9. Alweer zo’n lulkoek verhaal van die geschifte Gates. Bangmakerij zoals dat ook was met de zon verduisteren met krijtwolken. En men moet niet vergeten dat de Indiers een bloedhekel hebben aan Gates. Velen van hen zijn gestorven door zijn spuit. India is al eventjes bezig om hem voor het gerecht te krijgen. Wie zich laat meeslepen door die idiote verhalen van Gates is zelf niet goed wijs.

 10. Totaal leuter verhaal… jammer ….
  BG roept mogelijk iets…. waarom luistert daar iemand naar? En verslag van doen zonder vorm van feitelijkheid….👁️🙄

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in