De eerste beelden van het gebied van het “Metalurg” -stadion in het westen van Buckhmut zijn vrijgegeven door Wagner. Het gebied werd gisteren bezet door Russische troepen, gevolgd door de bezetting van het treinstation en het Hoofdbureau van Politie, bericht Pronews.

De Oekraïense strijdkrachten controleren nu minder dan 10% van de stad zonder dat zij de Russische opmars kunnen stoppen en hopen nu alleen nog op het beroemde lente-offensief, maar het is onbekend of dat ooit zal plaatsvinden.

Kiev heeft nieuwe versterkingen bestaande uit Oekraïense soldaten en westerse huurlingen naar de perimeter van Bakhkmut gestuurd vanuit Chashiv Yar in een poging om ten minste deze 10% van de stad in handen te houden.

De Russen hebben het station en de aangrenzende spoorlijnen volledig ontruimd, terwijl de gouverneur van de “Volksrepubliek Donetsk”, Denis Poesjilin, heeft aangekondigd dat de stad volledig zal worden herbouwd naar het model van Mariupol en haar oude Sovjetnaam Artemovsk zal gebruiken.

Vooral de laatste week zijn de vorderingen van Wagner indrukwekkend geweest.

  BREAKING: De "BRICS" zijn in één nacht verdubbeld

In de afgelopen week zijn de Russen er eindelijk in geslaagd door te stoten en veel gebieden in Bakhmut veilig te stellen.

Ze slaagden erin het stadhuis, het culturele centrum, de AZOM-fabriek, het treinstation, het belastingkantoor, het Hoofdbureau van Politie, het stadion van Metalurg en enkele andere oriëntatiepunten van de stad veilig te stellen.

Het moreel van de Oekraïense strijders is ingestort na de laatste successen van Wagner, dat door de VS wordt omschreven als het meest parate en goed getrainde privéleger ter wereld.

Soldaten melden dat commandanten hen nodeloos laten sterven op zinloze missies.

Steeds meer Oekraïners weigeren orders uit te voeren. Hun verliezen zijn tragisch.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ze recyclen de Viagra-verkrachtingspropaganda die ze in Libië gebruiktenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport 13/04/23: Tegenoffensief… of instorting?
Volgend artikelMacrons bespiegelingen over de “strategische autonomie” van Europa… Veel gedoe over niets, maar de onzekerheid van de VS is voelbaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Mijn vader zat tijdens WO2 in het verzet. Maar tegen mijn inmiddels gepensioneerde zwager, die groot officier was zei hij : ” in tijd van oorlog kunnen ze beter zeggen kijk, daar loopt ie’ in plaats van ‘kijk, daar ligt ie’. Zij die oorlog voeren, zitten veilig achterover hun bureautjes , terwijl de soldaten en het volk als vervangbare pionnetjes worden ingezet.” (einde citaat)

  Nu ben ik zwaar tegen de afschuwelijke schurk Zelenski, de elite, maar sta neutraal in deze poppenkast-oorlog, die door de elite gevoerd wordt, met hun eigen doelen….
  Arme weduwen en wezen die achter blijven. Arme oudjes, die de kachel niet meer aan kunnen zetten, wegens de hoge brandstofprijzen en ga zo maar door….

  De (hele) wereld lijkt (handelt) totaal krankzinnig en het is al uit de hand gelopen en ik verwonder mij over de hersenloze massa, die totaal blind blijkt voor het werkelijke toekomstperspectief.

  Opvallend dat de Bijbel en vele leraren (bijv. dr. Andy Woods, drs. Rennie Schoorstra etc.) naadloos en nauwkeurig de situaties en het komende (gevolgen) beschrijven.
  Tijd om verder te kijken dan je neus lang is en de waarheid/werkelijke toekomst onder ogen te komen.
  De tijd is kort voor het totaal uit de hand gaat lopen en er een afschuwelijke tijd (grote verdrukking van 7 jaren) aan zal breken.
  Tijd om echt huiswerk te doen…

  • “De (hele) wereld lijkt (handelt) totaal krankzinnig en het is al uit de hand gelopen en ik verwonder mij over de hersenloze massa, die totaal blind blijkt voor het werkelijke toekomstperspectief.”
   Ook voor ons is het onbegrijpelijk dat zoveel mensen zo ongelooflijk dom zijn en het maar niet willen begrijpen.
   Ook onder onze kennissen en vrienden kring horen we regelmatig hoe slecht Poetin is en hoe goed Biden en Zelensky. Het is onbegonnen werk om die mensen enigszins de werkelijke gang van zaken bij te brengen.
   Het zijn gewoon geloofsidioten, alleen hebben ze het zelf niet door, want horen we keer op keer: De NOS zegt dit en zegt dat en dat is volgens hen de waarheid. .

  • Verdiende loon van deze blaaskaak, niet fucken met de Russen,welke na 80 jaar het nazisme opnieuw bestrijden, de yanks hadden nog net het fatsoen te wachten tot de laatste ww2 veteranen de Pijp aan Maarten gaven, Fuck vs en nato

 2. Ze beginnen doorgaans bij een gecreëerde burgeroorlog.

  Corona heeft dit in kaart gebracht.
  ‘t Is een oorlog.
  ‘Mensen’ die vinden dat ze het recht hebben om te heersen over een ander.

  Door; dwang, intimidatie, misleiding om (zeer ernstige) schade toe te brengen zijn Krankzinnigen, en ze zitten overal 🇳🇱 🇺🇦 🇺🇸 🌍

  Gefaciliteerd door een netwerk van krankzinnige satanisten in de overheid.

  • David ick zegt; zijn reptielen
   mogelijk krijg je een reptiel brein door onbeheerst ego 💭, gedrag, omgeving.
   Het is een bewuste keuze.

   • In ‘22 highlights over satanisme (welke naam je het ook geeft) uit een schoolverslag
    ongebreidelde ‘ prestatie ervaringsdrang.

    toeters en bellen erbij (elke religie) maakt het tot een egotripperij to the sky 🚀
    genoeg = nooit genoeg.
    Deze Oorlog gaat verder,

 3. Dit is allemaal niet meer te stoppen onze eigen wapens en betaald met ons belastinggeld worden wij door Rutte en zijn landverraders bedreigd en in dwang gehouden dat is het nieuwe normaal waar Rutte het al jaren geleden over had, het is allemaal gepland samen met de elite van het WEF wij zijn verloren als volk en eerlijk is eerlijk vele schaapjes onder ons zijn de nieuwe NSB’ers en Gestapo lieden zij hebben hun ziel en hart verkocht aan het kapitaal en alles loop zo als gepland.
  DE kans op een kernoorlog is maar heel klein maar de vele burger oorlogen zullen nog verschrikkelijker worden want daar stuurt de NATO en de EU ons deze richting op en dat verklaart ook waarom er zoveel gelukzoekers naar ons land worden gehaald want uit eindelijk zal vroeg of laat de bom gaan barsten maar dan is het kalf al lang verdronken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in