FENIXX KLASSIEKEN

In Reinbek bij Hamburg werden 50 volledig gemeubileerde appartementen voor “vluchtelingen” beschikbaar gesteld. De plaatselijke Arbeiterwohlfahrt [Arbeiderwelvaart] (AWO) kreeg de opdracht het project te verzorgen en de gemeente spendeerde er maar liefst 540.000 euro gemeenschapsgeld aan; volgens een rapportage in het Hamburger Abendblatt werd er echter geen contract tussen de gemeente en de AWO gesloten.

Een inventaris van de 50 appartementen heeft nu ontnuchterende details aan het licht gebracht: een derde van de 50 appartementen is zo beschadigd dat ze vanaf de grond gerenoveerd moeten worden. Volgens het rapport hebben de “vluchtelingen” de deuren eruit geschopt en geperforeerd, de moderne ingerichte keukens ontmanteld en de toiletten vernietigd.

Het rapport stelt dat de verantwoordelijke personen van de AWO er duidelijk niet in zijn geslaagd de “vluchtelingen” te begeleiden naar een “zorgvuldige behandeling van de appartementen”. De demontage van inbouwkeukens en de vernietiging van toiletten kan echter nauwelijks worden verklaard door een onzorgvuldige behandeling. Daar hoort ook een massaal gebruik van geweld bij.

Volgens de eerste schattingen hebben de gewelddadige excessen van de “vluchtelingen” in Reinbek een schadepost van ongeveer 540.000 euro veroorzaakt. Geld dat uit Reinbek’s gemeentekas moet komen en elders gemist zal worden. De gemeente zal de samenwerking met het AWO, die op 31 december 1018 afloopt, niet verlengen, maar zal in de toekomst zelf voor de opvang van vluchtelingen zorgen. Hiervoor zullen drie fulltime functies in de administratie worden gecreëerd.

De moord op Elin Krantz

2 REACTIES

  1. Dit is voor islamieten de enige manier om hun dankbaarheid te tonen jegens de bevolking.
    Een smeriger volkje dan de islamieten moet nog “uitgevonden” worden.

  2. Het zijn allemaal Vandalen die ten noorden van Berlijn leefden , vervolgens moordend en brandstichten door Frankrijk en Spanje trokken; zich daar kruisten met de Barbaren en nu weer terug komen naar Duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here