In Reinbek bij Hamburg werden 50 volledig gemeubileerde appartementen voor “vluchtelingen” beschikbaar gesteld. De plaatselijke Arbeiterwohlfahrt [Arbeiderwelvaart] (AWO) kreeg de opdracht het project te verzorgen en de gemeente spendeerde er maar liefst 540.000 euro gemeenschapsgeld aan; volgens een rapportage in het Hamburger Abendblatt werd er echter geen contract tussen de gemeente en de AWO gesloten.

Een inventaris van de 50 appartementen heeft nu ontnuchterende details aan het licht gebracht: een derde van de 50 appartementen is zo beschadigd dat ze vanaf de grond gerenoveerd moeten worden. Volgens het rapport hebben de “vluchtelingen” de deuren eruit geschopt en geperforeerd, de moderne ingerichte keukens ontmanteld en de toiletten vernietigd.

Het rapport stelt dat de verantwoordelijke personen van de AWO er duidelijk niet in zijn geslaagd de “vluchtelingen” te begeleiden naar een “zorgvuldige behandeling van de appartementen”. De demontage van inbouwkeukens en de vernietiging van toiletten kan echter nauwelijks worden verklaard door een onzorgvuldige behandeling. Daar hoort ook een massaal gebruik van geweld bij.

Volgens de eerste schattingen hebben de gewelddadige excessen van de “vluchtelingen” in Reinbek een schadepost van ongeveer 540.000 euro veroorzaakt. Geld dat uit Reinbek’s gemeentekas moet komen en elders gemist zal worden. De gemeente zal de samenwerking met het AWO, die op 31 december 1018 afloopt, niet verlengen, maar zal in de toekomst zelf voor de opvang van vluchtelingen zorgen. Hiervoor zullen drie fulltime functies in de administratie worden gecreëerd.

  Moeder nodigt moslimvluchtelingen uit in haar huis – als dank wordt haar 14-jarige dochter verkracht
Vorig artikelZwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen
Volgend artikelDe Grote Omvolking in België: wordt Arabisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dit is voor islamieten de enige manier om hun dankbaarheid te tonen jegens de bevolking.
    Een smeriger volkje dan de islamieten moet nog “uitgevonden” worden.

  2. Het zijn allemaal Vandalen die ten noorden van Berlijn leefden , vervolgens moordend en brandstichten door Frankrijk en Spanje trokken; zich daar kruisten met de Barbaren en nu weer terug komen naar Duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in