Image by vecstock on Freepik

We zijn dichter bij het ondenkbare dan we ooit zijn geweest, maar ik heb gemerkt dat de bezorgdheid over een wereldwijde oorlog in de westerse wereld tot een bijzonder laag niveau is gedaald. Veel mensen amuseren zich alsof ze zich nergens zorgen over maken en ondertussen slepen wereldleiders ons aan alle kanten naar de rand van de afgrond. Tijdens de Derde Wereldoorlog zouden meer mensen kunnen sterven dan in alle andere oorlogen die ooit in de menselijke geschiedenis zijn uitgevochten bij elkaar. Helaas probeert slechts een heel klein deel van de bevolking actief zo’n catastrofe te voorkomen. Tegen de tijd dat het grootste deel van de bevolking eindelijk wakker wordt, kan het te laat zijn, schrijft Michael Snyder.

De oorlog in het Midden-Oosten is al maanden aan het opwarmen en nu lijkt het erop dat we bijna een kritiek keerpunt hebben bereikt…

Maanden van meedogenloze uitwisselingen tussen Israël en de Libanese militante groep Hezbollah hebben geleid tot massale evacuaties van burgers en wijdverspreide doden, gewonden en vernielingen.

Het geweld is sinds begin juni verergerd en ging gepaard met steeds feller wordende retoriek. Beide partijen hebben voorkomen dat de tit-for-tat aanvallen escaleerden in een volledige oorlog, omdat ze zich bewust zijn van de waarschijnlijk catastrofale gevolgen. De vraag is of deze fragiele beheersing in de toekomst stand kan houden.

Een Amerikaanse functionaris die hiernaar werd gevraagd, zegt dat het “een wonder” is dat er nog geen totale oorlog tussen Israël en Hezbollah is uitgebroken…

“Het feit dat we het front zo lang hebben kunnen managen is een wonder,” zei een hoge Amerikaanse functionaris, doelend op de inspanningen van de VS om de aanvallen tussen Israël en Hezbollah niet te laten uitmonden in een totale oorlog.

“We gaan een zeer gevaarlijke periode in,” zei een andere hoge ambtenaar van de regering Biden. “Er kan iets beginnen zonder enige waarschuwing.”

Om te zeggen dat we een zeer gevaarlijke periode ingaan, is een grote understatement.

Op het moment dat de IDF de grens met Libanon oversteekt, zal er een totale oorlog uitbreken.

Op zondag erkende de Israëlische premier Benjamin Netanyahu dat Israëlische troepen naar het noorden zullen worden verplaatst voor de komende confrontatie met Hezbollah…

  Zweedse regering vertelt burgers om deze winter "dekenhutten van keukentafels" te bouwen om te voorkomen dat ze doodvriezen

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu gaf zondag in een televisie-interview aan dat hij van plan is om een deel van de troepen van het land naar de noordelijke grens te verplaatsen om te vechten tegen de in Libanon gevestigde militaire groepering Hezbollah. Als de oorlog in Gaza er niet was geweest, had dat conflict misschien al de aandacht van de wereld getrokken. De Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant brengt deze week ook een bezoek aan Washington, deels om de implicaties van die escalatie met Amerikaanse functionarissen te bespreken.

Oorspronkelijk was mijn inschatting dat deze confrontatie in de herfst zou plaatsvinden.

Maar het kan ook iets eerder gebeuren.

We zullen zien.

Hezbollah belooft in ieder geval dat er oorlog “zonder terughoudendheid” zal zijn zodra Israël aanvalt…

De door Iran gesteunde terreurgroep Hezbollah heeft zaterdag gedreigd oorlog te voeren tegen Israël “zonder terughoudendheid”.

In een videoboodschap zei Hezbollah-chef Hassan Nasrallah: “In het geval dat er een alomvattende oorlog wordt opgelegd aan Libanon, zal het verzet vechten zonder terughoudendheid, zonder regels, zonder grenzen.”

De minuut durende clip toont vervolgens beelden van verschillende locaties in centraal Israël, samen met hun GPS coördinaten.

“Wie denkt aan oorlog tegen ons, zal daar spijt van krijgen,” eindigt de video.

Hezbollah bezit een enorm arsenaal aan zeer geavanceerde kruisraketten, en een ambtenaar van de regering Biden geeft openlijk toe dat de Iron Dome batterijen waarschijnlijk “overweldigd” zullen zijn als er een totale oorlog uitbreekt…

“We schatten in dat ten minste enkele” Iron Dome batterijen “overweldigd zullen worden,” zei een hoge regeringsfunctionaris.

Een Israëlische functionaris zei dat dit waarschijnlijker zou zijn als Hezbollah een grootschalige aanval uitvoert waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van precisiegeleide wapens, waartegen het systeem zich moeilijk zou kunnen verdedigen. Hezbollah hamstert al jaren op precisiegeleide munitie en raketten uit Iran, waarover Israël herhaaldelijk zijn bezorgdheid heeft geuit.

Hezbollah beschikt ook over een leger van ongeveer 100.000 strijders, en soldaten uit andere delen van het Midden-Oosten stromen al naar Zuid-Libanon om hun gelederen te versterken.

En als er eenmaal een totale oorlog uitbreekt tussen Israël en Hezbollah, is het onwaarschijnlijk dat Iran lang aan de zijlijn blijft staan

  Boemerangeffect: Welke sancties tegen Rusland treffen het Westen het hardst

De hoogste militaire officier van de VS waarschuwde zondag dat elk Israëlisch militair offensief in Libanon het risico zou inhouden van een Iraans antwoord ter verdediging van de machtige terreurgroep Hezbollah en dat Amerikaanse troepen zouden worden uitgedaagd om Israëls luchtverdedigingsparaplu te versterken.

Luchtmachtgeneraal Charles Q. Brown, voorzitter van de Amerikaanse gezamenlijke stafchefs, zei dat Iran “meer geneigd zou zijn om Hezbollah te steunen” dan de terreurgroep Hamas in Gaza, “vooral als ze het gevoel hebben dat Hezbollah aanzienlijk wordt bedreigd.”

Hoe zou een catastrofaal conflict tussen Israël en de gecombineerde strijdkrachten van Iran en Hezbollah eruit zien?

En zouden de Verenigde Staten in zo’n conflict worden betrokken?

De meeste Amerikanen denken niet eens na over dergelijke vragen.

Maar in Israël groeit de consensus dat een definitieve krachtmeting onvermijdelijk is. Het volgende komt uit een recent hoofdartikel in de Jerusalem Post

In de afgelopen weken is het duidelijk geworden dat een oorlog met Hezbollah onvermijdelijk is. Het is niet langer een behoud van “als” in plaats van “wanneer.”

Sinds 8 oktober, de dag na het verwoestende bloedbad van Hamas, heeft Hezbollah Israël elke dag aangevallen en heeft dat sindsdien elke dag gedaan. De groep heeft meer dan 5.000 raketten, antitankraketten en met explosieven geladen drones afgevuurd in de richting van de noordelijke grens, waardoor 60.000 Israëli’s in het noorden uit hun huizen werden verdreven en ontheemden werden in hun eigen land, zonder einddatum voor wanneer ze naar huis zouden moeten gaan.

Volgens hooggeplaatste functionarissen in Israël is het aftellen voor een mogelijke oorlog met Hezbollah begonnen en Israëlische functionarissen hebben gezegd dat ze geen andere keuze hebben.

Zoals ik al een hele tijd waarschuw, gaat dit in het Midden-Oosten heel erg slecht worden.

Ondertussen heeft een extreem alarmerend incident op de Krim, waarbij door de VS geleverde ATACMS raketten betrokken waren, ons nog dichter bij een direct militair conflict met Rusland gebracht…

Het Kremlin gaf maandag de Verenigde Staten direct de schuld van een aanval op de Krim met door de VS geleverde ATACMS raketten waarbij ten minste vier doden en 151 gewonden vielen, en Moskou waarschuwde de Amerikaanse ambassadeur formeel dat vergelding zou volgen.

De oorlog in Oekraïne heeft geleid tot de grootste confrontatie tussen Rusland en het Westen sinds de Cubaanse Raketcrisis van 1962, en Russische functionarissen hebben gezegd dat het conflict de gevaarlijkste escalatiefase tot nu toe ingaat.

Maar de Verenigde Staten direct de schuld geven van een dodelijke aanval op de Krim – die Rusland in 2014 annexeerde en nu als Russisch grondgebied beschouwt hoewel het grootste deel van de wereld het als deel van Oekraïne beschouwt – is een stap verder.

Russische kinderen werden gedood door raketten die wij produceerden, en die raketten werden afgeleverd door systemen die wij leverden, en de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, waarschuwt dat er “consequenties” zullen zijn voor de Verenigde Staten…

  VS Eindspel in Oekraïne - Oorlog zonder einde, Amen

Het Kremlin heeft de VS beschuldigd van het ‘doden van Russische kinderen’ na een Oekraïense aanval op de bezette Krim met door Washington geleverde langeafstandsraketten en zei dat er ‘consequenties’ zullen zijn.

Moskou heeft de ambassadeur van de VS ontboden om een formele waarschuwing af te geven, terwijl de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, in een openbare verklaring de VS hekelde voor de ‘barbaarse’ aanval op Sevastopol, een strategische havenstad aan de Zwarte Zee.

De betrokkenheid van de Verenigde Staten, de directe betrokkenheid waardoor Russische burgers zijn gedood, kan niet zonder gevolgen blijven,” zei Peskov.

Hoe zullen die “consequenties” eruit zien?

Op dit moment weten we het niet.

Hopelijk zullen de Russen niets al te dramatisch doen.

Maar als beide partijen de zaken blijven escaleren, is het slechts een kwestie van tijd voordat we een punt bereiken waarop we niet meer terug kunnen.

Je kunt maar zo lang met oorlog flirten voordat je je verbrandt.

Tijdens de laatste wereldoorlog stierven ongeveer 75 miljoen mensen.

Als we niet oppassen, kan dat aantal tijdens de volgende oorlog vele malen hoger liggen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zou Israël de wereld meenemen in zijn val?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten, we zien jullie nu en jullie zijn in gevaar door het publiek dat wakker wordt en zich bewust wordt van jullie plan
Volgend artikelSignaleert Mainstream Media een verandering in het Rusland-Oekraïne narratief?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. 60 jaar geleden zei mijn moeder al dat de volgende Oorlog vanuit het midden oosten zou komen…én misschien /waarschijnlijk uit Egypte….(krijgsgevange.. vd US..)..zat toentertijd in Dresden als funk-spiel spionne…

  • Raphaël Vangestel
   juni 25, 2024 Bij 12:17
   Beste Raphaël,
   Onze (groot)ouders hebben heel veel ervaring mogen opdoen in het leven.
   Zo heeft mijn grootvader, Duits militair in de eerste en tweede Wereldoorlog, >50 jaar geleden al tegen mij gezegd dat; als er ooit iemand zegt Ik maak van Europa één grote sterke natie, dan maak dat je hier snel mogelijk weg komt.
   En zie hij had verdomme gewoon gelijk

 2. Achterbakse S.Snert hoer
  Deze Michael Snyder
  Ook “ journalist” die alles omdraait
  Zie na; maar de VS direct de schuld geven
  Doet alsof 2014 bedacht is door Ruslands.

  Als BEIDE partijen de zaken blijven escaleren .
  – Wat heeft VS te zoeken in Oekraïne-

  Midden oosten , alsof hezbolla na 7 oktober op 8 oktober 2023 is begonnen .
  En natuurlijk de VS geeft het toe als paraplu te dienen voor Israël zo ook het westen
  Die zich – muisstil- hielden op op de dag van vandaag.

  “Hopelijk zullen de Russen niet AL TE dramatisch doen “
  Michael , jij hebt ws geen kinderen die daar speelden , of een partner die nu kapotgeschoten is.

  Droom verder Michael in je regenboog jasje en tasje 🌈 en ‘ tax money (is van iedereen) in je handje ‘

  • S.Snert je bent de GENOCIDE van de Palestijnen door de Israëlisch ‘ vergeten
   ‘ te vermelden.
   Nu bijna niemand meer in leven
   Verhongerd, uitgedroogd ligt men dood te gaan
   Huizen plat geëxplodeerd.
   Mensen in hun vlucht doodgeschoten door huisvrouwkes met een jachtgeweer , dood om de meter op het asfalt .

   Ook aangenaam is het als je naam en functie vermeld bij die
   “ hooggeplaatsten “ functionarissen uit de VS

   mensen “ de niet NSB
   Dat wordt naast Oekraïne wellicht ook KANS op zandhappen in de woestijn.
   Met plicht ‘slachtoffer bereidheid’
   Of er dan geld voor een helm is is de vraag, types als “ journalisten “ vangen aardig wat uit de pot weg .

   • NB in noord israel waren geen Israëlisch meer te vinden
    Voor er één bom viel door hezbollah
    Draaien en verdraaien doen deze
    Boljewieten (= zakken vullen over de rug van anderen)

    • Kunnen ook Israëlisch zelf zijn geweest
     Om hun slachtoffer rol , nieuw leven in te blazen .
     En…. The great reset , vernielen om het volgens ‘ nieuw concept ‘ op te bouwen.

   • NB Tip
    Bij een oproep van “ je slachtoffer plicht”
    Denk eraan dat de piramide waar je inkomt een piramide in zich heeft.
    – mits je deze optie toch hebt (moeten) kiezen, gekozen hebt.
    Vertrouw op je eigen “gezond verstand “ / trek je eigen plan, itt het wenden tot mensen die het OOK onrechtvaardig vinden. Het nsb circuit is giga doordacht.

    • Zelfs film materiaal, ontsnapte soldaten in Oekraïne kun je afvragen zijn ze ontsnapt of zijn ze als “acteur” ontsnapt .
     Vb als men na 2 jaar erachter komt ( babyface en all na 2 jaar) dat Z en de oorlog niet was wat men dacht.

  • Nö name: welk Oekraïns grondgebied eigenlijk. Als ik de huur niet betaald heb je geen recht op de woning.
   Dus als je onafhankelijk wordende de voorwaarde van neutraliteit en dan met NATO gaat flikvlooien ….

 3. Hezbollah beschikt ook over een leger van ongeveer 100.000 strijders, en soldaten uit andere delen van het Midden-Oosten stromen al naar Zuid-Libanon om hun gelederen te versterken.

  Zo, dat is andere koek. Oekraïne moet mannen hun huizen uitslepen en zij komen uit zichzelf. Geloofsgezeik interesseert me niet, wil je elkaar afslachten om je geloof of omdat je niet kan samenleven, dan ben ik niet in de positie om ze tegen te houden, zeg ik altijd maar. 4 uur voetbal, denk dat ik ga kijken. Nou al zin in, https://www.youtube.com/watch?v=QWcdMRKUxNg

  En als ze eruit gaan. Ook best.

  • Voetbal? Die over het paard getilde jankers die een beetje achter een bal aan kunnen rennen verdoe ik mijn tijd niet aan. Daarbij is dat buiten brood en spelen ook een politiek spel.

    • In deze wereld verdien je miljoenen als je een bal verdedigt en minimumloon als je je land verdedigt. Als je mensen verzorgt of voedsel maakt, verdien je zelfs nog minder.

     En wij vinden dat allemaal prima.

     Deze wereld moet in een vuurbal tenonder gaan, want het lukt ons gewoon niet om uit op te staan tegen deze omgekeerde wereld en uig liefde alles eerlijk te verdelen.

     Egoïsme is de echte pandemie… daarom betalen ze egoïsten rijkelijk, zodat het egoïsme dominant blijft. En iedereen blijft maar meedoen. Weer een voetbalwedstrijd en weer een voetbalwedstrijd en weer een voetbalwedstrijd en weer een EK en weer een champions league en weer een WK en herhalen herhalen herhalen. Ons land wordt gesloopt en niemand vertrekt een spier, maar er is voetbal en mensen worden waus. Dit is het brood en spelen model waarmee ze ons al duizenden en duizenden jaren regeren. En de massa komt nooit tot het besef dat ze constant domme shit herhalen die constant hetzelfde is. Ze moeten consumeren anders voelen mensen geen geluk. De 1000ste IPhone, de zoveelste nieuwe auto, de zoveelste verre vakantie (die ze dan een reis noemen)… en ze krijgen maar niet door dat het een lege herhaling is omdat ze vluchten voor een leven dag voor 95% niet leuk is, terwijl ze zeggen van wel en daarna zeggen dat ze met een miljoen onmiddellijk en als eerst ontslag nemen en vervolgens weer zeggen dat ze de leukste baan op aarde hebben.

     Pfff… brood en spelen zijn mentale heroïne. En mensen raken zogenaamd nooit uitgekeken… OMDAT ZE VERSLAAFD ZIJN AAN DE DOPAMINE DIE ZE KRIJGEN VAN BROOD EN SPELEN. Maar in werkelijkheid is de lol er wel vanaf, maar dat kunnen ze niet onder ogen komen, dus gaan ze hele oranje overals aandoen om maar hun dopamine shot te krijgen.

     Zelfs een kind zegt na 10x efteling dat hij geen zin meer heeft… maar zodra ze hun volwassen kutleven moeten LIJDEN gaan ze maar weer naar de Efteling, want dat was de laatste keer dat ze enig geluk voelden. Mensen kijken niet naar het voetbal, ze zijn bezig om een herinnering van geluk te reproduceren en zich goed te voelen.

     WIJ zijn al heel lang consumenten… en een consument is gewoon een deftig woord voor JUNKIE. Het heeft exact dezelfde patronen… echt exact. Mensen zijn verslaafd en voelen enkel nog geluk als ze iets kunnen consumeren.

    • Ik zag laatst ergens een zin voorbij komen over voetballen: “Je denkt dat je naar een gewone wedstrijd zit te kijken, maar het is allemaal in scene gezet.”

   • En dan maar zeggen dat de vaxx niet effectief was. De spuit doet precies wat het moet doen. Lalala lalala. Je bezit niks maar je bent happy, nou dat zijn ze.

   • @Djennis en Gijp…

    Wat een primitieve apen. De elites lachen zich echt letterlijk dood. Pfff… doordat er brood en spelen zijn, komt deze massale energie alleen op gang als het voor de lol is. Want tijdens cojona hebben deze oranje clowns bijna allemaal op hun handen gezeten terwijl ze wappjes uitlachten. Deze groep moet zn billen branden en dan beseffen dat ze de wappies moeten volgen.

    Het moet allemaal zo gaan. Dit is hoe energie transformeert op wereldwijde schaal. Deze oranje pipo’s staan straks met hun broek op hun enkels te kijken hoe al hun geld en welvaart in no-time verdampt bij de aanstaande financiële mega crash. Vallen en opstaan… we gaan binnenkort vallen, daarna gaan we weer opstaan. Het moet zo gaan.

 4. Gijp ,
  dit heeft niets met een religie te maken
  Dit heeft met redden van ‘ de mensheid te maken ‘ het menssoort.
  Ze Gaan/ strijden voor respect, liefde, vrijheid, het niet accepteren dat mensen kapotgeschoten worden OMDAT ze geen nazi zijn, in een ommuurd kamp wonen was niet genoeg .
  En moeten vertrekken omdat men al “ hun land in bezit wil, voor gas winning , Suez 2 kanaal wil .

  Kijk fijn je voetbal 🍀

  • Zeg ik toch, omdat je niet kan samenleven. Komt het toch gewoon op neer. Leven en laten leven en iedereen een beetje in zijn waarde laten is best een beetje lastig geloof ik. dat er een gasveld voor Gaza ligt zal ook niet meehelpen denk ik.

 5. “De door Iran gesteunde terreurgroep Hezbollah…”

  Behalve AngloZionisten worden alle anderen die voor zichzelf opkomen “terroristen” genoemd. Van mij mag Hezbollah een einde maken aan het ziekelijke Zio experiment.

 6. Jacques,

  Mee eens 👍
  In feite strijden ze voor ons.
  Onze vrijheid, normen en waarden ,
  Geen ; opsluiting, lockdowns, racisme.

 7. Het is goed dat de mensen gewoon verder leven, er komt nooit een derde wereldoorlog, hoe hard onze leiders ook hun best doen om dit te realiseren! We kunnen ons beter focussen op hoe we zelf met elkaar omgaan denk ik dan want veel verschil zie ik soms toch niet in beide kampen!

 8. Oorlogen zijn niets anders dan een manier om de belastingbetalers op kosten te jagen. Om zo het belastinggeld via via om te leiden naar de globalisten c.q naar Blackrock en Vanguard. Het is niets anders dan geld witwasserij maffia praktijken. Op deze manier worden er miljarden weggesluisd en niemand wordt daar ooit voor afgerekend. De PR propaganda verhalen in de media moeten er voor zorgen dat het publiek de indruk krijgt dat er een oorlog heerst. In de Gaza strook waren alle inwoners al in 2022 geëvacueerd naar Dubai. Zodat de filmset locatie Gaza als oorlogsfilm productie kon beginnen. De zogenaamde raket inslagen op flatgebouwen kon je aan de ontploffingen zien, dat het geen raketten waren maar geplaatste explosieven die tot ontploffing werden gebracht.

  Er wordt nu ons wijs gemaakt dat Israël verliest tegen de Gaza strook, dat 8 bij 40 Km stukje land is. Wat binnen 1 dag compleet plat gebombardeerd kon worden door Israël. Maar dan zou de filmopname te snel afgelopen zijn. En de geld witwasserij niet opgang komen. Zodat het westen weer een financiële poot uitgedraaid kan worden op kosten van de belastingbetalers. Alle zogenaamde protesten over de wereld voor de Palestijnen, zijn alle in scene gezet voor de camera en alle protestanten zijn betaalde acteurs. Puur bedrog dus, maar het domme naïeve westerse bevolking trapt er weer met beide voeten in.

  Het begint steeds meer op een belachelijke (dure) filmproductie te lijken, te doorzichtig allemaal. Tenminste voor mij dan.

 9. Tja we zijn er niet bij Qvic. Daarnaast hebben de gelijkgeschakelde pers, Ai kan meer dan ik op dit moment kan bedenken. Ik val werkelijk van de ene verbazing in de andere wat dat ding kan.

  Als iedereen nou door krijgt die bang voor Ai is dat Ai oude wijn in nieuwe zakken is.

  Er zijn mensen die dat ding beter opdracht kunnen geven dan andere. En die worden inde VS al betaald met een startsalaris van 350.000. Wel bewijzen dat je het kan natuurlijk.

  Volgens mij niks nieuws onder de zon.zo is het altijd geweest. Alleen leven we nu in een tijd dat idioten die niks kunnen, net zoals vroeger op het schoolplein bondjes met elkaar zijn gaan zoeken. Ze moeten wel.

  Dan pak je er 1, het liefst de leider en die schop je helemaal verrot. Dan is het weer afgelopen, voor even dan. Mensen die niks kunnen moeten parasiteren. Doe je niks aan, is een geven.

  • Voorlopig kan ik er niet uithalen dat het anders is. Zonder soldaten geen oorlog. Kan de Telegraaf wel roepen dat 52% sneuvelbereidheid is en Máxima proberen op campagne in een schoon legerpakje meisjes het leger in te krijgen, en daarna een welverdiende borrel drinkt na een dagje met de “ mannen proest” op pad te zijn geweest. Nou en?

   Wedden dat geen 1 militair ( vol testosteron ) haar effe gepakt heeft. Die is gortdroog weer thuis gekomen, ik brom het je. Arme meid.

 10. Het is een ernstig misleidend spel!
  Dat angst zaait.
  En toch ongeloofwaardig is.
  Wat zou een mens als jij en ik en anderen moeten doen om de oorlog tegen te gaan?
  We zien het aankomen of is alles fake?
  Ze willen en of kunnen geen oplossing vinden.
  Laten het zeer hoog oplopen, en voorkomen vervolgens een oorloguitbraak.
  Er is geen ” totdat de bom valt”
  En “schuilen alleen nog maar” heeft geen zin.
  Het zijn tanende machten, die creperen onder hun machtsverlies.

 11. “Helaas probeert slechts een heel klein deel van de bevolking actief zo’n catastrofe te voorkomen.”

  Inderdaad.
  Er zijn echter initiatieven zoals https://vrede-europa.nl

  Hoe meer mensen de brieven sturen, hoe meer publiciteit er komt, hoe groter de kans dat er iets ten goede wijzigt.
  Niets doen is geen optie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in