De Verenigde Naties, de Bill and Melinda Gates Foundation en de Rockefeller Foundation lanceren hun “50-in-5” campagne om de uitrol van verplichte digitale ID’s, DBDC’s en het delen van gegevens in 50 landen te versnellen onder de paraplu van digitale openbare infrastructuur (DPI) tegen 2028.

Tijdens een virtueel lanceringsevenement op 8 november noemde de 50-in-5-agenda zichzelf “een campagne voor belangenbehartiging onder leiding van landen”. Tegen 2028 zal de 50-in-5 campagne 50 landen hebben geholpen bij het ontwerpen, lanceren en opschalen van onderdelen van hun digitale publieke infrastructuur”, aldus de officiële aankondiging, bericht Lifesitenews.

DPI wordt verkocht als een mechanisme voor financiële inclusie, gemak, verbeterde gezondheidszorg en groene vooruitgang. Het is een allesomvattende term die wordt toegepast op een opkomend technocratisch bestuurssysteem dat wordt aangedreven door drie basiscomponenten: digitale ID, digitale betalingen zoals CBDC’s (Central Bank Digital Currencies) en het massaal delen van gegevens.

Voorstanders zijn er vast van overtuigd dat DPI essentieel is voor deelname aan markten en de maatschappij – net zoals we zagen met vaccinatiepaspoorten – maar dan op een veel bredere schaal.

Als DPI succesvol is, zal het overheden en bedrijven de macht geven om sociale kredietsystemen te implementeren die kunnen bepalen waar en hoe je kunt reizen, wat je mag consumeren en hoe je kunt handelen met je programmeerbare geld.

Denk aan individuele CO2-voetafdruk trackers, Ultra Lage Emissie Zones (ULEZ) en CBDC die geprogrammeerd zijn om “minder gewenste” aankopen te beperken – allemaal zaken die gepusht worden door voorstanders van de Great Reset.

Het verklaarde doel van de 50-in-5 campagne is dat over vijf jaar:

Om dit doel te bereiken moet:

 • Het aantonen van het potentieel en momentum voor DPI door het tonen van verschillende benaderingen van DPI, hun vooruitgang en resultaten in landen met verschillende inkomensniveaus en digitale volwassenheidsstatussen.
 • Het leer- en adoptietraject van DPI voor landen verkorten door het faciliteren van leerervaringen en de uitwisseling van beste praktijken, het gebruik van open standaarden en specificaties, de adoptie – en het delen – van technologieën als digitale publieke goederen en de ontwikkeling van lokale technische capaciteit en leveranciersecosystemen.

Hoewel de 50-in-5 campagne nog niet bekend heeft gemaakt welke landen zullen deelnemen, onthult de website dat het gaat om “zowel geavanceerde als opkomende digitale leiders:”.

De eerste landen die meedoen aan 50-in-5 staan bekend als ‘first movers’. First mover landen zijn zowel gevorderde als opkomende digitale leiders, en zijn bakens van vooruitgang en inspiratie voor anderen om van te leren bij het bouwen van hun eigen digitale fundamenten.

De 50-in-5 campagne is een samenwerking tussen de Bill and Melinda Gates Foundation, het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties, de Digital Public Goods Alliance en Co-Develop.

Co-Develop is opgericht door The Rockefeller Foundation, de Bill & Melinda Gates Foundation, Nilekani Philanthropies en het Omidyar Network.

De Digital Public Goods Alliance noemt zowel de Gates als de Rockefeller Foundation in haar routekaart met “activiteiten die digitale publieke goederen bevorderen,”samen met andere organisaties en verschillende overheden.

“Mensengerichte slimme steden hebben toegankelijke, veilige en eerlijke digitale openbare infrastructuur nodig die digitale diensten mogelijk maakt en ervoor zorgt dat iedereen gelijke kansen heeft om volledig deel te nemen aan het burgerleven,” staat te lezen in het Playbook Building & Securing Digital Public Infrastructure van de Verenigde Naties, juni 2022.

Het Playbook on Digital Public Infrastructure van de Verenigde Naties zegt dat digitale ID de basis vormt voor DPI, en stelt: “In grote lijnen zijn er drie belangrijke soorten protocollen die de digitale publieke infrastructuur faciliteren: digitale identiteit, digitale betalingen en gegevensuitwisseling.”

  Mexico krijgt de volgende schrik: Lichamen van twee "aliens" gepresenteerd in het Congres

“Deze drie protocollen zijn doorgaans nodig voor de meeste digitale diensttransacties, zoals het afgeven van vergunningen, het uitgeven van licenties of het verstrekken van records waarbij vaak de identiteit van een gebruiker moet worden gevalideerd, gegevensuitwisseling tussen instanties en gebruikers mogelijk moet worden gemaakt en uiteindelijk online betalingen moeten worden geautoriseerd.”

“Door prioriteit te geven aan deze drie protocollen,” zegt de VN, “kunnen lokale overheden de weg bereiden voor de succesvolle ontwikkeling van een heel ecosysteem van digitale diensten in overeenstemming met de unieke behoeften van hun gemeenschap.”

“Deze digitale identiteit bepaalt tot welke producten, diensten en informatie we toegang hebben – of, omgekeerd, wat voor ons wordt afgesloten,” schreef het World Economic Forum, 2018.

Het World Economic Forum (WEF) stelt zich voor dat digitale identiteit wordt gekoppeld aan alles, van financiële diensten en medische dossiers tot reizen, mobiliteit en digitaal bestuur – allemaal onderdelen van DPI.

Voorstanders van DPI zien India als een lichtend voorbeeld van hoe een succesvolle uitrol eruit ziet, zoals blijkt uit de G20 en B20 toppen van dit jaar.

Nandan Nilekani, India’s digitale identiteitsarchitect, pochte tijdens de B20 India Summit in augustus over hoe India Digital Public Infrastructure op grote schaal had ingevoerd en hoe andere landen dit voorbeeld zouden kunnen volgen en DPI zouden kunnen gebruiken voor alles van vaccinatiepaspoorten, belastinginning en tolbetalingen tot klimaatadaptatie en de overgang naar een circulaire economie.

“Iedereen zou een digitaal ID moeten hebben; iedereen zou een bankrekening moeten hebben; iedereen zou een smartphone moeten hebben. Dan kan alles. Al het andere is daarop gebouwd,” zei Nandan Nilekani tijdens de IMF-voorjaarsbijeenkomst in april 2023.

  Wat is precies die "Great Reset" waar men het steeds over heeft?

Eerder dit jaar sprak Nilekani over DPI voor het IMF en zei dat digitale ID, smartphones en bankrekeningen de drie “gereedschappen van de nieuwe wereld” waren die iedereen zou moeten hebben.

Nu de G20-landen zich hebben vastgelegd op een koolstofemissiebeleid dat rond 2050 netto-nul moet zijn, zijn veel DPI-initiatieven gericht op het bereiken van dat doel. Dit betekent dat er beperkingen zullen worden opgelegd aan wat we kunnen consumeren, wat we kunnen kopen en waar we naartoe kunnen gaan dankzij de wijdverspreide implementatie van digitale ID en CBDC om onze bewegingen te volgen, te traceren en te controleren in onze mensgerichte, 15-minuten slimme steden.

De 50-in-5 campagne om de uitrol van digitale openbare infrastructuur te versnellen is niet ontstaan uit de wil van het volk.

In plaats daarvan is de 50-in-5 campagne een agenda die bedacht is door een coalitie van ongekozen globalisten van de Gates Foundation, de Verenigde Naties en de Rockefeller Foundation die allemaal achter elkaar werken om een technocratisch systeem van controle te versnellen door middel van digitale ID, digitale betalingen en het massaal delen van gegevens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De huiveringwekkende reden waarom grote bedrijven lucratieve deals uitdelen aan biologische mannen die zich voordoen als vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dood van Israël
Volgend artikelVerdenking van een advocaat: Speciale vaccinaties voor eigen werknemers, besmette voor het volk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Kom maar op met die cyberattack of mega zonnevlam. Laat al die digitale troep svp zo snel mogelijk wegbranden in hel. Hoe eerder we een paar honderd jaar terug in de tijd worden gezet hoe beter. Terug naar het LEVEN.

  • Joehoooo

   Net als cbdc dient allemaal zelfde doel

   De digitale de-KULAK-izatie van de samenleving

   O jij wil niet meedoen, je heb commentaar op alles wat wij doen
   Je bent een wappie, oppositie een dissident watever

   Nauw dan
   geen digiID voor jouw
   Geen cbdc voor jouw
   Geen carbon credit voor jouw

   Dus geen internet voor jouw
   Dus geen elektra water en aardgas voor jouw
   Dus geen inkomensteun voor jouw
   Dus geen woning voor jouw
   Dus geen supermarkt toegang voor jouw
   Dus niet reizen voor jouw behalve dan met jouw eigen fiets

   Ga maar, je bent vrij, ga

 2. 2050 ……. Zelfs 2030 zullen ze niet redden. De tijd haalt hen in. De ontwikkelingen gaat snel, steeds sneller, is niet meer te stoppen en werkt absoluut niet in het voordeel van deze globalistische maffia.

 3. Een dergelijk systeem bestaat bij de hogere machten die het echter niet misbruiken, omdat de demonen in spe lang een nieuwe kans krijgen om te evolueren door de vrije wil, want dat is de enige kans. Het motief is dus omgedraaid.

  • Het kwaad evolueert niet, het kwaad is een opportunistische en gewetenloze rover. Het kwaad past altijd dezelfde strategie toe, vals spelen, intimidatie, roven, liegen, bedriegen… het kwaad is een reactieve kracht die alleen maar kan bestaan omdat het kan parasiteren. Als ze eenmaal de baas worden blijkt dat ze alleen maar kunnen vals spelen, intimidatie, liegen, roven en bedriegen. Ze willen alle macht, maar in werkelijkheid weten ze helemaal niet hoe macht werkt. Daarom regeert het kwaad altijd maar kort, omdat het totale losers zijn die eigenlijk alle macht hebben als het gaat om vals spelen, intimidatie, liegen, roven en bedriegen. Zodra ze de baas zijn, willen ze dat niemand nog kan vals spelen, intimideren, liegen, roven en bedriegen… maar dan staat er een kwaad op dat het kwaad weer ondermijnt. Het kwaad kan maar 1 ding, tenonder gaan en sterven aan zijn eigen succes… het kwaad kan nooit winnen… nooit. Ze denken van wel, dus ze proberen het, maar uiteindelijk verliest het kwaad altijd.

   • Ondertussen gaan veel onschuldige zielen die de trucs nu ook kennen en nadoen, en hun kansen op evolutie missen door preoccupatie met het kwaad, zelf ten onder.

    Er bestaat wel of geen absoluut kwaad, het zijn de krachten van materie en materialisme; ertegen vechten op hun niveau zonder onderscheid in een absolutistische veronderstelling, is vaak een valstrik, dat vinden ze leuk; het zijn hardliners met beperkingen die heel vaak (honderden keren) een nieuwe kans krijgen voordat het definitieve laatste oordeel klinkt.

    Wel liggen de meeste kansen achter ons.

    • @John…

     Is het kwaad niet gewoon al het gedrag dat voortkomt uit angst en onwetendheid? Samengevat; het ego.

     Wat bedoel je met de meeste kansen liggen achter ons? Kansen waarop?

     • Laten we het eens omdraaien, we doen net of het kwaad ons overkomt. Wat als je nu eens en zeg tegen het kwaad. Gewoon domweg nee. Wat is het kwaad dan nog als je niet luistert? Gewoon vingers in je oren en zeg nee.

      Maar dat kan niet iedereen. Misschien is dat wel het kwaad.

      Misschien zijn we hier op dit forum wel hele geprivilegieerde klootzakjes.

   • Klopt.

    Kapitalisme is een vrije ongemanipuleerde markt. Datgeen wat ons wordt verkocht als kapitalisme is helemaal geen kapitalisme. Kartels, prijsafspraken, schimmige spelletjes en bedrog, oplichting en diefsfal zijn de norm in het huidige systeem. We hebben nooit echt kapitalisme gehad. De economie is zowiezo een race to the bottom systeem, een piramidespel waar WIJ (de mensheid) altijd de schulden en rekeningen krijgen en de winst automatisch naar de top gaat. We leven in een totale slaveneconomie. De CBDC’s zijn gewoon de volgende stap om ons te onderwerpen en machteloos te houden.

    WIJ mensen leven in een open gevangenis, die nu gesloten wordt. De verandering die nodig is, is gigantisch. We moeten ALLES loslaten en opnieuw beginnen. Geld moet verdwijnen, concurreren en strijden moet veranderen in samenwerken en ipv voor consumptie moeten we weer gaan leven voor zorg/liefde/harmonie/creatie. We moeten van het hoofd naar het hart, zodat we stoppen met leven voor wat we willen en gaan leven voor wat nodig is.

    • De kennis van hen die beter weten wat kapitalisme is, vond ik altijd verdacht. Noem het corporatisten; hier bestaat nog steeds, of nu pas, nostalgie naar het kapitalisme toen het nog een beetje integriteit had, d.w.z. voor de speculatie toen uzelf de grondstoffen werd die verhandeld worden. Want daar komt het op neer. En via internet gaat dat wereldwijd. Je wordt gewoon verkocht. Dit is de kern van commercialisering, waaromheen de slaven het liedje zingen van vrijheid.

     Maar ook kapitalisme was al volledig gemanipuleerd.
     De vrijheid is een mythe. Het aanbod bepaalt de vraag.
     Dat is waarnaar de ‘Grote Hoer’ in Openbaring werkelijk naar verwijst. ‘Die zit aan vele wateren.’ Vul zelf maar in.

     • @John…

      Alles is vergankelijk nietwaar? Wij vinden het allemaal heel heftig, maar op de schaal van de creatie beleven we gewoon een overgang naar een nieuw seizoen. Dan begint alles weer mooi en naar verloop van tijd corrumpeert alles weer.

      Onze waarde is universeel de liefde en energie die wij zijn. Dat is onze echte valuta.

     • “De kennis van hen die beter weten wat kapitalisme is, vond ik altijd verdacht.”

      Ok dus je niet verkroppen als je zelf iets fout hebt. Jouw kat is een hond ook al ziet iedereen dat het niet waar is. Terminologie en duidelijkheid is belangrijk, verhullen laten we aan de globalisten en politiek over.

 4. De politici, bankiers, royals en elites van die 50 landen horen allemaal publiekelijk te worden berecht en publiekelijk te worden geëxecuteerd. Waarschijnlijk gaat het om nog geen 1000 mensen per land, dus 50.000 verraders. WIJ zijn met miljoenen/miljarden, zij zijn een absolute minderheid.

   • Identeit is idd een gecreëerde rol, obv trauma’s en verlangens die ouders in hun kinderen programmeren. Identiteit is een rol in een toneelstuk dat de ouders en de familie en later het ONDERwijs hebben gecreëerd.

    We hebben een identiteit, maar we zijn geen identiteit. We hebben gedachten, maar we zijn niet die gedachten. We hebben een lichaam, maar we zijn niet dat lichaam.

    Wij zijn IS/BE, een ziel in een lichaam. Maar de hele (westerse) wereld is ingericht om te voorkomen dat je dit realiseert. Je moet die identiteit in, zodat je een brave consument wordt, want brave consumenten zijn brave slaven. Het ego/de indentiteit is een gevangenis obv angst. De meeste mensen leven een heel leven obv die identiteit om in de laatste seconden te realiseren dat ze die identiteit niet zijn. Een identiteit leeft om te consumeren, een ziel leeft om liefde te ZIJN.

    Wij leven op een slavenplaneet. En doordat iedereen een identiteit heeft, is bijna iedereen te druk om het te beseffen en he te stoppen. We zijn slaven van ons consumeren en museums van angst ipv verspreiders/verzorgers/bezorgers/behoeders van liefde.

    We zijn heel heel langzaam aan het herinneren dat WIJ geen ego’s/identiteit zijn.

    • De individuele eigenschappen worden opgeslagen in de ziel, dat is het karma. Veel leuke ideeën van de new age lijken democratisch maar zijn vervormd naar persoonlijke voorkeur en ze staan aan de basis van de omgekeerde vrijheid die ze beogen. Zij zijn de dieven en joden die niet aan bronvermelding doen. Trouwens wat maakt het uit wat je naam duizenden jaren geleden was. Je neemt je identiteit, helaas ook vals, terug mee tot in detail.

   • ….en als allerlei sociale uitkeringen bovendien digitaal inflatie geindexeerd worden loopt iedereen hals over kop naar de ‘digitale identiteits centra’ …. naar analogie met de vaxxiNazicentra…. Ze hebben de dwazen TOTAAL in hun macht , daar mag je zeker van zijn ! Zoals @ Bas hier opperde; een MEGA ZONNEVLAM hebben we nodig om alle digitale klootzakkerij te beeindigen !

  • Het zijn dezelfden, die met cookies, reclame en virussen je gegevens proberen te stelen, die dat legaliseren.
   Nu al zijn auteursrechten een groot probleem, de oude Grieken enz. zijn digitaal gearchiveerd, en zelfs de Bijbel. Dus als je een citaat leent wat je zelf hebt geschreven, ben je een dief. Zo hebben de Joden door documentatie, door lukraak ideeën van anderen te stelen, oorzaak en gevolg omgedraaid, en zichzelf eerder op de eerste plaats gezet. Zowel de oude culturen als de moderne identiteit worden zo allemaal allemaal een vinding van de VS. Of zo privé eigendom.

 5. De elite heeft deze plannen al jaren klaarliggen:

  There shall be no cash or coinage in the hands of the non-elite. All transactions shall be carried out by means of a debit card which shall bear the identification number of the holder. Any person who in any way infringes the rules and regulations of the Committee of 300 shall have the use of his or her card suspended for varying times according to the nature and severity of the infringement.

  Such persons will find, when they go to make purchases, that their card is blacklisted and they will not be able to obtain services of any kind. Attempts to trade
  “old” coins, that is to say silver coins of previous and now defunct nations, shall be treated as a capital crime subject to the death penalty. All such coinage shall be required to be surrendered within a given time along with guns, rifles, explosives and automobiles. Only the elite and One World Government high-ranking functionaries will be allowed private transport, weapons, coinage and automobiles.

  If the offense is a serious one, the card will be seized at the checking point where it is presented. Thereafter that person shall not be able to obtain food, water, shelter and employment medical services, and shall be officially listed as an outlaw. Large bands of outlaws will thus be created and they will live in regions that best afford subsistence, subject to being hunted down and shot on sight. Persons assisting outlaws in any way whatsoever, shall likewise be shot. Outlaws who fail to surrender to the police or military after a declared period of time, shall have a former family member selected at random to serve prison terms in their stead.

 6. Nederland, is al zodanig gemechaniseerd, of in psychiatrische termen ook wel: gedepersonaliseerd, dat hij telkens weer een ander persoonsbewijs als een oprechte voldoening dan wel compensatie van – of identiek aan – zijn identiteit schijnt te ervaren, die hij in feite juist (door die neurose, want daar is deze naar alle tekenen op gebaseerd) aan het kwijtraken is of al kwijt is.

 7. @ Vets: 12 landen hebben zich aangesloten bij de 50 in 5-campagne:
  Noorwegen, Estonie, Moldavie, Bangladesh, Singapore, Sri Lanka, Ethiopie, Togo, Sierra Leone, Senegal, Dominicaanse Republiek, Guatemala

 8. en dan die idiote banken die om je ID vragen ook al ben je daar al tig jaren vaste klant, dus ID doormiddel van je rijbewijs en bij anderen je paspoort en dan volledig dus met al je gegevens BSN e.d. voor en achter enz foto van en dan nog foto van je gezicht dat moet bewegen via zo’n scanner die je gezicht scanned en of je geen foto bent enz enz ik wordt daar zo woest over, ze zijn al China 2.0 en als je niet meewerkt dan blokkeren ze je rekening.

  want ze moeten het zogenaamd van de SStaat ivm wet voorkoming witwassen van e,d, hahaha pure onzin !! criminelen werken gewoon met bv Crypto, laten ze daar kijken en laat ons klanten met rust, de grootste boeven zijn de banken heb i ze ook geschreven, WEF hondjes die blaffen, wef wef wef.

  Helaas heeft het SSysteem alle facetten in handen, its all connected en leidende naar hun doelen, gewoon crimineel! I want back to the better old times, less stress.

  en dan nog, tis mijn geld! waar bemoeien ze zich mee om klanten te vragen waar ze het aan uit geven GVD ik ben echt woest en wens al dat soort en hun hulpjes niet veel goeds en zeker geen zuurstof.

  zo, dat lucht een beetje op…

  • Mooi je hebt het in de groep gegooid. Helpt je geen flikker want je zal het toch zelf moeten doen. Goed dat je even adem hebt gekregen. Lach erom.

 9. “Hoewel de 50-in-5 campagne nog niet bekend heeft gemaakt welke landen zullen deelnemen, onthult de website dat het gaat om “zowel geavanceerde als opkomende digitale leiders:”.”

  Ja ja, 50 landen doen zgn reeds mee, maar niemand weet wie, en sinds wanneer.

  Ik denk dat hun digitale (ei)”leiders” het heel graag wensen, maar er onderaan toch nogal wat weerstand is ontstaan. En die weerstand groeit met de dag.

  Voor wie mij iets wil gaan verplichten over vax of valuta kan ik je maar een ding meegeven.

  Oog om oog, tand om tand. Tot dan.

  • Ben ik het mee eens, alleen deze oorlog is al duizenden jaren gaande, binnenkort kan in maanden, jaren of decennia zijn. We leven volgens mij in een moment dat wij de macht voor de komende 500 tot 1000jr terug kunnen grijpen. Het is zij of WIJ. Alleen moeten WIJ het nog echt gaan beseffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in