Een gezondheidswerkster uit Maryland, VS, die net een baan had aanvaard bij het prestigieuze John Hopkins Hospital is naar verluidt overleden na het ontvangen van een Covid-19 vaccin dat vereist is voor de tewerkstelling, bericht newswars.com.

De schijnbaar sceptische 45-jarige moeder Robin Spring Saunders schreef op social media dat zij haar eerste vaccinatie op 21 juni kreeg en dat het door haar werkgever verplicht was gesteld.

“Ik had nooit gedacht dat ik een Covid-prik zou nemen, maar vandaag heb ik mijn eerste gekregen. Helaas vereist mijn werk het”, stond in een post van Saunders.

In een Facebook update vroeg Robin’s moeder om gebeden voor haar dochter nadat ze een bijwerking had gekregen van het vaccin en op de intensive care van het ziekenhuis lag.

“John Hopkins vertelde haar dat ze de prik moest hebben om aan haar nieuwe baan te beginnen”, schreef haar moeder.

Robin’s nicht Crystal schreef op Facebook dat Robin haar “2e covid injectie” had gehad, waardoor de twee doses slechts enkele dagen uit elkaar zouden liggen, en dat ze “op de intensive care lag met een zwelling van de hersenen en hartproblemen”.

“Ze ligt momenteel aan de beademing. Er werd haar ook verteld dat ze deze injectie moest hebben om met haar nieuwe baan te kunnen beginnen”, schreef Crystal.

Andere familieleden vroegen ook wanhopig om gebeden, en merkten op dat ze misschien haar “2e covid injectie” heeft gehad.

De berichten vermeldden niet of Robin het Pfizer- of het Moderna-vaccin had gekregen.

Volgens een bericht van Saunders’ dochter later op de dag, ging het echter slecht met haar en overleed ze op de intensive care.

  IMDB: 154 beroemdheden onder de 30 jaar overleden in 2022, in totaal 5.960 doden

Een overlijdensbericht in het Connelly Funeral Home of Essex in Baltimore toont een nagedachtenis voor Robin.

Tenminste één commentator op Facebook adviseerde de familie om juridische hulp in te schakelen, het is maar de vraag of het ziekenhuis aansprakelijk kan worden gesteld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Reiner Fuellmich: Dit zijn geen vaccinaties, maar gentherapie-experimentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnderzoekswaarschuwing: gevaccineerden verspreiden nieuwe gevaarlijkere covidvariant
Volgend artikelVoormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ja heel erg voor die vrouw maar er is gewaarschuwd er zullen nog heel erg veel van deze verhalen komen we weten het allemaal wel het is gif nu las ik net op corona nieuws eerst minder besmettingen in Duitsland en dan daarboven duizenden mensen ziek in Duitslandondanks vaccinaties haha mag ik ff lachen en daar komt het pfeizer heeft bij de regering ingediend dat er een derde prik moet komen vanwege de delta variant ik denk de de mensen er niet snel genoeg van doodgaan het blijven een stel schoften

  2. Dat hospitaal kwam vaker in een kwaad daglicht omdat ze medici die zelf nadenken inslaan. Dit is toch een volledige bevestiging van de incompetentie van een deel van de “medische” wereld waar geld en macht de zaak heeft overgenomen.

    • Mee eens. Niet te stuiten denk ik. Bedrog toont eindelijk zijn ware gezicht. In feite moordenaars van die vrouw.

  3. Het is eigenlijk verschikkelijk dat ik dit niet verschrikkelijk vind. Ik ben inmiddels aardig immuun geworden voor deze berichten. Met mij miljoenen die al bijna anderhalf jaar roepen dat we genept worden met deze fakepandemie. Wie het nu niet ziet wíl het gewoonweg niet zien. Zoek het dan zelf maar uit. RIP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in