Haim Zach / Government Press Office of Israel / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Na een recent bezoek aan Auschwitz, waar bezoekers moeten betalen om van het toilet gebruik te maken, gaat miljardair elektrische voertuigen (EV) en social media kingpin Elon Musk hard optreden tegen “antisemitisme en haatzaaiende taal” op zijn X (voorheen Twitter) platform, bericht Ethan Huff.

X CEO Linda Yaccarino, een pro-censuur globalistische stroman die werd aangesteld door Musk zelf, kondigde aan dat er na Musk’s bezoek aan Auschwitz veel gaat veranderen op het social media platform.

Met meesterlijke manipulatie van de Engelse taal gaf Yaccarino een verklaring uit waarin ze beweerde dat ze de kant koos van “onafhankelijkheid van informatie” boven “een toekomst die afhankelijk is van poortwachters en moderatoren die de vrije stroom van informatie beperken” – behalve als het om “haat” gaat.

“Als iemand wiens carrière is opgebouwd rond entertainment en nieuwsorganisaties weet ik welke impact informatie kan hebben op gemeenschappen en cultuur,” zei Yaccarino. “Meedoen aan X is bevrijdend geweest, omdat het een plek is waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn. Voor die vrijheid en de vooruitgang van de maatschappij is onafhankelijkheid van informatie nodig: de vrije uitwisseling van ideeën, informatie en kennis door middel van vrijheid van meningsuiting.”

Van daaruit nam Yaccarino een niet zo subtiele diepe duik in wat ze eigenlijk gelooft als je de lagen van haar retorische misleiding afpelt:

“Om de mensheid vooruit te helpen, moet de samenleving mensen in staat stellen hun gedachten te uiten, hun eigen mening te vormen, maar ook de grens trekken bij haat. Dit is moeilijk om te doen, maar absoluut cruciaal.”

  Hamas 'Massa-verkrachtingen' Hoax valt uiteen: Israëlische krant geeft toe dat 'bewijs' van vermeende verkrachtingen is 'weggezakt'

X staat “haat” toe tegen alle volkeren en religies behalve Joden
Aangezien “haat” een willekeurig woord is dat subjectief gedefinieerd wordt, is het een handige verzamelnaam voor het bevorderen van censuur, zoals Yaccarino doet, terwijl degene die voor censuur is ook kan beweren dat hij het vrije woord steunt.

Yaccarino’s verklaring zou verder en verder gaan om te verduidelijken wat haar versie van “vrije meningsuiting” eigenlijk betekent – en het is allesbehalve vrije meningsuiting.

“Zware filterpraktijken van sommige platforms en media-entiteiten hebben het begrip van de waarheid veranderd,” klaagt Yaccarino, eraan toevoegend dat mensen “accurate” informatie nodig hebben om “hun eigen doelen te stellen.”

Yaccarino gebruikte ook het woord “ongefilterd” om het soort informatie te beschrijven dat mensen nodig hebben, maar gebruikte vervolgens ook het woord “accuraat”, waarbij “accuraat” impliceert dat poortwachters en moderatoren – precies de mensen waar Yaccarino zich eerder tegen uitsprak – nodig zijn om “accuraat” te blijven.

Het uitpakken van de woordensalade van de rest van Yaccarino’s toespraak is zinloos omdat je het idee waarschijnlijk al begrijpt. Ze kletst maar door over de “terroristische aanslag” van 7 oktober die er volgens haar voor heeft gezorgd dat “antisemitisme en haatzaaien” in de wereld “in een stroomversnelling zijn geraakt”.

“Ons mandaat bij X is duidelijk: we moeten de vrijheid van meningsuiting beschermen, de onafhankelijkheid van informatie waarborgen en tegelijkertijd antisemitisme en haatzaaien aanpakken,” schreef ze aan het einde van haar verklaring.

Veel X-gebruikers hadden terecht kritiek op de hypocrisie van Yaccarino en Musk over dit alles, vooral in het licht van het feit dat X alleen een probleem lijkt te hebben met “haatzaaien” gericht op Joden.

  Rode roest op de maan, rode vaarzen in Israël en een rood paard dat zich klaarmaakt om te rijden

In een experiment schreef een gebruiker met de naam “SampsonSeville” (@SampsonSeville) dezelfde “haatdragende” zin tegen verschillende bevolkingsgroepen en religies, waaronder hindoes, niet-atheïsten, christenen, moslims en joden. Alleen de tweet gericht tegen Joden kreeg een speciale waarschuwing en beperkingen: “Zichtbaarheid beperkt: deze post kan in strijd zijn met X’s regels tegen hatelijk gedrag.”

Erger nog, het @SampsonSeville account werd specifiek met betrekking tot het “hatelijke” bericht tegen christenen gevraagd of het account “nog een bericht wilde toevoegen”, waarmee de verdere verspreiding van anti-christelijke “haat” werd aangemoedigd.

De zionistische deep state draait overuren om mensen ervan te weerhouden hun oorlogsmisdaden online te bespreken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Marcheren voor Israël?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO: Wie zich niet houdt aan NWO zal gedood worden door ‘Ziekte X’
Volgend artikelKnijp me, maak me wakker, sla me – Heeft Newsweek dit gedrukt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Kijk aan. Je grote free speech vrijheid strijder de Muskrat himself. Door de mand gezakt. En ik werd van Facebook getrapt toen ik de global warming hoax en de neuralink lanceringen liet zien in een presentatie. Zo much for free speech..

  • Ik heb een NOKIA.
   Dus geen X of ander sociaal media.
   Maar één ding is ZEKER, de joden hebben Musk gedwongen naar Auschwitz’ te komen en daar de vervolging van de joden te aanvaarden.
   Anders geen X in Israël.
   En geen elektrische autootjes naar Israël.
   Dit is de Joodse handels manieren…!!!!
   Ik heb er zelf mee te maken gehad.
   Ze zeggen 6 miljoen Joodse slachtoffers, nooit bewezen.
   Ook niet vergeten 28 miljoen Chinese slachtoffers!
   Ook niet vergeten 22 miljoen Russische slachtoffers!
   Ook niet vergeten 18 miljoen Duitse “BURGERSLACHTOFFERS”..!!
   De Japanners zeker niet vergeten, mede door twee Atoombommen van die Amerikanen.
   Die daarmee de wereld wilden tonen dat “AMERIKA VOORTAAN DE BAAS IS VAN DE WERELD”.!
   Amerika en Engeland SAMEN 350 Duizend slachtoffers.
   De joden en Amerikanen plus de Engelsen slachtoffers is dus peanuts.
   Maar de joden hebben slim zichzelf zielig verklaard, en voeren vanaf 1947 een politiek “MEDELIJDEN BELEID”.
   Maar ik heb geen medelijden met ze.
   Joodje nooit genoeg, eerst krijgen ze gratis land aan de oostkant van de middellandse zee, dat EEUWEN Palestina hete, dan als dwaze aan landje pik doen.
   Nu voeren ze genocide uit en worden, (omdat ze zielig zijn) niet veroordeeld.
   En willen ze meedoen aan het Europees songfestival, en de joden wonen niet eens in Europa.
   De joden zijn gek, maar de wereld kan er ook wat van….!!!!
   Mijn oorlog:
   Ik boycot alles van Israël, en ik Boycot als van Amerika..!!

   • De aantallen slachtoffers van de “holocaust”,weer dat woord, is al een aantal malen naar beneden bijgesteld. De teller staat nu op zo’n 1.1 tot 1.5 miljoen, dacht ik. De 6 miljoen is puur bedoeld om extra gewicht te geven aan deze gebeurtenissen. Overigens is er in de geschiedenis al eerder sprake geweest van 6 miljoen doden door genocide. Schijnt een getal te zijn wat makkelijk in de hersenen blijft plakken.

    • Het is & blijft uiterst opmerkelijk dat Auschwitz (diverse productielocaties van IG Farben) en het hoofdkantoor van IG Farben (anno 1925) in Frankfurt am Main nooit zijn gebombardeerd door de geallieerden tijdens WOII.
     Achter de schermen werkte IG Farben tijdens WOII (en ruim daarvoor) nauw samen met o.a. de Rockefellers bij de fabricage van synthetische benzine op basis van steenkool.

     • Er zijn wel meer zaken opmerkelijk. Auschwitz zou bekend staan om z’n vergassingen en massagraven aldaar. Is nooit bewezen, waren geen gaskamers, was een transitiekamp. Maar de pr hieromtrent heeft z’n werk goed gedaan, iedereen tuint er in. Men weigert consequent hier enig onderzoek naar te doen. Waarschijnlijk wil men het niet weten dat het wel eens anders zou kunnen zijn en ze al die tijd belazerd zijn.

      • De Rockefellers hebben de geschiedschrijving over WOII geframed als een strijd tussen goed (geallieerden) en kwaad (as-mogendheden).
       De miljoenen doden in de westelijke bezettingszones door de geallieerden o.l.v. Dwight – I like Ike – Eisenhower (1890 – 1969) in de periode 1945 – 1949 met hongersnood als belangrijkste oorzaak zijn in dit kader ook onder het tapijt geschoven.
       Het verbieden van ‘Mein Kampf’ (1925) van A. Hitler is een onderdeel van dit steekspel en ook het ontkennen van de holocaust is nog altijd strafbaar.

       • Dankzij de bemoeienis van de Rockefellers is de waarheid over WOII, inclusief wat de joden is aangedaan stelselmatig geframed & verdraaid.
        Is het je trouwens opgevallen dat sinds de false flag-aanval van het ziomerikaanse ‘Hamas’ op Israël op 07.10.2023 de Nederlandse afdeling van B’nai B’rith, het CIDI nauwelijks iets van zich laat horen.

    • @Barry, die 6 miljoen is idd een verzonnen aantal, daar kwamen ze bij lange na niet aan, echter ver voor de WW2 hadden ze het al over die 6 miljoen het heeft daar een soort betekenis en dan gaat wat in.

     vele oude krantenartikelen van ver voor WW2 kan je terug vinden over de betekenis van die 6 miljoen, het is dus J Goebels verhaal, tell a lie big enough and keep repeating that same shit over and over again… bv elk jaar met bv de dodenherdenking enz enz.

   • Echt he, mensen blijven erin trappen en de joden zielig vinden. Smerig volk is het. Iemand die zich altijd jood heeft genoemd en alle ellende ziet die door joden wordt veroorzaakt, die bekeert zich toch direct tot een vredelievender godsdienst of wordt atheïst? Godsdienst maakt meer kapot dan je lief is, en dat geldt al helemaal voor dat jodendom. En ja, er zijn meer godsdiensten die verschrikkelijk zijn, mensen met een werkend verstand geloven als die godsverhalen uiteraard totaal niet. Gelovigen zijn niet de allerslimsten onder ons. Is er meer om ons heen dan wij zien? Zeker, kan niet anders. Maar een wezen als een “almachtige god” die zijn zoon op aarde heeft gezet blablabla? Haha nope. Leuke verhaaltjes, maar niet meer dan dat. Anno 2024 nog geloven in die onzin zegt genoeg over hoe weinig de mens geleerd heeft afgelopen tigduizenden/ miljoenen jaren.

 2. Moet maar eens proberen om X vanaf te geraken…ik heb echt alles verlaten en ben voorgoed verwijderd, maar na dat de X helemaal sinds deze zomer weg was stond die daar plotseling opnieuw verwijderen lijkt niet meer mogelijk, nog straffer hij werkt opnieuw met alles wat er opstond…😳😳😳

  • Beste Raphael,
   Jouw mobiel in de kachel flikkeren en een nieuwe aanschaffen.
   Ik ben gelukkig nooit aan dat soort media begonnen.
   Ik heb dan ook niet de behoefte om ieder EGO figuur te volgen en wat ze menen te moeten zeggen.
   Het zijn over het algemeen mensen die anderen nodig hebben om zichzelf een podium te geven en zich belangrijk te voelen.

   Wij zijn netjes oud geworden zonder die toeters en bellen.
   terug naar normaal doen.

  • Je kan uitlokken dat je eraf gegooid wordt door bv. de Joodse onderzoeker David Cole te citeren of de Israelische Historicus Emeritus Professor Schlomo Sand.
   Succes ermee.

  • Ik ben blij dat ik nooit aan zulke onzin heb meegedaan. Alles wat door joden word beheerd deugd niet. Ook x word door joden beheerd omdat zijn geldschieters zijn. 😖

 3. Beste Immortal,
  Tussen wat ze zeggen en doen zit een ruimte die steeds slechter te overbruggen is.

  Ik denk dat je meer nobele en goede mensen kunt vinden onder daklozen dan bij dat soort volk.

 4. Je kan er ook gewoon zulke verschrikkelijke dingen opzetten dat je permanent verbannen wordt .probleem opgelost toch. Heb ik ook gedaan in het verleden .gewoon vreselijke pijnlijke waarheid waar ze niet tegen kunnen . Nou toen was ik niet meer welkom ,geen probleem ze hebben mij nodig ik niet hun

 5. Nooit een account op twitter of X aangemaakt, ik heb er geen spijt van.
  Ook niet op facebook overigens, ook geen spijt van.
  Zelfs geen account op linkedin, ook geen spijt van.
  Instagram, Pinterest, Snapchat, Tiktok, zelfs geen whatsapp account, geen spijt van.
  Ik heb geen smartphone, ook al geen spijt van, alleen een originele Nokia 3310 die 99% van de tijd uit staat.
  Soms maak je de goede keuzes in het leven.
  Ja, ik ben een boomer.
  Overigens dit is geen grap, heb het echt geen van allen (maar wel die 3310, ik word er soms mee uitgelachen, kan me niks schelen).

  • Simon……..dat je gelijk hebt. Ik heb ook een paar keer naar dat platform voor blaaskakerij gekeken, om tot de conclusie te komen dat het volkomen tijdverspilling was.
   Van dat Facebook werd ik letterlijk doodmoe.
   Wat een getrut.

  • Je bent echt niet de enige zonder smartphone met een oude Nokia, en geen accounts op al die onzin, daar hoeft je geen boomer voor te zijn… Die lopen er alleen niet mee te koop…Als je al die idioten bezig ziet met die smartphones denk ik, in welk gesticht zijn we terecht gekomen.. Beter mijn tijd besteden aan echte dingen in het leven in plaats van op een schermpje in een fake wereld…Zit de laatste tijd al weer veel te veel achter de computer om hoop ellende te lezen… Laat me zo min mogelijk gek maken, ook al kook je zo af en toe van binnen. Wel super dat die info er is op Frontnieuws..

  • Jij snapt het. Mooi dat je dit kunt en doet, diep respect. Mijn (Googlevrije, op GrapheneOS draaiende!) tel staat meest van de tijd uit, maar Whatsapp gebruik ik wel heel af en toe om niet te vervreemden van familie. Ik heb het geprobeerd met een oude Nokia, maar mensen vinden dat maar raar en gebruiken geen sms meer. Ik gebruik ‘m verder voor navigatie en af en toe iets opzoeken, of een muziekje, maar nooit voor spellen of andere ascoiale media. Smartphones zijn de hel op aarde, mensen vervreemden meer en meer van elkaar door die kl*tedingen.

 6. De uitspraak is ook hier van toepassing. Als je wilt weten wie je baas is, moet je weten wie je onder geen enkele omstandigheid zal bekritiseren. Het heeft uiteraard alles te maken met de zionistische financiële constructie waarin geld uit het niets wordt tevoorschijn getoverd.

 7. Haat is een sterke emotie, die wordt ervaren als een gevoel van afstoting tot iets of iemand (het object respectievelijk subject dat men haat)

  Het uiten van het feit dat je dit gevoel hebt wordt heden ten dage dus als probleem gezien.

  Probleem hierbij is dat het gevoel van afstoting in sommige gevallen terecht is en in andere gevallen niet terecht en dat deze beiden ook nog eens enigszins subjectief zijn.

  Dat ik afstoting voel voor Mislims die mij de kop af willen snijden lijkt mij terecht, maar links Nederland denkt daar anders over.

  Afstoting voelen voor m.n.Joodse globalisten die middels digital ID en CBDC mijn rechten en levensplezier totaal af willen breken lijkt mij ook terecht.

  Mensen haten die mijn kop eraf willen snijden of mijn leven totaal willen vergallen lijkt mij terecht en uiting van die emotie strafbaar stellen kan ik alleen maar als kwaadaardig zien.

 8. Hoe groter ze het uitmeten en naar buiten brengen hoe feller er gereageerd wordt door het plebs. Wat eigenlijk moet gebeuren is jezelf afvragen waarom ze dit zo overdreven naar buiten brengen. Het is allemaal afleiding. Deze entiteiten zijn niet terug te voeren op 1 religie. Wie zijn huiswerk goed doet ziet dat het clubje bestaat uit… jawel…..nogal wat diversiteit… Van nazi’s tot joden, protestanten, katholieke, islamieten, communisten en zelfs openlijk satanisten. Allen verenigd in occulte clubjes zoals o.a. het wef en who. Check gerust de site van het wef en ontdek dat islamitische en Brics landen oververtegenwoordigd zijn met hun young global leaders. De Ambrahamic family house in de VAE waar Mr Warspeed (Trump) ook de hand in had is simpelweg sinister.

 9. Goed nieuws dit! @rommel het vermelden van gebruikskosten voor het toilet voegt natuurlijk weinig toe. En uiteraard is het vreemd om alleen wat aan antisemitisme te doen op x. Maar gelukkig staat onze vriend aan de goede kant.

  תחי ישראל

 10. Musk trapt dus ook vol in de Auschwitz leugen, één van de grootste leugens van WOII…. Goed bezig hoor muskusrat. Soms denk je dat je met slimme mensen van doen hebt, tot je door dit soort uitspraken weer met beide benen op de grond wordt gezet en inziet dat 99,99% van de mensheid echt oer- en oerDOM is.

 11. Demon Musk trapt nergens in maar dient simpelweg de agenda op geraffineerde wijze. En wederom zullen de schapen deze Baphomet liefhebber volgen…

  • En jij snapt het. Musk is geen mensenvriend, maar een instrument van the Deepstate. Vandaag een sappig verhaal in de krant over een van de bedrijven van Musk; Neuralink. Implantaten in de hersenen voor mensen met handicaps. Waar NIET over geschreven word is de relatie van Musk met Klaus Swab. Deze laatste verklaarde jaren geleden al voor de Franse TV dat mensen over een 6 a 7 jaar allemaal een implantaat in hun hersens zouden krijgen die in interactie zouden staan met computers. Mensen die bestuurbaar zouden zijn als robotten !!! En hoe krijgt Musk het als particulier voor elkaar om ruimtevaart te bedrijven ? Wie gaf hem daarvoor toestemming en waar komt al dat enorme kapitaal vandaan om al zijn fabrieken en Tesla te bekostigen ? Ook van de Deepstate natuurlijk waarmee hij verweven is.
   Pas op voor Musk, hij is een wolf in schaapskleren !

 12. Om kotsziek van te worden dat gezeik over de tweedewereld oorlog waar let goed op mensen alleen maar joden zijn gedood. Dus geen blanken en al zeker geen 1,5 miljoen zigeuners die geteld werden voor een jood. Echt spuugziek van het herhalen van leugen na leugen. Dus musk is niet meer dan een ordinaire khazarenhoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in