© jcomp / Freepik

Tenzij mensen veel kabaal gaan maken en veel druk uitoefenen, gaan we over op digitale valuta, waarschuwt Tucker Carlson. Grote banken eten kleine banken op. Tijdens zijn programma deze week zei Tucker Carlson dat dit minder concurrentie en meer overheidscontrole betekent, schrijft Rairfoundation.

Wat zal de overheid doen met die controle? Carlson zegt dat tenzij mensen veel lawaai gaan maken en veel druk uitoefenen, we over zullen gaan op digitale valuta.

“Download nu de CBDC-app (Central Bank Digital Currency) om voedselbonnen te krijgen.” Dit is geen complot, benadrukt hij.

Meer controle door de overheid

De vier grootste banken – Wells Fargo, Bank of America, JP Morgan en Chase – doen het goed. Ondertussen lijkt het Witte Huis bankruns uit te lokken bij regionale banken. De regering lijkt ook te proberen het vertrouwen in die banken uit te hollen.

Carlson benadrukte dat de regering Biden deze crisis gebruikt om haar controle te vergroten.

De Democratische senator Mark Kelly heeft inmiddels opgeroepen tot het censureren van berichten in de sociale media die tot een bankrun zouden kunnen leiden. Een zeer vergelijkbare tactiek werd ingezet om Amerikanen te censureren over een vroegtijdige behandeling van Covid en andere contra-verhalen.

Ramp dreigt

Carlson besloot dat we ons moeten afvragen hoe ver we verwijderd zijn van een ramp en hoe medeplichtig de machthebbers zijn.

Ondernemer en politiek activist Vivek Ramaswamy zei in de show ook dat de bankencrisis uiteindelijk zou leiden tot de CBDC. Evenzo heeft de bankencrisis van 2008 geleid tot ESG-criteria (Environmental, Social en Governance).

  WEF roept op tot eliminatie van 'nutteloze klasse' mensen

Voor een uitstekende en duidelijke uitleg van wat CBDC is, kunt u de volgende video bekijken:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSinds de oudheid zijn sparrennaalden een belangrijk onderdeel van een vitale gezondheid
Volgend artikelSabotage van Nord Stream blijft niet onbestraft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Zal wel kloppen hè. Obama gaf de kudde mobieltjes destijds. Vonden ze prachtig. Nu hebben ze geen werk / inkomen, dus de voedselbonnen zijn ook prachtig. De VS doet trouwens niet moeilijk over voedselbonnen, dus het zal als een treintje gaan lopen. Alles mooi op de rit en op schema. De VS digitale hegemonie komt spoedig ook naar jouw buurt.

  p.s. Heb je je wel eens afgevraagd waarom geen enkel schaap zich ergens druk over maakt?

  • @Immortal (p.s. Heb je je wel eens afgevraagd waarom geen enkel schaap zich ergens druk over maakt?)

   NEE, Omdat ze allemaal hetzelfde zijn, ze hebben allemaal vertrouwen in die ene die voor hem staat. Hij doet het toch ook, dus dan kan ik het ook. Ik heb vroeger in de buurt van een slachthuis gewoond, waar we wel eens gingen kijken. Wat daar allemaal gebeurde, want dat kon in de jaren 80 nog 😉 En wat ik daar gezien heb is dat al die schapen die achter elkaar stonden te wachten om geslacht te worden, en de meeste rustig stonden te wachten, tot het moment dat ze aan de beurt waren. Grote paniek, maar dan was het te laat, de messen waren zo scherp !! Een enkeling had door wat er gaande was, en wist zicht uit de groep te wurmen. en stond dan buiten op straat, want de deuren waren vaak open, in verband met stank. Maar werd natuurlijk gevangen, en onderging hetzelfde als de rest. En de schapen die in de rij stonden keken alleen maar toe. En wachten rustig af. Als er 1 schaap over de dam is volgt de rest van zelf. (Kuddegedrag) Mensengedrag.

   • Discobol, hahahahaha! Dat bedoel ik dus. Gisteren liep ik er aan te denken dat geen enkel mensdier zich ook maar ergens zorgen over maakt. Ze vinden alles best en ze zijn gedreven door een indolente gemakzucht. Ik hoorde een soortgelijk verhaal over een vleesverwerkingsfabriek in NYC. Daar was een koe de straat op gerend in paniek. Kennelijk had het beestje door wat er aan de hand was. Maar ik zie nog geen mensdieren de straat op rennen in paniek. Alles is best… lekker blijven grazen. Lachen ja, maar wel klote dat we allemaal meegesleurd worden door die rotbeesten met hun parasitaire leiders.

    • @Immortal (Gisteren liep ik er aan te denken dat geen enkel mensdier zich ook maar ergens zorgen over maakt.)

     Inderdaad tot ze aan de beurt zijn, en zoals het er nu naar uitziet, komen we allemaal aan de beurt..

     “De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen, niet omdat er mensen zijn die kwaad willen, maar omdat er mensen zijn die hier niets aan doen.”

     Albert Einstein

     Bijzonder om te zien dat
     17 miljoen mensen.

     Hun leven laten bepalen
     door 260 man in Den Haag.

     En dat die 17 miljoen
     mensen denken wat moeten
     we eraan doen dan?

     17 Miljoen!!!!!!!

     Samen staan we sterk, maar wat nou als je geen samen hebt ?

     • Goed verhaal. Het is precies zoals jullie beschrijven. Voor corona was misschien 10% wakker na corona is dat misschien 12%. De rest blijft slapen.
      Ik stop daar ook geen energie meer in. Bescherm jezelf goed op alle gebied.

 2. Goed artikel, met dank .

  Mensen moeten het grotere plaatje blijven bekijken. Ik schreef gisteren al dat de meeste mensen niet het achterliggende plan herkennen.

  Het achterliggende plan is het in laten storten van de kleinere banken. De Roverheid komt dan met de oplossing… de CBDC …. mensen hebben dan geen kans om te ontspannen aan de digitale gevangenis. MITS MENSEN MASSAAL ZILVEREN MUNTEN GAAN KOPEN !

  ZILVEREN MUNTEN ZIJN VALUTA EN STIJGT ALLEEN MAAR.

  Zilveren munten zullen de komende zwarte markt gaan beheersen op het moment de CBDC wordt ingevoerd.

  • Dat zilver en goud heel handig maar dna heb je van die grote barren en dan hoe ga jij daar eten van kopen … zet je geld om in spullen .. ruil handel is een stukmakkelijker als je voorbeeld een fles wodka of andere dranken / etens waren hebt . Niemand zit tewachten op een klomp ijzer

   • Je kunt niet alles omzetten in goederen. Ik heb het over zilveren munten ! Niet over baren want daar heb je niets aan.

    Als jij over een klomp ijzer praat heb je totaal geen verstand van wat de waarde van zilveren munten heeft als de CBDC wordt ingevoerd. Dan wil iedereen zilveren munten maar die zijn er dan niet meer want die kun je niet bij printen. Er is nu al een grote schaarste van dus die prijs gaat exploderen.

 3. Tegen die tijd zullen ´we elkaar´ treffen onder de bruggen en gaan we proberen er een feestje van te maken…

 4. Het is niet “miljoenen tegen een handjevol, samen staan we sterk” – De waarheid is dat het ongeveer 10% verstandige mensen tegen ongeveer 10% kwaadaardigen is. Die 10% geven om het leven en vrede, en die andere 10% geven om macht en perversiteiten. Deze kwaadaardige 10% zijn bovendien goed georganiseerd en gebruiken de schapekudde (de 80%) om hun gevechten te voeren; gevechten op alle vlakken zoals al eeuwen gebeurt. De andere 10% die om het leven geven, staan er beteuterd bij en de 80% schapen luisteren niet eens naar ze.

  Het verval is ingebouwd in de mens. Dat is de realiteit.

  • Een waarheid als een koe.
   Zoals het spreekwoordelijk gezegde luidt.
   En welke ik bij deze de ruimte inslinger aangezien die kwaadaardige 10 plus 80 procent bezig zijn om het Nederlands landschap koe-vrij te krijgen. Koe-vrij, hond-vrij, kat-vrij, kind-vrij … de grote vrijheid …

 5. Honderden jaren geleden, zei de BARON tegen de BISSCHOP, hou jij ze DOM, dan hou ik ze ARM.
  Nu zeggen de REGERINGEN tegen de MSM MEDIA, hou jij ze nou DOM, dan houden wij ze ARM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in