Veel mensen in het Westen zijn van mening dat de situatie tussen Rusland en Oekraïne “nooit nucleair zal worden”, omdat, zo denken zij, “Rusland dan vernietigd zou worden.” Het blijkt, dat dat niet waar is. Absoluut niet. Sterker nog, in een nucleaire simulatie, omdat het zo lang duurt voordat de Amerikaanse raketten gelanceerd worden (4 minuten 30 seconden vanaf de lanceeropdracht) zouden onze raketten, met de nieuwe hypersonische raketten van Rusland, niet eens uit hun silo’s komen. Eenvoudig gezegd: wij verliezen, schrijft Halturnerradioshow.com.

De tien minuten durende video hieronder is gemaakt in 1979, VOOR de komst van de nieuwe hypersonische raketten van Rusland.

Het toont aan hoe de VS, met hun veiligheidssystemen die ontworpen zijn om te voorkomen dat één man een kernwapen kan lanceren, in feite onze ondergang in een conflict met Rusland VEROORZAKEN. Onze raketten zijn veel te langzaam om uit hun silo’s te komen na een lanceerbevel.

Ondertussen kunnen Russische raketten, gelanceerd door onderzeeërs, zowel uit de Stille Oceaan als uit de Noordelijke IJszee komen, en zo snel zo veel terrein bestrijken, dat onze wapens in de grond en op de grond vernietigd worden.

En dat alles was VOOR de totstandkoming van de hypersonische raketten van Rusland.

SPOILER: Wij verliezen in minder dan 34 minuten.

Dus als u in de waan bent dat de VS de machtigste natie op aarde is, en dat Rusland niet zou durven “nucleair te gaan” over Oekraïne of een ruimere oorlog in Europa, kunt u beter uw hoofd uit uw kont halen.

Tien minuten versie:

  Indrukwekkende Russische aanval: Hel van vuur met Terminator en BTR-D elimineert Oekraïens peloton in Kreminna (Video)

Volledige versie van 38 minuten:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: Gmail AI-filter labelt automatisch conservatieve e-mails als spam
Volgend artikelMoeder is vanmorgen gestorven. Fuck dat vaccin!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Kramatorsk: inlichtingen kunnen vaststellen wie op de “Start”-knop op de Oekraïense “Tochka-U” heeft gedrukt
  NAVO en Google werken aan het internetten met nep-Russische Tochka-raketten

  SVPressa: Oekraïense troepen blijven de Donbass beschieten, zelfs de gebieden die door Kiev worden gecontroleerd. Vrijdag raakte Tochka-U het treinstation van Kramatorsk, waar bewoners werden geëvacueerd. Minstens 30 mensen stierven, ongeveer 100 raakten gewond.

  “Het type munitie, zoals het destijds in Donetsk werd gebruikt, was cassette”, zei Eduard Basurin , een vertegenwoordiger van de Volksmilitie van de Volksrepubliek Donetsk, op de Rossiya 1 TV-zender.

  De autoriteiten van Kiev gaven Rusland snel de schuld, maar vergaten dat het Russische leger geen tactische Tochka-U-raketten gebruikt, waarvan de fragmenten in de buurt van het treinstation werden gevonden, maar Oekraïne heeft het en gebruikt het actief.
  Lees verder >>>
  https://www.veteranstoday.com/2022/04/08/kramatorsk-intelligence-can-establish-who-pressed-the-start-button-on-the-ukrainian-tochka-u/

  • Eerder stuurden ze ook zo’n raket naar een marktplaats in de dombas regio; 20 doden.

   het staat in “the art of war”en Hitler deed het ook: een misdrijf begaan, beschuldig dan je tegenstander…..

   Niet vergeten: Oekraine haalde de MH17 neer….

 2. Iedereen verliest. De Amerikanen hebben kernonderzeeers, die genoeg bommen hebben om de hele mensheid uit te roeien. Ook hebben ze vloten die altijd onderweg zijn en altijd vliegtuigen in de lucht.
  We weten niet wat ze verder achter de hand houden, maar het legerbudget is onbegrensd. De gemiddelde mens snapt niet eens hoeveel je daarmee kan doen.
  Je zou er natuurlijk ook de honger en ellende mee de wereld uit kunnen helpen, vele malen.

  • Dream on, baby. Met je vingers in de neus, rusland met zijn supersonische rakketen heeft met ander half uur alle satelieten uitgeschakeld.🤣🤣🤣🤣🤣 rusland en china samen tegen amerika….🤩the fuckers wil lose . Niemand is bestand tegen china en rusland bange troll. En nu opgehopeld van deze site, is 18 plus hier baby.

  • Maakt geen bal verschil, ook conventioneel kan men al kilotonnen zware klappen mee uitdelen. Zoek MOAB en dan de Russische FOAB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in