Bangladesh

Litouwen stopt een geplande zending van bijna een half miljoen doses COVID-19 vaccins naar Bangladesh. De reden is dat Bangladesh in de VN niet actief tegen Rusland heeft gestemd.

Toen de Algemene Vergadering van de VN vorige week de Russische invasie in Oekraïne veroordeelde, was Bangladesh een van de 35 landen die zich van stemming onthielden.

Als straf daarvoor heeft de Litouwse regering besloten haar donatie van 444.600 doses COVID-19 vaccins van Pfizer aan het arme derdewereldland in te trekken.

De aankondiging werd gedaan door Rasa Jakilaitiene, een woordvoerster van de Litouwse premier Ingrida Simonyte, meldt de Dhaka Tribune.

Litouwen had pas vorige week het besluit genomen om het vaccin aan Bangladesh te schenken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Van de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, por de Russische Beer nietVolg Frontnieuws op Telegram

  Wijlen Dr. Zev Zelenko: COVID-19 vaccins zijn bedoeld om mensen in een staat van massapsychose te houden
Vorig artikelDag 13: Slag om Kiev op komst
Volgend artikelDe westerse leiders hebben met hun sancties tegen Rusland aan uw neus getrokken om u in uw gezicht te spugen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Die zijn al lang immuun daar.Die zitten er helemaal niet op te wachten,geloof dat ze daar wel andere prioriteiten hebben dan deze gentherapie.

 2. buiten het feit dat je inderdaad blij moet zijn om het gif niet te krijgen getuigd dit natuurlijk wel van misdadig gedrag. gezondheidszorg misbruiken voor politieke doeleinden. De Litouwse regering is diep gezonken en niet gespeend van enig moraal besef.

 3. Mooi! Vele levens zijn gespaard. Wederom een punt voor Rusland. Rusland – USA/EU: 61-0. Rusland wint deze wedstrijd 🙂

 4. Gemeen van die Litouwen zeg, om zo de gezondheid van een ander land te benadelen om politieke redenen. Nu maken een half miljoen schaapjes geen kans op Pfizer myocarditis en de stuiptrekkingen en zo. Niettegenstaande hebben 120 miljoen mensen wel de spuit gekregen, voornamelijk Sinovac. Dit is een zgn “inactivated virus vaccin,” dus geen mRNA. (Als je ueberhaupt gelooft dat er een corona “virus” was.) Het zal dus wel meevallen met de bijwerkingen. Ook gek dat ze allemaal boven op elkaar staan om die spuit te krijgen, dat was toch slecht tijdens de pandemie? Hahahahah, alles bij elkaar, de bullshit stroomt elke dag sneller.

 5. Het is buiten hoe je over dat vaccin denkt natuurlijk een schofterige maatregel. Je moet toch wel als land diep gezonken zijn om zoiets te doen

 6. https://www.linkedin.com/pulse/van-wijsheid-en-waarheid-jan-vingerhoets/

  Quote:
  “Maar toen 2 jaar lang ondernemers failliet gingen, de jeugd steeds suicidaler werd, ouderen eenzaam stierven, mensen massaal gediscrimineerd werden, mensen tegen elkaar opgezet en ernstige bijwerkingen van vaccins verdonkeremaand werden, toen de de censuur hoogtij vierde – toen waren de meesten stil. Er was niemand die ook maar even met de lichtschakelaar fröbelde. Want we deden braaf wat de media ons voorgeprogrammeerd had: binnen een mum van tijd namen we massaal en braaf de mening over die de media ons in de strot perste.”

 7. https://www.linkedin.com/pulse/van-wijsheid-en-waarheid-jan-vingerhoets/

  Quote:
  “En terwijl iedereen naar het Oosten kijkt, wordt in Europa tersluiks de laatste hand gelegd aan de Europese digitale identiteitspas. Waarbij minister Kuijpers in mei namens ons land de nationale beslissingsmacht onomkeerbaar overdraagt aan de WHO, een organisatie vooral gefinancierd door Big Tech en China. En als die pas er eenmaal is, is het diezelfde WHO die voortaan onze (on)vrijheid bepaalt. Voorwaarden kunnen te pas en te onpas worden toegevoegd. Zo is het dan de WHO en niet jijzelf die bepaalt of, wanneer en welk vaccin of booster je krijgt. Een keuze is er daarbij niet meer, want je grondrechten zijn dan niet meer vanzelfsprekend maar afhankelijk van de vraag of jij de orders opvolgt, die altijd weer zonder jouw instemming kunnen worden aangepast. Zonder deze digitale pas kan je de toegang worden ontzegd tot gezondheidszorg, kan je vrijheid om te reizen worden ingetrokken, kunnen financiële transacties of bankrekeningen worden geweigerd. Protesteren kan evenmin want de WHO is noch democratisch gekozen noch democratisch gecontroleerd. Dan gaat het licht pas echt uit. U was gewaarschuwd.”

  Zelf ben ik ook steeds aan het waarschuwen! Maar niemand reageert. De schapen WILLEN het… en JIJ moet mee met de kudde. Straks is de dictatuur gewoon open en bloot, en mag jij lekker je buurman aangeven als hij in zijn tuin een scheetje laat. Dat is verboden CO2 uitstoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in