Een topwetenschapper onthult het eindspel voor de linkse, autoritaire globalistische elite van de wereld: de hele planeet veranderen in miljarden slaven die alleen hen dienen door de moderne civilisatie te vernietigen onder het valse mom van het beheersen van de “klimaatverandering”, schrijft JD Heyes.

In een onlangs gepubliceerde paper heeft Dr. Wallace Manheimer, een gerenommeerd kernfysicus, het ” Netto Nul” emissie klimaatplan van de linkse globalisten bestempeld als een zekere manier om meer dan honderd jaar technische verwezenlijkingen en vooruitgang op het gebied van een betere levenswijze voor de meeste mensen terug te draaien.

In een samenvatting van het artikel merkt Manheimer op dat het klimaat verandert en altijd al veranderde, maar er is geen “klimaatcrisis” en weinig of geen van de veranderingen hebben te maken met het moderne leven.

“De nadruk op een valse klimaatcrisis wordt een tragedie voor de moderne civilisatie, die afhankelijk is van betrouwbare, economische en milieuvriendelijke energie. De windmolens, zonnepanelen en backup-batterijen hebben geen van deze kwaliteiten,” aldus de samenvatting.

“Deze onwaarheid wordt gepusht door een machtige lobby die Bjorn Lomborg een klimaatindustrieel complex heeft genoemd, bestaande uit sommige wetenschappers, de meeste media, industriëlen en wetgevers. Het is er op de een of andere manier in geslaagd om velen ervan te overtuigen dat CO2 in de atmosfeer, een gas dat noodzakelijk is voor het leven op aarde en dat we bij elke ademhaling uitademen, een milieugif is,” vervolgt de samenvatting.

“Meerdere wetenschappelijke theorieën en metingen tonen aan dat er geen klimaatcrisis is. Stralingsforcering berekeningen door zowel sceptici als gelovigen tonen aan dat de kooldioxide stralingsforcering ongeveer 0,3% van de invallende straling is, veel minder dan andere effecten op het klimaat,” voegt het toe.

  Canadees parlementslid wijst op de corrupte invloed van het WEF op Trudeau's regering, wordt beschuldigd van het verspreiden van "desinformatie" 

“In de periode van de menselijke civilisatie heeft de temperatuur geschommeld tussen een groot aantal warme en koude perioden, waarbij veel van de warme perioden warmer waren dan vandaag. In geologische tijden waren de temperatuur en het kooldioxideniveau overal zonder enige correlatie tussen beide aanwezig,” aldus de samenvatting.

In het artikel betoogt hij dat een overdreven vertrouwen in “groene” energiebronnen zoals wind- en zonne-energie een weg is naar ondergang en mislukking, zoals we in Duitsland al beginnen te zien nadat Russische fossiele brandstoffen door sancties werden afgesloten na de SMO van Moskou in Oekraïne, waardoor het land gedwongen werd om kolen- en andere centrales opnieuw op te starten.

“Deze nieuwe infrastructuur zal niet alleen mislukken, maar ook biljoenen kosten, grote delen van het milieu vernietigen en volkomen overbodig zijn,” waarschuwt hij, en voegt eraan toe dat de inzet voor de redding van het moderne leven voor de hele mensheid “enorm is.”

Slay News merkt verder op:

Dr. Manheimer is gepromoveerd in natuurkunde aan het MIT en heeft een 50-jarige carrière in nucleair onderzoek achter de rug. Zijn werk omvat onderzoek bij de afdeling Plasmafysica van het U.S. Naval Research Laboratory.

Manheimer heeft meer dan 150 wetenschappelijke papers gepubliceerd. Volgens hem is er “zeker geen wetenschappelijke basis” om in de komende eeuw of zo een klimaatcrisis te verwachten door te veel kooldioxide in de atmosfeer. Hij betoogt dat er geen reden is waarom de beschaving niet vooruit kan met behulp van zowel fossiele brandstoffen als kernenergie. Manheimer zegt dat de inspanningen er dan op gericht moeten zijn om geleidelijk over te schakelen op meer kernenergie.

Hoewel gebruikte kernbrandstof problemen oplevert bij de overdracht en opslag, is het een feit dat kerncentrales een enorme hoeveelheid energie opwekken en volledig emissievrij zijn. Bovendien zijn ze veel betrouwbaarder dan wind- en zonne-energie, die elk letterlijk afhankelijk zijn van het weer om op capaciteit te kunnen werken. Bovendien kost het veel minder land en middelen om een kerncentrale te bouwen dan een zonne- of windmolenpark, dat honderden of duizenden hectaren in beslag neemt en voortdurend onderhoud vergt.

  Spaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel "activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen", en spreekt van "chemische contrails" of "chemtrails" (Update video)

Manheimer merkt op dat het gebruik van fossiele brandstoffen weliswaar heeft geleid tot enorme verbeteringen in het levensonderhoud van miljarden mensen, maar dat “om de voordelen van de moderne civilisatie te verspreiden over de hele menselijke familie veel meer energie en nieuwere bronnen nodig zouden zijn,” merkt hij op.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Net als het “vaccin” zijn Chemtrails langzame genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTweet van vaccinslachtoffer gaat viraal: “Ik wou dat ik een samenzweringstheoreticus was geweest”
Volgend artikelDe bevrijding van Soledar zal een dominosteeneffect in de Donbas veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ook nu weer, niks nieus dat de zelfsyandig denkende mens niet ook gewoon weet.

  Maar die grote kudde grazers…..

  Geen idee wat jullie gaan doen, maar wij gaan proberen conpleet terug te gaan zonder electriciteit. De koelkast is al een half jaar stuk en…dat went snel (geen nieuw apparaat kont hier binnen met alle verstopte smartbende)

  • Hiero hetzelfde. Vriezer afgeschaft, koelkast minimaal in gebruik meterkast regelmatig uit. Het is krankzinnig, maar ik wen er maar vast aan want het gaat komen. De wakkere mensen die vrije mensen willen zijn, zullen alles moeten opgeven. Ik leef per dag. Het is 2023 en het leven gaat terug naar 1823. En we staan erbij en we kijken ernaar. Iedereen blijft maar als een heroïne junk denken dat het wel goedkomt, want ze vinden nog steeds elke dag hun shot. Ik train mezelf en ik bereid mezelf voor op de ineenstorting. Mensen verklaren me voor gek. Hopelijk krijgen die mensen gelijk, maar ik vrees voor hen van niet.

   • Als je bij de schapen binnen bent in huis, slaat de stralingsmeter in het hele huis bijna maximaal uit. (deze kleine handzame meter, heb ik nu standaard bij me, want ik krijg er steeds meer last van. De frequenties zijn ze steeds hoger aan het zetten) Alles kan in hun huis via hun mobieltje aan/uit gezet worden en/of geregeld worden. Hebben alle ook de smartmeters, smart thermostaat, smart TV, ook boven op de slaapkamer, zo’n smart ring bel met camera. Wifi en bluetooth constant aan staan, diverse I Pads i.p.v. een desk/lap top met kabel aansluiting. Zij hebben continue zeer hoge stralingen in huis, dat tast je lichamelijk niet alleen aan, je hersenen worden ook aan getast. Als je hen daar op wijst, dan krijg je net als met de geprikte enkel schouder ophalende effect van nou en, ik heb daar geen last van. Ze beseffen het niets eens, dat als wat leeft er schade van krijgt en hoe langer zij in die omgeving zijn en hoe hoger de elektromagnetische stralingen zijn hoe ergere schade zij oplopen. Net als in hun auto hebben ze ook wifi en bluetooth. Dat kun je hen niet tot aan hun verstand verstand brengen dat dat levens gevaarlijk is voor hun gezondheid. Maar wat wil je, ze hebben zich zelf al opgegeven zonder dat zij het zelf beseffen. Door de prikken te nemen tot aan de herhaal booster toe en elk jaar de griepprikken halen. Ze zijn al gedegradeerd in hun I.Q. naar de 70 of lager. Wat vele mensen ook niet weten dat LED verlichting zeer gevaarlijk is voor je gezondheid, deze pulserende frequenties van wel een miljoen keer per min. verstoort ons eigen lichamelijke processen.

    • Net als die deugd schapen met een elektrische auto, die krijgen constant ook zeer hoge elektromagnetische stralingen in hun auto. Voor kleine kinderen is dat nog gevaarlijker, omdat ze daar leukemie van kunnen krijgen. De mensheid is niet meer te redden, ze gaan steeds harder hollen richting hun eigen dood en nemen hun kinderen daarin mee. Door hun eigen onwetendheid en eigenwijsheid. Zoals ook vele hun kant en klare maaltijden in de supermarkt halen en die met de magnetron opwarmen, van lekker makkelijk.

 2. Eigenlijk hoef je daar geen topwetenschapper voor te zijn. Iedereen weet als er geen zon of wind is er toch elektriciteit moet zijn. Dat kan alleen als er elektriciteitscentrales in bedrijf blijven. Kolen zijn vies en gas hebben we niet meer. Blijven er kerncentrales over. Bouwtijd 10 jaar, in Nederland waarschijnlijk 20 jaar.

 3. Hele dagen geo engineering… constant vliegen ze over… non stop. Ze sproeien alsof morgen alles dood moet zijn. Het tempo zit er goed in. En WIJ??? Wij zitten als kikkers in de pan te wachten tot we bezwijken. We gaan gewoon allemaal sterven en dat laten we gewoon gebeuren. Iedereen vindt het wel prima en de rest is zo gedemoraliseerd dat ze nergens nog in geloven. En allemaal hopen ze dat alles binnenkort gewoon vanzelf stopt.

  • Dat sproeien i.c.m. 5G gaat ervoor zorgen dat niks of niemand aan de terreur van de psychopaten zal ontsnappen. Ik ga graag terug naar 1823 met gelijksgestemden. Maar ze gunnen niemand het levenlicht. De zwakke, simpele kudde laat het lukken…

   Ik haat de mens!

   • ik niet hoor. overal liggen kansen. alleen je moet ze zien. weest slim. denk als een diertje. kijk niet naar de afbraak, die komt vanzelf wel. Het is nu een tijd van leren tegen de klippen op. we zullen nog wel eens zien wie er hier overleeft of niet. ik zal erbij zijn. als ik niet ziek word tenminste. dan is het einde oefening omdat mijn soort al jaren geen hulp meer krijgt van de huisarts. die in dienst staan van de moordende overheid.. al voor covid al niet. maar anders ben ik mooi een van de laatsten. ik kan alles zelf omdat ik altijd een slecht leven heb gehad. ook mooi als je goed alleen kan zijn dus niemand houdt je dan tegen.

 4. Beste Mensen

  Het enige wat een Mens en de Mensheid kan doen is :
  HET EGO LOS LATEN
  Ikke ikke ikke en de Rest mag Stikke
  Met uitzondering van twee Mensen
  Te weten meneer India en meneer China
  Alhoewel deze twee wezens haaks op tegen elkaar werken
  Plakken Kluisteren de Wereldse Regeringen er te veel aan
  Aangezet door de Kapitaalkrachtigen
  Dusss ………
  Weg met al die Criminelen
  Zowel de Kapitaalkrachtigen als de Regeerders
  In het gevang met Hun
  Alles ontnemen aan Hun
  Maakt van Hun wederom een Mens

  Dank U

 5. Ik ben het meestal eens met reageerders, deel hun zorgen, maar als het straling betreft slaan ze op hol. De belangrijkste straling bronnen waar de mens mee te maken krijgt in hoge dosis zijn licht, dat is electro machnetische straling, in een dosis van de zon ongeveer 1000 Watt/m2 . We hebben ook te maken met warmte straling en dat is infra rood , ook electro machnetisch en dat kan van zitten bij de kachel tot liggen tussen de lakens ( die warmte terug stralen) van enkele Watt tot vele Duizenden Watt, en kan schade veroorzaken aan je lichaam en dat heet dan je vingers verbranden. Die straling waar men hier zo bang voor is, is lager frequent dan warmte of licht dus heeft per foton minder energie en de meeste van de straling kan in lage dosis geen chemische reactie veroorzaken. Ze kan dus praktisch alleen omgezet worden in warmte in het lichaam en omdat we die toch al zelf opwekken in het infra rood, heeft dat bij lage dosis geen enkele invloed. Magnetron straling kan dat nog wel omdat het omgezet worden in warmte bij absorptie in weefsel. Maar die straling is 600 W in een kleine ruimte van de microgolf over. En dat warmt prima je voedsel op in die oven, maar komt niet uit dat ding door dat het een kooi is voor die straling. Voor communicatie wordt dus elektromagnetische straling van lage energie per foton gebruikt (U=hxf) soms in de buurt van de frequentie van de magnetron.. Maar die wordt uitgezonden met een vermogen van maar enkele Watt’s voor WIFI. Als die aankomt bij je lichaam is dat maar in de orde van enkele miliwatts. De warmte ontwikkeling in je lichaam daardoor is compleet verwaarloosbaar vergeleken met de interne stralingsbronnen in je lichaam. Het kan dus qua warmte ontwikkeling, waar het lichaam door zonnen en warmte van buiten toch al aan gewend is, geen invloed uitoeffenen. Die hele Hetze tegen 5G is dus vooral bijgeloof. Vlak bij de uitstraal antenne is er wel veel straling maar die is niet ioniserend.. Je warmt daar alleen wat op, maar de antennes staan op het dak en enkele meters verderop is de straling al zo ver verminderd, het gaat alle kanten op, dat je geen grote invloed hebt, dan een opwekking van enkele miliwatt’s aan warmte in je lichaam. De dosis is wat iets gevaarlijk maakt. Te lang dicht voor die antenne van de mobiele telefoon provider staan is niet meer dan wat opgewarmt worden. Kan die electromagnetische straling dus processen in je lichaam beinvloeden..Ja, maar alleen bij voldoende hoge vermogens en niet bij laag vermogen. Overigens geldt misplaatste angst ook voor met radioactiviteit verbonden straling. Door de toename van de kennis rond DNA en vooral voor het ontdekken van DNA reparatie mechanisme in cellen weten we nu dat de aannames die rond je jaren 30-50 van de vorige eeuw rond kernenergie straling, de inschatting van kankerverwekking rond die straling veel te hoog is ingeschat. We zitten een factor 100 te hoog voor kanker door radioactiviteit en er is zeker geen Lineair dosis stralings respons maar er is een eigenlijk saturatie model voor stralingsschade , maar de regelgeving rond die straling dateert nog van die tijd en is niet aangepast. Daardoor wordt het aantal doden door een kernongeval volgens die normen veel hoger ingeschat dat er in werkelijkheid zouden vallen. Dat maakt het werken met kernenergie, Röntgen apparatuur en het verzinnen van maatregelen voor een kernongeval extreem duur, wat de invoering van kerncentrales bemoeilijkt. Evacuatie zone’s voor een ongeval als in Fukoshima hadden veel kleiner kunnen zijn volgens de moderne opvattingen. Helaas gaat de pers nog altijd uit van de absolute waarheid van 80 jaar geleden en ook de alternatieve wereld pers denkt nog steeds dat radioactiviteit enorm gevaarlijk is. Maar RA is alleen zeer gevaarlijk rond de dodelijke dosis van boven de 5 Gray -5 Sievert en pas boven de 1 Gray is een daadwerkelijk kankerrisico aannemelijk. Onze normen zijn nu in de buurt van de 5 miliGray voor burger expositie en 20 miliGray voor evacuatie zone’s 50 milliGray voor ongevallen voor technisch personeel in een kerncentrale. Ontluisterend is, dat veel groene medeburgers zich laten inspuiten met een dodelijk vaccin, dat kanker kan bevorderen, maar kernenergie technologie die de welvaart kan handhaven en zelfs verhogen, tegenhoudt, dat grootte orders minder gevaarlijk is. Wat betreft alfa straling is er voorzichtigheid te betrachten door inademing van alpha RA stof, bijvoorbeeld van plutonium of polonium, maar voor bèta en gamma straling kan de norm makkelijk aangepast worden. Twee belangrijke namen zijn prof. Toxicologie Edward Calabrese en prof Alison Wade
  Calabrese bediscussieert in de volgende video mogelijke wetenschappelijke fraude door Nobel prijswinnaar Wilhelm Muller betreffende zijn introductie van een LNT-model voor de dosis-respons relatie in RA-straling.
  https://www.youtube.com/watch?v=3-mkhPvi-xU
  https://atomicinsights.com/rational-reason-fear-radiation-dr-wade-allison/

  • @Renevers, Ja leuk, de onderzoeken ook gevolgd in testgebieden in Brabant en overijssel? Wat het met dieren doet? Koeien die allemaal gestrest in een hoek gaan staan of uitbreken door het prikkeldraad en s’nachts heel onrustig worden? Nou dat was het einde van het onderzoek zo’n beetje….uitrollen maar..5G is schadelijk en ze hebben er schijt aan.

  • @ renevers januari 13, 2023 at 12:43,
   Het gaat niet zo zeer van opwarming door de elektromagnetische frequenties, naar de stralingen van snel pulserend min/plus raakt ieder levend wezen en planten in onbalans. Waardoor we onze oriëntatie, concentratie en ons eigen bioritme uit balans gehaald wordt. Elke cel werkt met zeer lage elektrische puls spanningen, wordt er extern deze elektromagnetische pulsjes verstoord dan ontstaan er allerlei afwijkingen in ons lichaam en dat ook bij dieren en planten. Het verstoord alsware onze eigen besturing van onze avatar.

   Zoals een magnetron vernietigd al het voedsel wat je daarin opwarmt. Het water geef je een andere frequentie, wat dan giftig voor mens, dier en plant wordt. De gehele natuur inclusief de mens werkt op elektromagnetische pulsjes, ga je die door onwetendheid deze verstoren, vernietig je daarmee uiteindelijk alle natuur inclusief ons zelf. Zoals insecten als bijen, wespen, hommels raken hun oriëntatie kwijt daardoor, dit is cruciaal voor de beestjes om de korf of kolonie terug te vinden om te kunnen overleven. Met windmolens op zee verstoren we het zee leven, net als met sonar. Hierdoor gebeurt regelmatig dat hele scholen walvissen en dolfijnen van koers raken in in havens en/of op het strand stranden, of de vissen en andere zeedieren andere locaties zoeken om te paren, omdat de mens alleen aan zich zelf denkt en ongelovenlijk dom en eigenwijs is. We doen maar wat en houden met niemand rekening en als het mis gaat, dan sorry zeggen. Dan is het al te laat. Overal waar de mens ingrijpt in de natuur vernietigd het door zijn eigen onwetendheid.

   Alle geprikte kunnen hun lol op, want door hun eigen domme naïviteit en luiheid om zelf maar ook er voor op te zoeken. Want in de vaccins zit o.a. grafeenoxide dit in combinatie met het 4+ en 5 G netwerk versterkt het signaal met factor 1000, zodat de stralingen ioniserend worden.

  • renevers

   idd we staan alle dagen ‘bloot´ aan natuurlijke straling. Misschien een onderzoekje waard om te kijken wat zoals je aangeeft ‘je warmt er een beetje van op” wat dit met het menselijk lichaam doet.
   dan heb ik het nog niet over alle andere invloeden die deze onnatuurlijke straling/vibratatie op het ‘leven’ heeft.

   deze kwam ik vandaag tegen, misschien interessant om te horen wat het met de volgende generatie doet

   https://sunnysjournal.com/2023/01/12/5g-apocalypse-the-extinction-event-documentary/

 6. De elite reptiel gebruikt de klimaathoax om ons nog even uit te knijpen en zichzelf te verrijken voor wat komt. Wat veel niet weten en hun wel is dat we reeds in een poolkering zitten, daarom hebben ze ook allemaal mega ondergrondse bunkers gebouwd in Nieuw Zeeland. Waar het plateau omhoog gaat komen. Ondertussen hebben ze 85% de dood ingespoten zodat ze zelf meer overlevingskansen hebben straks. Dus ja er is een klimaat verandering en magnetische verandering en deze gaat steeds sneller. Noordpool ligt nu al in Siberië ipv Canada, het is cosmisch en heeft al vele beschavingen op aarde doen verdwijnen. (De zgn zondvloed(en) beschreven door 40 verschillende beschavingen over de hele wereld op elk hun manier. Ze werken nu GPS standaard iedere 2 maanden bij anders klopt er geen reet meer van. Ik heb een oud compas en deze gaat regelmatig even flink schommelen uit het niks. Op de paaseilanden staan flinke beelden van hoofden maar deze zijn vroeger overspoeld destijds en zijn veel groter met lichamen onder de grond. Het verhaaltje dat daar Polynesische mensen in bootjes heen gingen op de gok is bullshit het was vroeger een groot eiland, zeer groot..

  • @Nuke Davos

   leuk, heb ook al 20 jaar een kompas op dezelfde plaats zonder hinder van invloeden en is inmiddels meegelopen aan graden. Heb de indruk dat dit ook te maken heeft met the earth inner core die aan de wandel is ( en niet als een bol wat je op de meeste afbeeldingen ziet bullshit) en wat te denken van de tectonische platen die in beweging zijn door de ‘natuur’ of door menselijk toedoen. Het is een miracle waar wij in/op ‘leven’ en proberen door te roeien met de riemen die er zijn.
   Vanmiddag las ik nog een stukje dat de russische leider nog een appeltje te schillen heeft met de swabber familie ivm een aanslag op zijn leven een tijd terug dus misschien toch een opkikker in de zwitserse alpen?
   vriendelijke groet

 7. @Madeloes, de tectonische platen gaan hoe dan ook schuiven als de innercore onustig wordt en dat is ie al een tijdje. Sterker nog we zijn al flink over tijd voor een echte grote poleshift. Die ratten weten dit en gebruiken het om ons beschaving nog ff de schuld te geven en uit te knijpen en uit te roeien met hun hoax. Enige positieve is dat zij met rekenmodellen werken en dat dit dus nog wel ff kan duren maar echt vele 100en jaren niet meer,het is onoverkomelijk en heeft al velen malen plaatsgevondenen en beschavingen weggevaagd. Ook grote mensachtige met ander DNA, de botten zijn gewoon gevonden overal ter wereld maar fijn voor ons verborgen gehouden. Sterker nog ,ze maakte er een sprookje van wat ons als kind werd verteld over reuzen. En nu als volwassene kom ik erachter dat ze een “Sinterklaasje” op ons hebben toegepast. Kan er wel om lachen eigenlijk hoe groot de leugen is en hoe het hun gelukt is al die tijd..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in