© Luis Marina / Flickr (CC BY 2.0)

Russische scholieren krijgen nu les in gevechtsklaarheid, aldus een hoge ambtenaar, met schoolkinderen die leren over dronetechnologie voor zowel industriële als militaire toepassingen.

Volgens de Russische senator Artem Sheikin worden op school onder andere onderwerpen behandeld als het bestrijden van vijandelijke onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) en het uitvoeren van terreinverkenningen. De lessen over het bedienen van UAV’s zullen deel uitmaken van de syllabus “Grondbeginselen van de beveiliging van mensenlevens”. Leerlingen in het 10e en 11e leerjaar zullen ook worden getraind in het gebruiken van handgranaten en aanvalsgeweren, bericht Cassie B.

Ondertussen heeft plaatsvervangend minister van Onderwijs Tatjana Vasiljeva aangekondigd dat studenten ook meer tijd zullen besteden aan technisch tekenen om beter met blauwdrukken te kunnen werken.

Er zijn ook berichten dat Russische schoolkinderen in sommige gebieden zijn gedwongen om voorraden te maken voor de oorlog in Oekraïne, zoals onderdelen voor vliegende granaten die door kamikaze drones worden gedropt. De lokale zender Nokrat meldde dat scholieren in de Republiek Tatarstan de laatste hand legden aan 3D-geprinte staartstukken die aan granaten worden bevestigd om ze te helpen hun doel beter te raken. De onderdelen bootsen granaatstaarten na en helpen hun vlucht te stabiliseren wanneer ze door drones worden ingezet.

Op een andere school in Tatarstan hebben leerlingen loopstokken en krukken gemaakt voor soldaten die gewond zijn geraakt aan het front, als onderdeel van een bredere trend om het onderwijssysteem van het land te militariseren.

De Russische president Vladimir Poetin heeft onlangs ook een nieuwe wet ondertekend die leerlingen op lagere en middelbare scholen verplicht lessen te volgen in houtbewerking, zagen en reparaties.

Sommige inlichtingenanalisten hebben gezegd dat hoewel het opbouwen van gevechtscapaciteit zeker iets is wat Rusland zou willen nastreven, deze maatregelen ook te maken hebben met het voeden van een gevoel van nationalisme daar.

Amerikaanse leerlingen leren hun geslacht in twijfel te trekken en een kritische rassentheorie te ontwikkelen

Terwijl Rusland kinderen gevechtsklaarheid en oorlogsgerelateerde vaardigheden aanleert, richten Amerikaanse scholen hun inspanningen op het aanleren van onderwerpen als genderideologie en vertellen ze hen dat biologisch geslacht niet echt is. Veel scholen maken zich meer zorgen over de vraag of hun leerkrachten de “voorkeursuitspraken” van de leerlingen gebruiken en het geslacht spelen dat ze pretenderen te zijn, dan dat ze ervoor zorgen dat ze leerlingen dingen leren die echt nuttig zijn en waar ze in het leven iets aan hebben.

In een kleuterklas in Californië vertelden de leerkrachten de leerlingen dat hun geslacht willekeurig werd bepaald bij de geboorte en vertelden ze hen dat ze nu moeten ontdekken wat hun geslacht werkelijk is – en ze lieten hen weten dat iedereen die vraagt waarom ze dit doen hen “kwetst”.

De California Teachers Association stemde er zelfs voor om kinderen onder schooltijd weg te laten gaan zodat ze gevaarlijke en onomkeerbare transseksuele hormonen kunnen krijgen zonder toestemming van hun ouders. Talloze leraren en scholen vertellen jonge mensen dat ze misschien in het verkeerde lichaam gevangen zitten.

Amerikaanse studenten in veel delen van het land verdoen ook hun tijd met kritische rassentheorie. In sommige gevallen overtuigen leraren kinderen ervan dat ze racistisch zijn, dat blank zijn verkeerd is en dat Amerika een inherent en onomkeerbaar racistisch land is.

Met andere woorden, terwijl Russische leerlingen wordt geleerd patriottisch te zijn en hun land te verdedigen, wordt Amerikaanse leerlingen geleerd dat hun land racistisch is en dat ze hun geslacht in twijfel moeten trekken. Onnodig te zeggen dat dit niet veel goeds belooft voor de toekomstige positie van Amerika in de wereld.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Slapende Dood! Rusland zegt drones te ontwikkelen die wekenlang kunnen sluimeren voordat ze hun doel vernietigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDenk erover na
Volgend artikelPoetin – 30 vragen en antwoorden op het interview met Tucker Carlsen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Als alles crashes blijft enkel over de overlevings kracht en skills. wie weet nog hoe we een varken aan huis hadden om in de winter te slachten omdat voedsel (energie) er niet was, het vlees te delen met de buren en familie omdat we elkaar nodig hadden. zodat de buren vervolgens hun varken deelde.
  ouderwets een overlevings economie.
  zo simpel, ijstijden overleefde wij.
  Niet eenvoudig, maar met de mensen om je heen vormde we een gemeenschap.
  zo simpel en effectief.
  wij , de kleine gemeenschap overleefd zonder welke ¨regering”dan ook.
  verdeel en heers komt van boven.
  wij , hebben enkel elkaar nodig, al duizend jaar.
  hell met de globalisten…

 2. ”Russische scholieren krijgen nu les in gevechtsklaarheid”

  Waarom zouden Russische kinderen dit moeten leren.
  Doet mij denken aan die propaganda filmpjes van nazi’s Duitsland.

  Dit heeft de Russische toch niet nodig.

  • Als het aan de zio/globalisten ligt dan zullen ze Rusland tot op het bot uitkleden en vernietigen. Er zijn allang plannen gemaakt om Rusland op te delen in vele kleinere stukken zodat ze gemakkelijker onder controle te houden.
   Bovendien zullen alle grond/delfstoffen toegeëigend worden.
   Kortom, Rusland wordt leeggeroofd en de bevolking vernietigd.
   Ik snap die lessen wel. Het is een kwestie van overleven of sterven.

   • ”Er zijn allang plannen gemaakt om Rusland op te delen in vele kleinere stukken”

    Wie of wat is daartoe instaat?
    Omdat te kunnen doen heb je wel heelveel militairen nodig die bereid zijn hiervoor hun leven te geven.

    Waar moeten die vandaan komen?
    De NAVO, China, India?

    • Het gebruik van grote legers en directe oorlogsvoering was/is een van de laatste opties. Zeker tegenwoordig maakt men meer gebruik van NGO’s en ‘verzetsgroepen’ om binnenlandse onrust en opstanden te creëren die eerst heimelijk met geld , wapens , (communicatie)apparatuur ,training en dergelijke gesteund worden en wanneer succesvol meer openlijk met steun , oproepen tot een nieuwe regering , die dan als legitieme vertegenwoordiging van dat land erkend wordt, en dergelijke.
     Bij een beetje volgen van hoe het in de Oekraine gegaan is had je dat kunnen weten. Maar ook Iran 1953 en heden , Joegoslavië , de ‘spontane’ kleurenrevoluties , Arabische Lente , Tsjetsjenië ,Georgië, Wit Rusland ,Afghanistan en andere zijn hier voorbeelden van.
     In Servië was volgens mij voor het eerst het succes van de NGO tactiek te zien met de OTPOR beweging.
     In de Russische Federatie probeert men dit ook al jaren ,na de val van de Sovjet Unie d m v lui zoals Khodorkovski en anderen om Russische bedrijven. de economie voor een appel en een ei aan Westerse bedrijven te verkopen , later door middel van verschillende NGO’s om onrust te zaaien , niet alleen in Rusland zelf (lui zoals Navalny) maar ook in deelrepublieken.
     Het is wat kort weergegeven maar hoop dat het een beetje duidelijk is hoe het spelletje werkt.

  • @Piet 20:39…

   We moeten massaal alles gaan weigeren en lokaal alles vanaf de grond opnieuw opbouwen. Weg met alle ‘leiderd’ die de afgelopen 4jr hebben laten zien dat ze helemaal geen leiders zijn.

   Weg met alle ‘leiders’, we moeten onszelf gaan leiden obv onze harten.

  • Als je de Russische mensen echt kent dan weet je dat “moedertje Rusland” voor hun heilig is. Dit volk wijkt nooit voor buitenlandse inmenging of agressie. De Russische ziel is voor vele slappe westerlingen niet te begrijpen. Oorlog voeren met Rusland doe je niet tegen het leger maar tegen het hele volk en alles wat leeft van jong tot oud zal jou en je legers naar het leven staan. Gelloof beter niet onze NOS-propaganda of de zogenaamde Rusland-kenners, maar ga er zelf een met een onbevooroordeelde blik naartoe. Echte vriendschap is daar makkelijk te vinden dus waarom oorlog voeren?

  • Piet,
   Ik respecteer jouw mening,
   ik heb het vermoeden dat wij vooral de Westerse mensen niet in de gaten hebben dat het Russische volk er nu zo in staan dat Rusland en zijn volk net als tegen Nazi-Duitsland nu tegen de Navo en zijn Nazivrienden vechten uit Kiev, zij vechten voor hun zelfstandigheid als land en als volk, ziet U dat niet in?
   Een ander gedeelte van de aardkloot staan of op afstand enigzins neutraal of steunen de Russen in deze strijd (Brics) echt!

  • Russische scholieren leren dronetechnologie terwijl
   Amerikaanse studenten zich richten op “genderideologie”

   Is het gender buigen dan wel nuttig?
   En leid dat niet af van de andere leerstof
   “Juf’, “juhuf”, as ik zo doe he, heb ik allemaal balle
   im me buik”, ‘warme hete balle”
   ‘Jah kind”, “ik zie het’, “je krijgt er rode wangen van”
   He pietje doe je rok omlaag

   Koefnoen
   gvd waar zijn ze gebleven

 3. WHO is bullshit eet de natuur, omdat wij deel zijn van de natuur.
  VN is onnodig omdat mijn kinderen niet andermans kinderen hoeven te doden.
  EU is onnodig omdat ik voor verkoop enkel een koper behoef.
  Een ¨veiligheids organisatie” helaas enkel bestaansrecht heeft door onveiligheid te creeeren.

  zo simpel

 4. Een hoop vrienden van me Russen, hebben me indertijd jaren ’90 reeds verteld dat ze met 14jaar op school al aangeleerd werden een AK47 Kalasjnikov te demonteren (hanteren) dus volledig akkoord met de drone technologie 👍🏻

 5. Mijn dochter is ook helemaal klaar voor als het Mad Max komt, blijf staan anders verblind ik je met de zaklamp van mijn iPhone.
  Praktische dingen leren is fantastisch, behalve handvaardigheid ontwikkeld het ook creatief denken, oplossingen vinden.
  Wapens ….. okay, ze zijn het grootste land maar op zich een kleine bevolking, als we de straatplakkers en andere niet gemotiveerden nu eens weglaten en eens kijken naar de schaapjes die in de rij stonden voor de prik, is het dus zo dat alleen al Europa in de “meerderheid” is en dan is het handig als je eigen bevolking goed opgeleid is om een overwicht te behouden.
  Maar op zich is het triest dat zoiets nodig is.

 6. in Rusland zijn de kinderen dat niet verplicht.
  mijn kleinzoon had er zelf voor gekozen om naar zo een school te gaan waar ze 4 uur per week wapens en andere tuig leerden kennen.
  het is duidelijk overdreven wat men hier boven schrijft of het zou een nieuwe wet zijn.
  heb donderdag afspraak via skype met mijn dochter k’zal het haar vragen.

  • pippodorus februari 13, 2024 Bij 12:17
   Pippodorus, ik vind het bijzonder leuk om info over Rusland te lezen van je! Laat horen, als het uitkomt en gepast is op de FN artikelen!

  • Mijn kleinzoon leeft er en ik kan je garanderen dat er geen zo een wet is…is ook niet nodig, het komt uit de mensen zelf uit liefde voor “moedertje Rusland” Ik ervaar het regelmatig in sport en spel, een karaktereigenschap die wij hier verloren zijn. Hij geeft nooit op, nooit en daar ben ik erg trots op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in