De volgende provocatie uit Brussel: terwijl alle Europeanen lijden onder inflatie en te lage lonen, willen EU-politici en EU-ambtenaren hun salarissen weer verhogen – met 15 procent. Ursula von der Leyen krijgt een maandelijkse salarisverhoging van 4687,50 euro!

Wat te lezen staat in het zojuist onthulde begrotingsplan van de Europese Unie voor het jaar 2024 zal veel mensen echt boos maken: terwijl de werknemers in EU-landen de enorme last voor hun gezinnen als gevolg van de nog steeds brute geldontwaarding moeten opvangen, willen de 50.000 EU-werknemers zichzelf trakteren op een verhoging van hun maandsalaris met 15 procent, bericht Exxpress.

Zoals de Zwitserse Weltwoche meldt, stijgen de salarissen van EU-politici sowieso voortdurend – de laatste keer dat eXXpress berichtte over een salarisverhoging van zeven procent in Brussel was in januari van dit jaar. Weltwoche: “Het aantal parlementsleden is gedaald van 751 naar 705 na het Brexit-gerelateerde vertrek van de Britten per 1 januari 2022. Desondanks is de bezoldiging van het EU-parlement tussen 2021 en 2022 al gestegen van 181 naar 207 miljoen euro. Het vertrek van de 46 Britse parlementsleden werd meer dan gecompenseerd door de salarisverhogingen voor de overblijvende leden. Per persoon bedroeg de stijging zelfs maar liefst 22 procent. De laatste enorme verhogingen kunnen dus ook niet worden gerechtvaardigd door een inflatiecorrectie.”

Toekomstig maandsalaris van 12.069 euro voor EU-parlementsleden

Als het maandsalaris van de 705 parlementsleden wordt verhoogd, zal elk parlementslid in de toekomst 12.069 euro ontvangen in plaats van de huidige 10.495 euro. Dat is een verhoging van 1.574 euro.

  In grote ommekeer na waarschuwing voor nucleaire oorlog, keurt Duitsland tanks voor Oekraïne goed

De geplande salarisverhoging voor Commissievoorzitter Ursula von der Leyen (64) is zelfs nog hoger: nadat de salarisverhoging van zeven procent is doorgevoerd, zal von der Leyen 31.250 euro bruto per maand ontvangen. Vanaf volgend jaar zal dit 35.957,50 euro zijn – ze zal 4687,50 euro meer per maand ontvangen!

Ondanks onderzoek naar omkoping: socialistische EU-politica blijft in het parlement zitten

Volgens de begrotingsplannen die nu bekend zijn gemaakt, zullen de ondervoorzitters van het EU-parlement ook een salarisverhoging van 15% krijgen. Het valt nog te bezien of de Griekse sociaaldemocraat Eva Kaili, die nog steeds zwaar verdacht wordt van corruptie, ook blij kan zijn met de geplande salarisverhoging per 1 januari 2024: bij de komende zitting van het EU-parlement in Straatsburg mag ze weer aanwezig zijn – en ook het presentiegeld innen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Ongelooflijk: EU-ambtenaren trakteren zichzelf nu op 8,5% meer loon!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKievs troepen zijn “geblokkeerd” in Zaporizhzhya en Bakhmut – Russen “lokken” Oekraïners in “kill zones” (Video’s)
Volgend artikelWelkom! Welkom in de hel!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

  • Gelukkig niet meer het mijne. Er was een tijd dat mijn ouderwetse arbeidsethos mijn geweten plaagde dat ik geen werk had. Als ik zie hoeveel schade dit ongekozen tuig aanricht voor welke bedragen dag is mijn uitkerinkje ineens totaal irrelevant. En dan doe ik meer goed voor de samenleving.

 1. Niet normaal meer, het is al veel te laat om al deze politieke idioten de wacht aan te zetten door de bevolkingen van de lidstaten, dit wijf haalt het bloed onder de nagels vandaan en op de bijgaande afbeelding lijkt zij een lange neus te trekken vooral aan degene die met moeite rond kunnen komen.

   • Ehhh… Duitsers is niks mis mee hoor. Die Führer was een Oostenrijker en een bastaard van rijke elite.

    Is het je wel eens opgevallen dat iemand die Adolf heet héél boos wordt als je er de draak mee steekt maar dat je nóóit hoort over Oostenrijkse mensen die hun achternaam hebben veranderd. Ik heb me dat als kind altijd al afgevraagd waarom niemand dezelfde achternaam heeft.

    Blijkt dat een joodse bankier zijn dienstmeisje Alma Schiklgruber zwanger heeft gemaakt en dat zij een zekere heer Hiedler beetgenomen heeft. Die naam heeft ze voor kleine Adolf opgegeven alleen door haar sterk Oostenrijks accent werd dat verstaan als Hitler. (ik heb ws iets vergeten over 2e stiefvader maar zoek het maar op)

    Hij was dus een bijzonder kind. En is opgekomen uit een duistere achtergrond maar waarschijnlijk niet onbegeleid.

    Ik hoor denk ik bij de 2% die wel vragen stelt. Ik stelde op school in mijn nieuwsgierig enthousiasme altijd al van die vragen waar de meester voor wegliep.

  • eu is illegaal, onrechtmatig, ik erken die instantie niet.
   we wonen in nederland, het land is ook van ons, en niemand heeft het recht om daar verandering in te brengen.

  • Je kunt beter wèl stemmen! Want als je niet stemt gaat de grootste alleen maar groter worden.

   Kijk naar de VN. Al die onthoudingen durven niks te zeggen en laten het gebeuren. De tegenstemmen tellen wèl.

   En als jij tegen stemt, als er maar genoeg zijn, moeten ze steeds openlijker en opzichtige frauderen. Dan komt het een keer uit.

   Btw: Ursula über Leichen is niet gekozen.

   • Stemmen op corporaties is een contract aangaan met corporaties.
    In 100% van de co trachten staat,:
    We kunnen beleid , regels wetten of voorwaarden aanpassen.
    Hiervoor hebben we geen toestemming nodig of hoeven we de contractant in te lichten.
    De facto je tekende een open contract , en tekend je soevereine handtekening recht weg.
    Carte blanche dus.

    Teken nooit een eenzeidig con-trakt
    Een contract kan alleen plaatsvi den dmv onderhandeling door alle betrokkenen partijen.
    Dmv een onderhandeling , niemand of bijna niemand leest de legelase black laws dictionairy gebaseerde voorwaarden omdat men denk mensen rechten te hebben.
    Al deze zogenaamde con-trackten zijn onder ucc.
    Unified comercial code onder dode stroman wetgeving
    Con = oplichting
    Trakt = grip.

    Kan net zo goed toestemming vragen aan de junk die mn fiets jatte
    Of ik mag bewijzen dat het mijn fiets is….

    Zodra de handtekeningen uitblijven lost het instituut op.
    Leeg null zonder waarde zonder betekenis.

    • Zo ben ik vaak in mijn studenten tijd onder de kosten van incassoburo’s uitgekomen. Gauw betalen aan degene die er recht op had.

     Het incassoburo kreeg een brief, ik ken u niet en ik wil niet kennen.

    • Beste JR, ik snap wat je bedoelt al klopt je uitleg voor geen meter. Het is net als met dat boek ‘Ken uw recht’, er staat veel in over een enorm ingewikkelde materie. Alleen als je werkelijk de wetboeken leest dan houd het geen stand.

     Ik snap dat je uit ’the matrix’ wilt, maar dit is niet de manier. En het is voor anderen ook slecht advies.

     Door te stemmen ga je geen contract aan. Dat is grote onzin. Een kruisje is geen handtekening. En probeer jij maar eens iets voor elkaar te krijgen zonder paspoort of handtekening.

     Of je nou wel of geen kruisje zet maakt totaal geen verschil voor jouw verloren souvereiniteit. Die was je al kwijt bij je inschrijving bij de BS als baby. Het feit dat je een stempas krijgt toegestuurd is daarvoor het bewijs.

     De enige manier om van alle contracten verbonden en verbintenissen af te komen in deze wereld met zijn overheersers is om te sterven. Als je uiteindelijk beseft dat je niet vecht tegen vlees en bloed maar tegen geestelijke machten dan zul je begrijpen wat het symbool van de doop in water betekent: een verkondiging aan deze machten: “ik ben dood voor jullie”.

     Je geestelijke wedergeboorte is de enige manier om uit deze slavernij te komen. Jezus betekent “God redt” en is heel concreet. Je rekeningen zul je nog wel krijgen, maar de ongrijpbare toeval gebeurtenissen daar achter zullen veranderen. Je zult merken dat je niet alleen staat. Je angst verdwijnt en je kunt je richten op de echte strijd in plaats van windmolens te bestormen.

     Het enige wat nodig is om het kwade te laten overwinnen is voor het goede om niets te doen.

  • Hoe wil jij Von der Leyen of enig ander lid van de Commissie wegstemmen? De Commissie is niet verkozen, de Raad eigenlijk ook niet, en het Eur. Parlement kan niets beginnnen zonder de Commissie en vrijwel niets voltooien zonder de Raad. Het is dus een schijnparlement.
   Maar als jij de hele zooi kunt wegstemmen: graag!

 2. Zoals Youp ooit zei (toen hij nog geen “c idioot” was, althans, gestopt omdat hij zich niet kan verenigen met?….)

  Gratekut met weerhaken, ik gun je een gezwel.

  Das ook t enige passende zinnetje uit dat versje….

 3. Drop dat mens op de Reeperbahn. Haar bek is groot genoeg om 2 man tegelijk te bevredigen. Ga daar maar geld binnenharken, Ursula. Kom je een keer aan je trekken.

 4. Compleet, maar dan ook echt compleet van God los,

  en doorr,
  we gaan, en kunnen er voorlopig toch niets aan doen, maar er komt een tijd….(hoop ik)

  • Mensen denken allemaal dat zij in de hemel komen omdat ze zoveel goed gedaan hebben. Haar verassing zal groot zijn als ze steeds verder de spiraal afdaalt, en daalt, en daalt en dan een mooie felwitte koele kamer krijgt met een klein raampje. Om er nooit meer uit te komen.

   Soort van ‘opgesloten in een kapotte lift met een verzekeringsagent’.

   Voor satans helpers is er een speciale plaats in de hel. En het is niet de bikerbar met drugs die ze verwachten.

  • Juist. Deze salarissen, hoe waanzinnig ook, zijn een peulschil in vergelijking met de verkwisting aan veelal misdadige projecten zoals deze oorlog die Rusland opgedrongen is door het Westen.

 5. Waarom zoveel geld?
  Met een tiende deel aan inkomsten al meer dan genoeg rond te komen toch?

  Waarom zoveel eigen rijkdom vergaren?
  Waar blijven nu die ideeen/plannen/wetten van zulke mensen, voor een uitdeel/uitleen-maatschappij?

 6. Met deze salaris verhoging kan men zich afvragen of het verdienste is of puur arrogante diefstal.
  Zelf denk ik het laatste.
  Waar is er nog gerechtigheid te vinden in deze totaal verdorven wereld? Oh ja de hel is leeg de duivels en satanische serpenten regeren ons.

 7. Met deze salarisverhoging maken ze een dikke middelvinger naar de burgers, en ze laten hiermee zien hoe ongelooflijk arrogant ze zijn.

 8. Als ze 35000 euro bruto krijgt, is dat netto ten minste 40000, want voor bijna alle EU-ambtenaren en dignitarissen is netto meer dan bruto (bijv. kostwinnerstoelage, +16% ontheemdingspremie, belastingvrije auto’s e.d.). Voor Ursula is het hoe dan ook maar zakgeld, want wat krijgt ze niet van Pfizer, en waarvoor?

 9. Tja en dit te lezen !! blijven we weer op onze krent zitten en doen er met zn allen weer totaal geen kloten aan .
  laat je zelf maar kapot maken hoor mensen

 10. Hoe dan ? corrupte zooi kan niet uitgeroeid worden zolang geld de politieke drijfsfeer is, en dat zal het ALTIJD zijn !

   • Zou je denken.

    Maar het is uiteindelijk angst. Door macht te vergaren proberen ze van de allesverterende demonische angst af te komen die de prijs is voor hun onderwerping aan satan.

    Al die occulte wiccans en warlocks, highpriests en sovereigns staan dagelijks doodsangsten uit, hebben de meest gruwelijke dromen en worden dan ’s ochtends wakker met de meest bizarre wonden. Dan blijkt het onverklaarbaar echt gebeurd. Maar alles achter een psychopatische stoïcijnse façade.

    Alles voor een prijs. Maar betalen zul je.

 11. Zo’n geel blazertje is ook al gauw een jaarsalaris toch? Je moet wat aan kunnen doen en niet naakt lopen.

 12. Hoe dan…..EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
  met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld?????

  722 US banks reported unrealized losses exceeding 50% of capital Banking Black Swan Month:
  https://dinarchronicles.com/2023/05/05/kat-anonup-update-banking-black-swan-month/ Complete Banking collapse in June

  Around 2,315 banks across the US are currently sitting on assets worth less than their liabilities, according to a Hoover Institution report by Professor Seru and a group of banking experts, as cited by the media. The market value of the loan portfolios of these lenders is
  Fictieve rijkdom gebaseerd op vele schulden Erik Geenen, over de kwetsbaarheid van ons geldsysteem.
  “De Euro is een gigantische wolkenkrabber zonder fundament”.
  https://youtu.be/eWgtOc7JQ6c

  Belasting, inbeslagname middeleeuwse praktijken, gelegaliseerde diefstal.
  https://youtu.be/0FTbLGMq5UM

  CBDC Research Is NOT Shared With The Public Says Digital Dollar Project| CBDC Latest News
  https://youtu.be/d7-uJ5As17Q

  As they planned it to put your in their own GBDC bubble. Conclusion = there are as pore as we are all based on fake money. Hey, joh than everyone is ritch also. It is who you gave it and known who your best friends are to stay with and aren’t them = The false pandemic engineered…..It was plannend and they are all guilty = You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

  🤝 Accountability Matters: 😷 We Will Not Forget Those Who Failed Us During the Pandemic https://youtu.be/fQxMa1TcBn4

 13. Beste Mensen

  Als de Mensheid ervan uit kan gaan
  Dat democratie betekend :
  Burger regering
  Dan kunnen Wij de Burgers alle dienders , alle Parlementariërs Kabinetsleden Politie Militairen Rechters Advocaten en alle andere dienders
  Verplichten genoegen te nemen met een standaard Salaris voor Hun op gelijke hoogte voor hun allen
  Weigeren er personen
  Dan die genen gewoon vervangen
  Er zijn Ruim voldoende mensen die dienders werk willen doen met goede voorzieningen op :
  Zoals vrije vervoer op tweede klas niveau Vrije Medische voorzieningen & een gratis trap fiets of trap bakfiets
  Hiermee hierdoor Is tegelijkertijd aan conditie oefening gedaan
  Menswaardige standaard betaalbare Onderkomen dak boven het hoofd op Standaard niveau

  Een ieder die daarboven eisen gaat stellen
  Schop onder de bips
  Weg ermee
  Zoals deze doorgedraaide gierige vrouwe diender en alle andere dienders nu met een hoog of hoger salaris dan menswaardig

  Wat is menswaardig ?
  Menswaardig is dat er bescherming word geboden tegen honger warmte koude ziekte
  Iedereen voor elkander gezamelijk zorg dragen op deze gebieden
  Dat ook nog Alleen bij hulpvraag hieromtrent

  Dank U

 14. You are rising day by day….when the moon and sun are getting closer to earth…..

  Moon is dark night of the soul…..bad behavior of yourself….SUN eliminates every human being right now on earth….It’s your own DNA/rDNA is the checksum of your own realty or egoistic desires with FAKE MONEY….

  WE ARE MORE ABLE TO “SEE”…..

  The Aquarius Conspiracy is a powerful network with “NO SPECIFIC LEADERS” that works for radical change in the world.
  We are transitioning into a new era.
  Shaping a heart-behaved society. In which love, integrity, freedom, sense of unity and truth are the building blocks for society and associated systems and structures.
  Energetically this is already a fact.
  So the rules of the game for being on Earth have changed. We’re going to play a new game. However, many do not yet realize that the old rules no longer work in the new game.
  In a process of awakening, shadow work is the most challenging phase. And we are all part of THE COLLECTIVE SHADOW!
  Facing your own darkness and transforming it into Light.
  This transformation happens automatically if you look without resistance. Knowing the truth without BEING it and living it is the same as not knowing. Completely pointless.
  What does this mean then?
  This means taking responsibility for yourself. When you see the lies you take responsibility for yourself. Then you make the decision that you do not want to or cannot participate. And so together we change the systems and structures from the inside out.
  By changing yourself.
  Then we play the game called life according to the new rules. Rules of the game set by the heart. We according to our inner authority and not an authority outside of us. An external authority that dictates and imposes nonsensical and inhumane loveless rules…..
  Seeing through the lies and stories in the outside world is important. But that is still not true awakening. The true awakening shows us the lies and stories we tell ourselves. The constant stream of thoughts in your head that we think we are. The head that imposes and dictates everything to us. The stories that belong to the person you think you are. Never good enough, not strong, beautiful or powerful, victim thinking, I can’t do it anyway.
  True awakening is shining the Light of Consciousness upon yourself. The movement inward, not outward.
  This year is a period of spiritual testing.
  Everyone will be challenged and tested for Love.
  Do you choose from the heart?
  Are you staying true to your inner authority?
  The apocalypse is incredibly good news and offers golden opportunities for growth, renewal and expansion.
  The conspirators are teachers and office clerks, famous scientists, government officials and legislators, artists and millionaires, taxi drivers and celebrities, leading figures in medicine, education, law and psychology.
  Ferguson analyzes and describes in detail the rapid and radical changes they generate. New attitudes, visions and ideas that cause a paradigm shift in many areas: economics, education, politics, medicine, religion and family life.
  The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension
  Ascension Symptoms 2023 Welcome to the Great Release
  Symptoms of Physical Ascension As We Move into the 4D consciousness field (5D consciousness).
  As you take your body along on your ascension journey, naturally your body must rise in frequency as well. https://youtu.be/bqMXtU6xFrE

 15. Je kan het maar verzinnen = You will pay for everything you have done https://youtu.be/In0R5vZ0I0c

  Maken jullie hier zelf uit op als je die film met de kijk hierboven hebt gezien en wat die kerel daar zegt….en nu deze leest leest over de UITLEG OVER HET COUDENHOVE-KALERGI PLAN https://www.de-nieuwe-media.nl/l/uitleg-over-het-coudenhove-kalergi-plan-de-genocide-volkerenmoord-op-de-volkeren-van-europa/

  The breaking up of the illluminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chemtrails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.

  Humanity’s spiritual awakening
  https://www.astrogle.com/forums/lightworkers-forum/2012-december-21st-earth-enters-photon-belt/

  Als er tot 2025 nog 500.000 over moeten zijn weet niet hoe jullie in je leven staan maar toch….

 16. International excess deaths gaat rap nu…..https://youtu.be/95T2Bqht4Xg

  De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen.

  De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim.

  Zij streeft naar een beter mens.

  Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest…….geef je vrijwillig je eigen leven weg als je hieraan toegeeft met wel een heel bizar uitkomst…..

  Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

 17. Zo doen ze het in het nieuwe GBDC = zelfde als in China Chinese discovered their personal pensions had plummeted/No way out: Pension void can’t be filled

  China Insights

  Chaotic government makes people rage: now lower the cost of childbirth but lower moral standards

  Recently, people in Shanghai and Shenzhen have discovered that their personal pensions have plummeted after they joined the so-called nationally coordinated pension program.
  Hong Kong is also on the radar of the red regime. Since Beijing imposed a comprehensive National Security Law on Hong Kong in 2020, there has been a massive exodus of Hong Kong residents. These people have suffered huge financial losses.

  https://youtu.be/tOHzlnAiJCU

 18. Meer voor de Hitlermina!
  Meer voor de Elite van de Elite Unie.
  De Elite Unie zal bestaan uit allemaal slaven, slaven die gehaald worden.
  De Elitaire Unie in gebombardeerd worden.

  De sukkeltjes met hun ophef over het vermeende slavenverleden,
  laten zich gewillig als moderne slaven van het nieuwe nazisme gebruiken.
  Kan de volgende generatie tenminste ook janken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in