Er is geen ontkomen aan, dat er een rechtstreekse oorlog met Rusland op komst is. Er is nul beweging tot vredesbesprekingen, en het enige dat beweegt zijn meer wapens naar Oekraïne. Intussen blijft de economische sanctie-oorlog averechts werken. Canada heeft besloten toe te staan dat een gerepareerde turbine, die aardgas van Rusland naar Europa helpt vervoeren, aan Rusland wordt teruggegeven. Geen sprake van dat die turbine er vóór 22 juli is. Dat is de datum waarop Rusland zal zeggen dat het niet kan garanderen dat de Nord Stream 1 pijpleiding op volle capaciteit zal functioneren. De gerepareerde turbine is door Canada opgehouden wegens de sancties. Er valt niet te zeggen wanneer hij weer in gebruik zal worden genomen. Zal de economie in de EU en vooral in Duitsland nog verder worden stilgelegd? Zullen de banken omvallen? Zullen de Europeanen deze winter bevriezen? Allemaal goede vragen die waarschijnlijk zeer slechte antwoorden hebben, schrijft Greg Hunter.

Weer een week en weer berichten over mensen die “onverwachts sterven”. In de berichten wordt nooit de vraag gesteld: “Waren zij gevaccineerd?” De hemel verhoede dat iemand om een autopsie vraagt met al deze mensen die (velen van hen jong) zonder duidelijke reden sterven. Zou het kunnen dat zij een biowapen kregen toegediend dat als vaccin werd voorgehouden? En dat het hartaanvallen, beroertes, kankers en vele andere levensbedreigende en levensbeëindigende problemen veroorzaakt?

Het Bureau of Labor Statistics is met een nieuw inflatiecijfer gekomen, en het heeft met 9,1% weer een nieuw 40-jarig record bereikt. De econoom John Williams van Shadowstats.com noemt het vervalste “officiële” inflatiecijfer onzin, en hij zegt dat de inflatie in de echte wereld eerder 17,3% is. Dit is slecht nieuws voor het Witte Huis van Biden/Obama. Deze nieuwe inflatiepiek zal de Fed dwingen tijdens hun komende bijeenkomst in juli de rente te verhogen. Dat zal de economie nog verder afremmen, zo vlak voor de tussentijdse verkiezingen in november.

  Wij zijn in oorlog... en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten

Naast de recordinflatie heerst er in het westen een nog ergere recorddroogte. Lake Mead en Lake Powell staan op een historisch dieptepunt. De federale regering eist massale bezuinigingen op het waterverbruik om de voorraden op peil te houden. Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org zegt dat de ernstige droogte vooral veroorzaakt wordt door door de mens veroorzaakte weermodificatie, waar de regering al jaren non-stop mee bezig is. Dit gaat een gevaarlijk en ingrijpend effect hebben op de voedselprijzen en -productie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

FvD onthult het werkelijke doel achter het ‘Corona herstelfonds’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne vestigt haar hoop op de door de VS geleverde HIMARS terwijl Rusland verder marcheert
Volgend artikelWij zijn nu allemaal Nederlandse boeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dank je dat jullie de weermanipulaties vermelden en Geoengineering Watch! Zo opgelucht. Eindelijk beginnen mensen het te zien. Dank!

 2. De criminele regeringen willen met alle geweld een oorlog om op die manier het aantal vaccinatie doden en gewonden te maskeren .

  Rutte het is jou oorlog ZEKER NIET DE ONZE !!!!

  IK SPUUG OP IEDERE MILITAIR DIE VOOR DAT NAZI OEKRAÏNE GAAT VECHTEN EN ONZE BEVOLKING DAARMEE IN GEVAAR BRENGT !!!!!

 3. Is mogelijk dat er een oorlog met RU komt.
  Een dag later en dan bestaan de hoofdsteden van deelnemende landen niet meer.
  Satan 2 kwam daar dan op bezoek.

  het enig leuke: deze keer kan USA niet op veilig spelen; als je dan in een grote stad woont, ben je al dood.

 4. Tja wat moet je hiervan zeggen een jong stel in mijn omgeving woont al diverse jaren samen en hebben allebei een goede baan waardoor ze een riant inkomen hebben… Ze leven erop los en doen aan alle mee wat genot en welzijn is Nu zijn ze van plan om te gaan trouwen, komend jaar, en zij is met haar moeder een trouwjurk gaan uitzoeken daar is verder niets mis mee zou je zeggen…. Maar als je bovenstaande senario’s bekijkt van hoe de wereld komend jaar gaat uitzien ja dan denk je,,,, en vraag je je af,,,,,denken ze daar niet aan of zijn ze negerend verder erop gaan leven en doen alsof er niets gaande is in de wereld en denken ze dat alles gewoon verder gaat en er dus niets aan de hand is!?? Of de moeder en haar dochter ook zo denken dat alles gewoon verder gaat is mij een raadsel….. Zodat mijn indruk is dat ze onbekommerd verder leven en niet stil willen blijven staan van wat er al zo boven ons hoofd hangt Dus kortom gewoon verder gaan van waar ze mee bezig waren en vooral niet achterom danwel vooruit kijken wat hun prille toekomst hen brengen zal!

 5. De relatieve luchtvochtigheid was hier gisteren 20% ! ! ! Hoe kun je dat rijmen aan het broeikaseffect?! En ze hebben hier zitten sproeien als gekken gisteren…
  Dane Wigington heeft gelijk, er is alleen maar weermodificatie, al de rest is BS.

 6. Rusland voert alleen oorlog met landen die rakketten op Moskou richten op bevel van de NATO & WEF globalisten ! Ik kan hem dat echt niet kwalijk nemen. Geef hem maar eens ongelijk ? Ukraine is gewoon een misbruikte goedkope hoer die zich verkocht heeft aan de globalisten om zich te laten misbruiken hiervoor, Wie is de volgende ? Finland ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in