Ooit gehoord van Monkey Werx? Hij heeft een YouTube-kanaal dat zich richt op het volgen van Amerikaanse civiele en militaire vluchten. Klinkt vrij onschuldig en saai. Niet meer. Het blijkt dat Monkey Werx afgelopen september (30 september om precies te zijn) een videoreportage heeft verstrekt die een deel van Seymour Hersh’s verslag van de vernietiging van de Nord Stream 2 pijpleiding bevestigt, schrijft Larry Johnson.

Hier is wat Seymour gisteren meldde:

De C4 die aan de pijpleidingen was bevestigd, zou worden geactiveerd door een sonarboei die op korte termijn door een vliegtuig werd gedropt, maar de procedure omvatte de meest geavanceerde signaalverwerkingstechnologie. Eenmaal op hun plaats zouden de vertraagde timers die aan elk van de vier pijpleidingen zijn bevestigd per ongeluk kunnen worden geactiveerd door de complexe mix van achtergrondgeluiden van de oceaan in de druk bevaren Baltische Zee – van nabije en verre schepen, onderwaterboringen, seismische gebeurtenissen, golven en zelfs zeedieren. Om dit te voorkomen zou de sonarboei, eenmaal op zijn plaats, een reeks unieke tonale geluiden met lage frequentie uitzenden – zoals die van een fluit of een piano – die door het tijdmechanisme zouden worden herkend en na een vooraf ingestelde vertraging de explosieven zouden activeren. (“Je wilt een signaal dat robuust genoeg is, zodat geen enkel ander signaal per ongeluk een puls kan afgeven die de explosieven tot ontploffing brengt,” vertelde Dr. Theodore Postol, emeritus hoogleraar wetenschap, technologie en nationaal veiligheidsbeleid aan het MIT. Postol, die heeft gediend als wetenschappelijk adviseur van de Chief of Naval Operations van het Pentagon, zei dat het probleem waarmee de groep in Noorwegen wordt geconfronteerd door het uitstel van Biden er een was van toeval: “Hoe langer de explosieven in het water liggen, hoe groter het risico op een willekeurig signaal dat de bommen zou lanceren.”)

Op 26 september 2022 maakte een P8-bewakingsvliegtuig van de Noorse marine een schijnbaar routinevlucht en liet een sonarboei vallen. Het signaal verspreidde zich onder water, aanvankelijk naar Nord Stream 2 en vervolgens naar Nord Stream 1. Enkele uren later werden de krachtige C4-explosieven geactiveerd en werden drie van de vier pijpleidingen buiten werking gesteld. Binnen enkele minuten zag men plassen methaangas die achterbleven in de afgesloten pijpleidingen zich verspreiden op het wateroppervlak en de wereld vernam dat er iets onomkeerbaars had plaatsgevonden.

En hier is de Monkey Werx reportage van 30 september (relevante info begint bij de 2 minuten) over die P8 Poseidon:

  Jacht op NAVO-tanks - Het Sudoplatov Bataljon van Zaporizhzhia looft 160.000 euro uit voor verovering NAVO-tanks

Er zijn nog steeds mensen in de inlichtingengemeenschap die patriotten zijn en zich zorgen maken over Biden’s wetteloze gedrag. Ik denk dat de regering Biden een heksenjacht zal starten op de inlichtingenofficieren die Seymour Hersh op dit verhaal hebben gewezen. Volgens de grondwet heeft alleen het Congres de bevoegdheid om een ander land de oorlog te verklaren. Joe Biden heeft zich die bevoegdheid toegeëigend en een oorlogsdaad gepleegd tegen een NAVO-bondgenoot (Duitsland). De mogelijke gevolgen van deze daad omvatten het verhoogde risico dat de VS een hete oorlog met Rusland begint.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Middelen en motief: Hoe Amerika de Nord Stream-pijpleiding opbliesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAardbeving levert een wereldschokkende slag toe aan de door de VS geleide NAVO-hypocrisie
Volgend artikelWaarom men in Washington en Kiev is begonnen te praten over het Koreaanse scenario voor de opdeling van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het is voor mij toch de logica zelve dat mocht Rusland Duitsland/W-Europa geheel willen afsluiten van hun gas zij doodeenvoudig de kraan hadden kunnen dichtdraaien omdat deze pijpleiding werd gebruikt om gas te transporteren van Rusland naar Duitsland/W-Europa en niet andersom.
  Het was gewoon de bedoeling (zoals reeds vermeld in een ander commentaar op een voorgaand artikel) om Duitsland/W-Europa definitief los te koppelen van het Russisch aardgas in tegenstelling tot Rusland die verder nadachten toekomstgericht.
  Rusland had er toen geen enkel belang bij maar zoals de kaarten nu liggen is het een boomerang die Duitsland/W-Europa in hun gezicht krijgen (duurdere aankoop van aardgas) en moet Rusland zich geen zorgen maken. Ieder gasexporterend land zal de opportuniteiten wel zien die deze vernielde gaspijpleiding hun biedt……meer inkomsten aan hun prijs.
  Dat ze in hun handen klappen dat het ‘gaswapen’ uit Poetin zijn handen werd genomen is een Pyrrusoverwinning voor het Westen. Ze zullen het nog ondervinden, daar ben ik zeker van.

 2. We weten allemaal dat dit het werk is van de cia,of beter genomen van de joodse cabal groep de mossad, om kotsziek van te worden. Hoe die overal in geïnfiltreerd zijn. Die onnozelaars geloven hun eigen leugen dat ze een soeciaal volk zijn dat god geroepen heeft om de aarde te bevolken🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Mooi niet.maar als je een leugen maar lang genoeg herhaalt word het waarheid. Dat is waarom jezus niet mocht bestaan en waarom ze alles wat met jezus te maken had hebben vernietigd. Alle landen die bewijs hadden van zijn bestaan of het bewijs dat god nooit hen als volk door de woestijn heeft geleid zijn vernietigd. Mossad is een vieze smerige jodenstal die de scepter willen zwaaien,maar gelukkig zal dat niet lukken. Ik geloof nog altijd martin armstrong boven alles en cliff high. Maar die zieke joden, nope. Die willen al 3000 jaar heersen en altijd via verkapte oorlogen, dat zegt wel hoe een achterbaks volk het is. Ik houd mijn vingers gekruisd 🤞tot de dag iran palestijn weer palestina laat zijn. Maar goed dan vluchten al die joden weer naar oekraine waar ze een contract hebben ….zal putin blij mee zijn, nog meer nazi’s aan zijn voordeur. Maar dan heeft hij zijn vijand wel dichtbij….

 3. Hoe Amerika de Nord Stream-gaspijpleidingen opblies: de volledige tekst van het artikel van Seymour Hersh

  We publiceren de tekst van het artikel met kleine bezuinigingen.

  Pulitzer Prize-winnende Amerikaanse journalist Seymour Hersh publiceerde op zijn website een sensationeel artikel over hoe de Verenigde Staten de operatie planden en uitvoerden om de Nord Stream 1 en Nord Stream 2 gaspijpleidingen op te blazen .

  “Het duik- en reddingscentrum van de Amerikaanse marine bevindt zich op een plek die even duister is als de naam, een badplaats in het zuidwesten van Florida, 70 mijl ten zuiden van Alabama. Het complex van het centrum is net zo onopvallend als de locatie, een troosteloze betonnen structuur gebouwd na de Tweede Wereldoorlog.

  Het centrum leidt al tientallen jaren zeer bekwame diepzeeduikers op die met goede doelen kunnen duiken en explosieven kunnen gebruiken om havens en stranden vrij te maken van puin en niet-ontplofte munitie.

  En de slechte: het opblazen van buitenlandse booreilanden, het verstoppen van de inlaatkleppen van onderwaterkrachtcentrales, het vernielen van de sluizen op de belangrijkste scheepvaartkanalen. >>> Lees verder https://rusvesna.su/news/1675865732

 4. Nu dit langzaam hopelijk in de msm komt gaat Rusland hier vast wel op reageren.
  Pijpleidingen Noorwegen opblazen? Of misschien wat Amerikaanse pijpleidingen?
  ,Of misschien wat Amerikaans schepen die gas naar Europa verschepen torpederen?

 5. Nou Vladimir waar wacht je nog op knip die onderwater internetkabels die Europa met Amerika verbinden aan gort dat zullen ze vast niet op prijs stellen bovendien de eerste stap om van de oorlogszuchtige bezetter van Europa verlost te gaan worden.

 6. Duitsland gaat zoveel als nodig is oorlogstuig aan zelensky doneren van de Duitse belasting betaler,

  Typisch EU , eenheidsworst .
  Mensen” zijn schoothondjes van de deep State , stellen niets voor, kunnen ook niets een onderwijzer wordt Minister. die niets heeft bijgeleerd
  Maakt niets uit , toneel en fabels daar gaat het om.
  Toneel scholen, lijken big business
  met die gebaartjes erbij 🤘helemaal

 7. Als het waar is dat de Oekies de Krim hebben aangevallen met die USA raketten, en dat DE tanks stuurt met uranium in de granaten, dan staat Kiev op het punt vernietigd te worden en de wereld op de brink van WO3.

  P.s.: noetronen wapen of EMP lijkt me leuk voor Kiev.
  ————————–
  Note: NL koopt schroot van DE (leopard 1)reviseert ze en geeft ze weg aan Oekies.
  De Bbelgen hebben al hun tanks verkocht 10.000 aan een schrootboer, en willen ze nu terugkopen voor 500.000 per stuk, en dan weggeven

  De leopard 1 is 55 jaar oud, heeft geen electronische richtmiddelen, en is middelzwaar.
  met pijl en boog schiet je er doorheen

  • dat verhaal van de Belgen klopt niet.
   destijds was er een oudijzerboer die een cooperative oprichte samen met de minister van landsverdediging waar ze de tanks ontmantelde terwijl er gefilmt was om bewijs te leveren dat ze het akkoord nakwamen , daarna zijn die tanks terug samengesteld in antwerpen en verkocht aan Afrika met behoorlijke winst de minister investeerde het geld om een verlaten dorp te kopen in Frankrijk hij liet het dorp restaureren met werklozen uit België die hij achteraf niet betaalde zo is het uitgekomen en de minister deedt een plaats opzij.
   maar er is een handelaar in Duitsland die alle millitaire materiaal opkoopt die meer dan 1000 tanks heeft en die nu verkoopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in