Via Unsplash

Ik durf een voorspelling te doen: de Oekraïne-hysterie in het Westen zal net zo ontnuchterend eindigen als de Covid-hysterie. Dit zal ook het geval zijn omdat beide problemen door politici en de media op een zeer irrationele, emotioneel opzwepende manier werden en worden behandeld. Covid was ook niet de sinistere brenger van de dood die massa’s mensenlevens dreigde te verwoesten die zoveel maatschappelijke verdeeldheid, regeringspretenties, economische schokken, maar vooral de vaccinatieterreur waard was. Behalve bij de fanatieke Duitse Covid-profiteur gezondheidsminister Karl Lauterbach en zijn sekte is dit inmiddels gedwee toegegeven. Ook het uiterst corrupte Oost-Europese armenhuis Oekraïne was en is het niet waard om met Rusland te breken of zelfs een kernoorlog te riskeren, schrijft Wolfgang Hübner.

De poging van het Zelensky-regime in Kiev om het neerstorten van een Oekraïense raket op Pools grondgebied aan de Russen toe te schrijven en zo de kwestie van het NAVO-bondgenootschap te provoceren, heeft ook de scepsis over deze “bondgenoot” in de VS vergroot, die onder president Biden Oekraïne brutaal misbruikt als protectoraat en surrogaatleger. De toekomstige meerderheid van Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden is absoluut geen garantie dat Washington zich zal verwijderen van Kiev. Maar er zijn nu meer Amerikaanse congresleden en stemmen die zich verzetten tegen de gigantische militaire en financiële steun van de onverzadigbare politieke actor Zelensky en zijn kliek.

Omdat zelfs de hoogste militaire adviseur van Biden nu pleit voor een diplomatieke oplossing, kon zelfs de extreem anti-Russische FAZ het niet laten om een redactioneel artikel te publiceren onder de kop De Oekraïense realiteit, dat naar zijn normen ronduit doordacht is. Het eindigt met de suggestieve zin: “Meer dan ooit hangt de uitkomst van de oorlog niet alleen af van de vraag of de Oekraïners of de Russen langer standhouden, maar ook van de vraag hoe ver het geduld van Amerika reikt”. Deze formulering maakt overduidelijk wat er zal gebeuren als dit geduld niet langer volstaat: dan zal de steun voor Oekraïne naar Afghaans voorbeeld als een kaartenhuis in elkaar storten.

En de “stoplicht”-regering in Duitsland, verblind door solidariteitsmanie en groene strijdlust, zal opnieuw vele miljarden zinloos hebben verkwist, zichzelf met de Rusland-sancties in beide knieën hebben geschoten en zijn verworden tot een willoze vazal van de VS. Dan zal de balans van de schade nog omvangrijker en langduriger zijn dan na de Covid-hysterie. Nogmaals, ik durf te voorspellen dat het op deze of een soortgelijke manier zal gebeuren. Niet omdat ik het alleen maar wens, maar omdat deze ontwikkeling waarschijnlijk is. Want Rusland lijdt natuurlijk onder de situatie, maar de regering weet, net als de meerderheid van de Russen, dat afzien van de belangrijkste oorlogsdoelen een afzien van de eigen soevereiniteit en bestemming wordt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPrijsexplosie is een feit: Saoedi-Arabië en Koeweit sluiten verhoging olieproductie uit
Volgend artikelRusland reageert op EU-terrorismeresolutie: EU-parlement is “sponsor van idiotie”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Dag Westen, bewust kapot gemaakt om het klootjesvolk te verarmen en waarna datzelfde klootjesvolk de Nieuwe Wereld Orde zal aanbidden als de verlosser van alle ellende die datzelfde Westen over haar eigen bevolking heeft uitgevoerd. Zie alleen maar de straks opgelegde invoering van de CBDC, waarmee een ieder van datzelfde klootjesvolk gemonitord gaat worden, zoals o.a. D6666 dat wil. Geknecht door de eigen regeringen.
  USA en Brussel en de betreffende regeringen worden “ bedankt”.

 2. Wat mij opvalt is de emotie en bizarre hysterie voor zaken als Covid en nu de Oekraïne. Ten tijde van de Koude Oorlog kwam dit helemaal niet voor.
  Wat is dan nu anders dan 50 jaar geleden? Het grote verschil is internet en social media. Internet heeft de deur opengezet naar de hele wereld. En sociale media geeft mensen de mogelijkheid om in het publieke domein hun mening te verkondigen, hoe wereldvreemd deze mening ook moge zijn.
  Aangezien overheden uit mensen bestaan, die niet slimmer of dommer dan ik, heb ik vermoeden dat ook zij zich late meeslepen in deze onzin. Maar, zij willen ook herkozen worden.
  Daarnaast is de Nederlandse Staat er groot geworden:
  – 945.000 ambtenaren
  – 3,6 miljoen pensionado’s
  – 2 miljoen zzp-ers en bedrijven die factureren naar de overheid
  – de overheid bemoei zich letterlijk overall mee.
  – 600.000 WAO-er
  – 250.000 overige uitkeringen en toeslagen.
  Dat de overheid niet meer goed functioneert, en dat het steeds meer geld kost vind ik niet vreemd.

 3. Het wordt tijd om actief met EMPs te gaan experimenteren, zodat het volk wakker geschud wordt dat contant betalen meer voordelen en vrijheden opleveren, dan met pin en/of met hun smartphone te betalen. Vooral nu er gewaarschuwd wordt dat er black-outs volgend jaar regelmatig kunnen optreden.
  Zorg er ook voor dat je bankrekening niet te hoog wordt en sparen zal in 2024 afgeschaft worden. Want je mag ongeveer maximaal nog 5000 euro op je rekening hebben, de rest zal dan door de bank inbeslag genomen worden. Daar heb jij zelf voor getekend toen jij de bankrekening opende, dit staat in de kleine lettertjes van de voorwaarden. Want zodra jij geld op je rekening zet is het geld van de bank en niet meer van jouw. Zo ook mag de bank jouw te goede gebruiken als onderpand voor hun diensten aan jouw. Dus met andere woorden de bank behoeft niets terug te betalen aan jouw, als zij dat niet willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in