De inwoners van Donetsk luidden het nieuwe jaar in met wilde festiviteiten omdat ze deel zijn gaan uitmaken van Rusland en een einde hebben gemaakt aan de naziheerschappij in Oekraïne. In de korte video hieronder ziet u geweldig vuurwerk en gejuich in heel Donetsk. Vergelijkbare korte video uit Kiev … tja … Womp womp … schrijft Hal Turner.

DONETSK (Winnaars!)

Kiev (NAZI-losers)

WOMP WOMP …


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

(Video’s) Het Oekraïense leger wordt verpletterd in Donbass: De definitieve Russische aanval op Soledar is begonnen – Oekraïners gevraagd de stad te verlaten!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet moment van de vernietiging van de basis van de speciale strijdkrachten van de Oekraïense strijdkrachten in Khmelnytsky op video vastgelegd
Volgend artikel“Ongekende vaccinramp”: Een interview met professor Masanori Fukushima
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Gelukkig nieuwjaar voor iedereen in de Donbass en die bevrijd zijn door de Russen (Rusland zal uiteindelijk winnen van die Nazi’s en het westen)

 2. Vd Velde,

  het geloof is één oorzakelijke pijler van de absurde tijd waarin we leven
  gebrainwashed, ‘verheven’ in de materie van kwaadaardigheid . Houdt dit in.in dit geval, uber en unter mensch ,
  – als iemand in een regenwoud was opgegroeid – was men anders eruit gekomen.
  Dus deze narigheid duurt voort.
  Past nb ook in de strategie van reductie populatie / 90% verminderen
  Kijk alleen al in Nederland 🇳🇱
  Op mogelijk paar uitzonderingen na
  Is elke burgemeester, gemeente ambtenaar artsen, grote groep verpleegkundigen- doktersassistenten zorgcentra, onderwijs en ziekenhuis besturen,
  Media: radio televisie, ggd,
  Overheid in Den Haag, Willem, maximaal, aanhangers van zelensky.

  de boom weg , de wortels groeien verder. Oorzaak – gevolg is om ons heen .

 3. Ik begrijp er niets meer van, alle logica verdampt waar we bijstaan. Echt alles is 180 graden omgedraaid. Daar valt geen touw aan vast meer te knopen. Het zijn volgens mij nog de laatste stuiptrekkingen van het westen, met hun ingenomen arrogantie van hun onwetendheid, dat alles maakbaar is.

  • De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse zaken & PNAC-adept Victoria Nuland heeft tijdens een hearing in het congres op 11.03.2022 reeds toegegeven dat Rusland de nodige biolabs heeft opgerold; laatste stand: 48.

 4. Maar pas op. Als de oorlog in Oekraïne zijn kracht heeft verloren komen ze met iets nieuws… klimaat lockdowns… black outs ….nieuw virus ….banken crash …..

 5. Moet gewoon ff wat kwijt aan jullie……..

  Ben normaal niet zo heel snel aangeslagen echter nu eigenlijk wel……

  Kreeg een uurtje of zo geleden een telefoontje van een van mijn dochters…..

  Twee van mijn dochters waren met een ander bevriend koppel in Oostenrijk op vakantie geweest voor een weekje……
  Ze hadden het helemaal te gek gehad……..een fijne vakantie dus!
  Maar de dochter die mij belde was wel weer heel blij dat ze komende maandag weer kon beginnen met werken……so far so good……

  Nu belde ze me op om me G.N. te wensen en ze weet dat ik niet weg ben van dit soort wensen…..en hoorde dus aan mijn ondertoon zoiets en vroeg of er iets was…..

  Allereerst gaf ik als antwoord dat ik het fijn vond dat ze het zo leuk gehad hadden en gezond weer terug waren…..echter…..

  Dat ik het niet zo fijn vond om een nieuwjaarswens te ontvangen kwam er echter gelijk achteraan…….

  Dat wist ze maar vond toch dat dat moest……..

  Ik vroeg haar of ze dan echt helemaal niet op de hoogte was wat er zoal gebeurde in de rest van de wereld…..dat letterlijk duizenden mensen gedood werden en een veelvoud ernstig gewond……..

  ZE WIST ER NIETS VANAF………………..EN ZE WERKT GODVERDOMME IN DE GEZONDHEIDSZORG (THUISZORG) en heeft daar nota bene afgelopen jaar een chef functie gekregen en………

  Waarom vertel ik deze privé zaak……om aan te geven dat de brainwash verder gaat dan men denkt……

  Het geloof krijg ik er absoluut niet in……en geloof me, ik doe het al voorzichtig…..

  Ze hebben gelukkig maar 1 Hugo deathvaxprik gehad en dat terwijl ik hun ALLE informatie gegeven heb op een zilveren blad………

  Toen ik vroeg waarom ze dit gedaan hadden kwam het allesomvattende antwoord….”Ja pap, anders komen we nergens meer binnen en kunnen nergens meer naar toe”……..

  Ik word compleet gek van de gedachte dat ze ook SLACHT OFFER worden van deze gestoorde psychopaten…….

  Hoe kunnen we hier tegen vechten……weet het ff niet….

  Wilde ik gewoon ff kwijt………

  Gladiator

  • Heel veel sterkte en hopelijk red je het en zoek info op voor je dochter als ze straks hulp nodig heeft met der gezondheid. Zilverwater en dennenthee en bloedverdunners (wilgen takjes en bladeren 8 gram hiervan als je ze van de boom haald die werken ook als bloedverdunner en ook knoflook zal haar goed doen.) Jammer dat ze niet naar je geluisterd heeft, terwijl ik je al een tijdje ken en jij veel wijsheid predikt en graag jouw reacties lees.

  • Ja, da’s moeilijk, zo niet onmogelijk.
   Mijn ex zit mij ook al drie jaar aan mijn kop te zeuren dat ik en mijn zoon de gifprik moeten gaan halen. Doen we dus niet.
   Afgelopen oktober kwam zij bij ons op bezoek, samen met mijn dochter, inmiddels elf jaar oud. Was heel leuk en gezellig. Wij hadden elkaar door dat hele C circus drie jaar niet gezien. Komt ze bij mij thuis aan met ladingen mondluiers en zelftesten maar begon gelukkig niet over de prikken. Blij was ik te horen dat mijn dochter geen prik mocht krijgen omdat zij last heeft van alergieen. De arts heeft het gelukkig voor haar afgeraden. Maar nu is mijn ex, de moeder van mijn zoon, doorlopend ziek. Dan weer hoesten en keelpijn, nu weer de griep en onstoken klieren wat al veel te lang duurt (ruim twee weken inmiddels wat veel te lang is). En ik maak mij zorgen. Om haar natuurijk, maar ook om mijn dochter en mijn zoon. Zij hebben het al zo moeilijk. Zij, omdat zij mij mist, en hij omdat hij zijn moeder mist. De scheiding die diepe wonden heeft geslagen in hun onschuldige kinderzieltjes. (Ja, om die reden voel ik mij soms een ontzettende klootzak). Maar wat als haar iets ernstigs overkomt? Hoe vang ik dit op? Hoe vang ik het intense verdriet van mijn kinderen op?
   Verder heb ik het er met haar, en ook anderen die de prik gehaald hebben niet over. Zij weten hoe ik hier in sta. En gezien zij weten dat ik stronteigenwijs ben beginnen zij er wijselijk ook maar liever niet over.
   Maar zeker maak ik mij zorgen over de mensen om mij heen die ik lief heb. Ik laat soms een traantje en vraag de Heer het hen te vergeven omdat zij niet weten wat zij doen. Maar wat een groot verdriet heeft dat tuig ons aangedaan!!! Zij krijgen van mij geen vergeving. Dat laat ik aan de Heer over.

   • Dee en Gladiator wat ontzettend naar voor jullie niks ergers dan je eigen familie die je niet geloofd terwijl het zo overduidelijk te vinden en te zien is.

    Veel sterkte allebei

    groeten Boertje

  • Wens je alle goeds man en kom tot rust want hoe rot ook,gedane zaken in deze nemen geen keer.
   Het hoe en wat heb je,je best voor gedaan.Je bent voor mij een goed mens met een eerlijk hart!!

 6. Gladiator, hoe hard het ook is om geliefden keuzes te zien maken waar je niet achter kan staan, blijf ze ondersteunen met je aanwezigheid. Stop met vechten. Vechten kost energie en levert vaak een gelijke tegenreactie. Er is rust, stabiliteit, nodig om de ander te kunnen blijven bereiken.
  Heimelijk ondersteunen met adviezen als die van Ster, de helpende hand bieden indien gevraagd, dat heeft mijn huwelijk met een (3x!) geprikte vrouw gered.
  Sterkte!!!

 7. “Doe wat je wil”, dat is de grondwet van de vrijmetselaars die nu aan de macht zijn in Nederland (sinds 1789) Als je goed oplet kan je ze overal bezig zien. In 1735 waren ze verboden om die vermaledijde Oranjes buiten de deur te houden.

  • Hans, je gaat bij mij in achting stijgen als je het woord oranjes in het vervolg schrijft met kleine letters. Deze vermaledijde club uitvreters wordt al te lang omringd met hermelijnvlooien en andere hielenlikkers. Het wordt hoog tijd dat hieraan een einde komt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in