Foto Credit: Pronews.gr

De Russische luchtmacht heeft met Kinzhal supersonische raketten een ondergronds commandocentrum van de Oekraïense luchtmacht in Yavoriv getroffen, waar tientallen Westerse NAVO militairen verbleven, bericht Pronews.

Instructeurs uit voornamelijk Nederland, maar ook Tsjechische en Spaanse experts, verbleven in het gebied van de bunker om Oekraïens personeel te trainen en stierven een gruwelijke dood!

Yavoriv ligt in het westen van Oekraïne in de regio Lviv en op 15 km van de grens met Polen.

Zoals gemeld, zonder officiële bevestiging van Oekraïense kant, werden Europese en Amerikaanse experts, waaronder piloten en ingenieurs, gedood bij de aanval.

Volgens Russische functionarissen vielen er bij de aanval 179 doden en 201 zwaargewonden.

De gewonden werden met spoed naar Duitsland en Polen vervoerd, terwijl veel lichamen nog onder het puin liggen.

Na een waarschuwing aan de VS, Frankrijk en de NAVO dat elke betrokkenheid niet onbeantwoord zou blijven, bevestigt #Rusland de succesvolle aanval op een trainingscentrum in #Yavoriv.#Kinzhalsraketten gingen er ongehinderd door #Oekraïne.De tol is hoog: 179 doden en 201 gewonden💪🇷🇺😁

Het verwoeste ondergrondse centrum bestond uit drie met elkaar verbonden hallen van gewapend beton, waarin de commandopost van de Oekraïense luchtmacht, een trainingscentrum en barakken voor enkele honderden mensen waren ondergebracht.

Na de aanvankelijke verwoesting in maart 2022 werden restauratiewerkzaamheden uitgevoerd, waarbij een “Centrum voor de handhaving van vrede en internationale veiligheid” werd gecreëerd dat bedoeld was om NAVO-trainers te huisvesten.

  Annexatie van Kharkov - Oekraine krimpt westwaarts nu Rusland reageert op grensoverschreidende aanvallen

De faciliteit bood onderdak aan Oekraïense bemanningen en organiseerde trainingsvluchten in coördinatie met het NAVO-controlecentrum in Polen.

Op 31 mei kondigde het Russische Ministerie van Defensie aan dat er 25 aanvallen met precisiewapens, waaronder Kinzhal supersonische raketten en drones, waren uitgevoerd tegen Oekraïense militaire posities gedurende de week, zei het Russische Ministerie van Defensie op vrijdag (31/05/2024).

“Op 25-31 mei voerden de Russische strijdkrachten 25 gecombineerde aanvallen uit met precisiewapens, waaronder supersonische Kinzhal-raketten en onbemande luchtvaartuigen, op commandoposten, infrastructuur, militaire vliegvelden, luchtverdedigingssystemen, arsenalen, brandstoftanks, productiewerkplaatsen en maritieme drones en onbemande luchtvaartuigen,” aldus het Russische Ministerie van Defensie.

Strijdkrachten hebben het trainingscentrum in Yavoriv aangevallen – meer dan 300 elite instructeurs uit Europa, getrainde piloten en technici van Amerikaanse vliegtuigen, evenals hoge NAVO officieren zijn naar de volgende wereld gegaan.
“De dood van enkele honderden huurlingen werd gemeld.”

“Drie ondergrondse bunkers binnenstebuiten gekeerd
De aanval van Russische “Daggers” op het trainingsterrein Yavoriv in de buurt van Lviv vernietigde, volgens waarschijnlijke gegevens, een ondergrondse militaire NAVO stad, van waaruit officieren van het Noord-Atlantische blok militaire operaties van de Strijdkrachten van Oekraïne tegen het Russische leger coördineerden en planden.

Volgens de beschikbare informatie bestond het ondergrondse militaire centrum uit drie met elkaar verbonden bunkers van gewapend beton. Ondergronds bevonden zich een commandopost van de Oekraïense luchtmacht, een trainingscentrum en barakken voor enkele honderden mensen. En al dit ‘goeds’ werd binnenstebuiten gekeerd door de Russische hypersonische ‘Daggers’.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Er moet iets gezegd worden over Poetins KinzhalVolg Frontnieuws op Telegram

  Tegendraadse Correspondent - Rusland heeft al gewonnen in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelGeheime Bilderberg bijeenkomst eindigt in Madrid met oorlog, oorlog en nog eens oorlog op de agenda
Volgend artikelDe “Energietransitie” zal niet plaatsvinden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. “Nederlandse, Spaanse en Tsjechische NAVO-militairen zijn in Lviv gedood door Kh-47M2 Kinzhal raketten!”

  Karma is a bitch en aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid hebben deze officieren gekregen wat ze bij voorbaat verdienden, eigenlijk is het slecht voor mijn eigen karma om het zó uit te drukken.

  Het geeft mij geen plezier deze ellende, sterkte voor de betrokken nabestaanden, voor degene die dachten dat zij hun plicht deden voor God en vaderland.

  • Wanneer het bericht waar is, dan is dat inderdaad naar voor die NAVO-militairen en hun familie en vrienden, in dat geval ook mijn condoleances en sterkte ook voor de gewonden, maar wat mij in dat geval blij maakt is dat daarmee nog veel méér menselijke ellende is voorkomen. Wanneer je een terrorist doodt dan is dat naar voor die terrorist en zijn familie en vrienden, maar karmisch weegt het op tegen de veel grotere ellende die je ermee voorkomt, ook wanneer die terrorist gebrainwashed is door propaganda en gelooft dat wat hij doet voor God en/of vaderland en/of democratie is. In het laatste geval ga ik er vanuit dat gebrainwashte goedgelovigen, die werkelijk geloven dat ze het juiste hebben gedaan met hun terroristische daden of plannen, op een correcte en liefdevolle manier in het hiernamaals worden opgevangen. Dat geldt niet voor leidinggevenden die heel goed weten dat ze fout bezig zijn. Die maken deel uit van ‘de eersten die de laatsten zullen zijn’, zoals in de Bijbel is voorspeld.

   • Wat een Schijnheilig monster ben je.. zeker een liefdevolle misdienaar geweest…Lafaard de nabestaanden van een concert, de nabestaanden van 8 jaar dood en verderf van vrouwen én Kinderen op speelplaatsen, en voetbalvelden waar het Kinder-Bloed op de witte kalklijnen..of de marktplaatsen waar vrouwen hun boodschappen deden…gedood omdat ze Russisch praten..liefdevol hé.. smerige Rotzak die militairen waren er om nog meer mensen te doden.. Russische mensen..de doden voor vaderland honderden/duizenden kilometers verder vechten voor vaderland…leg me dat eens uit.. uitwerpsel van het dodende, Westen, ex-Joegoslavië.. Syrië, Irak, Taipei, enz enz…de lijst is eindeloos..ga alvast maar de pastoor uithangen om te zien wie er nog kwetsbaar is..want dat is uw specialisatie hé..er zullen nog veel meer moordenaars in spe vernietigd worden…Slava Russia ♥️🇷🇺♥️

    • Beste Raphaël, heb je gelezen dat ik er blij van word dat een hoop menselijke ellende is voorkomen? Wat ik duidelijk probeerde te maken is dat veel NAVO-militairen momenteel vreselijke dingen doen omdat ze de propaganda van hun leiders geloven. Maar omdat ze (volgens mij) enorm misleid zijn en niet inzien dat wat ze doen heel erg fout is, kun je ze dat niet kwalijk nemen is mijn argument. Ze worden misbruikt als marionetten. Wanneer ze gaan inzien dat wat ze doen heel erg fout is, dan zullen de meesten daar zeker grote spijt van krijgen. Het grootste kwaad zit bij de Westerse leidinggevenden die WETEN dat ze kwaadaardig bezig zijn. De bankiers, ministers, geheime diensten en de leugen-pers van het Westen. De kwaadaardige duivelse monsters op de achtergrond.
     NAVO-militairen die demonische dingen doen of van plan zijn te doen terwijl ze al inzien dat dat heel erg fout is, die handelen natuurlijk ook kwaadaardig. Met zulke figuren heb ik geen medelijden wanneer ze worden gedood.

     • Aan die gedode NAVO c.q. Nederlandse militairen die sneuvelen gaat niets verloren, deze zijn namelijk te dom om voor de duvel te dansen.
      Als ze alleen maar naar de commandant luisteren, en zelf geen onderzoek doen, naar de waarheid, ben je niet geschikt voor de maatschappij, en kan je alleen nog gebruikt worden voor kanonnenvoer, zij worden ook niet gemist in de maatschappij.
      Als je een NAVO militair bent, hoor je bij het uitschot, niks waard…!!!

      • Ik ben het eigenlijk wel met je eens dat je over een enorme portie stupiditeit dient te beschikken om voor je levensonderhoud voor het leger te willen werken, Oprecht. Maar ja, mensen komen doorgaans pas tot die conclusie wanneer ze in vorige levens reeds meerdere malen als militair gruwelijk zijn afgeslacht.
       Heel veel mensen zijn extreem hardleers.

     • Op Servator en de voorgaande en volgende : Weet je, of je nu woedend en haatdragend bent of extreem begripvol voor zelfs genocideplegers en racisten omdat ze echt geloven het juiste te doen…die twee opstellingen–zelfs in een en dezelfde persoon (dat kán)–komen bijeen in de onvermijdelijke zelfde conclusie : dit soort dient gestópt, uitgeschakeld te worden, HOE DAN OOK !
      Of dat nu is door de doodstraf of levenslang of een gedwongen taakstraf zoveel mogelijk weer ‘goed te maken’, met of zonder een ketting en blok ijzer aan de benen, maakt in wezen niet zoveel uit…In ieder geval, je kunt ook een tijger een prachtig beest vinden, als hij je aanvalt zul je hem toch dienen uit te schakelen, liefst voorgoed…hoe dan ook…met of zonder haat of begrip….

   • Edo juni 3, 2024 Bij 11:30

    Het zijn allemaal beroeps militairen Edo, hun dood zal moete aangerekend worden als bedrijfsrisico n.m.m.

    • AJ, mee eens dat het ‘bedrijfsrisico’ is (rare term eigenlijk hier, maar wel praktisch), maar ook beroeps militairen weten doorgaans niet beter dan wat ze verteld wordt, de meeste van deze NAVO-militairen (of allemaal) zijn gebaseerd op leugens naar Oekraïne gegaan. De leugens die ze te horen krijgen in de kazerne zijn waarschijnlijk nog erger dan de leugens in de media… Net zoals veel artsen in leugens geloven, zoals nog weer eens naar voren komt in een ander goed artikel vandaag, over artsen die na de confrontatie met veel vaccin-leed zelf onderzoek zijn gaan doen: https://www.frontnieuws.com/covid-nonsens-hielp-het-bewustzijn-te-vergroten-van-de-echte-agenda-van-de-vaccinindustrie/

     • maar ook beroeps militairen weten doorgaans niet beter dan wat ze verteld wordt, de meeste van deze NAVO-militairen (of allemaal) zijn gebaseerd op leugens naar Oekraïne gegaan. De leugens die ze te horen krijgen in de kazerne zijn waarschijnlijk nog erger dan de leugens in de media…

      Ach gut. Arme slachtoffertjes. We zullen ze vertroetelen als ze thuis komen Edo. Ze konden er niks aan doen want ze wisten het niet.

      Wie zeiden dat ook, hmmm ben ik effe vergeten

      • Goede vergelijking Gijp, ze verdienen evenveel vertroeteling als degenen die in 1945 oprecht zeiden dat ze het niet wisten (veel mensen zijn nou eenmaal extreem naïef/goedgelovig) of dat deels oprecht zeiden (hadden het bijvoorbeeld wel gehoord maar konden het niet geloven dat hun eigen leiders zo slecht konden zijn).

       Wanneer ik mensen in mijn omgeving spreek krijg ik wel eens boos te horen ‘ach, die arme Russen’ of ‘ach, die arme Palestijnen’ of ‘ach, die arme wappies’ of vinden het al heel erg wanneer ik Rutte een leugenaar noem. Ik doe het nooit goed. 😉

     • Edo juni 3, 2024 Bij 14:13

      Ja Edo dat is zo, het zijn volwassen sterke kerels, de een is eerder volwassen dan de ander dat heeft tijd nodig, relativeren komt meestal in een later stadium van je leven, iedereen heeft wel eens iets meegemaakt dat je veel later denkt o wat was ik stom geweest hoe heb ik het kunnen doen, enfin je weet wel wat ik bedoel hiermee.

      • Bedankt dat je dat schrijft, AJ, helemaal mee eens!
       Mensen leren vaak de belangrijkste lessen pas na eerst flink te blunderen.

  • Mij wel hoor..hun arrogantie afgestraft… het doet mij heel erg veel Plezier 🤗 ze wisten genoeg waar ze mee bezig waren..hun verdiende loon ♥️🩸💪💪⛽

   • NAVO officieren en instructeurs dachten veilig ondergronds te zijn in West-Oekraïne, al zijn de Westerse leugens nog zo’n snel, Kinzahl achterhaald hen wel.

   • Wat eigenlijk opmerkelijk is is dat NAVO hier ongelofelijk faalt. Je zou moeten verwachten dat de Oekraïne op 1 of andere wijze de veiligheid van de NAVO-technici / NAVO instructeurs – mensen zouden in een organisatie de belangrijkste asset moeten zijn – zou moeten kunnen waarborgen. Wat je veel ziet is dat hoe dichter je bij Janoekovits gebied komt des te beter de inlichtingen vanuit de bevolking richting Rusland, diverse hotels vol met NAVO professionals zijn al getroffen. Het lijkt erop dat de Russen op het gebied van inlichtingen meer weten dan Sinterklaas en dat is niet enkel vanuit satellietbeelden. De NAVO vecht met een Joods opperhoofd Zelenski die inmiddels mega veel vijanden in eigen kring heeft en en dat zijn niet alleen de mensen die hij ontslagen heeft. Oekraïne zit inmiddels vol met Von Stauffenbergs en de veiligheidsdiensten aldaar functioneren niet naar behoren, in elk geval niet voldoende om dit soort tragedies te voorkomen. Het Westen is onvoldoende voorbereid op de escalatie die Rutte, Macron, Biden en Sunak ingestapt zijn. Zij vechten in de Donbass op Russisch grondgebied en in West-Oekraine functioneert het Russische inlichtinenapparaat beter dan hun “eigen”. Het was ook een grote strategische fout om Boedanov onlangs op een andere functie te zetten

  • Geen medelijden met de nabestaande van de Nederlandse militairen.
   De nabestaande gaan de rest van hun leven genieten van een comfortabel weduwe pensioen.!
   Ons belastinggeld.!

  • Het waren hoe dan ook terroristen aangezien de NAVO officieel niet in oorlog is met Rusland en zij die dus wel oorlog voeren met Rusland zijn terroristen,zo simpel is het!

  • Ik ben heel benieuwd of echt waar, heb mijn twijfels over pronews. Maar als de tv inderdaad met Nederlandse lijken komt… zou begin van echte ommekeer zijn? Verder weer veel interessant FN nieuws, dank.

 2. Twee jaar geleden vond ik dit heftig nieuws, tegenwoordig stemt het mij positief in deze overwegend negatieve tijd.
  Het vernietigen van mens en materieel dat allemaal de duivel dient, moet asap worden doorgevoerd.
  Wat een verschrikkelijke tijd.
  En dat allemaal alleen maar voor meer macht en rijkdom voor de ‘happy few’

 3. Met westerse wapens?

  De Russische regio Belgorod ligt zwaar onder vuur

  De Russische regio Belgorod, die grenst aan de regio Charkov, ligt de hele dag onder zware beschietingen. Belgorod is de regio die Duitsland, de Verenigde Staten en andere landen hebben laten beschieten met door hen geleverde wapens.

  Vrijdag verklaarden veel westerse landen, waaronder Duitsland en de Verenigde Staten, de facto de oorlog aan Rusland toen ze Kiev toestemming gaven om de Belgorod-regio van Rusland, die grenst aan Charkov, te beschieten met wapens die ze hadden geleverd. De regio ligt nu onder zwaar Oekraïens vuur. De liveticker van het Russische persbureau meldt voortdurend nieuwe beschietingen en nieuwe schade, hoewel tot nu toe alleen civiele en geen militaire doelen zijn getroffen. >>>

  https://anti-spiegel.ru/2024/das-russische-gebiet-belgorod-steht-unter-schwerem-beschuss/

 4. Hier gaat de vlag uit. Hoe meer bodybags naar deze oorloghitsende landen des te beter.

  Zolang deze landen vredesonderhandelingen weigeren graag zoveel mogelijk bodybags retour afzender

 5. Hier gaat de vlag uit. Juist Karma is a bitch.

  Zolang deze landen vredesonderhandelingen weigeren graag zoveel mogelijk bodybags retour afzender

 6. Even een grappig stukje moeten jullie even zien. In een interview met de financieel adviseur Jered Bernstein van Biden.

  Te zien op YouTube: Madelon praat op minuut 33
  Hij zegt Amerika kan niet bankrupt gaan omdat wij geld kunnen printen.

  Maar dan de volgende vraag en daar heeft hij helemaal geen antwoord op 😀😃🙂🙃😊

  De vraag was; als Amerika geld kan printen WAAROM lenen we dan geld

  Kijk dan naar zijn reactie 😀😃🙂🙃😊😇😀

   • En als de BRICS, plus de 70% van de wereld bevolking de,
    Dollar, Euro en de Engelse Pond niet meer als wettig betaal middel wel hebben..!!
    Dan kunnen die landen hun printers op marktplaats zetten.!
    Veel succes……!!!!!!

 7. Nou op naar de volgende escalatie, een weg terug lijkt er niet meer te zijn.
  Ben benieuwd hoelang het duurt voordat er paddestoelen buiten het seizoen groeien.
  Wat een ellende allemaal.

 8. Terechte aktie.

  Het wemelt er van de Nato-“instruktuers”, “special forces”;
  en “huurlingen”, e.a.
  Al sinds 2014; en na 2022 nog veel meer.

 9. Wat zou de VS nu denken ?
  All part of the plan : Rusland de zirkon raketten laten verspillen ?

  Wat wel vervelend is, is dat de Russen zoveel koelkasten en vaatwassers hebben.

  https://www.ad.nl/buitenland/rusland-houdt-leger-met-koelkasten-en-vaatwassers-op-de-been~a5aa17f9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Sjongejonge zeg, wat een verschrikkelijke puinhoop is het allemaal geworden. En het einde is nog niet in zicht.
  Zoals altijd zijn het niet de mensen die beslissen die dood gaan.

  • De NAVO c.q Nederlandse militairen die DOOD gaan hebben zelf “DEZE BESLISSING” genomen…!!
   Domme beslissing, dat ben ik met U eens, ‘tis beter geweest als ze een vak hadden geleerd.!

  • Net gevraagd aan vrienden in Rusland waar nu bijvoorbeeld de koffie vandaan komt. Deze komt in goede kwaliteit uit Rusland-vriendelijke landen, bijvoorbeeld in Midden-Amerika, Brazilië en Ethiopië. Computers komen uit China en Vietnam, maar ook uit de E.U., ze hebben nog niet zolang geleden een in Polen gemaakte afzuigkap gekocht voor de keuken. Veel producten komen ook uit Syrië, zoals natuurlijke ecologische cosmetica en koffie en thee.
   Hier een erg leuke advertentie voor in India gemaakte vaseline, waar een Russisch vlaggetje op staat met de tekst ‘с гордостью сделано для россия’ (met trots gemaakt voor Rusland):
   https://www.wildberries.ru/catalog/140540631/detail.aspx

 10. Als er echt veel NL militairen omgekomen zijn verwacht ik toch wel dat er opeens veel overlijdens berichten komen door ‘arbeids ongeval’

  • Dat volk zal niemand missen. Smerige huurlingen die Nederland en burgers nu in gevaar brengen. Nee, die hebben geen mensen die een advertentie zetten. Anoniem de vuiloven in is beter. En zal ook wel gebeuren ook.

    • Jullie zijn ook niet veel beter daar in in het verre Zuiden. Dus als de Russen komen zal Antwerpen en Zeebrugge ook in het felle licht liggen.

     • Of Brussel. Dan pakken de Russen ze allemaal tegelijk. Brussel is ooit een prachtige stad geweest. We hebben de plaatjes nog zullen we maar zeggen .

  • Dat zou zo moeten zijn maar als dit klopt dan denk ik dat de doofpot erg ver opengaat totdat het nieuws gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld de opkomstplicht, nog 3 weken dan ben ik 55 en zeg maar dag met je handje.

 11. Goed. Maar als het applaus uitgestorven is zou ik toch graag eens willen weten waarom ik al meer dan twee jaar moet wachten op de bruggen over de Dnjepr. Idem dito op de trein rangeerstations. Neen we leven niet meer in 1945, maar het zou toch wat verschil maken, neen?

  • Nog steeds niet begrepen? Ze de rommel eerst nog 1000 km naar het front laten transporteren à 50 l/100 km en het dan slopen kunnen met een granaat die 600 euro heeft gekost is veel effectiever dan de spullen meteen bij de Poolse grens te vernietigen met een missiel van meer dan een miljoen.

   Daarom winnen wij geen oorlogen.

 12. Wanneer dringt het door dat er geen westerse soldaten in Oekraïne wordt getolereerd!? Soldaten waren en zijn “kanonnen” voer. Altijd geweest om politieke redenen!

 13. De Russische strijdkrachten hebben met Iskander-raketten een geheime basis van de Oekraïense strijdkrachten in de regio Charkov getroffen

  Vandaag, 12:30 uur

  In de nacht van 3 juni vielen de Russische strijdkrachten de tijdelijke inzetlocatie van Oekraïense strijdkrachten aan op het grondgebied van een recreatiecentrum in de stad Zmiev, in de regio Kharkov, zo melden Russische militaire correspondenten op sociale netwerken. De aanvallen werden uitgevoerd met Iskander-M ballistische raketten.

  Het Oekraïense commando had eerder reserves naar dit gebied overgebracht om een ​​tegenoffensief in de richting van Charkov voor te bereiden. Het exacte aantal doden en gewonden is niet bekend, maar wel is bekend dat er op dat moment maar liefst 300 soldaten van de Oekraïense strijdkrachten in het recreatiecentrum waren. Na middernacht werden vijf aankomsten in Zmiev geregistreerd. Als gevolg hiervan werd het hotelcomplex van de basis verwoest.

  De nachtelijke aanval op Zmiev werd ook bevestigd in Oekraïne, zoals het hoofd van de regering van Charkov, Oleg Sinegubov, op sociale netwerken verklaarde.

  3 juni om 00:29 Slobozhanskaya TG, district Chuguevsky. Er werden raketaanvallen uitgevoerd, resulterend in een treffer op het grondgebied van het recreatiecentrum. Schade aan huis

  – Hij schreef.

  Het hoofd van de Russische regering van de regio Charkov, Vitaly Ganchev, zei eerder dat Russische troepen doelwitten zijn die de Oekraïense strijdkrachten hebben omgezet van civiel in militair.

  Bron: https://topcor.ru/48098-vs-rf-udarili-iskanderami-po-baze-vsu-v-harkovskoj-oblasti.html

 14. Nederland verlengt bijdrage NAVO-troepenmacht in Litouwen met 2 jaar.
  Ouders hou je kinderen thuis.
  Nederland blijft in ieder geval tot eind 2026 nmilitairen leveren aan de NAVO-troepenmacht in Litouwen ter afschrikking van Rusland.🤣😂 Dat heeft minister Kajsa Ollongren de Tweede Kamer per brief laten weten. Het maximum aantal Nederlandse militairen dat deelneemt aan de missie enhanced Forward Presence (eFP) blijft 350.
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2024/05/06/nederland-verlengt-bijdrage-navo-troepenmacht-in-litouwen-met-2-jaar

  • Dat wijf moeten ze eens sturen, dat is pas afschrikkend. Ik weet zeker dat Rusland er 3 neutronenbommen voor nodig heeft om haar van de aardbodem weg te krijgen. En dan nog minstens de grootte van TSAR BOM? Anders komt ze zo weer terug. Dus succes niet verzekerd.

 15. gewoon door gooien geen probleem alles wat daar zit opzoeken en afmaken eindelijk maar ik wacht op de grote jongens dan ben ik blij 😁😁😁😁😁😁😁😁

 16. Tja als je Russen wilt doden zullen deze jou ook doden dus je verdiende loon hebben in Oekraïne niets te zoeken alleen de dood en die hebben zij gevonden, next.

 17. Dat die westerse soldaten zijn omgekomen is een spijtige zaak maar anderzijds is het een beroepsrisico dat ze moeten weten, of ze nu dom zijn of niet! Erger vind ik dat de Oekraïense soldaten bereidt zijn om tot de laatste man/vrouw te vechten tegen hun broedervolk en voor wat? Voor wat mickey mouse geld van de VS of wat nazi-markskens van ‘das dritte reich?’…zielig om te zien welke weg onze? “beschaving” heeft ingeslagen. Ik vraag mij al langer af of dit bestaan ja/nee echt zinloos is…duizenden en duizenden jaren van elkaar afmaken en het ‘ human race’ is er nog fier op ook ppffft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in