Een aap op een miniatuurmotor rijdt naar een groep kinderen en probeert er een weg te slepen, in ongelofelijke beelden die viraal gaan op social media.

De primaat wordt van bovenaf gefilmd terwijl hij op volle snelheid door een steegje rijdt en stopt als hij drie kinderen op een bankje bereikt. Vervolgens grijpt de aap – waaraan een touw is vastgebonden – de kleding van een van de kinderen en rukt deze van het bankje.

De aap houdt zich vast aan het kind terwijl een ongeziene medeplichtige de aap aan een touw met kind op sleeptouw neemt, maar de ontvoeringspoging mislukt uiteindelijk als een man naar voren loopt en tegen de aap begint te schreeuwen.

De video, die afkomstig is uit Tanjungsari Village in Indonesië, zond schokgolven door de sociale media, waarbij velen ervan uitgaan dat de aap getraind is om kinderen te ontvoeren.

  Derdewereldland kinderen moeten in onhygiënische omstandigheden teststaafjes inpakken voor COVID-19 testkits
Vorig artikelDenemarken: Immigranten die geen godsdienstkritiek accepteren worden aangemaand het land te verlaten
Volgend artikel15 Kinderen in ziekenhuis opgenomen met mysterieuze ziekte die mogelijk aan Covid-19 is gebonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als dat waar zou zijn, kan ik u verzekeren dat de eigenaar van het aapje als ook het aapje , NIET zo heel lang zullen overleven…. de massa-zelf-berechtiging , door de Indonesiers , gebeurt bijna dagelijks . Zeker in zulke gevallen.

  2. In Nederland zou zo’n aap worden bekeurd wegens het rijden op een motor zónder rijbewijs en het NIET dragen van een helm. Áls ’t maar geld oplevert in dit landje !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in