Een aap op een miniatuurmotor rijdt naar een groep kinderen en probeert er een weg te slepen, in ongelofelijke beelden die viraal gaan op social media.

De primaat wordt van bovenaf gefilmd terwijl hij op volle snelheid door een steegje rijdt en stopt als hij drie kinderen op een bankje bereikt. Vervolgens grijpt de aap – waaraan een touw is vastgebonden – de kleding van een van de kinderen en rukt deze van het bankje.

De aap houdt zich vast aan het kind terwijl een ongeziene medeplichtige de aap aan een touw met kind op sleeptouw neemt, maar de ontvoeringspoging mislukt uiteindelijk als een man naar voren loopt en tegen de aap begint te schreeuwen.

De video, die afkomstig is uit Tanjungsari Village in Indonesië, zond schokgolven door de sociale media, waarbij velen ervan uitgaan dat de aap getraind is om kinderen te ontvoeren.

Derdewereldland kinderen moeten in onhygiënische omstandigheden teststaafjes inpakken voor COVID-19 testkits

3 REACTIES

  1. Als dat waar zou zijn, kan ik u verzekeren dat de eigenaar van het aapje als ook het aapje , NIET zo heel lang zullen overleven…. de massa-zelf-berechtiging , door de Indonesiers , gebeurt bijna dagelijks . Zeker in zulke gevallen.

  2. In Nederland zou zo’n aap worden bekeurd wegens het rijden op een motor zónder rijbewijs en het NIET dragen van een helm. Áls ’t maar geld oplevert in dit landje !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here