Sommigen zouden kunnen zeggen dat leden van koninklijke families in heel Europa in deze tijd moeten worden behandeld als kinderen in het Victoriaanse Engeland: gezien, maar niet gehoord.

In Engeland lijkt het nog steeds vrij stil te zijn – tenminste als het gaat om digitaal geld, cryptocurrencies en aanverwante zaken. Maar in Nederland is koningin Máxima de laatste tijd zeer actief in het krachtig promoten van CBDC’s (Central Bank Digital Currencies), schrijft Didi Rankovic.

Nog geen week geleden hield Máxima tijdens een bijeenkomst over de digitale euro in Brussel een “hartstochtelijk pleidooi” voor deze controversiële digitale versies van fiatgeld; nu kreeg het publiek dat in Bali bijeen was voor de G20-top ongeveer hetzelfde te horen.

En critici zeggen dat het in de kern een oproep is om “een sociaal kredietsysteem naar Chinees model” in te voeren.

Financieel expert Arno Wellens is een van die critici. “Max wil programmeerbaar digitaal geld invoeren, zogenaamd om de armen te helpen. Dat is een onzinnig argument,” schreef Wellens.

“Deze centrale bank digitale valuta (CBDC) vernietigt onze privacy. Straks word je geregeerd door een app, waarmee de overheid met één druk op de knop je leven kan bevriezen.”

De premier en de minister van Financiën van koningin Máxima zelf waren in het publiek op Bali, waar ze het B20 business event van de G20-conferentie bijwoonden – en wat zou een wereldwijde bijeenkomst zijn zonder de deelname van de leider van het World Economic Forum, Klaus Schwab, die er ook was.

Enigszins amusant, maar misschien nog zorgwekkender – gezien de status als “gerenommeerde” nieuwsbron – berichtte Reuters over Máxima’s opmerkingen in een tweet waarin werd beweerd dat “crypto” een nieuwe koninklijke volger heeft.

  De status van de globalistische agenda is geëscaleerd van "verward" naar "chaotisch"

Maar CBDC’s – die, zoals de naam suggereert, worden gecontroleerd door overheden en centrale banken en waarvan de voorstanders ze graag gekoppeld zien aan digitale identiteiten van mensen over de hele wereld in een nogal dystopisch netwerk – zijn een heel ander “beest” dan wat bekend staat als cryptocurrencies, waarvan de pretentie juist decentralisatie en “bevrijding” van centrale financiële autoriteiten is.

De koningin noemt India een goed voorbeeld van het combineren van digitale ID met betalingsfunctionaliteit en toegang tot diensten in één platform.

Máxima ziet een belangrijke taak voor belanghebbenden, zoals banken, bedrijven, overheden en financiële instellingen, om de digitale infrastructuur mogelijk te maken.

Koningin Máxima mag dan krachtdadig zijn in haar CBDC’s “propaganda”, zoals sommigen het ongetwijfeld zullen zien, maar ze heeft niets bijzonder origineels of inspiratievols te zeggen bij het aanprijzen ervan aan de elites, en bij uitbreiding aan de massa’s die zij controleren.

Ze heeft het over “samenkomen, de handen ineenslaan, toegang voor iedereen” – en in haar kumbaya-toespraken insinueert ze dat de echte brandende problemen van de wereld, zoals de op hol geslagen inflatie, en favoriete agenda’s als klimaatverandering en Covid, allemaal kunnen worden opgelost met een nieuwe, “digitale financiële infrastructuur.”

Máxima is vooral onder de indruk van wat er momenteel gebeurt in India, waar volgens de rapporten “digitale identiteitskaarten (worden) gecombineerd met een betalingsinterface en diensten voor belanghebbenden in een gemakkelijk toegankelijk platform.”


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Koningin van Nederland is enthousiast over digitaal geld: Politici eisen nu antwoordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Black Lies Matter, deel 1

Lees meer over:

Vorig artikelDe echte feiten over de COVID-prikken achterhalen
Volgend artikelVideobewijs bevestigt massale executie van Russische krijgsgevangenen door Kiev-troepen in Makeeva
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

70 REACTIES

 1. Sorry
  Beste Mensen
  Zie aandachtig

  Naar eeh….Foto
  Begint langzaam aan net als Trixi
  De weerwolfiennie van het vaste land Europa uit te zien
  Bloedzuiger

  Eng hoor …..

  Dank U

   • Tegen de tijd dat het zo slecht wordt heb je ze zelf hard nodig 🙂
    Goud en zilver kan nog ergens begraven als het ff niet uitkomt.

    • Fuck! Nou weet ik weer waarom ik 10 flessen jenever heb gekocht. Helaas weet ik niet meer waar ze gebleven zijn. Had ik nou maar niet zo’n koppijn!

  • Goud en zilver kopen: van de transacties zijn er gegevens. Zo kunnen “ze” dit bij je komen halen als “ze” zelf meer goud en zilver willen hebben.

 2. Helemáál mee eens digitaal geld voor Máxima, en wij beslissen of ze iets mag kopen geef het een week en dan piept ze wel anders.
  Nederland meteen weer in de zwarte cijfers als we dat ook bij de regering invoeren

 3. Waarom praten serpenten zoals maxima over hartstochtelijk, zulke mensen hebben geen hart..
  Alles, maar dan ook alles wat zij zegt dient een duister doel, het knechten van de wereldbevolking voor zover dat binnen haar bereik ligt. Daarbij misbruikmakend van haar aangetrouwde ‘koninklijke’ neptitel. Zij is de kinderoppas van Willempie, geselecteerd door bernhard en bea.

  Dumpen dat kreng..

 4. Het Koningshuis dient neutraal te zijn maar het gegeven dat Wimlex en Maxima deze ideologische gedreven systemen van het WEF en de VN zo schaamteloos promoten illustreert dat ze totale lak aan het volk hebben. Het is ronduit schandalig wat ze doen.

   • Ze zijn ook heel kwetsbaar hoor. Ze kunnen hoogstens dénken onkwetsbaar te zijn.
    Een lekke vliegtuigband, een koord over de weg, een verdwaalde jachtkogel of een geïmporteerd hondje met rabiës die een hand likt. Dan hoef je niet bang te zijn dat mensen je wat aandoen en toch ga je eraan.

 5. Toch denk ik dat het er niet gaat komen. Sowieso zullen het maar heel weinig mensen echt willen vooral als ze doorzien wat dat voor hun vrijheid betekent. Maar ik denk meer aan een energieprobleem. Ze hebben nu al problemen om elektrische auto’s e.d. op te laden en er zijn nog lang niet genoeg zonneparken en windmolenparken (waar ze de grondstoffen niet voor bij elkaar zullen krijgen – zonder fossiele brandstoffen) , nog te zwijgen als alle systemen met fossiele brandstoffen worden afgebroken/stilgelegd. Daar bovenop komt dan de benodigde stroom voor alle datasystemen/mainframes/computers e.d. over een groot deel van de wereld 24/7 draaiende te houden. Dus ja, lijkt me echt een probleem.

  • Het totaal aantal elektrische auto’s in de wereld kan op dit moment niet groter zijn dan het aantal volwassenen in het V.K.. Daarna zijn de grondstoffen niet meer voorhanden.

  • In de zomervakantie van 1953 mocht Trix (1938) op cruise met het koninklijk paar van Griekenland Pavlos + Frederica (Friki) en allemaal adellijke jonge lieden zoals Juan Carlos van Spanje en Maria Gabrielle van Italië. mochten mee. Ze vond het enig om onder ‘eigen’ mensen te zijn.

   • Beste Mensen

    Kwallen onder het Water
    Als
    Kwallen boven het Water
    Blanken
    Blank betekend zo doorzichtig als water of blank vernis
    Communiceren onderling is daar dan makkelijker
    Per slot van rekening is het hun super slimme bedenksel op papier genaamd God Duivel terwijl het symboliseert het gespleten Tong van Sliss de Slang Zoete en Zure gedeelte
    Vergift blijft vergift
    Met zuiker of met azijn toe gedient
    Dat doet er niet toe
    Dood gaat men

    Hoe de Domme massa tot slaaf onderdanig te houden
    Door Angst aanpraten inboezemen

    Dank U

 6. Ze spreekt nondeju voor haar beurt; pas op 23 november as is het debat daarover in de Tweede Slaapkamer.
  Die ‘bolle’ heeft zo te zien geen moer te vertellen in huis anders had ie haar wel teruggefloten.
  Ga gauw heen naar de Bariloche graaiers en geef je bootje terug aan de Nederlandse belastingbetaler.
  Kunnen die ook eens van een fijne Kerst genieten.

 7. Satans german/latin minion die ogen… Amalia heeft ook sinds haar behalen van ‘jachtakte’ ineens alle onschuld uit de ogen…Ze worden steeds kwaadaardiger die entiteiten..Als het ziet…zie je het…Gewoon voor je neus..

   • Angie, Ik laat mijn fantasie maar niet teveel los op deze engerds want dan word ik echt misselijk….Ik beperk me slechts op wat ik daadwerkelijk zie door hun eigen daden in heden en verleden, hun banden met serieus openlijk Satanische mensen,hun deelname aan occulte zaken en hun positie in de Bilderbergroup. Maxima komt uit een sektarische satan aanbiddende famillie. Haar zusje de flapuit…is hierom vermoord na jaren in een gesticht te zijn gestopt. Haar andere zus maakt kunst met dode kinderen en babies met veel bloed….En de huisvriendin van Bea maar ook hun is Maria Ambramovich….Dit zijn feiten..Haha brengt me wel op een idee ga dat oude housenummer ff zoeken ‘De rode schoentjes’ thnx

  • Ik betwijfel of dikke Amalia gaat jagen. Haar opa heeft alles wat met uitsterven bedreigd wordt afgeschoten en zich daarna bij het WNF aangesloten.

   • @Antwoord op Magere Hein (Haar opa heeft alles wat met uitsterven bedreigd wordt afgeschoten)

    Inderdaad ja. De smerige hypocrieten van het koningshuis en regering. Kots op die gasten.

   • Bernhard ging na zijn voorzitterschap van het WNF in 1961 doodleuk door met jagen. Die koninklijke knakker in Spanje Juan Carlos I precies hetzelfde laken & pak.
    Wat een schijnheilige hufters!
    Amalia heeft vorig jaar haar jachtakte gehaald. Of ze jaagt, behoort tot het geheim van huis ten Bosch. Kasteeltje het oude Loo en het kroondomein zijn tussen 15.09 en 25.12 niet toegankelijk, dus het plebs/ sheeple/ goyim kan niet factchecken.

   • Deze creeps jagen niet alleen op beesten maar op ‘wild’ in eigen bos….vul maar in is een eeuwen oude traditie…Weesjes zijn het meestal.

 8. Max weet dat haar dagen geteld zijn. De uitweg voor haar is dan ook congtrole over het volk. Met CBDC wordt geprogrammeerd wie enkel mag uitgeven en wie mag sparen.

  • Chippie is in en wordt ook door onze nwe min. van Univ’s en hoge scholen warm aanbevolen..wij zullen eens zien hoe knap de studenten over tien jaar zijn…deze zinnen zijn uitgesproken en uitgezonden op 1.
   Ik heb dat de dag daarna opnieuw bekeken..toen was de opmerking van de knappe studenten die wij over tien jaar zullen hebben gewist..”dus dat blijft nog even een soort geheimpje, maar we zullen over tien jaar versteld staan.”
   Brr

 9. Ik heb schwab horen spreken op de g20, wat doet die ongekozen persoon daar? Hij eist letterlijk onze soevereine rechten op, ik hou van Europa maar f@#k the EU het wordt nog veel gekker vrees ik

 10. Nee dat is jammer. De onderdelen zijn nog goed. Die pruik (is dat een ouwe van Beatrix?) die kunnen we nog hergebruiken en de rest ook wel.
  En die sieraden smeden we om tot een zwaard. Wie hem het hoogst kan zwaaien mag hem hanteren.

 11. Maxima moet gewoon ff op een brandstapel tukkie gaan doen en daarna de resten in de Ganges gooien(als ze überhaupt brandt) …Denk dat alle vissen spontaan uit het water springen.

 12. Als lid van het koningshuis mag ze dergelijke uitspraken niet doen. Er is één persoon die haar hier op moet aanspreken, en dat is degene die over alle belangrijke zaken hier zijn corrupte leugensmoelwerk dichthoudt, landverrader, NSB’er en WEF opblaaspop Rutte.

 13. Niet, en ik herhaal dit nog maar eens, beslist niet, MIJN koningin!
  Dat Maxima de vrouw is van de koning, maakt haar ( in mijn optiek ) nog lang niet automatisch koningin van Nederland.
  Die Argentijnse “wijsheden” mag ze gevoeglijk voor zich houden.
  Ik ben er van overtuigd, dat de meerderheid van de mensen met een ECHTE Nederlandse nationaliteit, niet zit te wachten op haar prietpraat.

  • Beste Mensen

   Bestaan er nu nog wel echte Nederlanders
   dan ?
   Dacht dat iedereen in den beginne eens was met Europa als èèn geheel
   Alle grenzen open èèn Europa
   Geen gerompslomp aan de grenzen met super lange files als gevolg
   En veel meer voordelen
   Maar dan gebeurde het ….
   Men moest hebben een ID Kaart en veel meer legitimatie mogelijkheden
   Elke wijk een wijk pas
   Elke centrum een centrum pas
   Winkels voeren Winkel korting pas in
   Kilometer heffing word ingevoerd
   Spionage is gelegaliseerd om de 100 meter een camera die U filmt
   Geen politie meer nodig
   Geen arbeiders meer nodig
   Robotten nemen het werk gestaagd over

   Èèn richtings verkeer
   Ringwegen om zowel elke stad Centrum als Provincie
   Kilometers omrijden om thuis te komen
   Zogenaamde Millieu besparende voertuigen
   Verplicht met licht aan rijden zonder erom te hebben gevraagd
   Alsof daardoor minder ongelukken plaats vinden en het millieu schoner en veiliger door word
   Helaas gebeuren er veel meer ongelukken als voorheen
   Autos worden zwakker en onveiliger gemaakt
   Zelfs zwakker dan de autos uit china india
   Enzovoort enzovoort enzovoorts

   Allemaal in opdracht van die zogenaamde weldenkers
   Het elite groep
   Zogenaamde geleerden
   Rijke mensen die
   Door God en de Duivel betekend : door het Gespleten Tong zoete zure gedreven mensen ookwel Sliss de Slang geheten
   Dieven en Boeven bende

   Ieder mens heeft zelf een hoofd met Hersenen of iets dergelijke van dien aard
   Mensen zou die dingens maar eens zelf gaan gebruiken i.p.v. dat te overhandigen aan een zogenaamde weldenker voor iedereen zoals Koningshuis Bekend als de Slavendrijvers huis , Rutte en allerlei andere benamingen van andere Landen

   Dank U

 14. Laten wij die CBDC invoeren. Maar dan wel 2 richtingen op. Zodat wij kunnen programmeren wat de overheid met belastinggeld doet. Denk dat die asielzoekers en Oekraine sneller opdrogen dan een dweil in de Sahara.

 15. Wat waren de Duitsers toch fout!
  Gelukkig heb ik de oorlog niet meegemaakt.
  Maar ik het me niet voorstellen dat alleen in onze tijd het sterft van landverraders!
  De vader van het wijf wat voor de koningin speelt van Nederland, is fout.
  Fout betekend “goed” voor de Oranjes.

  Heeft het nageslacht al iemand in het vizier, iemand van de familie van Saddam Hussein misschien?!

  Wat waren de Duitsers toch fout!
  Hoe zou de geschiedenis er uit hebben gezien, zonder de vele verraders?!

 16. Cloningin Max is met haar plan mislukt.
  Ze duwt het de berg op. Maar kan niet over de top kijken en dus stort het in duizenden diggelen aan de andere kant in een diep ravijn!
  India is Bricks, China is Bricks.
  Beide naties gaan echt democratisch worden zoals meneer P het steeds omschrijft.
  En ze hebben goudgedekt digitaal geld.
  En nirmand kan middels het Quantum Financial computersysteem iemands leven ruineren .
  En dat is dan weer mooi. De hele G 20 meute exposed zijn bizarre gesteldheid.
  Blijf hopen, geloven, bid en mediteer.!

   • Dat is het dilemma ja, net als die baan toen het vaccineren begon e.d. Maar iemand die een beetje nadenkt kan makkelijk zien hoe gehoorzamer we zijn geweest hoe méér we kwijt zijn geraakt en nog gaan raken als we niets doen.

 17. Importbruid & golddigger Màx heeft zich een enorme machtspositie verworven en de tweede slaapkamer (inclusief FVD) kijkt praktisch weg.
  Hun ontmoeting in 1999 in het Spaanse Sevilla was 100% geregisseerd door de Deep State/ cabal/ Novus Ordo Seclorum.
  Benno von Lockheed – Biesterfeld (1911 – 2004) heeft tijdens WOII minimaal 3 keer een bezoek gebracht aan Argentinië en van de gelegenheid gebruik gemaakt om kennis te maken met de vader & opa van Màx.

 18. Hoi, ik lees veel negatieve reacties, allemaal eigenlijk. Ik sluit me daarbij aan, al zou ik niet zo willen schelden. Maar ik kan het schelden wel begrijpen. Ik wil graag opmerken dat we deze vrouw never nooit meer KONINGIN moeten noemen. Ook niet in artikelen als deze. Ze is onze koningin niet. En had ook nooit deze naam zelf maar voor de show mogen krijgen. Dus alsjeblieft, redactie van Frontnieuws stop met haar koningin te noemen.
  Verder is wat ze nu doet helemaal in de lijn der verwachtingen, als dochter van een massamoordenaar, de zus van een bijzonder enge kunstenares en een andere zus die zelfmoord heeft gepleegd. Door nazi Bernhard naar Nederland gehaald, om een “liefdesrelatie” te ensceneren en last but not least: ze heeft micro krediet compleet de nek omgedraaid, dit prachtige initiatief uit India, waarbij de allerarmsten met kleine kredietjes toch een geit konden houden of iets anders konden doen, waardoor ze hun gezin konden onderhouden. Ze heeft 20 jaar geleden verklaard dat deze kredietjes naar de grote banken moesten en dat de rente 50(!) % moest worden. Nu lees ik een tijdje geleden dat veel van de allerarmsten van banken afhankelijk zijn omdat hun kredietjes naar deze grote banken zijn overgeheveld. Precies wat onze “koningin” wilde. Ik vertel regelmatig mensen over wat Maxima eigenlijk doet, en iedereen schrikt ervan. Veel mensen zijn gevallen voor haar aardige snoetje. Gelukkig zie je in haar gezicht nu steeds meer haar werkelijke aard. Ik hoop en bid dat steeds meer mensen in Nederland wakker worden, want we zitten echt in de gevarenzone. Dus mensen vertel iedereen om je heen over de ware aard van deze vrouw, ze is echt niet ok.

 19. Is haar zus niet vermoord omdat ze de video’s betreft martelingen en bewijs tegen pappa openbaar wilde maken…
  Dat wijf deugt niet.

 20. ´The CBDC (Central Bank Digital Currency) and the digital passport can make our lives easier and more efficient. But new international legislation shows that the purpose of these possibilities, has far-reaching implications for our privacy.´

  https://debunkproductions.com/

 21. 07/12/2022
  ‘Negeren Kamermotie door kabinet op vele vlakken ernstig’

  ´et kabinet heeft tégen de wil van de Tweede Kamer getekend voor de door Brussel verlangde volgende stap in Europese digitale identificatie. ‘Dit is op vele vlakken ernstig. Fundamentele rechten van de Kamer worden aangetast’.

  Het kabinet en de Europese Commissie (EC) willen haast maken met het ontwikkelen en implementeren van een Europese digitale identiteit, die volgend jaar al vorm moet krijgen. Vandaag ondertekende staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) van Koninkrijksrelaties en Digitalisering namens de regering de zogeheten ‘Raadspositie op het voorstel voor en Raamwerk voor een Europese Digitale Identiteit’. Hiermee is de Europese digitale identiteit weer een forse stap dichterbij gekomen. Aan allerlei door Nederland verlangde eisen en waarborgen is echter niet voldaan. Ook is er nog altijd veel onduidelijkheid over de regels. Van Huffelen negeerde met haar ondertekening bovendien de democratische wil van de Tweede Kamer.

  De Kamer stemde namelijk eind vorige week in meerderheid tégen het ondertekenen van de Raadsconclusies, in een motie van SP-Kamerlid Renske Leijten. Vrijdag had Van Huffelen al aangekondigd de uitslag van deze stemming te zullen negeren, omdat Nederland zich anders buitenspel zou zetten. Vandaag liet ze de Kamer per brief weten namens het kabinet haar handtekening onder de Raadsconclusies te hebben gezet, waarmee ze dus de Kamer buitenspel zette.

  De motie van SP-Kamerlid Leijten om niet in te stemmen met de Raadsconclusie werd met 76 stemmen voor aangenomen. Behalve VVD, D66, CDA, Gündogan en Fractie Den Haan stemden alle partijen in de Tweede Kamer voor de motie.

  Onacceptabel en ondemocratisch
  In de Tweede Kamer wordt het negeren van de motie door het kabinet hoog opgevat. Kamerleden zien het als ondemocratisch. “Tijd voor nieuw debat, dit is onacceptabel,” zei Kamerlid Leijten, die voor het nieuwe debat uiteindelijk voldoende steun kreeg in de Kamer.

  Vandaag voegde ze daaraan toe: “Afgelopen donderdag werd er een motie aangenomen waarin de regering de opdracht kreeg de Raadsconclusies rond de Europese digitale identificatie niet te onderschrijven en aan te geven dat het Nederlandse parlement een andere positie heeft dan die van de regering. Vrijdag ontvingen we daarover een briefje, dat de staatssecretaris die motie niet wenste uit te voeren. En vanochtend heeft Nederland ingestemd. Dit is op vele vlakken ernstig. Het heeft te maken met de positie van ons parlement en aangenomen moties, maar zeker ook met de positie van het parlement in Europese besluitvorming. Daarover zou ik graag een interpellatie willen aanvragen met de staatssecretaris voor Digitale Zaken.”

  Kamer zonder tanden
  “Voorzitter, wat hier gebeurt, daar valt mijn mond van open. De fundamentele rechten van de Kamer worden aangetast,” zei SGP-Kamerlid Roelof Bisschop. “De Kamer doet een eenduidige uitspraak, breed gesteund. Die wordt niet uitgevoerd. Dan wordt er terecht een interpellatie op aangevraagd. En er is een coalitie die zich de tanden laat uittrekken, die de Kamer de tanden laat uittrekken, en zegt van ‘nee geen steun’. Mensen dit kan toch niet waar zijn alstublieft,” aldus de SGP’er, die direct bijval kreeg van Kamerlid Pieter Omtzigt.´

 22. alles inleveren aan het volk zij heeft geen poot uitgestoken ook haar gender man alles in leveren en WEG WEZEN NAAR Argentinië op zouten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in