Foundations World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Nieuwsanker Tucker Carlson zei dat hij zich realiseerde dat World Economic Founder Klaus Schwab een “ouwe idioot” was die “geen idee heeft waar hij het over heeft” nadat hij hem persoonlijk had ontmoet, bericht Jamie White.

In een brede discussie maandag op de “Shawn Ryan Show”, beschreef Carlson zijn toevallige ontmoeting met de 86-jarige globalist tijdens een evenement in het Midden-Oosten.

“Ik ken Klaus Schwab niet, maar ik heb hem van dichtbij gezien en hij is net een idioot,” zei Carlson. “Hij is als een ouwe idioot die een beetje seniel overkomt en totaal geen idee heeft waar hij het over heeft.”

“Hij is totaal niet indrukwekkend. En het was gewoon weer een herinnering dat hoe dichter je bij bijvoorbeeld Victoria Nuland komt – die in feite de huidige oorlog in Oekraïne is begonnen – ze eigenlijk een soort triest dik dom meisje is.”

“Dus hoe dichterbij je komt, hoe meer je je realiseert dat de mensen die de touwtjes in handen hebben, middelmatig zijn. Het zijn sukkels. Ze hebben geen idee wat ze doen,” zei hij.

Hij ging verder met het uitleggen van zijn beoordeling van de globalistische neocon factie die de Amerikaanse regering heeft overgenomen en het buitenlands beleid dicteert.

  Speelt Nederland een sleutelrol in de Grote Reset? Volgens gelekte documenten voert Nederland de globale WEF agenda aan

“Het zijn zwakke mensen. Ze worden gemotiveerd door woede en afgunst. Zij zijn niet de mensen die de huidige samenleving waarin we leven hebben opgebouwd. Alles wat de moeite waard is, hebben zij niet gebouwd, van onze prachtige treinstations, tot ons elektriciteitsnet, tot onze infrastructuur, tot de universiteit van Harvard, tot onze rechtscode, tot alles wat geweldig is aan Amerika.”

De voormalige Fox News presentator vervolgde: “Ze hebben niets gecreëerd. Ze zijn er niet toe in staat. En ze zijn er kwaad over, en ze zijn kwaad op de manier waarop primitieve afgunstige mensen kwaad zijn, ze vieren schoonheid niet, ze vernietigen schoonheid.”

“Je ziet deze groep. Het is naar mijn mening een van de belangrijkste drijfveren van het kwaad. En ze willen het gewoon afbreken. Ze zijn er gek op,” voegde Carlson eraan toe.

Schwab trad vorige maand terug als voorzitter van het WEF na 50 jaar de organisatie te hebben geleid, maar zal een “niet-uitvoerende” rol op zich nemen.

Bekijk de volledige podcast:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De moderne periode: In volle vaart achteruitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKol. Macgregor waarschuwt NAVO probeert WOIII te beginnen, stuurt Amerikaanse troepen om Rusland aan frontlinie te bestrijden
Volgend artikelHoe zijn GENETISCH GEMODIFICEERDE MENSEN en iedereen die Covid mRNA-injecties kreeg vergelijkbaar met gewassen met DNA-mutatie zoals genetisch gemodificeerde maïs en genetisch gemodificeerde soja?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Instant gratification.

  De mate van beschaving wordt omschreven als de langere afstand tussen de behoefte en de bevrediging.
  Een wilde als hij wil neuken, pakt wat er voor de hand is.
  Zo oordelen mensen elkaar, ook in het Westen.
  Voor eten plukt hij van de boom. Werken of koken is al uitstel van de oplossing van honger.
  Enkel het materiële hier en nu telt. Want hij kan niet denken of plannen.
  Daarom is de wilde zo belangrijk voor de consumptie.
  Immigratie.

  Als de vervulling pas na de dood gezien wordt, heb je het ware geloof.
  Maar de dood heeft vele gradaties.
  Er zijn ook levenden die nog niet doorhebben dat ze dood zijn.

 2. Don Quichot was de eerste roman, tégen de romantiek van de ridders met hun eindeloze oorlogen, vetes en duels die opgedragen werden aan een ideale onbereikbare vrouw (wie zou dat zijn?) waarvoor talloze slachtoffers vielen. Don Quichot was satire die de maatschappij hervormde, maar het is nog lang niet af. Het boek dat internationale bekendheid kreeg, is het minst gelezen in de VS.

  • Ik hoorde van een stel dat naar de laatste show van Youp van ’t Hek ging, ‘jammer dat hij soms wat grof is’, maar de ergste botheid komt in de vorm van fatsoen en dit zijn de typen die dat als laatste zullen toegeven.

 3. Het zijn alle narcisten, die kunnen alleen maar iets afbreken. Want iets zelf creëren kunnen zij niet, omdat zij de kennis en kunde niet in zich hebben. Ze begrijpen de logica en actie/reactie fenomeen niet. Meer omdat zij enkel denken dat zij in alles beter zijn, dan andere. Worden alle kritische vragen ontweken, want met bewijzen en met onderbouwingen van hoe en waarom komen zij nooit. Het is hun ideologie en dan doen feiten en waarheden er niet aan toe. Met hun geraffineerde manier van list en bedrog zijn zij meester in en zo bedonderen zij alles en iedereen. Totdat zij macht verkrijgen over andere. Met macht kunnen zij andere gaan dicteren. De gewillige medewerkers zullen steeds meer macht aan deze narcist(en) geven, hun honger naar meer macht is onverzadigbaar bij hen. Zij zijn nooit tevreden wat zij hebben, het moet altijd meer. Meer dan wie dan ook. Gunnen andere niets.

 4. Een clown met andere clowns als publiek.
  Ze omringen ze zich met betaalde dienaren die op vingerknip hun wensen vervullen.
  Samen trekken ze zich aan elkaar op en daardoor gaan ze op een gegeven moment geloven aan hun “uitzonderlijke” intelligentie.
  Met hun geld openen ze allerlei deuren en laten anderen hen naar binnen.
  Er worden afhankelijkheidsrelaties gecreeerd en dan komt het moment waarop politici en mediamensen binnen hun invloedssfeer komen.
  Daarna zijn de rapen gaar.
  En geraakt de wereld uiteindelijk in een situatie zoals vandaag.
  Mogelijk gemaakt door ruggegraatloze zielepieten met geld en macht.
  The perfect storm.

 5. Niemand komt hiermee naar voren, ook niet Tucker C..
  Al die genoemde politieke acteurs ter vernietiging, zijn elitaire joden, beste lezers, die samen de Synagoge van satan (Ap. 2 : 9, 3 : 9) vormen, de “vijand van alle mensen”, volgens St. Paulus (….).
  Poetin is de held van “Fatima”, met de verschijningen van de Heilige Maagd in 1917, die de bekering van Rusland voorzien heeft en “satans slangenkop met haar hiel zal verpletteren”. Dit zien we gebeuren. Wij zijn toeschouwers van een stukje Apocalyps.

  Die Tucker, een over het paard getild Amerikaanse marsmannetje, is een bliksemafleider, met zijn bedrieglijke naïviteit en onwetendheid over de echte Europese geschiedenis, met zijn blindheid voor de eeuwenoude verbanden, de vele historische complotten ter vernietiging van de Europese beschaving sinds de zelfmoordenaar Luther (+1546). Het gaat om de enige beschaving die de Natuurlijke Orde (Decaloog) centraal stelt, sinds Golgotha, en daarmee het hart van de wereld vormt en daarom al eeuwenlang satans doelwit is.

  Tuckers blinde vlek is tekenend voor de joods-Amerikaans-Britse aarts vijandschap sinds de jaren 1900, maar reeds eerder gestart door Engeland met de beruchte koning Hendrik VIII (medio 16de eeuw), de vrouwenmoordenaar, en zijn bloody dochter Elizabeth, die de NL geuzen Reformatie (1566) financierde, en later de Puriteinde massamoordenaar Cromwell (+1659).

 6. Tucker Carlson ziet het goed. Een geweldige journalist.

  Zo’n Schwab, en allen net als hij,
  zijn negatieve , on-menselijke maar zeer uitgekookte, machts-wellustelingen.
  En : Harari is de aller-ergste : totale grootheids-waan.

  • Tucker heeft zijn mening herzien en ziet de dingen zeer helder nu, ik weet dat hij nu zeer rijk is maar hij zet dingen op het internet die zeer betrouwbaar zijn, ik ga met Uw gekozen woorden mee, net als Pepe Escobar is hij nog een echte journalist, in het Westen moeten zij die niet meer, veel respect voor beiden, Escobar is voor mij de numero uno nu maar Tucker is voor een Amerikaan een verademing, leuk om te zien en net als Escobar met zoveel humor nog, ik geniet daarvan buiten hun verhalen en feiten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in