Een klein meisje keek doodsbang toen de Amerikaanse president aan haar snuffelde en vervolgens deed alsof hij haar opslokte tijdens een griezelige ontmoeting in Finland.

De 80-jarige Joe Biden werd gefilmd terwijl hij zich donderdag op een vliegveld in Finland klaarmaakte om terug te vliegen naar Washington, schrijft Niamh Harris.

Beelden van het incident werden vastgelegd en gingen al snel viraal op social media, waar gebruikers de president vreemd en griezelig noemden vanwege zijn gedrag.

Pro-Trump strateeg Caleb Hull zei: “Dit moet wel Biden’s engste moment tot nu toe met een kind zijn.”

Dit is toch zeker geen normaal gedrag voor de “leider van de vrije wereld”…

The Mail Online meldt:

Biden was in Helsinki na de NAVO-top in Litouwen, waar hij ook werd bekritiseerd voor het maken van een creepy opmerking tegen een Finse journaliste.

Het is de nieuwste bizarre clip van de president, die in het verleden vaak vragen heeft opgeroepen vanwege zijn omgang met jongeren.

Op de beelden is te zien hoe Biden tegen het jonge meisje in de armen van haar moeder aanleunt op de tarmac van de luchthaven van Helsinki.

Hij bewoog zijn mond in een sabbelende beweging naar het meisje voordat hij hem op haar schouder liet rusten en verder knabbelde.

De moeder van het meisje en een man die toekeek, lachten om de president, maar het kind keek geschokt en wierp hem een fronsend gezicht toe toen hij zich terugtrok.

Ashley Biden bevestigt dat vader Joe haar als jong kind 'herhaaldelijk' seksueel misbruikte

Ze bleef kronkelen en keerde de opperbevelhebber de rug toe terwijl haar moeder een selfie probeerde te nemen.

Ondertussen bleef Biden gezichten naar haar trekken voordat hij leek te proberen aan haar hoofd te ruiken of haar te knuffelen.

Uiteindelijk liep hij weg voordat hij begroet werd door andere toeschouwers die hoopten met hem op de foto te kunnen. Het meisje bleef mokkend in de armen van haar moeder liggen.

De president werd op sociale media breed bekritiseerd nadat de video vrijdagmiddag opdook.

Sommigen noemden de interactie “vreemd”, terwijl anderen zelfs opriepen om hem in een verpleeghuis te stoppen.

“Dit is heel vreemd”, postte de Republikeinse Rep. Matt Gaetz op Twitter naast de clip.

“Oeps”, voegde de Republikeinse senator Ted Cruz eraan toe. “Biden hoort in een verpleeghuis, niet aan het hoofd van de vrije wereld”, schreef Donald Trump Jr. ook in een tweet.

De conservatieve activist Caleb Hull zei: “Dit moet wel Biden’s engste moment met een kind tot nu toe zijn. Het enige wat Biden hoeft te doen is dit niet doen en dat kan hij niet.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBloedbad in Oekraïense aanval in Zaporizhzhia – 630 doden (Video’s) – Zelensky ging op tv om zich te verontschuldigen
Volgend artikelWaarom zijn orka’s begonnen met het aanvallen van boten?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

21 REACTIES

 1. Dat Biden een pedo is weet ik nu wel, ook hij is slechts een pop voor de mensen die boven hem zitten dat weten toch wel hierop de site!

 2. Ik zit me te bescheuren – niet alleen om die geplastificeerde ouwe knakker, maar om de hele wereld die knettergek geworden is.

 3. Die moeder vond het helemaal niet leuk, zie haar uitdrukking en daarom pakt ze snel de telefoon als bewijs zo lijkt het, zie ook de vader? of man ernaast hoe die reageert, niet blij en vol gedachten van… goed te zien in die 2de video.

  zelfs die bewaker van Biden in beeld kijkt daarna nog even (begrijpelijk) om naar de moeder en hara kind als van, hm, dat was niet goed, hopelijk gaat het goed met de ouders oid., zie zijn ogen en uitdrukking van schaamte wat de ‘president’ vacation at Bernies, heeft gedaan.

  • That mother is the greatest IDIOT in the world. Everybody knows Joe is a Pedo, why on God’s green earth would you take your children to such a predator. Shame on the parents, the selfie-addicted idiots.

  • Dat wijf staat daar vrijwillig pedo Joe op te wachten zeker. Gadverdegadver. Opsluiten in een inrichting dat mens.

 4. je moest hem hebben, en je krijgt hem dus ook.. idioten uit Finland, wat sta je daar ook te doen.. smerige nazi’s..je krijgt wat je verdient..🦨🦨

  • Raphaël Vangestel juli 15, 2023 at 13:31

   Juist Raphaël de hele linkse meute, progressief menen ze te zijn wilden hem hebben, ze hebben hem gekregen en hoe, de wereld staat in brand en ze zijn het aan het blussen met benzine.

 5. “Klein meisje doodsbang als Joe Biden aan haar arm knabbelt en aan haar haar snuffelt!”

  Op het plaatje op de achtergrond staat zo’n achterlijk klote yank te lachen, een normale kerel had deze pedo een knal gegeven alle pit is er uitgesoteerd blijkbaar.

 6. Die achterlijke amerikanen vinden het wel best begrijpen niks, zijn te stom om hun reet af te vegen….als moeder had je die goorlap midden in de camera een lel op zijn pedobek gegeven…
  Nee gaat die domme doos een selfie maken….en die debiel erachter staat te lachen.
  Kom op zeg….zo eentje die dit ooit had durven doen bij mijn kinderen had nu nog tandjes gespuugd…

  • Inderdaad dat. Die moeder. Domme doos staat een selfie te nemen terwijl die pedo het water al in de mond loopt.

   Kinderen hebben nog een werkende intuïtie, net als dieren. Die moeder zit met haar hoofd vastgeklonken aan haar mobiel.

 7. Alle normaal ontwikkelde mensen, mensen dus die hoofdzakelijk alternatief nieuws lezen, weten dat Biden een pedo van de ergste soort is.
  De overigen, zij dus die alleen vertrouwen hebben in de MSM en daarom zijn gehersenspoeld met het idee dat alle kritiek op de MSM conspiracy theorie en dus belachelijk is, komen er na duizenden video-bewijzen nog niet achter.
  Ik vind dit bij lange na niet het engste beeld dat ik van Biden gezien heb, want ik weet dat hij pedo is. Wat ik echt eng en onbegrijpelijk vind is, dat de moeder van dat kind zo’n vent die zogenaamd lollig bedoelde opslok-bewegingen naar haar bang kijkende kind maakt, niet een snoeiharde mep op z’n gore bek geeft.

 8. Er staat iemand het hele scenariootje te filmen op niet al te grote afstand. Zo koddig dat de POTUS aan kindjes zit te snuffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in