In een virale video die circuleert op Twitter, zegt WEF-spreker J. Carl Ganter tegen Jagadish “Jaggi” Vasudev dat er een “gevoel van opluchting” was over Vasudevs “openhartigheid” tijdens een WEF-sessie, omdat hij vrijuit sprak over een onderwerp dat anderen niet graag ter sprake brengen – voornamelijk ontvolking, bericht Thecountersignal.com.

“Dat is mijn probleem, altijd,” antwoordt Vasudev. “Alle religieuze groepen zijn tegen mij omdat ik het over bevolking heb.”

“Zij willen meer zielen; ik wil er minder op de planeet,” voegt Vasudev eraan toe voordat beide mannen in lachen uitbarsten.

Backup:

Ganter heeft gesproken op het WEF in Davos en was vice-voorzitter van de WEF Global Agenda Council on Water Security. Hij is ook lid van de Global Futures Council on Environment and Natural Resource Security van het Forum.

Het WEF, een globalistische denktank, heeft geprobeerd soevereine naties te beïnvloeden en te infiltreren met zijn radicale klimaatagenda. Het WEF heeft bijvoorbeeld eerder opgeroepen tot het uitbannen van particulier autobezit om de wereld te behoeden voor klimaatverandering door de behoefte aan groene technologie bronnen te verminderen.

Het heeft ook voorgesteld een “vlot” van “ruimtebellen” ter grootte van “Brazilië” te gebruiken om de zonnestralen van de aarde weg te reflecteren.

En in mei zei Kjerstin Braathen, CEO Financiën van Noorwegen en spreker van het WEF, dat mensen “pijn”, inflatie en “energietekorten” kunnen verwachten als gevolg van het WEF en de klimaatveranderingsagenda van de VN.

  Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd

De Canadese regering heeft nagelaten zich te distantiëren van de controversiële groep. De liberalen van Trudeau hebben zelfs een contract van 105,3 miljoen dollar om samen met het WEF een Known Traveler Digital ID te ontwikkelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnnodig te zeggen
Volgend artikelRusland is ontgrendeld: Uitgebreide bombardementen op energiefaciliteiten in Oekraïne (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Ik ben het hier absoluut met eens. We kunnen beginnen met alle politiekers, bankiers, CEO’s en zogenaamde medische experten te bezijdigen. Dan zullen er een hoop prive jets, jachten en zware SUV’s blijven staan, overgedimensioneerde luxus immobilien en prive pools worden dan ook niet meer benut. Alles tesamen kan de natuur een zucht van oplichting slaan en we gaan een fortuin kunnen sparen die deze parasieten kosten.

  • Ha, ha, ha, ha, ha, lachte de graaf in het Spaans. Onze grote super guru voert al die zieltjes aan zijn god. En zo wordt deze boom dikker en dikker. Tot het één grote hansworst is. Hij is al aardig op weg.
   Ha, ha, ha, ha, ha.

 2. Hij zegt dat hij alle religieuze groepen tegen zich krijgt.
  FOUT!
  Iedere Indier hangt een religie aan.
  Het is dus het hele indiase volk.
  Behalve misschien niet diegene die hoog op de Kast(e) zitten.
  Wat een Clown.

 3. “Het WEF, een globalistische denktank, heeft geprobeerd soevereine naties te beïnvloeden en te infiltreren met zijn radicale klimaatagenda. ”

  Vervang “heeft geprobeerd te beïnvloeden en te infiltreren” door “heeft beïnvloed en geïnfiltreerd”.

  • Gevaarlijk ventje….. heeft veel aanhang online… op YouTube een channel en doet ook aan lezingen. Verspreidt “leerzame” theorieën… maar is dus gewoon een regelrechte manipulator… #walgelijk.

 4. Mijn vriendje Marx heeft vandaag gelukkig weer bij het kruisje getekend en de nieuwe dwangwet asielzoekers wet goedgekeurd.De VVD hadden we nodig om dit te bereiken.De ene hand wast de ander zeg maar.
  En ja,ze hebben al wel vaker water bij de wijn gedaan,hij wil wel die topbaan strakjes.
  Ik wil nog mijn 6e huisje kopen.
  ik heb er een filmpje van

  https://youtu.be/naT2XLOhpP0

 5. Al die puppets los laten in het bos van de naziwef koning en wij burgers jagen lijkt mij wel leuke start van een goede reset. Zie je Paternotte al janken in het mos en Jetten en Klaver in hun Bert&Ernie pyamaatje rennen als op hol geslagen wild door vegetatie ..Kaag die nog halsstarrig een occult ritueel uitvoert die mislukt en Rutte die zich verstopt achter Hoekstra die trillend al zijn assets aanbiedt om hem te sparen…Mooie droom zo..Goodnight..

 6. Er zijn veel vrijwel onzichtbare manieren om de wereldbevolking te verminderen aan het werk. Zieke werknemers haken af, vaak zonder ziektevergoeding. Als ze klagen over rugpijn wordt hen gezegd dat ze maar meer pijnstillers moeten nemen. Nu worden ze zelfs verplicht aan het werk gezet, waardoor hun toestand verergert. Ze worden een schuldcomplex aangepraat door hen lui te noemen. De werkende mensen worden tegen hen opgezet door ze profiteurs te noemen. Een recente studie wees uit dat mensen de laatste twee jaar van hun leven gemiddeld tien verschillende medicijnen nemen. En dat is nog maar één van de stille genocideplegers op de mens. Eugenetica en technocratie zijn geen fenomenen uit het verleden, ze zijn enkel ondergronds gegaan en hebben andere namen en technieken gezocht. Zolang een kleine groep mensen, die zich elite laat noemen, denkt dat zij beter zijn dan anderen; zolang mensen met vlaggetjes en lichtjes naar valse helden staan te zwaaien, zal er niets veranderen.

 7. Ja ik kan er zelfs ook om lachen dat geeft het juiste niveau aan van de burgers zij zijn zo dom om aan al die onzin ook gewoon mee te doen.

 8. Dit doet me denken aan de ‘club van tien miljoen’ van onze socialisten. Ontvolking heeft er bij links altijd al ingezeten. Niets nieuws. En onder ‘links’ versta ik ook al wat zich ‘liberaal’ noemt. Die zgn. rechts liberalen zijn alleen rechts in relatie tot hun portemonnee.

 9. Heeft WEF echt kunnen bevatten wat Sat Guru, Jagadish “Jaggi” Vasudev, bedoelt met deze woorden: “Ik wil minder zielen op Aarde”. Ook ik was in eerste instantie verbaasd in over deze uitspraak. ( Ik ben geen volgeling van sat Guru). Vergeet niet dat deze uitspraak slechts een heel een zin is en volledig uit z’n context is gerukt ten dienste van WEF. Ik vertaal dit naar een hoger innerlijk doel “minder zielen op Aarde” wilt slecht aangeven dat dan een heel groot deel van de mensheid haar karmische lessen heeft uitgewerkt. De Aarde is de enige planeet waar de mens haar rugzak leeg kan maken, als je tot de rijken hoort of niet, door de lessen te begrijpen. Dat zijn twee kanten van dezelfde medaille, de uitspraak: “minder zielen op Aarde”.

  • Alleen het feit dat deze zogeheten goeroe lid wil zijn van deze clan spreekt boekdelen en geloof in karma doet daar niets aan af.

   De noodzakelijke elementen voor leven en de moedwillige destructie hiervan …
   https://www.succesboeken.nl/api/mailings/wk2235-2sep/Elements%20of%20live-16minNL.mp4

   Ik heb zonet een donatie gedaan om een aantal Mangrove stekken te planten in Madagaskar en Afrika. In 2010 heb ik ze mogen planten in de Filipijnen. Een mangroveboom wordt zo’n 25 jaar oud en zet daarbij elk jaar gemiddeld 12,3 kg Co2 om in zuurstof en biomassa. Dat is 307,5 kg Co2 per mangroveboom gedurende lifecycle.

   Verklaar mij maar voor gek. Mijn hart klopt warm. Back to nature; back to Eden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in