Het Westen is nu al verwikkeld in een directe oorlog met Rusland in Oekraïne, ondanks berichten in de media die het tegendeel beweren, volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen.

Bridgen maakte de opmerkingen tijdens een optreden op de podcast “Doc Malik” eerder deze maand, en legde uit dat Westerse leiders het nieuws nog niet aan hun burgers hebben verteld, schrijft Jamie White.

“We zijn nu feitelijk in oorlog met Rusland. Ze hebben het je alleen nog niet verteld,” zei Bridgen.

“Ik heb Andrei Kelin, de Russische ambassadeur in Londen, een paar maanden geleden ontmoet,” vervolgde hij. “En hij zei: ‘We weten dat jullie die Storm Shadow raketten vanuit Oekraïne op ons afvuren, omdat jullie de Oekraïners niet konden trainen om dat te doen. We weten dat jullie het doen.’”

“En ik denk dat iedereen weet dat er veel Amerikaanse, Britse, Franse – de Fransen zijn daarbinnen -”.

Gastheer Doc Malik onderbrak hem om te vragen waarom Westerse krachten Rusland ophitsen.

“Ik dacht dat de Britten ter plaatse waren als trainingsadviseurs. Sessies onderwijzen en laten zien – maar blijkbaar is dat hoe we zijn begonnen met de Vietnamoorlog,” zei hij. “Wat zijn we verdomme aan het doen? Dat is echt stom.”

Bridgen antwoordde dat ondanks de pogingen van het Westen om een open oorlog met Rusland te ontketenen, de Russische president Vladimir Poetin zich terughoudend heeft opgesteld.

  De tweede fase van de massapsychose is begonnen

“Ze zijn vastbesloten om ons in oorlog te brengen met Rusland. En godzijdank hebben we in Poetin iemand die tenminste hersens heeft,” zei hij.

“Uiteindelijk, als je naar de feiten kijkt, hebben we de NAVO sinds 1991 1000 mijl dichter bij Moskou gebracht. Zij zijn niet dichter bij ons in de buurt gekomen,” merkte hij op.

“En als je denkt aan wat we probeerden te doen, de EU wilde Oekraïne binnenhalen om wat voor reden dan ook en de NAVO wilde raketten aan de grens met Rusland plaatsen. Ik bedoel, wat deed Amerika toen de oude Sovjet-Unie probeerde raketten op Cuba te plaatsen 90 mijl uit de kust van Florida. Dat wilden ze toch niet?”

Dit gebeurt terwijl secretaris-generaal Jens Stoltenberg van de NAVO er vrijdag bij de Westerse leiders op aandrong om Oekraïne toe te staan hun wapensystemen te gebruiken om vrij binnen Rusland toe te slaan.

“De tijd is gekomen voor bondgenoten om te overwegen of ze enkele van de beperkingen moeten opheffen die ze hebben opgelegd aan het gebruik van wapens die ze aan Oekraïne hebben geschonken,” vertelde Stoltenberg aan The Economist.

Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, veroordeelde Stoltenbergs oproep aan de alliantie om Oekraïne Russisch grondgebied te laten bestoken met door het Westen geleverde raketten.

  Poetin heeft een punt: De liberaal-globalistische elite van het Westen en hun "woke" leger promoten pedofilie

“Het is nuttig om dit te weten voor iedereen die is uitgenodigd voor de zogenaamde ‘vredesconferentie’ in Zwitserland,” schreef Zakharova op haar Telegramkanaal.

Meer:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne raketten geven om op Rusland te schieten is een oorlogsverklaring
Volgend artikelBilderberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Niet helemaal waar, Rutte heeft al geruime tijd geleden gezegd dat we in oorlog zijn. WIJ wisten het al, zelfs voordat de Russen het wisten.

 2. De VS spelen een gevaarlijk spelletje nucleaire chicken met Rusland

  Andreas Korybko

  In wezen willen de VS dat Rusland zich terugtrekt van zijn gesignaleerde voornemen om mogelijk tactische kernwapens te gebruiken als de naar verluidt 100.000 man sterke invasiemacht van de NAVO de Dnjepr oversteekt, wat zou kunnen gebeuren als Rusland een militaire doorbraak bereikt.

  De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Radek Sikorski onthulde in zijn laatste interview met The Guardian dat “De Amerikanen de Russen hebben verteld dat als je een kernbom laat ontploffen, zelfs als er niemand om het leven komt, we al je doelen [posities] in Oekraïne zullen treffen met conventionele wapens. wapens, we zullen ze allemaal vernietigen. Ik denk dat dat een geloofwaardige dreiging is.” Als dat waar is, en er geen reden is om te vermoeden dat hij dat eenvoudigweg heeft verzonnen, dan komt dit erop neer dat de VS een gevaarlijk spelletje nucleaire kip spelen met Rusland.

  Zoals werd uitgelegd in deze analyse hier over waarom Rusland momenteel tactische kernwapenoefeningen uitvoert, hoopt het de NAVO af te schrikken van een conventionele militaire interventie in Oekraïne, behoudens dat Rusland wil aangeven dat het zijn toevlucht tot deze wapens zou kunnen nemen als die strijdkrachten de Dnjepr oversteken. . Vanuit Ruslands perspectief zou de naar verluidt 100.000 man sterke troepenmacht die de NAVO voorbereidt om Oekraïne binnen te vallen als de ‘rode lijnen’ worden overschreden, een bedreiging kunnen vormen voor de territoriale integriteit van het land als zij de nieuw verenigde regio’s aanvallen.

  Zolang ze aan de westelijke kant van de Dnjepr blijven, zou er voor Rusland geen reden zijn om het gebruik van tactische kernwapens goed te keuren, maar realistisch gezien zouden ze kunnen worden ingezet in het geval dat ze de rivier oversteken en op geloofwaardige wijze dat punt lijken te naderen. de nieuwe grenzen van het land. In dat scenario zou Rusland reden hebben om ze op de binnenvallende strijdkrachten te laten vallen als laatste redmiddel uit zelfverdediging om deze dreiging preventief te neutraliseren, in overeenstemming met zijn nucleaire doctrine.

  Nu we de lezer op de hoogte hebben gebracht van de context waarin Sikorski de geplande reactie van de VS op de mogelijk exploderende kernwapens in Oekraïne in Rusland deelde, zou het nu gemakkelijker moeten zijn om te begrijpen waarom dit neerkomt op een gevaarlijk spelletje nucleaire kip. In wezen willen de VS dat Rusland zich terugtrekt van zijn gesignaleerde voornemen om mogelijk tactische kernwapens te gebruiken als de naar verluidt 100.000 man sterke invasiemacht van de NAVO de Dnjepr oversteekt, wat zou kunnen gebeuren als Rusland een militaire doorbraak bereikt.

  Als deze opeenvolging van gebeurtenissen zich ontvouwt – storten de frontlinies in, intervenieert de NAVO conventioneel in Oekraïne, steekt de naar verluidt 100.000 man sterke invasiemacht de Dnjepr over, laat Rusland tactische kernwapens op hen vallen, en dan treft de VS al haar strijdkrachten in de nieuw verenigde regio’s. – dan zou de Derde Wereldoorlog uitbreken. Het is onmogelijk dat Rusland achterover zou leunen en de VS een doelwit binnen zijn grenzen rechtstreeks zou laten aanvallen, omdat het óf op een tit-for-tat-manier zal reageren, óf de achtervolging in zal zetten door een nucleaire eerste aanval te lanceren.

  De enige manier om dit worstcasescenario te vermijden is dat de NAVO haar invasieplannen onder alle omstandigheden schuwt, inclusief een mogelijke Russische militaire doorbraak. Als ze echter nog steeds met hen doorgaan, moeten ze hun troepen aan de westelijke kant van de Dnjepr houden en idealiter vertrouwen op een neutrale bemiddelaar als India om aan Rusland duidelijk te maken dat ze niet van plan zijn de grens over te steken, zelfs als ze die naderen. Alles wat minder is, is een gevaarlijk spelletje nucleaire kip dat letterlijk Apocalyps zou kunnen uitlokken.

 3. “Het referendum over de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne was een nationaal raadgevend referendum over goedkeuring door Nederland van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie, Euratom, hun 28 lidstaten en Oekraïne. Het referendum vond plaats in Nederland op 6 april 2016.”

  Toen was het besluit van de MinPres net zoals de andere EU lidstaten; Militaire Samenwerking Oekraïne, in de politiek bestaat géén toeval, zijn visie en van veel andere lidstaten was oorlog, deze oekaze werd door de gebruikelijke zionistische, christelijke verdachte de Verenigde Staten gedicteerd.

 4. De vuile , Gore terreurorganisatie die nato heet en de opdrachten van usa / zioneocons uitvoert. Ten koste van…
  Dat er miljoenen mensenlevens op het spel staan, interesseert deze machtgeile psychopaten geen reet.
  Als er maar meer en nog meer dollars maar naar de bekende multimiljardairs gaan stromen, dan is alles geoorloofd. Iedere oorlog is een bankiersoorlog. Onthoudt dat en verscheur de publicaties van de waardeloze, hypocriete westerse media, die alleen maar het narratief nakakelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in