Een van de doelen van diplomatie is om een combinatie van woorden en daden te gebruiken om de steun van andere landen te winnen. Je weet dat je diplomatiek goed bezig bent als zelfs je tegenstanders je steunen. Omgekeerd, als u weerstand begint te krijgen van landen die u als bondgenoten of zakenpartners beschouwt over wat u zegt en doet, dan is uw diplomatie waardeloos, schrijft Larry Johson.

Ik noemde de ambassadeur van Israël bij de VN, de heer Erdan, in mijn vorige bericht. Hij is een gepassioneerde man met een ongelooflijk irritante persoonlijkheid. Je kunt zien dat hij nog nooit in zijn leven als verkoper heeft gewerkt. Zijn aanpak kan het best omschreven worden als een bulldozer op nitrobrandstof. En zijn bijtende, vernietigende presentaties vervreemden landen waar Israël in het verleden op rekende – Jordanië, Turkije en China om precies te zijn. De volgende drie video’s zijn de metaforische schop tegen de liezen van Israël. Als het volk van Israël en de Verenigde Staten negeren wat deze drie landen zeggen, maken ze een grote fout en zullen ze waarschijnlijk acties ondernemen die de crisis zullen verergeren.

Als eerste is de mooie en slimme koningin van Jordanië aan de beurt. Denkt u dat Jill Biden in staat is om dit soort discussies te voeren? Koningin Rania heeft echt een gevoelige snaar geraakt in Groot-Brittannië, waar de schrijver van de Daily Mail het journalistieke equivalent van een epileptische aanval kreeg:

Koningin Rania van Jordanië is vandaag met de nek aangekeken vanwege een buitengewoon openhartig interview waarin ze de VS en Israël aanviel voor de luchtaanvallen op Gaza en zich afvroeg of Israëlische baby’s echt gedood waren door Hamas op 7 oktober.

In het interview met de ervaren CNN verslaggeefster Christiane Amanpour gisteravond, zei koningin Rania – wier ouders van Palestijnse afkomst zijn maar die opgroeide in Koeweit – dat er een “flagrante dubbele standaard” in de wereld was als het ging om sympathie voor de slachtoffers van de oorlog.

Ze deed een korte concessie dat ze ‘natuurlijk’ het doden van Israëlische burgers door Hamas veroordeelde, maar sprak vooral over de noodzaak van meer steun voor de Palestijnen en het stoppen van de luchtaanvallen van Israël.

Bekijk de video zelf en leg dan uit wat er zo aanstootgevend was.

  Westerse media 'cancelen' het Oekraïne-conflict terwijl Palestijnse genocide hun leugens en nepnieuws blootlegt

President Erdogan zal dit jaar geen uitnodigingen krijgen van Bibi Netanyahu voor het Chanoekafeest, nadat hij volhield dat Hamas geen terroristische organisatie is, maar een bevrijdingsbeweging. Die zinswending vernietigde elke kans dat Turkije zou bemiddelen in de Israëlische Hamas-oorlog. Het meest verontrustende is dat Erdogans laatste toespraak een verholen dreigement is om militair in te grijpen. Als dat gebeurt, zeg dan maar dag tegen de NAVO.

Er is een grove maar poëtische uitdrukking in het Engels – “Don’t shit where you eat”. Dit betekent dat je geen acties moet ondernemen die iets dat essentieel is voor je overleving in gevaar brengen of infecteren. Het lijkt erop dat Israël zijn broek liet zakken en zijn eettafel met ontlasting versierde toen ambassadeur Erdan indirect China binnenstormde. Ambassadeur Erdan’s tirade op dinsdag in de VN-Veiligheidsraad werd door de Chinezen geïnterpreteerd als een oneerlijke aanval op Beijing. Israël heeft tot nu toe een robuuste handelsrelatie met Peking gehad. Bekijk de volgende compilatie en laat het me weten – hoe boos zijn de Chinezen?

Nu de oorlog met Hamas zijn derde week ingaat, heeft Israël meer vrienden nodig, niet minder. Ik weet niet zeker hoe een militaire overwinning tegen Hamas eruitziet, maar ik herken wel een PR-ramp. Terwijl Israël nog steeds stevige steun geniet in de Verenigde Staten en delen van Europa, wordt het aan de schandpaal genageld in het Midden-Oosten, Azië en Afrika.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Alles wijst erop dat de oorlog met Hezbollah op het punt staat te beginnen terwijl Iran de zwarte vlag hijstVolg Frontnieuws op Telegram

  Staan we op het punt van een apocalyptische oorlog met Iran?

Lees meer over:

Vorig artikelFvD politicus Thierry Baudet aangevallen in Gent
Volgend artikelDe sluier van het zwijgen over overtollige sterfgevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het westen dondert als een kaartenhuis in elkaar.

  We zijn getuige van de start van een bipolaire wereld met een opkomende machtsblok in het oosten. 70 jaar heeft het westen globaal oorlog en psyops gebracht.

  Nu is het afgelopen, nog even was er hoop toen Trump aan de macht was en opkwam voor het volk van Amerika. Maar dat is no more.

 2. het westen heeft het verknald laad het oosten het proberen waarom niet????? kan alleen maar beter worden want dit is ook niets ga maar proberen geen vooroordelen

 3. @Sjaak Jager en Mokkapunt…

  Helemaal met jullie eens. Het westen is rijp voor de sloop. Alleen samenwerking van mens tot mens tegen de gemeenschappelijke vijand kan ons nog redden. Er is niks te redden, we moeten met miljoenen en miljoenen en miljoenen mensen samen schouder aan schouder gaan staan en de satanische sekte van overheid, justitie, politie en leger overlopen en ZELF een heel nieuw land gaan bouwen. De verraders zijn overal en ze maken alles systematisch kapot, het is echt tijd om ze te stoppen en te bedenken hoe we dat doen zonder ons land in een burgeroorlog te storten. Met miljoenen tegelijk zjjn wij onhoudbaar. Geen enkel leger of politie of Romeo team kan ons aan als we verenigen.

 4. Ze krijgen geen slaag.
  Erg ontwikkeld zijn die Amerikanen niet. De Gazastrook is dan nog een paradijs.
  Christiane Amanpour… Iraans-Brits. Zouden ze die oorlogen allemaal voor haar voeren?
  Ik krijg er dezelfde sombere gevoelens van als bij Ghislaine Maxwell.

  • Botox-koningin Rania (1970) is een young global leader (YGL) en haar echtgenoot Abdoellah II (1962) is lid van The Committee of 300 aka The Olympians (anno 1727).
   Beiden zijn dus Deep State-puppets.

   • Hoi Ron,

    Eens, in de MSM worden beide partijen van het Hegeliaanse dialectiek aan het woord gelaten. Thesis, anti thesis en dan hun oplossing aka synthesis in hun woorden. Wat de systhesis gaat worden in dit conflict gaan we zien. Ik gok (let op gok) dat het een migratie naar de west bank gaat worden en dat het westen dat gaat betalen. Israel krijgt dan de gasveld rechten. De wereld is zo cynisch. Kan de cynische ik nog wat van leren……

    Groeten,
    Hugo

    • Abdoellahs vader Hoessein (1936 – 1999) is in 1963 ingewijd in een Haagse vrijmetselaarsorde, waarvan Mat Herben (1952) nog altijd lid is. Herbens taak was om Pim Fortuyns erfenis na diens moord door de Dutch Deep State op 06.05.2002 zo snel mogelijk bij het afval te donderen.
     Vrijmetselaar & handlanger van ’t militair industrieel complex Mat Herben stond bij de tk-verkiezingen op 15.05.2002 (1 + 5 + 5 = 11) voor de LPF op nummer 22.

 5. Vader Hussein. Geboren in 1936. Opgeteld 19. Gestorven n 1999. Haal je hier 19 van af krijg 99. De inverse is 66. Duidelijke band D66 en Jordanie.

 6. Deze mensen leven in extreme rijkdom in een erg arm land met naar ik geloof 7 miljoen vluchtelingen uit de Gaza strook. Goed dat ze met het knappe koppie een verhaal voor de Palestijnen houdt, maar dat is met rond de 3 miljoen Jordaniërs ook eigen belang! Blijft dat godsdienstige gedoe een splijtzwam waar de commercie van de oorlogs industrie in is gesprongen! Dat had ze tevens moeten zeggen❗️❗️Waarom geen oproep tot ogenblikkelijk stoppen met schieten? EIS- vrede❗️❗️Waarom niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in