De regering van Frankrijk heeft de onderstaande 1:45 minuut durende video, die de oorlog in Oekraïne perfect beschrijft, officieel VERBODEN en noemt het “Russische propaganda”. Sorry Macron, de waarheid doet pijn!

Hier is de cartoonvideo van een Franse onafhankelijke journalistengroep genaamd “BarracudaS”.

Backup:

Ondertussen wordt de wereld moe van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn vermeende cocaïnegebruik. Het wordt nu een publieke spot, zoals blijkt uit dit “Mobiele eerbetoon aan Volodymyr Zelensky”:

 

En als de wereld de spot niet drijft met president Cocaïne, dan spot men met zijn vermeende witwaspraktijken:

Ik hoor geruchten dat scholen dit zelfs onderwijzen in meetkunde:

Terwijl wij allemaal lachen, heeft deze Zelensky zijn toevlucht genomen tot het laten arresteren van priesters, in de kerk, tijdens de mis:

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heritage Foundation: Amerikaans leger niet in staat om ook maar één oorlog te winnenVolg Frontnieuws op Telegram

Wereldwijde spanningen over Rusland en Oekraïne - wat gebeurt er verder?

Lees meer over:

24 REACTIES

 1. Hoe dan??
  Zelfs de pastoor van onze parochie, gelooft niet dat de priesters en monniken en nonnen worden gearresteerd en afgevoerd…
  Hoe dan??

 2. Frontnieuws doet altijd zijn stinkende best om nieuws te brengen,maar deze kleine video zegt alles zonder woorden. Spot on.

   • Deep State-dienaar John Kerry (1944) is klimaatgezant van de VS, lid van het aan Yale University gelieerde geheime genootschap Skull & Bones en gehuwd met WEF-bedrijf Heinz-erfgenaam Theresa Heinz. Skull and Bones is o.a. betrokken bij de bomaanslagen in Brussel/Zaventem op 22.03.2016 waarbij 33 (!) slachtoffers vielen.

 3. Deze puike video doet me denken aan een Grieks filmpje, genaamd ‘dinner for few’, dat de Fransen wellicht geïnspireerd heeft.

 4. Deze video is een meesterwerk. Binnen 2 minuten laten zien door wie de USA en zijn kolonies (aka het collectieve westen) geleid worden en wat het spel precies is dat er gespeeld wordt is ontzettend knap. Petje af voor Barracuda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here