De regering van Frankrijk heeft de onderstaande 1:45 minuut durende video, die de oorlog in Oekraïne perfect beschrijft, officieel VERBODEN en noemt het “Russische propaganda”. Sorry Macron, de waarheid doet pijn!

Hier is de cartoonvideo van een Franse onafhankelijke journalistengroep genaamd “BarracudaS”.

Backup:

Ondertussen wordt de wereld moe van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en zijn vermeende cocaïnegebruik. Het wordt nu een publieke spot, zoals blijkt uit dit “Mobiele eerbetoon aan Volodymyr Zelensky”:

 

En als de wereld de spot niet drijft met president Cocaïne, dan spot men met zijn vermeende witwaspraktijken:

Ik hoor geruchten dat scholen dit zelfs onderwijzen in meetkunde:

Terwijl wij allemaal lachen, heeft deze Zelensky zijn toevlucht genomen tot het laten arresteren van priesters, in de kerk, tijdens de mis:

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heritage Foundation: Amerikaans leger niet in staat om ook maar één oorlog te winnenVolg Frontnieuws op Telegram

  Strategisch gezien is de SMO zeer succesvol - De terugtrekking uit Izyum en Lyman zijn bliepjes die niet eens meetellen in het militaire schema (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelHet collectieve westen versus traditionele waarden
Volgend artikelHoe u “minder” verandert in alles wat u nodig hebt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Hoe dan??
  Zelfs de pastoor van onze parochie, gelooft niet dat de priesters en monniken en nonnen worden gearresteerd en afgevoerd…
  Hoe dan??

   • Deep State-dienaar John Kerry (1944) is klimaatgezant van de VS, lid van het aan Yale University gelieerde geheime genootschap Skull & Bones en gehuwd met WEF-bedrijf Heinz-erfgenaam Theresa Heinz. Skull and Bones is o.a. betrokken bij de bomaanslagen in Brussel/Zaventem op 22.03.2016 waarbij 33 (!) slachtoffers vielen.

 2. Deze puike video doet me denken aan een Grieks filmpje, genaamd ‘dinner for few’, dat de Fransen wellicht geïnspireerd heeft.

 3. Deze video is een meesterwerk. Binnen 2 minuten laten zien door wie de USA en zijn kolonies (aka het collectieve westen) geleid worden en wat het spel precies is dat er gespeeld wordt is ontzettend knap. Petje af voor Barracuda.

 4. Onze vrije wil, ons nuchtere verstand, onze liefde voor het leven en elkaar, wordt door dwang en angst, door middel van paranoide angstneurotische affecten zoals: het is maar een grapje; als jij eens wist; we hebben toch een afspraak; we hebben het gewonnen; het is toch maar vuilnis; etc. Etc. Etc” dat onze wereld en samenleving ondermijnt en vernietigd, en is wat hun hele misdadige gedachtengoed in stand houdt en rechtvaardigd. En vaak laten wilsloze slachtoffers zich hersenspoelen, aanzetten tot haat en geweld, tot corruptie en wederzijdse vernietiging, alleen maar om ergens bij te kunnen horen, of van iemand van cnn een complimentje te krijgen als je iemand kapot hebt gemaakt. En helaas betreft dit nog steeds veel onsculdige kinderen. Gewoon… omdat ze te laf zijn om daadwerkelijk de samenleving te redden voor America, of wie dan ook waar ze graag hun complimentjes van willen krijgen, en hun muziekplaatjes en films willen opeisen waarin ze zich aan een weerloze zwerver of een kindje vergrijpen, in plaats van het afgesproken mensonwaardige vuilnis waar de plaatjes te duut voor zijn en de almachtige en alwetende Nedrlandse bevolking zijn afspraken voor hebben gemaakt om uit te roeien zodat America niet meer hoeft te huilen erom, en de plaatjes en films weer eindelijk leuk worden en de wereld geredt is van de ondergang.
  Het trieste is dat ze niet in de gaten hebben dat ze uitgespeelt worden als organisch afval.
  Nuchter worden ze niet meer, en America is niet meer te redden.
  We gaan er nu gewoon allemaal aan.
  Leuk toch?
  He… wat moesten ze anders doen daarmee?
  Want uh… he.., it has to stay jokey, and that we dont begin with here.
  Everything for you america, please dont cry, its all nothing but dirt, and we kill em all for you.
  You dont have to worry, we are sober dutch that know exactly how to treat. And the entire world agrees.
  Yours sincerely, the sober Dutch from the you know the reason why from before the were born and that was a joke too dont you dare.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in