Omdat ze minderjarigen niet langer mogen indoctrineren, heeft een LGBT-groep zijn “Pride Parade” in Port St. Lucie, Florida, geannuleerd. De deelstaatregering heeft de minimumleeftijd voor deelnemers vastgesteld op 21 jaar vanwege het geseksualiseerde karakter van het evenement. Blijkbaar wordt de parade onder deze omstandigheden zinloos geacht, meldt Report24.

Nog afgezien van het feit dat er eigenlijk geen reden is voor “trots” met betrekking tot de eigen seksuele geaardheid, lijken de LGBT-groepen dergelijke “pride”-parades vooral te willen benutten als promotiemiddel voor jeugdigen en kinderen. Een andere verklaring is er niet voor de reactie van de Pride Alliance of the Treasure Coast op een verbod van de overheid van Florida om minderjarigen aan de parade te laten deelnemen.

De staatswetgever heeft namelijk in een nieuwe richtlijn (die nog door gouverneur Ron DeSantis moet worden ondertekend) verklaard dat vanwege het geseksualiseerde karakter van dergelijke evenementen een minimumleeftijd van 21 jaar geldt voor deelnemers. De stad Port St. Lucie keurde de parade van deze “Pride Alliance” juist onder deze voorwaarden anticiperend goed, waarop de LGBT-organisatie verklaarde dit evenement niet langer te willen houden.

Het wetsvoorstel definieert dergelijke “live optredens voor volwassenen” als “elke show, tentoonstelling of andere presentatie voor een live publiek die geheel of gedeeltelijk naaktheid, seksueel gedrag, seksuele opwinding, gespecificeerde seksuele activiteiten, … onzedelijk gedrag of de onzedelijke vertoning van kunstmatige of geïmiteerde genitaliën of borsten weergeeft of simuleert.” Dit zou in feite alle dergelijke evenementen voor minderjarigen verbieden. Volwassenen zouden echter nog wel mogen deelnemen.

Screenshot via Facebook

De organisatoren verklaarden vervolgens op Facebook: “De stad heeft besloten dat gezien de waarschijnlijkheid dat de gouverneur vanavond de nieuwste wet zal ondertekenen, we op onze hoede moeten zijn en hebben ons verbonden aan deze noodzakelijke verandering. We zijn natuurlijk ontdaan en ontmoedigd dat het zover is gekomen. We betreuren het ook dat we onze plannen om onze geliefde parade opnieuw te organiseren, moeten annuleren.” En dit alleen omdat er geen minderjarigen mogen deelnemen of kijken naar het geseksualiseerde reilen en zeilen? Zijn dergelijke evenementen expliciet gericht op minderjarigen? Dat zijn vragen die gesteld moeten worden gezien de verklaring van de organisatie.

  De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton - De volledige Clinton Dead Pool

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Eerste hond besmet met Apenpokken na “bed delen” met homostelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLeopards “Weigeren te brullen!” Waarom lijkt het Oekraïense tegenoffensief om Russische militairen terug te dringen voorlopig afgeblazen?
Volgend artikelUitgelekte documenten tonen de leugens van de Westerse regeringen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. LGBT is een extreem kleine minderheid van freaks die alle middelen gebruiken om jongeren te lokken om zo hun ‘visvijver’ uit te breiden

  • Pak ze jong dan zijn de hersenen nog te vormen
   is het motto.

   Heb vroeger in een nacht kroeg gewerkt underground house tijd 90er jaren , kroeg was inslaan xtc punt voor iedereen richting een feest trok. Zeer fout achteraf.

   Mn maat en ik dienst achter de bar in gesprek met , hoe zeg ik het netjes.
   Iemand die de uitgang als ingang ziet …
   Die op de xtc tegen ons aankwijlt dat iedereen zo is!
   je moest het gewoon doen en dat zweerde hij , wil je nooit anders meer.
   Hij garandeerde dat.

   Wij met vrouwelijke partners en geenszins zin in zon expiriment jah jah ga nou maar op de taxi Naar je feest.

   Twee weken later hoorden we dat hij zich in de portiek van een stoei-genoot van dat feest aan zijn deurkruk had opgeknoopt en in het trappenhuis was gesprongen , die man kon zn deur dus niet eens meer uit als een soort als jij mij afwijst “dan zal ik je…”

   Het is ernstig ziekelijke narcisme tot op het bot
   en dus ook tot in de kist.

   • De meeste LGB wil niks te maken hebben met de TQI +
    Homo’s en lesbiennes zijn zo geboren. Het is lichamelijk. Genderdisphoria is een psychische aandoening. Hun hysterische gedrag om hun agenda te willen pushen is daarom ook niet zo vreemd.

    En nu is het LGBTQi-, oftewel minus de minors

    De groep + oftewel pedo is weer een ander verhaal. Vaak is het een gevolg van levenslang inprenten, pederastie en macht. Dat inprenten gebeurd op allerlei manieren. Met opsluiting, (psychische) marteling, misbruik door ‘ooms’ en drugs. Denk maar aan Dutroux of dat Oostenrijkse meisje.

    Maar het gebeurd ook sluipend, stiekem, langzaam. Dat het nu zo openlijk gebeurd, zelfs via Rutgers en dergelijke stichtingen is de ultieme uiting van macht en arrogantie maar het zal zich snel tegen hen keren. Het is net als in je broek plassen; het is even lekker warm maar daarna wordt het akelig koud en gaat het stinken. En iedereen ziet het en stoot je af.

  • Die parades–ook gay pride–daarmee willen ze erkenning dat ze “normaal”zijn; daarom willen ze meer en meer in die rotzooi trekken, en koters zijn makkelijk te beinvloeden.

   het is daarom dat die ik die propaganda voor vrij zware geestelijke storingen totaal zou willen verbieden.

 2. De zielen die beginnen te integreren, zijn emotioneel en psychisch levend. In hen is de dierlijke natuur wakker en woekert de begeerte-natuur ongebreideld. Deze mensen zijn in kleine mate in alle rassen te vinden, en een aantal van hen is te vinden onder de negers, welk ras een groot aantal mensen bevat die tegenwoordig relatief kinderen zijn. Dit zijn kinderzielen, en hoewel de mentale uitrusting aanwezig is en sommigen van hen kunnen worden getraind om het te gebruiken, ligt het grootste deel van de nadruk in het leven volledig op fysieke activiteit, aangezien het wordt gemotiveerd door het verlangen naar bevrediging van een of andere soort, en door een oppervlakkig ‘wensleven’ of begeerteaard, bijna geheel gericht op het fysieke leven. Deze zielen zijn de moderne overeenkomsten met de oude Lemurische culturen.

 3. In de “goeie ouwe tijd” werden dit soort figuren opgesloten in een inrichting. Kunnen we alsjeblieft weer terug naar die tijd? Laat onze kinderen met rust en hou je smerigheden fijn achter je voordeur!

 4. These so-called Pride parades have degenerated into a public display of perverted sadomasochistic sodomistic sex practices. Children have absolutely no place in these abnormal disgusting parades.

 5. Als een boer, na KI een niet gezond kalf krijgt, wordt dat afgemaakt.
  We hebben de plicht de kwaliteit van het soort te bewaken; doen we het niet, dan loopt de rotzooi over ons heen en verdringt het ons.

 6. Zieke gestoorde mensen zijn het en dan ook nog de regenboog misbruiken..Krijg gewoon een hekel aan het natuurverschijnsel ansich.Ben nu extra op mijn hoede of er onderaan geen pot staat op gepantserde rose Unicorn om de penetratie in te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in