De druk op de ongevaccineerden wordt groter en groter. De Duitse krant Bild.de meldt dat de deelstaat Hessen een motie heeft aangenomen die levensmiddelenwinkels zal toestaan te beslissen of zij ongevaccineerden de toegang willen ontzeggen.

“In Hessen mogen alle detailhandelaren tot en met de supermarkt nu zelf beslissen of zij de 3G-regel (gevaccineerd, getest, hersteld) of de 2G-regel toepassen – tot nu toe golden er geen toegangsbeperkingen in supermarkten om iedereen de mogelijkheid van basiszorg te bieden.

De kanselarij van de deelstaat Hessen heeft tegenover BILD bevestigd dat het “2G-optiemodel” ook van toepassing is op de detailhandel in levensmiddelen.”

Een Engelstalig verslag over de ontwikkeling merkt op: “2G-regels hebben betrekking op openbare plaatsen waar alleen gevaccineerde personen de mogelijkheid krijgen om binnen te komen”, meldt Infowars.com.

De Duitse regering had supermarkten en winkels die essentiële artikelen verkopen, van de meeste beperkingen uitgesloten, maar de deelstaatregering van Hessen heeft deze beslissing nu in handen van de winkels gelegd.

De deelstaat telt meer dan zes miljoen inwoners en omvat ook de grote stad Frankfurt.

In totaal staan nu acht deelstaten in Duitsland bedrijven en organisatoren van evenementen toe de zogenaamde 2G-optie in te voeren.

Wat is het doel van deze maatregel? Om mensen die weigeren vaccins te nemen letterlijk te laten verhongeren?

Het is zover: Frans winkelpubliek wordt door de politie de toegang tot de supermarkt ontzegd omdat ze geen gezondheidspaspoort hebben

Zoals Frontnieuws eerder heeft gemeld, blijkt uit beelden uit Frankrijk hoe sommige winkels proberen mensen zonder vaccinpaspoort de toegang te ontzeggen, ondanks het feit dat de COVID-paspoortwet van het land bepaalt dat detailhandelaren met een oppervlakte van minder dan 20.000 vierkante meter worden geacht te zijn vrijgesteld.

  The KILLING FIELDS: 80% van de Amerikaanse volwassenen heeft de prik genomen, beweert het Witte Huis ... het aftellen naar de ontvolking is begonnen

In Chili doken eerder dit jaar videobeelden op van een bejaarde vrouw aan wie de toegang tot een supermarkt werd geweigerd omdat zij geen toestemming van de overheid had gekregen om boodschappen te doen als gevolg van de regels van het land inzake de lockdownregels.

In het Verenigd Koninkrijk dreigde het supermarktpersoneel de politie te verwittigen nadat een man die medisch was vrijgesteld van het dragen van een mondkapje, weigerde een gele sticker te dragen die het personeel hem probeerde op te plakken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe zal de gescheiden samenleving eruit zien voor de ongevaccineerden?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRechter verbiedt vader zijn dochter te bezoeken tenzij hij het COVID-vaccin neemt
Volgend artikelWat gebeurt er als Israël de stresstest niet doorstaat?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Gestoorde idioten helpen 76 jaar na de beëindiging van de tweede Wereldoorlog,wederom Europa om zeep!!Deze lieden die deze plandemie georganiseerd hebben’ zijn nog vele malen erger als Hitler en z’n trawanten!!Ook het zogenaamde hoofdkwartier van Europa wordt links en rechts bemand door notoire landverraders in alle rangen en standen!!De meeste van deze geïnstitutionaliseerde boeven zijn van GOD los !!

 2. Dat dit door de bevolking gepikt wordt ,uitgevoerd wordt is meer dan een schande ,al deze winkels vooral grote supermarkten zouden nu failliet moeten gaan ,ook in het geheugen opgeslagen dat als we hier ooit uitkomen ,deze supermarkten gemeden worden ,terug naar de gewone buurtwinkeltjes ,als je in hun geldbeugel gaat zitten zal het heel vlug gedaan zijn

 3. Ja ja, arbeit macht nicht so frei wie man glaubst.

  Aangezien mensen van minder voorzieningen gebruik kunnen maken door de regering, mogen ze dan ook minder belasting betalen?

 4. Ik zit even op Ninefornews te kijken, maar in NEDERLAND loopt het in rap tempo flink uit de spuigaten …

  https://www.ninefornews.nl/walging-om-npo-fragment-waarin-ongevaccineerden-worden-neergeschoten-totaal-ziek/

  https://www.ninefornews.nl/gezichtsscans-gekoppeld-aan-corona-qr-codes-nederland-glijdt-steeds-sneller-af-naar-china-achtige-controlestaat/

  https://www.ninefornews.nl/vws-stelt-kliklijn-in-voor-kritische-artsen-en-laat-dreigbrieven-sturen-om-ze-de-mond-te-snoeren/

  Om maar even wat te noemen. Vandaag vernam ik dat er ook een QR Code VERPLICHTING gaat komen voor de NEDERLANDSE supermarkten. Welke datum dat zou moeten ingaan, is me totaal ontschoten.

 5. HeSSen smerige nazi ratten…gestapo en SA taferelen waar de nederlandese linkse stasi-politiek een mening over moet geven..
  BNiet dat het iets veranderd, welnee…onze blinde kikkers in het eerste en de tweede slaapkamer zijn allen blind geboren, doof geworden en hebben hun hersenen nooit uitgepakt….al met al, een hedendaagse show met alleen figuranten van het wef/who/bilderberg en pedocircuits….ziehier de nederlandse politiek.

 6. Sieg heil… =nog steeds niet verdwenen.De nazi’s denken nog steeds dat Deutschland uber alles ist…..merendeel leeft in armoede en zullen gaan protesteren als ze geen eten mogen kopen.
  In Amsterdam worden al supermarkt deuren ingetrapt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in