De wereld is dichter dan ooit bij een verschuiving van de tijdperken. En met die verschuiving komt de vernietiging van de bestaande wereldorde, gevolgd door de vervanging ervan door wat velen geloven dat zich zal manifesteren als een één-wereld regering, schrijft Ethan Huff.

De coronavirus “pandemie” markeerde een verschuiving, of versnelling, naar dit komende nieuwe tijdperk, dat nu voor de deur staat nu de the powers that be (TPTB) racen om hun langverwachte wereldwijde overheersingsagenda te vervullen, compleet met een gloednieuwe wereldwijde valuta en economisch systeem.

Aan dit doel, of eindspel, wordt al tientallen jaren, zo niet eeuwen, gewerkt. Het plan is om alle nationale soevereiniteit uit te wissen en te vervangen door een verenigd systeem van globaal bestuur waarin de meeste mensen niets zullen bezitten en “gelukkig” zullen zijn, zoals Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum (WEF), het op schandalige wijze uitdrukte.

Velen vragen zich af hoe deze nieuwe wereldregering eruit zal zien. Wat we weten is dat een wereldregering er niet voor de hand liggend uit zal zien, wat betekent dat er waarschijnlijk nooit officieel een wereldregering zal zijn die gemakkelijk herkenbaar is voor de gemiddelde persoon.

“Ze gaan zichzelf niet uitroepen,” legt Kit Knightly uit, schrijvend voor Infowars.

“Nee, er zal vrijwel zeker nooit een officiële ‘wereldregering’ komen, althans niet voor een lange tijd. Dat is een les die ze geleerd hebben van COVID – een naam en een gezicht geven aan het globalisme wakkert alleen maar het collectieve verzet ertegen aan.”

Iets anders wat de TPTB waarschijnlijk nooit zullen doen is het officieel afschaffen van het bestaan als natie. Het plan zal onder een dekmantel van duisternis vorm krijgen, tenminste voor zover ze ermee weg kunnen komen.

  Top 100 'Samenzweringstheorieën' die 'Samenzweringsfeiten' werden

“Je kunt er zeker van zijn dat Klaus Schwab (of wie dan ook) nooit simulcast op elke televisie in de wereld zal verschijnen om aan te kondigen dat we nu allemaal burgers van hun vurld zijn en dat natiestaten niet langer bestaan,” grapt Knightly verder.

Illusies van zelfbestuur

Hoe machtig ze ook lijken, TPTB zijn eigenlijk heel bang voor een massale opstand. Ze beseffen dat hun aantal verbleekt in vergelijking met degenen die ze willen onderwerpen, dus een deel van hun plan is om zich in de schaduw te verschuilen en te doen alsof ze aan de kant van Wij het Volk staan.

Het is in feite in het voordeel van de TPTB om de illusie van natiestaten toe te staan met systemen zoals stemmen die het doen lijken alsof gewone mensen tenminste enige mate van controle over hun eigen leven hebben.

Zoals Knightly opmerkt, zijn tribalisme en nationalisme “gewoon te nuttig voor alle would-be manipulators van de publieke opinie” om gewoon helemaal uit te roeien. Als we toestaan dat deze zaken de schijn van bestaan hebben, helpt dat om de vrede te bewaren omdat de gemanipuleerde mensen van een beoogde natiestaat wordt wijsgemaakt dat zij de macht hebben over hun eigen regering.

“Er zal nooit een openlijke verklaring komen van een verandering van systeem,” wijst Knightly er verder op.

“In plaats daarvan zal de illusie van regionaliteit en oppervlakkige verschillen een gebrek aan echte keuze in het politieke landschap camoufleren. Een dunne polysystemische huid strak gespannen over een monosystemisch skelet.”

  CIA gedachtencontrole: Schutter uit Maine begon "stemmen te horen" nadat hij een mysterieus gehoorapparaat had gekregen

Volgens Knightly zal het mondiale bestuurssysteem dat nu wordt ingevoerd er blijven uitzien als een verzameling individuele natiestaten die allemaal met verschillende bestuurssystemen werken. Achter de schermen zullen ze echter allemaal onder dezelfde vlag van verborgen gecentraliseerde controle worden bestuurd.

“Kapitalisme, communisme, socialisme, democratie, tirannie, monarchie … deze woorden zullen gestaag in betekenis verwateren, zelfs meer dan ze al deden, maar ze zullen nooit worden losgelaten,” zegt hij.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPalestina Situatierapport: Rechtszitting – Netanyahu’s concessie
Volgend artikelChina onthult eerste ‘Onzichtbaarheidsmantel’ ter wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Stop kopen producten van de grote globalisten en bedrijven die alleen maar meer macht willen en controle laat maar vallen als een domino. Stopt kopen VS producten die is de grootste terroristische land in de wereld die blijft onderdrukken en stelen van de armere landen. Dat later wordt China en Russia wij zullen zien maar op dit moment is de VS de ergste.

  • Z vd dwz… Zionistische Verenigde Staten..maar het is een ”wormpje nooit genoeg” dus ze vreten zichzelf Kaal..ik denk dat het zo wel zal zijn, elke 3 weken een 80 tot meer Faillissementen in de Antwerpse regio alleen al…van erg veel bouwbedrijven tot de compleet nutteloze advies bedrijfjes over hoe een bedrijf of leven er uit moet zien.. hoe denken de Nutteloze Schwab’s en andere Gates de wereld te controleren als alles uiteen valt aan deze kant vd wereld…3 jaar terug zij men hier op FN al terug naar de middeleeuwen, misschien is dat nog het beste wat ons nog kan overkomen.. kleine gemeenschappen die tot bloei zullen komen… behalve juist de enige, grootste én sterkste ter wereld is enkel én alleen Poetin’s Rusland…

  • Ik BOYCOT de landen die tegen onschuldige landen/burgers OORLOG voeren..!!
   Ik BOYCOT BEDRIJVEN van landen die tegen onschuldige burgers OORLOG voeren..!!
   Ik BOYCOT landen en bedrijven die volkeren onderdrukken..!!
   Dit is mijn OORLOG …!!!

  • Stop met het kopen via Amazon , Bol enz enz , steun je lokale middenstand zo veel als voor je mogelijk is. De middenstand is vaak de ruggegraat van de economie. Wanneer deze grotendeels verdwijnt , iets waar ze nu heel hard mee bezig zijn , komt alles in handen van de grote internationale concerns. Dit is een van de pijlers waar een wereldregering op steunt en reduceert een land tot een ‘slaven’staat. Een van de belangrijkste punten van het fascisme , en ook van broertje communisme, is een samenvoeging van bedrijfsleven en politiek om totale controle te krijgen over een bevolking.

   • Volledig mee eens, koop in de winkels, ze geven vaak ook service.
    Kopen bij multinationals, geef je inderdaad hun ALLE MACHT om de prijzen en de service te bepalen.
    Als de winkel door hun is KAPOT GEMAAKT chanteren ze je, kopen of sterven.
    DENK GOED NA, NIET ALLES WAT BLINK IS GOUD.

  • The globalist are not American, they are “global.” The globalists want to destroy America because it is – believe it or not – still a beacon of freedom. They are succeeding…

  • Akkoord met de motivatie maar dat wordt nooit iets. Als het volk (“volk”: met hoeveel moet je zijn?) effect wil hebben met een actie is een bankrun veel beter?

 2. Allereerst zal het grootste gedeelte van de wereldbevolking binnenkort komen te overlijden aan de gifspuiten.
  Vervolgens zullen de beheerders van de chemical trails het klimaat op aarde gaan veranderen.

  De overgebleven aardbewoners zullen dan hopelijk in vrede met elkaar gaan samenleven en samenwerken.
  Er zullen immers ruimte voeding en middelen in overvloed zijn.

  De wakkeren onder ons zullen hier massaal van profiteren.

  • Àls we lang genoeg uit hun handen weten te blijven …..
   Daar zit mijn persoonlijke zorg + dat de aarde behoorlijk tijd nodig zal hebben te herstellen van het virus “de mens”.

   • @Piet…
    We zullen zien, tot nu toe is er in mijn kleine totaal geboosterde dorp nog weinig loos.

    @Liberté sur tout…
    In mijn gedachten over wederopbouw ga ik altijd naar de tot stof gebombardeerde steden in WO2. Tijdens de oorlog was de ravage zo enorm dat dit nooit meer goed leek te komen… na de oorlog staken mensen de handen uit de mouwen en in no-time bouwden we alles terug. De aarde kan dat nog sneller dan wij. Kijk naar Tsjenobil… dat is in 30jr bijna volledig opgeslokt door de natuur. Ik maak me daar geen zorgen over, de planeet en de mensheid zijn in oorlog met 0,01% vd wereldbevolking (de elites) die 90% van alles bezitten. Die 90% bezit zetten ze tegen ons in… als wij deze oorlog winnen, zal die 90% tegenwerking wegvallen en worden ingezet voor ons ipv tegen ons.

    Daarom is het essentieel dat wij nooit opgeven en dat wij dit winnen… want er wacht een gouden toekomst op ons als we de kanker (egoïsme) in de mensheid genezen.

 3. Oproep aan de boeren protest bewegingen: 24 februari een konvooi organiseren op de A10 met het zwaarste materieel voorop om eventuele blokkades in wat voor vorm uit de weg te ruimen.

   • Saboteer de politie en ME. Ze willen oorlog, dan kunnen ze die krijgen. Sluit ze op in hun bureaus. Kettingen om deuren, parkeerplaatsen blokkeren, lekker banden. Sluit ze op zodat ze niet eens met ons in gevecht kunnen gaan.

    Zij horen ons te dienen!!! Politie, ME en justitie voeren oorlog tegen ons. We moeten dat gaan inzien en strategisch mee omgaan. Niet vechten, maar immobiliseer ze!!! In de stad hier dichtbij heeft de politie al zn wagens op 1 afgesloten parkeerplaats staan met 2 uitgangen die heel heel heel eenvoudig te blokkeren zijn. Zet er een trekker voor met 1000 mensen en de politie kan helemaal geen kant meer op.

    We moeten onze intelligentie gaan gebruiken tegen hun smerige, laffe, opportunistische, corrupte slimheid.

 4. Intussen :
  1. Roept het WEF dat “desinformatie” : “de grootste bedreiging voor de mensheid is” …….
  2. Roept de VS dat Zelensky op het WEF, “met een oorlogs-plan moet komen” ……….

  Globalisme = tyrannie.

  • Globalisme is een te vaag begrip, het is een beleid dat leidt naar… Daarom concreter: “het liberalisme”. Dat is de aanjager, de ideologie met een moraal en ethiek als een elastiek; alles voor het winstbejag..

 5. Het aansluitend onderstaand artikel OPENT NIET ! :

  Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

 6. Het gaat ze niet lukken, er komt steeds meer opstand tegen de cabal en het bewustzijn is langzaamaan aan het komen bij mensen. Veel mensen om me heen die beginnen het nu ook in te zien

  • De natuur (God) neemt de show langzaam over. Het wordt een lopend vuurtje, let maar op. Mensen hoeven niet meer de details te weten om te zien dat er te veel dingen zijn die niet meer kloppen. We komen op een punt dat er geen bewijzen meer nodig zijn. Op dat punt worden dingen simpel. Nog even en iedereen met een pak of een functie vanaf managment en hoger, zal worden gezien als elites tijdens de Franse revolutie. Daarom hebben ze zoveel mogelijk managers gemaakt, want dat is de buffer/de kreukelzone waarachter de elites zich verbergen. Ze gooien iedereen van management tot aan de WEF kopstukken voor de leeuwen en ze mikken er op dat ze dan zelf overleven en naderhand de nieuwe leiders worden of aanstellen.

   Maar ze hebben dit kunstje te vaak herhaalt. Je kan een leugen strategie meerdere keren gebruiken, maar op een bepaald moment heeft je slachtoffer geen bewijzen meer nodig om te weten dat hij/zij slachtoffer is. De waarheid is een natuurkracht en de satanisten dachten dat ze die natuurkracht volledig kunnen beheersen. Ze zijn zichzelf in duizenden jaren heerschappij zo gigantisch gaan overschatten dat ze knetterhigh zijn en zichzelf als Goden zien. Ze zullen heel nederig gemaakt worden, let maar op.

   • En hoe kan je ze nederig maken dan Theme?

    Er zit maar 1 ding op, misleiding. Zij hebben de politie en al die ambtenareshit, wij zijn weliswaar met met meer maar daar lachen ze om, je moet ze pakken met hun eigen wapens. Overweldig ze met een briljante zet. Die kan komen van AI. Je kunt 15 ministeries inzetten tegen 1 luizig mannetje als dat mannetje net wat slimmer kan programmeren verliezen ze het.

    • @Gijp…
     En hoe kan je ze nederig maken dan Theme?

     Ze worden nederig als ze beseffen dat wij een natuurkracht zijn. Als het volk voor de overheid vreest is er tirannie, als de overheid voor het volk vreest is er vrijheid.

     Geld is waardoor mensen overal hun nederigheid hebben verloren. Velen leven als arrogante miljonairs. Doodgewone mensen met nutteloze baantjes harken zakken met geld binnen zodat ze druk blijven met consumeren doorhebben dat ze worden belazerd en in een dictatuur worden gelokt.

     De mensheid is als Hans en Grietje, de elites zijn de heks, het snoepgoed is geld.

     De heks wordt pas nederig als Hans en Grietje zich niet meer laten misleiden door snoepgoed (geld) haar overmeesteren. De heks verliest haar macht zodra Hans en Grietje niets meer om het snoepgoed (geld) geven. En Hans en Grietje vermoorden de heks en geven niks meer om het snoepgoed (geld), ze zijn blij dat ze nog leven ipv dat ze snoepgoed (geld) hebben.

     De vijand wordt nederig als wij de rollen omdraaien omdat we ons niet meer door hun geld en hun gestoorde regels laten besturen. Hun nederigheid, begint met onze nederigheid. We zullen welvaart en comfort (het snoepgoed) een tijdje moeten opgeven om de satanisten (de heks) te kunnen verslaan en op te ruimen.

     • Waarom zou ik of mijn medeburgers welvaart moeten opgeven om een paar psychopaten van hun troon te stoten. Ik denk eerder aan een paar gerichte trappen al dan niet m.b.v. AI.

      Ik zit serieus nog even te broeien hoe ik met behulp van Ai Hugo kan aanpakken met deur voor deur, arm voor arm, of we weten waar ze wonen en meer van dat soort fraais. Is dit geen misdaad tegen de menselijkheid? En hoe kunnen we het daar naartoe spinnen? Daar ga ik even een goede prompt voor bedenken, of opdracht voor de computer zo kan je het ook noemen. En ja, ik voelde me echt bedreigd toen, toen kwamen heel dichtbij, burger tegen burger. Het had Rwanda kunnen worden al zal iedereen het nu vol schaamte ontkennen.

      • ‘Waarom zou ik of mijn medeburgers welvaart moeten opgeven om een paar psychopaten van hun troon te stoten.’

       Zo werken oorlogen Gijp. We moeten offers maken om uit de matrix van de satanisten te komen. Zij moeten kapot, maar dat betekent dat de hele matrix waar wij nu in leven, ook kapot moet.

       Kan AI de bewijslast sluitend maken? Zodat Hugo en al zn collega’s in één groot netwerk aan elkaar en alle misdrijven kunnen worden gelinkt waardoor er één aangifte komt die vervolgens een kettingreactie kan worden en hun hele netwerk als dominostenen laat vallen? Ik roep maar wat als leek hoor, soms kan dat de professionals (jij) inspireren.

       • Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Honderd paginas AI overtuigt geen D66 rechter, en een eerlijke onafhankelijke rechter heeft aan een zin genoeg.

        • Precies Vince, daar zit de ellende. Aan het eind van de rit maakt een rechter zijn eigen waarheid gelardeerd met sadisme om de zwakste partij een extra trap na te geven.

         Alles en iedereen is momenteel gecorrumpeerd. Wat wil je ook na Corona hoax. Vertrouw jij nog artsen, verpleegkundigen, politieagenten, rechters? Want dat heeft Corona bewezen, ze zijn niet te vertrouwen. Met het grootste gemak spuiten ze je kapot, slaan je kapot of zelfs je kinderen zijn niet meer veilig, denk aan de toeslagouders , hoeveel komen er nooit meer thuis.

         Laat in godsnaam Ai zo snel mogelijk ingeburgerd raken. Zo gaan we zeker de afgrond in want het systeem is doodgewoon kapot. Ten onder gegaan aan corruptie.

         Of nieuwe verkiezingen en dan moet Wilders net maar gaan doen het liefst met 76 zetels. Daar wil ik wel voor naar de stembus lopen. Te beginnen met de Eu uit en alle verdragen die er onder Rutte zijn getekend moeten onder de loep genomen worden.

       • @Theme,

        >Om de winst te bereiken, moet je de winst visualiseren.

        Dat visualiseren, dat doe je hier:

        >. De waarheid is een natuurkracht en de satanisten dachten dat ze die natuurkracht volledig kunnen beheersen. Ze zijn zichzelf in duizenden jaren heerschappij zo gigantisch gaan overschatten dat ze knetterhigh zijn en zichzelf als Goden zien. Ze zullen heel nederig gemaakt worden, let maar op.

        Het lijkt me hiermee duidelijk, dat visualisatie en manifestatie, nauw met elkaar verbonden zijn.

 7. ‘Antisemitisme’ is gebaseerd op het ‘absurde’ begrip dat de ‘Joden’ de wereld willen beheersen. Raad eens?
  De ‘antisemieten’ hadden gelijk.

  Klaus Schwab, hoofd van het Wereld Economisch Forum (WEF), is een Jood en een Rothschild. Het WEF is een dekmantel voor het maçonnieke Joodse Rothschild- kartel voor centrale banken. Dit artikel van Swiss Policy Research beschrijft hoe het WEF de pandemische hoax heeft georkestreerd en geeft een overzicht van de politici, media en technologiemagnaten die dit hebben bedacht. Deze criminelen en verraders, van wie velen niet Joods zijn, zullen worden gearresteerd en beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid.
  https://swprs.org/the-wef-and-the-pandemic/

 8. Door alles wat nu gaande is vergeet men belangrijke zaken die ons in de toekomst tot slaven kan maken: De digitale ID, CBDC en het verdrag met de WHO. Terwijl iedereen druk is met pedo’s en oorlogen wordt deze zaken langzaam doorgedrukt. Eén ding is zeker als die Digitale ID en CBDC er komen zijn wij onze vrijheid voorgoed kwijt. Dat is dit jaar belangrijk om op te letten. Waarschijnlijk wordt er dit jaar een basisinkomen ingevoerd met als voorwaarden dat je het alleen kan ontvangen als je CBDC accepteert. Blijf sowieso altijd cash betalen en weiger Digitale ID en CBDC.

   • @Sandra…

    Smoke and mirrors idd… als U naar links kijkt ziet U rechts niks.

    De mensheid is aan het leren, de vijand rolt zn agenda zo snel mogelijk uit. Wij moeten de details loslaten en focussen dat iedereen alle vertrouwen in de illusionisten verliest. David Copperfield (Epstein klant) verliest al zn publiek als er genoeg mensen in de zaal zitten die constant roepen dat hij ons voor de gek houdt terwijl hij ons afleidt. De rest van de zaal wil in de illusie blijven geloven, dus die worden geïrriteerd. Maar dat geeft niet… uiteindelijk kan de rest van de zaal niet anders dan doorkrijgen dat hij steeds hetzelfde doet… afleiding creëren en dan zn illusie uitvoeren. En zo ineens vindt niemand goochelaars nlenoguk omdat iedereen dankzij de wakkeren nu doorheeft hoe het werkt. De massa baalt even dat ze wakker zijn gemaakt, maar die gaan verder met consumeren van de volgende trend. Maar illusionisten/goochelaars zijn ze voorlopig van genezen.

    We zitten mijns inziens dicht op het punt dat alle vertrouwen implodeert… en zonder vertrouwen verliezen de elites en hun puppets alle macht.

    2024 wordt idd een belangrijk jaar. Het jaar waarin WIJ de slapers gaan laten zien dat de illusionisten (politiek, justitie, politie, ONDERwijs, wetenschap, media, alle WEF en bilderberg verraders, bigtech, bigfood, bigmedia, bigpharma, etc etc etc etc) ons steeds weer een rad voor de ogen draaien en ons ondertussen chronisch beliegen en bedriegen en ons van gecreëerde crisis naar gecreëerde crisis slepen…

    • Theme januari 12, 2024 Bij 12:37

     Het blijft boter aan de galg smeren Teme, bijna iedereen kan pragmatische oplossingen bedenken dat is het probleem niet, waar het op neer komt is dat waarschuwen zijn kracht heeft verloren en nu in dit satanische tijdsgewricht ook geen ene sikkepit meer helpt, mensen die de feiten kennen, worden door de grote bubs weer naar beneden getrokken, herinner begin 2020 droeg iedereen een mondkapje, het gepeupel moet wat anders bedenken maar wat dat weet ik ook niet de judas geiten en rattenvangers van Hamelen gaan 24 maal 7 door.

     • Mensen draaien om de hete brij heen, de taboes ontwijken die na de 2e wereldoorlog expres zijn opgeworpen, de kerk die de mensen gevangen houden in hun eeuwig durende mantra’s van goed en slecht, enfin 1 druk op de knop en men kan niet meer ‘discussiëren’ en afgesloten van de rest dan gaan ze weer de razzia’s plegen tegen de ongehoorzame burgers de geschiedenis herhaalt.

      “Wat kunt u tegen doen een krankzinnige wie intelligenter is dan uzelf, die oprecht luistert naar uw argumenten en vervolgens gewoon in zijn waanzin volhardt?”

      – George Orwell

       • Gijp januari 12, 2024 Bij 13:15

        Meestal zijn intelligente mensen machtiger en gemener dan degene die gewoon hun/zijn leven op de rit willen hebben en houden, niet geconfronteerd willen worden met al deze shit die op ons afkomt Gijp.

     • Je hebt helemaal gelijk Adriaan. Waarschuwen is parels voor de zwijnen, dat hebben we gezien. Maar we moeten slim omgaan met de mogelijkheden die we hebben. De eerste dominosteen moet vallen. Ik hoop Hugo. Dan dondert de rest ook in elkaar. Er wordt aan gewerkt als de nood het hoogst is…..

      • @Adriaan…

       Ik ben het helemaal eens met je. Ik steek geen energie meer in de slapers en wegkijkers. Ik stop mn energie hier op FN in mensen die wel samen willen leren en groeien en ontwikkelen. WIJ zijn het leger, de slapers en wegkijkers volgen de winnaar van deze oorlog. Ik focus me op mezelf en mijn medestrijders. Ik hou van jullie en ik geloof in jullie. Ik geloof dat WIJ de toekomst zijn, de rest is nu nog in coma, maar als WIJ winnen zullen ze ons gaan volgen. De oude wereld sterft, een nieuwe wereld ontwaakt. Ik zie het alsof wij moderne spirituele pioniers zijn.

       In het begin ziet men de pionier als een gek. Mensen vinden de pionier maar belachelijk en onzinnig. Bijna niemand wil de pionier helpen en ze ridiculiseren de pionier.
       Maar zodra de pionier slaagt in zijn pionieren. Wil iedereen ineens pionier zijn.

       Eerst was de wens om te kunnen vliegen een dwaas idee. De pioniers werden verketterd en vervolgd en gedemoniseerd. En een paar honderd jaar later staan mensen in kilometers lange rijen te wachten om een vliegtuig in te stappen.

       Wij zijn pioniers. De honden die de schapen behoeden voor de wolven. De schapen grazen en vinden het maar onzin dat wij ze waarschuwen en proberen te herden. De wolven hebben de schapen geleerd dat wij (de honden) niet te vertrouwen zijn. Het duurt een tijd voordat de schapen doorhebben dat in de waarheid het omgekeerde waar is.

       Mijns inziens moet het collectieve ego sterven om tot de wederopstanding van een collectieve bewustzijn in mensheid te komen. Het ego sterft aan trauma en dat trauma is in aantocht. In de wakkere ongevaccineerde mensen is het collectief bewustzijn al aan het ontwaken, de gevaccineerde diehards zullen in het ego blijven hangen. Er komt een scheiding tussen ongevaccineerde bewuste mensen en gevaccineerde mensen die zijn ontwaakt EN de gevaccineerde mensen die nooit zullen ontwaken. Uiteindelijk zal die laatste groep een soort Neanderthalers zijn die uitsterven.

       Deze mensen die in hun ego’s (angst) blijven, zullen we uit ons midden verwijderen en ze in GGZ reservaten laten leven. Zoals het van nature hoort. Kijk maar om je heen… wie nu alles nog verdedigt en recht praat hoort gewoon in een gekkenhuis. En dat zijn er echt niet zo veel. De meeste schapen beginnen door te krijgen wie de honden en wie de wolven zijn.

       Dit draait allemaal om energie. De vijand heeft een liefdeloze angstige wereld nodig om de baas te zijn. Daarom doen ze alles om de liefde te vernietigen… zodat zij de baas blijven.

        • Adriaan…

         Dank Adriaan. Op die dag zit ik ook op mijn blote knieën. Om de winst te bereiken, moet je de winst visualiseren. Laten we alert blijven en in alles onze weg naar de winst visualiseren.

         Goed weekend Adriaan… 😊🙏🏻

  • Na het schenden heeft geen regering meer een legitiem mandaat.
   Wat zij tekenen, bij de world horror organisatie of waar dan ook boeit me niet.
   Àls er maar genoeg mensen tot dit besef komen valt de boel uit elkaar en kunnen we eindelijk weer wat opbouwen.

 9. te laat , heb ik al gedaan.
  vorig jaar , en niemand lette op.
  iedereen is nu van mij.
  tja moeten jullie je maar uitschrijven uit het spel dat ik stiekem en alleen ben begonnen ,
  en de rest van de wereld maar niet aan mee wou doen.
  dus schreef ik een regel die dat goedkeurt.

  na na na na na naaaaaah.
  ik heb gewo-o-o-o-on-uhhh.

  not.

  • Hahahaha… heel treffend. Het zijn de psychopaatjes uit de klas. Iedereen kent ze…

   Ze creëren een hoop lawaai en terwijl iedereen druk is fluisteren ze dat als je niet wil worden vermoord, dan moet je nu heel hard ‘NEE’ zeggen. En even later vermoord hij/zij iedereen in koele bloede… want niemand zei hardop ‘NEE’.

   Dan hadden jullie maar beter op moeten letten, want ik gaf jullie een kans. Jullie zwegen, dus stemden jullie in. En dus ben ik niet strafbaar, want ik heb gewoon aan jullie gevraag of het oké was als ik jullie allemaal zou vermoorden.

   Hahaha… wat een shitzooi. Nu weten we wel waarom die kindjes altijd werden gepest, omdat wij ze van nature wel herkennen en ze normaal gesproken vernietigen en klein houden.

 10. Ondertussen in het Verenigd Koninkrijk: De in de VS woonachtige vrijmetselaar Harry of Wales is voorgedragen als ‘legend of the aviation’ en het lijkt wel georkestreerd, want de publieke verontwaardiging is enorm en lift mee met het ongenoegen richting lame duck Andrew of York. Voor de goede orde: Harry heeft in 2007 – 2008 19 weken gediend in Afghanistan, waar hij overigens werd bewaakt door een detachement Ghurka’s uit Nepal; de queen wilde haar kleinzoon heelhuids terug.
  Voormalig parlementariër van de liberal-democrats Norman Baker (1957) heeft in 2020 een uiterst kritisch boek geschreven over de Britse neproyals waarin hij onthult, dat Charles’ vriend Jimmy Savile medio jaren tachtig door British Rail is bedankt voor samenwerking op reclamegebied, omdat de directie berichten had ontvangen over Saviles necrofilie.
  Bij de BBC mocht deze ‘kindervriend’ nog decennia lang doorgaan met zijn weerzinwekkende perverse praktijken, want alles voor de kijkcijfers.

   • Ron Swart januari 12, 2024 Bij 16:56

    Beatrix drukte op een knop in haar ‘werkkamer’ er gingen rode waarschuwingslichten branden dat betekende dat het personeel haar niet tegen mochten komen in de gangen, allemaal met hetzelfde smerige sausje overgoten.

    • Ja, die over het paard getilde & verwende blaag Trix heeft het hoog in de bol.
     De beveiliging rond kasteeltje Drakensteyn geeft overduidelijk aan hoe ze denkt over haar medelanders.
     Ze liet zich 33 (!) jaar majesteit noemen, terwijl haar moeder Juliana van der Grift genoegen nam met de aanspreektitel mevrouw.
     Ondertussen blijf ik mij verkneukelen over de enorme publieke verontwaardiging in het VK over misbruiker Andrew & ‘Legend of the aviation’ Harry.
     Ondertussen worden en passant oudere schandalen weer van stal gehaald zoals over de hautaine & werkschuwe prinses Margaret en nazikoning Edward VIII (broer van Elizabeths vader George VI), die m.b.v. Adolf Hitler zijn eigen broer George VI van de troon had willen stoten.

 11. Wat ook denk ik belangrijk verzet is om zoveel mogelijk mensen te vertellen dat de geschiedenis die ons is en wordt verteld een totale verzonnen leugen is.
  Hun erop attent maken om zich bijvoorbeeld onderstaande Nederlandstalig ondertiteld documentaire te bekijken , ze zullen na het vernemen hoe ze bedrogen zijn van verbazing en woede totaal ontdaan zijn.

  https://t.me/TheGreatestStoryNeverToldNl/61

  • Beste Dwarsligger,
   Helaas is het zo dat de meeste mensen geen interesse hebben in de geschiedenis.
   De meeste mensen hebben een slecht geheugen en wat is geweest doet er voor de meesten niet toe.
   Men is druk bezig met het ‘ hier en nu’ en daarbij de uitspraken van; ” tja, dat was in het verleden, daar is niets meer aan te veranderen.”
   Desondanks, respect voor de link die je geplaatst hebt.
   Ieder persoon die daardoor inzichten krijgt ie er weer een.

   • Beste Tigron

    Klopt helemaal wat je zegt, de meeste mensen interesseren zich er niet echt voor ze beseffen niet dat de toekomst met het verleden verbonden is.
    En toch heb ik in mijn kennissenkring enkelen kunnen overhalen , ook de afgelopen jaren mijn kinderen gelukkig zover gekregen dat ze nu ondanks gebrainwasht op school en in de maatschappij de interesse kregen om te weten wat het echte verhaal is, ook hun vertellen dit heden verder aan hun kinderen hun vrienden en kennissen.
    Voor mij zelf hoef ik bij wijze van spreken de moeite niet meer te doen loop tegen de 68 aan, maar doe het toch voor ieder die het wil horen en weten en voor de toekomst van de nieuwe generatie misschien is deze nog te kunnen redden uit de klauwen van het zionisme.

 12. >Een dunne polysystemische huid strak gespannen over een monosystemisch skelet.”

  Eigenlijk zoals het altijd is geweest, maar veel minder zicht- en voelbaar.

  Toch voelde ik het, en ging er vanuit dat wanneer gemakkelijke vragen genegeerd werden, moeilijkere vragen dit ook zouden worden, en dat ik de antwoorden dan maar beter zelf kon zoeken.

  Door dit te doen, zie ik nu, dat deze strakke vorm van handhaving achter de schermen, er altijd is geweest.

  Een uitstekend voorbeeld, van wat de dots verbinden precies is, en hoe je daaruit kan leren.

  Dat weten de machthebbers ook, en daarom zie je overal trollen verschijnen, welke om ‘bewijs’ vragen.

  Het is heel moeilijk, om het narratief waarin onze levens een richting op gestuurd worden, als ‘bewijs’ te presenteren, zeker in één enkele post.

  Maar toch, wanneer je de ruimte krijgt om rustig je zegje te kunnen doen, moet dat vast wel lukken. 😉

 13. @Theme,

  <Ik geloof dat WIJ de toekomst zijn.

  Als wij ons niet handhaven, en speelballen worden van de gevestigde macht welke zegt waar we nu weer onze aandacht op moeten richten, zullen we ons gezond verstand verliezen zodra de shit de ventilator raakt, en als kalkoenen zonder kop, alle richtingen op lopen.

  Dan zal het objectief bekeken, moeilijk worden om nog voor mens door te kunnen gaan.

  Dus als wij ons verstand er niet bij houden, ja, dan zijn we allemaal reddeloos verloren, en in die zin, zijn wij zeker de toekomst.

  Of we daarvoor ooit beloond zullen worden, is een andere vraag, maar ik denk dat we wel weten, dat dat er eigenlijk niet hoeft toe te doen, omdat we als mens zelf, geslaagd zijn.

  We lopen trots rond, met de normen en waarden die een mens een mens maken, en bewaken dat.

  Je zou haast denken dat het een vorm van rebelleren is, maar kan dat niet met zekerheid zeggen.

  Het kan ook zijn dat de indoctrinatie op ons gewoon geen vat heeft gehad, en hierdoor lijkt het in het huidige tijdperk, op rebelleren…

  Ik kan begrijpen dat de machthebbers hierdoor boos op ons zijn, omdat wanneer we niet als kalkoenen zonder kop rondrennen wanneer de bodem onder onze voeten wordt weggevaagd, dit onze overlevingskansen verhoogd, en dat willen ze nu net niet.

  Ik begrijp dat, maar mogen ze van mij op hun hoofd gaan staan, ze hebben me zoveel afgepakt, maar de wil om te overleven, die laat ik me niet afpakken.

 14. Eerst beginnen met de vaccinproducenten en nadien het spuitend gespuis voor de strafrechter te sleuren voor massamoord,dan valt de weftoekomst direct in duigen

 15. Beste medemensen, weten jullie wat het punt is? Sinds de algemene aanbidding va de Mammon (de geldduivel) als mondiale oppermacht, is die ene wereldregering al een keihard feit, met globaal hoofdkantoor aan de Wall Street, NY.
  Zonder coup, Putsch, ‘reset’ of staatsgreep, maar met fluwele lokkertjes zijn we er met z’n allen vrolijk fluitend (en met groot enthousiasme) vrijwillig ingetuind.

  ‘Alles mag, niets moet’ werd ons credo en we voelden ons als ‘Alice in Wonderland’; de tempel was er nog slechts voor de woekeraars en dobbellaars, zonder dat iemand vroeg naar het prijskaartje.

  Het ontwaken uit die zoete droom doet pijn, zeker als blijkt dat de Mammon zélf spartelt als een duivel in het bekende wijwatervat, omdat ook híj zich aan zijn lucratieve job heeft vertild en cynisch niets onbeproefd zal laten om de eigen huid te redden.

  • Een van de beste reacties die ooit las. En dat zeg ik niet om te slijmen, maar je zegt het exact zoals het is. Vol in de bullseye. De corruptie is door geld groter geworden dan God (liefde, natuur, samen, menselijkheid). Voor geld vermoorden we elkaar, voor liefde dienen ww elkaar. Maar het spel is op zn einde en zij kunnen aet spel kan niet verder, het is nu wij of zij en dan iets nieuws. Zij weten dat, daarom willen ze een Great Reset uitvoeren en een nieuw waterdicht systeem optuigen. Maar ze gaan tenonder en proberen ons mee te slepen om zichzelf te redden.

 16. Klopt ze gaan ten onder. Het is het laatste gespartel. Maar ze hebben een enorme troef.

  Gratis geld voor niets doen met een basisinkomen en daar gaat de massa weer. Dat is fantastisch toch en je krijgt het gewoon. Dat willen we wel.

  Totdat het ventieltje waar ze de macht over hebben steeds een stukje dicht draaien. Maar waarschuwen heeft geen zin. Ze gaan massaal het basisinkomen accepteren. Haal je geld van de bank en we gaan een parallelle economie opzetten met goud, zilver en papieren euro’s die de waarde zal blijven behouden tegenover de digitale variant.

  Investeer in zaden, gereedschap we zouden met een aantal families een weiland kunnen kopen. Kost 80.000. 1000m2 is genoeg om geen honger te hebben. Dus 10 families die 8000 inleggen hebben altijd voedsel genoeg. Gezond voedsel bedoel ik dan
  Maar ja dat is ook weer niet zo makkelijk te realiseren want de grond moet wel bewaakt worden.

  • Oplossingen ontstaan als ze nodig zijn Gijp. De nood wordt hoger, dus de oplossingen gaan komen. Heb vertrouwen. Één groot idee, één krachtige waarheid gaat ons allemaal verenigen. Zolang die nood er nog niet is, blijven we verdeeld discussiëren en speculeren. Zodra er nood uitbreekt komt het aan op de mensen die kalm blijven.

   • Dat is nu juist mijn probleem theme, ze gaan de digitale euro als oplossing accepteren. En dan zijn we nog verder van huis als gedurende de hele coronashit.

    Jouw medeburgers gaan het digitale geld accepteren. Niks doen en toch te vreten krijgen. Hoe mooi is dat. Denk aan de film Soylent green. Is gratis online te bekijken. Met de digitale euro kan je straks 2 broden per week kopen. Met de papieren euro en goud ligt dat compleet anders. Trouwens de meeste papieren euro,s liggen in kluizen overal ter wereld. Zelfde geldt voor dollars, ponden en franken.

    • Geld werd niet meegeleverd toen we op deze planeet kwamen.

     50-75% van de mensheid heeft amper geld.

     En toch wonen ze allemaal ergens en eten en drinken ze allemaal wat.

     Die CBDC’s worden een ding… ja… dus we gaan zien hoeveel van ons dan echt de rug recht houden. Het is nog niet zover en vergeet niet dat die CBDC’s de start worden van echt verzet. Je zegt het zelf, met die dingen kunnen ze maximale macht grijpen… dus dan komt het er echt op aan. Dan zullen we met magneten allerlei digitale shit moeten gaan saboteren om zo hun hele digitaal geldsysteem om zeep te helpen. Vaseline in op cameras, verf, kauwgom, water. Je kan er op vertrouwen dat we op een punt komen dat we dit allemaal gaan weigeren… of je kan daar niet in geloven.

     Vertrouwen geeft energie, zorgen kost energie. Dit is waarom ze ons overladen met angst. Wij hebben alleen invloed op de uitkomt als we vertrouwen maken zodat we de energie voelen om onze rug recht te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in