Eurofighter Typhoon IPA 7 met TAURUS / Philipp Hayer / Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Margarita Simonyan, hoofdredacteur van RT en Rossiya Segodnya, de moedermediagroep van Sputnik, zegt dat ze een audio-opname heeft verkregen van hoge officieren van de Duitse Bundeswehr die bespreken “hoe ze de Krimbrug zullen bombarderen,” bericht Hal Turner.

De opname duurt 40 minuten, schrijft Simonyan. De Duitse officieren noemen ook collega’s uit de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en “bespreken dat deze mensen al lange tijd direct betrokken zijn bij het conflict.”

“Wat betekent dit? Wordt het niet tijd dat Rusland Duitsland actief herinnert aan wat er de vorige keer gebeurde toen Russische bruggen werden opgeblazen? Ik zou graag het antwoord zien, zoals gebruikelijk is voor alle verzoeken van uw media, tegen de middag vandaag,” schreef Simonyan op haar Telegram kanaal.

Het is noodzakelijk om een verzoek te sturen naar de Bondsdag om de informatie te onderzoeken over de opname van Duitse officieren die plannen bespreken om de Krimbrug aan te vallen, zei de voorzitter van de Russische Staatsdoema Vyacheslav Volodin.

Raketten al verzonden?

Een inspecteur van de luchtmacht van de Bundeswehr die deelnam aan de bespreking van de aanval op de Krimbrug is te horen terwijl hij zegt dat hij (al?) toestemming gaf voor de overdracht van 100 Taurus raketten naar Kiev in twee partijen.

Het Duitse leger besprak de mogelijkheid om met deze raketten aan te vallen met een Dassault Rafale gevechtsvliegtuig, zoals blijkt uit het transcript dat gepubliceerd werd door Margarita Simonyan, hoofdredactrice van RT en Rossiya Segodnya, de moedermediagroep van Sputnik;

De vertegenwoordiger van de Bundeswehr zei dat de Taurus raketten, wanneer ze aan Oekraïne worden geleverd, binnen acht maanden klaar zullen zijn voor gebruik;

  Duitsland dringt aan op oprichting van contactgroep van vooraanstaande westerse landen voor een vreedzame regeling van het conflict in Oekraïne

Een van de deelnemers aan het gesprek betwijfelde of de aanval op de brug effectief zou zijn en stelde de vraag hoeveel raketten daarvoor nodig zouden zijn: “Er zijn misschien geen 10 of zelfs 20 raketten nodig”;

De kwestie van het overbrengen van Taurus-raketten naar Kiev is de laatste tijd in Duitsland besproken. De Bondsdag nam onlangs een ontwerpresolutie aan over de levering van langeafstandswapens, maar zonder het type te specificeren;

Tegelijkertijd heeft de Duitse kanselier Olaf Scholz herhaaldelijk verklaard dat hij tegen dergelijke leveringen is. In een document dat door Simonyan is gepubliceerd, gaat het Duitse leger in op dit onderwerp – een van de aanwezigen zegt dat “niemand weet waarom de kanselier deze leveringen blokkeert.”

Toch zijn er blijkbaar al 100 van die raketten verscheept, of de kanselier het nu goedkeurde of niet!

“Als er geen overtuigende weerleggingen en bewijzen volgen, zullen we de ware rol van Duitsland in het Oekraïense conflict radicaal moeten heroverwegen,” zei Konstantin Kosachev, plaatsvervangend voorzitter van de Russische Federatieraad, over de onderhandelingen van de Duitse officieren.

“We zullen alle reden hebben om het Duitse leiderschap te beschouwen als een directe medeplichtige aan de misdaden van de Kievse nazi’s, voor wie aanvallen op burgerdoelen en burgers aan de orde van de dag zijn.”

Eerder weigerde het Duitse ministerie van Defensie commentaar te geven op berichten over de uitgelekte gesprekken: “Houd er rekening mee dat we uit principe geen commentaar geven op mediaberichten en hun inhoud.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duits parlement stemt over levering van langeafstandsraketten aan KievVolg Frontnieuws op Telegram

  Positie van Washington, sancties en alle andere, valt uiteen

Lees meer over:

Vorig artikelVan vrachtwagenboycotten tot netuitval – er is maar één manier om een voedselcrisis te overleven
Volgend artikelDOOD AAN DE FASCISTEN! – Medvedev over het telefoongesprek tussen Bundeswehr-officieren over geplande raketaanvallen op Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Die Duitsers leren het ook nooit,alleen een atoombom is goed genoeg voor dat achterlijke volk.
  Ik hoop echt dat Rusland zijn atoombommen gaat inzetten,het moet een keer afgelopen zijn met dat tuig!

   • Het is niet het volk dat oorlog wil maar enkele gekken in de regering. Net zoals bij ons en wij doen of kunnen ook niets.

    • @Durachuck…
     🎯🎯🎯

     We kunnen (nog) niks. Binnenkort zullen we ons kunnen verzetten door ALLES te weigeren. Als wij niet naar dat front in Oekraïne gaan, en als wij de QR en CBDC’s gaan weigeren. Ze hebben een multi crisis voorbereid om ons in chaos in een volgende matrix op te sluiten, wij zullen moeten samenwerken en weigeren.

  • Beste Dominic,
   Ik begrijp jouw frustraties en onmacht.
   Het zou echter ook goed zijn om over de lange termijn gevolgen na te denken.
   Daar waar de atoombommen vallen, zal de directe omgeving voor decennia besmet gebied blijven, daarbij niet eens de wind meegerekend waardoor een nog groter gebied besmet zal raken.
   Wat zou je denken over de mensen die daarvan ook de gevolgen krijgen terwijl ze net zo gefrustreerd zijn als jij?

   • Tigron,
    Ik heb het vermoeden dat het Westen bewust steeds dingen naar buiten brengen, de Westerse gemeenschap klaar maken voor een oorlog, Macron die bewust dingen zegt, ik durf inmiddels niet meer te zeggen dat het alleen maar woorden zijn, ik heb trouwens wat dingen bekeken van David Icke, die werd ook als een gek gezien, ik kan nu niet meer ontkennen dat veel dingen zo uitgekomen zijn zoals hij al jarenlang verkondigde, bang zal ik niet worden trouwens, het is wel zorgelijk, waar zijn nog verstandige leiders op deze aardkloot?
    In het Westen niet lijkt het wel, de koude oorlog 2.0 gaat maar door!

    • Beste flardinga,
     Het klopt helemaal wat je schrijft.
     De Cabal en hun loopjongens en meisjes zijn z’n best aan het doordrukken van grote ellende.
     Zij zijn blijkbaar niet tot de orde te roepen door jan met de pet.
     Daarentegen probeer ik wel hier op FN reaguurders te temperen in hun drastische opvattingen.
     Hoe groter de massa is die in opstand komt tegen degelijke grove stappen,
     Hoe kleiner de kans dat de machthebbers het kan uitvoeren.

     • lieve mensen, de zon komt op, breekt door op deez’mooie dag.
      rust kan ons helpen om een mooie dag te beleven, we leven al lange tijd in een simulatie, waarin zgn. oorlogen worden gespeeld om ons bang te maken, en het gaat om genieten in het HIER en NU.
      wat het meest nuttig is, is : NEE zeggen, iets dat ik al heel vroeg leerde …………………….hartegroet

    • @flardinga, je zegt iets héél belangrijks : bang zal ik niet worden !!!!

     Mij kunnen ze met niets bang maken …… BANGE MENSEN ZIJN ZWAKKE EN MANIPULEERBARE MENSEN.

     Rusland bewijst keer op keer dat het westen alleen maar leugens kunnen verspreiden.
     De oorlog had 1 jaar geleden al over kunnen zijn, Rusland had al een vredes overeenkomst met Kieve maar dat mocht niet van het westen.
     Rusland gaat helemaal niet verder oprukken naar Polen of Duitsland…. weer z’n westerse leugen ….. Rusland zal nooit als eerste starten met nucleaire bommen. Rusland had alle recht om tactische nucleaire bommen te gebruiken en zelfs dat hebben ze nog niet gedaan.

     Kijk als je maar blijft sarren en provoceren sta er dan niet van te kijken als ze dan gebruik gaan maken van tactische nucleaire bommen maar dan heeft het westen het zelf veroorzaakt.

     Ik ben helemaal niet bang van Rusland maar wel van die achterlijke westerse warmongers die al zoveel dood en verderf hebben veroorzaakt in Europa en het Midden-Oosten.

   • Het Westen is Failliet, wat maakt het dan uit of het decennia onbewoonbaar is.!
    2. Amerika wil heel graag dat Europa voor langere tijd wordt uitgeschakeld.!
    Europa is voor de Wereld een stukje continent dat NIKS waart is.!
    Opruimen denken ze.!
    Logische gedachte…!!!!

   • beste Tigron atoombommen bestaan niet.
    maar wel nucleaire motoren die een massa springstof kunnen vervoeren.
    nu weten we dat de ( atoom raketten een snelheid hebben van max 6 mag) de motoren zijn destijds geleverd door Rusland.
    Rusland weet waar ze zijn en zal ook weten wanneer er een uit het westen opstijgt maar Rusland heeft raketten om ze te vernietigen met een snelheid van meer dan 20 mag , waar zal de explosie plaatsvinden ???
    zeker niet in rusland.
    als we eens bekijken de atoombommen op Hirochima , Nagasaki alles wat daar brandbaar was is verwoest idem de mensen die er aan blootgesteld waren door de hitte maar 2 jaar later was het terug bewoond.
    kijk naar tchernobil na 35 jaar kan je er nog niet leven.
    ze kunnen nooit een bom maken die tchernobiel evenaard

    • Wat een onzin, er zijn zoveel testen gedaan dat hele atollen de zee in geschoten zijn!!! En anders bel even met Japan!!!

   • Klopt maar een keer is het genoeg,het Oekraine conflict is een Russisch-Oekrains conflict,als het westen zich erbuiten gehouden had dan was dit allang opgelost.
    Het Westen blijft maar stoken daar en dan komt er een moment dat je je almacht moet gebruiken als Rusland zijnde.
    Waar haalt Duitsland het lef vandaan om zo iets te doen na de geschiedenis van de WW2.

  • Er is in Duitsland meer (politieke) weerstand dan in dit knettergekke landje met z’n arrogante bestuurders. Ik denk dat we er nog iets van ze kunnen leren, die Duitsers. Vergeet ook niet dat ze na WOI het tuig, wat verantwoordelijk was voor de crisis daar, efficient hebben aangepakt.

   • Barry, kennelijk niet efficiënt genoeg, want er zijn vele verantwoordelijken ontsnapt naar Argentinië, Brazilië. En sommigen al snel na hun gevangenzetting weer terug op honk bij de chemische, farmaceutische en metaalindustrie.
    En daar plukken we nu (nog) dagelijks de “vruchten” van.

  • Dominic,

   Je hebt gelijk, het is hard nodig een klap of meerdere te krijgen voor het westen. Ik ben klaar voor de dood, jazeker want dat moet je zijn in een tijd waarin het keihard gaat veranderen. Black swan, great depression etc ach wat chaos en armoede dat was nog zo erg niet. Er komt wat ongekends aan, kleine kans dat je het overleefd. Zolang er geen doden vallen in het westen gaat het genocide sekte systeem gewoon door. Meerdere kernwapens laten ontploffen op die khazaren, oorlogzuchtigen moeten zelf eens gebombardeerd worden. Ja ik hoop het, boeie, kan niet wachten, ik omhels die schokgolf wel zodat ik er lekker in verdamp, enkele seconden en het is over. Monsterlijk denken als een zionist, dat kan ik ook dus ik wacht op die paddestoelen vuurwolken en de turbelente oven winden als het mag bestaan, man ik kan niet wachten.

   • Beste Keert,
    Dat jij zo fatalistisch bent is jouw ding.
    Anderen die dat niet zijn hoeven niet hun leven daarvoor te geven.
    Ook jij bent voornamelijk bezig met jouw eigen wensen en doelstellingen zonder ook maar iets rekening te houden met andere mensen.

    • Tigron,

     Mensen hebben meerdere kanten, ik belicht een negatieve schaduwzijde van mijn kant. Het bloed kan zo ver onder de nagels vandaan getrokken worden dat gedachten oneindig ver kunnen gaan. Zoals ik aangeef kan ik ook monsterlijk gaan denken maar daar kies ik niet voor. Ik overdrijf te veel in de vorige tekst zeker, de zachtere versie is: Ik vind het totaal geen probleem als men “het” een keertje wreed terug krijgt wat men de mensheid allemaal aandoet. Heb er veel zin in om dat eens te mee te maken. Zo en die is wat positiever.

     • Precies Keert, De wereld vergaat niet Tigron,het zou echter wel een keer een goede les kunnen zijn voor het Westen.
      Het Westen,Amerika en ook Europa en Navo hebben de laatste 50 jaar alleen maar oorlogen gevoerd en chaos gebracht wereldwijd,het zou niet meer dan fair zijn als het Westen een keer brand,Putin is niet voor niets razend populair in de Global South en alles daarbuiten.
      De Wereld wilt het Westen een keer zien branden zodat de Westerse mens eindelijk weer een keer leert wat het is om platgegooid te worden,de Wereld zal daarna weer gewoon doordraaien en zullen er nieuwe dictatoren en nieuwe democraten en nieuwe Patty Brads verschijnen,dus kop op jongen!

   • Precies Keert, 2 dingen zijn belangrijk.
    1. Waardig leven
    2. Snel sterven zonder lang lijden.
    Ik heb geen behoefte aan een paar decennia Mad Max of in een paar weken of maanden langzaam aan radiatie ziekte creperen.
    Ik wil graag leven, daarom heb ik nu minder vrienden en pek en veren.
    Ik herken ook de opkomst van een niet gekozen regime dat erger is dan het Oostblok.
    Dwz dat wij geen invloed hebben en met 70% straat plakkers en ja knikkers moet je je bij de feiten neerleggen

  • To Dominic: In almost all Countries there is a BIG difference what politicians say and do and what the people want. I know very nice Germans, and I do not wish them dead. We in the west, have excellent contacts world wide. We share one common problem: our politicians gone nuts. This is the influence of large heaps of capital, who want to earn more over our dead bodies, by shaking war. With your remarks, you just played their card.
   Pls realise wishing heavy bombs to rain on Germany will make the same `rain` all over the globe. I hope you realise this statement is beyond.

 2. Laten we de atoombommen lekker staan waar ze staan, in de silo s, geen rare ideeën opperen, een subsonische is ook redelijk doeltreffend en succesvol.
  Just my opinion.

 3. Misschien moeten direct verantwoordelijken maar geraakt worden! Nuland,Sullivan,Kirby en hun ondergeschikten! ( de slaafse westerse regeringsleiders die blind de orders uit Washington opvolgen ) Zijn die niet te raken omdat ze 24/7 ondergedoken zitten in hun atoomvrije bunkers dan zal binnenkort door Moskou een voorbeeld gesteld worden! Mijn gok? Polen! ☝🏻🤔

  • Beste Esposito denk het niet Rusland weet ook wie de westerse landen aanstuurt .
   indien Rusland zou ingrijpen dan nemen ze zeker de bron aan ja de VS.
   daar zit het kwaad van alles die zelfs willen dat de EU volk zich opoffert voor hun doel.
   hun doel is enkel de rijkdom van Rusland te stelen zoals ze overal doen maar EU zal er niet beter van worden.

   • @pippodorus…

    Voor zover ik het begrijp is de vijand niet de USA, maar het imperium van de Khazariaanse maffia. En volgens mij is de hiërarchie;

    1. Israël
    2. Vaticaan
    3. Engeland
    4. USA
    5. EU
    6. Canada
    7. Australië

    Een handjevol psychopaten heeft alles geïnfiltreerd. De USA is de agressor/het leger van de satanische sekte, de UK het financiële centrum, het vaticaan de corruptie van religie/geest, europa is een pinautomaat, canada en australië zijn de doorzetters van gestoord beleid, en Israël is het brein. De Khazarische maffia heeft alle macht over het westen… en Oekraïne is hun oorspronkelijke thuisbasis.

 4. de laatste tijd zijn hier bij mij in Frankrijk behoorlijk veel oorlogsvliegtuigen die hier voorbij komen , kan niet zien dewelke ze zijn te snel voorbij.
  mischien is het een opleiding voor Oekraïnse soldaten.
  het zou me niet verbazen want Macron is sterk gekant tegen Rusland.

  • In NL zijn, of gaan er op korte termijn “vliegoefeningen” plaatsvinden, stond zelfs in de reguliere krant. Een of twee jaar geleden was er toestemming gegeven om meer te vliegen over het midden van het land ivm met een baan die vanuit Schiphol die kant uit moest
   Reguliere vliegtuigen hoor ik niet, wel soms heel laag overvliegende zware vliegtuigen, en vaak in de verte veel vliegmomenten. Meestal ’s nachts en overdag ook wel eens met zichtbare “strepen”. Eergisteren nog bij heldere hemel en wat een “verrassing” gisteren, veel regen.
   Bij mij komt naar boven dat dit al “oefeningen” zijn voor toekomstige manoeuvres. Het horen van die vliegtuigen geeft mij een onbehaaglijk gevoel. Ik vertrouw het niet.

 5. Hallo hier fluitketel Pippodorus Komen ze niet van de papierfabriek Pedofiel Markje knudde en zijn vouwtroepen om de papieren vliegtuigjes uit te leveren aan de oefeningen voor de Russen en hier en daar een bommetje te dumpen boven DAVOS BRUSSEL Duitsland geen woorden maar daden De Russen zullen Frankrijk bestrijden waar eens de Duitsers liepen in een optocht van de NAZI.s

 6. Ik ben benieuwd wat oppositie in Duitsland met deze openbaarmaking zal doen en hoe de Duitse bevolking gaat reageren. Ik heb zojuist de transcriptie van het gesprek gelezen en het lijkt authentiek met de namen van de betrokkenen (en foto’ s) erbij dus ontkennen zal niet gaan werken vrees ik. Dat deden ze trouwens in een eerste reactie ook niet en weigerden commentaar. Daarmee is het dus duidelijk. Ik begrijp van velen in de bovenstaande reacties de frustratie maar ik heb er het volste vertrouwen in dat Poetin het hoofd koel houdt maar het wel heel goed zal weten uit te spelen. Die atoombommen voor zover ze bestaan gaan echt niet vallen. Wat het westen gaat oplopen is een gigantische economische crises waar wij allen de zure vruchten van zullen plukken. Als ik om mij heen kijk zie dat veel mensen absoluut (nog) geen notie hebben van wat er werkelijk speelt en voor hen zullen de vruchten extra zuur zijn.

  • Beste Janne,
   “Als ik om mij heen kijk zie dat veel mensen absoluut (nog) geen notie hebben van wat er werkelijk speelt en voor hen zullen de vruchten extra zuur zijn.”

   En juist die mensen gaan aan het plunderen en van mensen eisen dat ze hen voedsel geven omdat die zich hebben voorbereid terwijl ze nu voor doemdenkers worden uitgemaakt.

   Bedenk dat je beste vrienden of buren moordenaars kunnen worden indien ze hun eigen kinderen niet te eten kunnen geven.

   Klinkt dramatische he?
   Hou het maar in gedachten.

   • Je hebt gelijk daar ben ik ook bang voor. Het is mij bekend hoe mensen kunnen reageren als ze in nood/ paniek zijn en er ook nog achter komen dat ze met mrna vaccins in hun lijf rondlopen.

    • Beste Janne,
     Wees waakzaam en bescherm jezelf en jouw dierbaren, de overheid zal dat beslist niet doen/kunnen.( zij zijn immers de oorzaak van veel ellende)

     • lieve mensen, stem …groen…., ga boodschappen doen bij de boeren, de bio-boeren graag, mooi weer vandaag voor een …fiets-trap-tochie.

 7. Inderdaad onze vijand is niet het gewone volk waar ook ter wereld, maar alle machthebbers en zei die de regeringen en legers aansturen!
  Als het volk tezamen neen zegt, dan stopt deze waanzin misschien ook of sneller!
  Als de jonge mannen wakker zijn dat sterven ver van hun familie of gezin en kinderen niet hetzelfde is als deze in tijden van oorlog hitsen deze te beschermen.
  Wat denk je als je weg bent van huis, van wie zijn je eigendommen dan?
  Juist van de staat.
  En de jonge kinderen en ouderen kunnen niets doen, ze zijn machteloos achtergelaten zonder verdediging!
  Op dat moment zitten deze oorloghitsers (deze die geen vredesonderhandelingen willen) of degene die op de knop drukken veilig in hun bunkers (de chaos, plunderingen , honger, verkrachtingen enz.) uit te zitten voorzien van alle confort.
  Dus zeg allen neen tegen de wapens die je trouwens ook niet mag gebruiken om je dierbaren tegen inbrekers en onheil te beschermen!
  Mijn vertrouwen in onze leiders is volledig weg zeker na de gepushte vaccinatie die al veel slachtoffers heeft geëist.
  Eerlijk gezegd hebben we niets meer te verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in