Amerikaanse werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor “elke bijwerking”

111

De federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) waarschuwt werkgevers dat zij aansprakelijk zullen worden gesteld voor eventuele bijwerkingen als gevolg van een verplicht COVID-19 ‘vaccinatie’-beleid.

Als een werknemer die gedwongen werd zich te laten injecteren met het experimentele gentherapie-serum bijvoorbeeld verlamd raakt of overlijdt, zal dat letsel of die dood worden beschouwd als “werkgerelateerd”, wat betekent dat de werkgever verantwoordelijk zal worden gehouden.

In de sectie “Vaak gestelde vragen” van een nieuwe OSHA leidraad die werd uitgegeven op 20 april, legt het agentschap uit dat alle werkgevers die experimentele COVID-19 injecties verplichten, alle bijwerkingen die het gevolg zijn van de injecties moeten registreren.

“Als u uw werknemers verplicht zich te laten vaccineren als arbeidsvoorwaarde (d.w.z. om werkgerelateerde redenen), dan is elke bijwerking van het COVID-19-vaccin werkgerelateerd. De bijwerking moet worden geregistreerd als het een nieuw geval is volgens 29 CFR 1904.6 en voldoet aan een of meer van de algemene registratiecriteria in 29 CFR 1904.7.”

Dit betekent dat werkgevers die proberen hun werknemers te dwingen zich te laten injecteren, zichzelf blootstellen aan rechtszaken, werknemerscompensatieclaims en een negatief effect op hun veiligheidsstatus. Het is dus op eigen risico, werkgevers.

Werknemers met vaccinatieschade melden zich al met rechtszaken

Deze verduidelijking van OSHA komt op een moment dat een toenemend aantal werkgevers hun werknemers Wuhan griepprikken willen opleggen. Dergelijke werkgevers zijn onder meer Houston Methodist Hospital, GCI Communication Corp., de Boys & Girls Clubs of the Peninsula, JBS USA Holdings Inc., Lastique International Corp. en Delta Airlines.

Sommige kleinere, onafhankelijke restaurants en boetieks die door “woke” fascisten worden gerund hopen ook hun werknemers, en mogelijk zelfs hun klanten, te dwingen zich te laten injecteren. Elk van hen moet worden geïdentificeerd en aangeklaagd om te voorkomen dat deze ziekte van medisch fascisme zich verspreidt.

  Het vreemde fenomeen van zwart-oogige COVID-19 vaccin baby's  

“Het Houston Methodist Hospital netwerk verplicht vaccins voor zowel bestaande werknemers als nieuwe aanwervingen, behoudens een vrijstelling. Degenen die er niet aan voldoen zullen eerst worden geschorst zonder loon, en later worden ontslagen”, kondigde Chip Cutter van The Wall Street Journal aan over de regeling.

Onze hoop is dat Houston Methodist Hospital als een van de eersten aansprakelijk zal worden gesteld voor door vaccinatie verwonde werknemers, die zeker recht zullen hebben op een grote financiële vergoeding voor hun door het bedrijf veroorzaakte verwondingen.

Hoewel vaccinproducenten zelf niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het verwonden en doden van mensen door hun injecties, kunnen en zullen bedrijven zoals Houston Medical Hospital die proberen hen te dwingen dat zeker wel worden.

Uit de laatste gegevens van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) blijkt dat tot nu toe bijna 200.000 mensen in de Verenigde Staten gewond zijn geraakt door injecties met het experimentele ‘vaccin’. Bijna 4.000 mensen zijn aan de vaccins overleden en bijna 20.000 hebben kwetsuren opgelopen die als “ernstig” worden beschouwd.

Het opdringen van gentherapie injecties aan werknemers kan ook een overtreding zijn van de federale wet, waarschuwt America’s Frontline Doctors (AFLDS). Omdat al deze injecties alleen zijn goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, kunnen ze wettelijk gezien door niemand verplicht worden gesteld.

“De noodtoestemming (EUA) van de U.S. Food and Drug Administration stelt specifiek dat individuen de vrije ‘optie moeten hebben om deze vaccins te accepteren of te weigeren'”, legt naturalnews.com uit, en herhaalt dat Covid-19 vaccinatiemandaten illegaal zijn.

  Wij zijn in oorlog... en de meeste mensen hebben het nog niet in de gaten

“Velen beweren dat het vooruitzicht om te worden ontslagen door dergelijke vaccins te weigeren, deze noodzakelijke vrijheid zeker ondermijnt”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021

Vorig artikelBewijs van hoe Ivermectine COVID-sterfgevallen in onderontwikkelde landen drastisch vermindert
Volgend artikelVS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 ‘vaccin’ – De inhoud slaat alles
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

111 REACTIES

 1. Ik snap niet dat mensen dit serieus nemen… Een vaccin is geen gentherapie. mRNA-vaccins veranderen je DNA niet… maar hé, jullie zijn woke xD

  • Ben je er nou een beetje blij van geworden toen ze die gif spuit in je armen leeg lieten lopen?
   We spreken mekaar over een jaar nog wel eens, als je dan nog bestaat.
   Gaan we kijken of je dan nog steeds zo blij bent.

   • Lezen kan je ook niet, waar staat dat ik de vaccinatie al gekregen heb??? als ik over een jaar niet gemuteerd ben en nog besta, krijg ik dan 1000 euro van je 😉

     • Nu twijfel ik echt aan je intelligentie. Jij zegt dat je over een jaar na het gif inspuiten niet meer bestaat, ik zeg van wel en mijn huisarts ook. Mijn huisarts en ik zijn het dus met elkaar eens. Dus die 1000 euro zou dan van jou moeten komen, jij wedt tegen. Maar dat durf je dus niet omdat je niet zeker bent ;)…. Oef rederingsfoutje van de woke people Bert 😉

      • Heb ik ergens geschreven, WEDDEN om geld dan??
       Alleen dat ik je over een jaar nog wel eens spreek als je dan nog bestaat.
       Jij begint ineens om 1000 euro te zeuren.

       • Nee jij bent er zeker van dat ik overlijd ;), vandaar dat ik het voorstel. Daarnaast is dus houw antwoord van vraag het bij je arts dus slecht…
        Dat je dit niet begrijpt versterkt weer mijn 2 punten. Namelijk 1: dat je intelligentie ver te zoeken is. en 2: Dat je dus niet durft te zeggen dat het Gentherapie vergif zo dodelijk is. 😉
        Dat van mij is geen zeuren, maar een bewijs dat jouw antwoord dus niks voorstelt.

        • Nou zeg, ik ben er helemaal stil van.
         Sodemieter toch op man met je smoezen.
         Een diepe zucht………………………..

        • Zucht inderdaad… Je kan niet met argumenten komen en dan noem je het van mij smoezen, terwijl ik het kan onderbouwen. Dat jij daar geen antwoord op hebt en dan niks meer kunt zeggen ;)… punt voor de niet woke people 😉

        • Ik kom met argumenten, als Jullie met goede argumenten komen luister ik daar naar. maar jullie hebben alleen vage bronnen, single cause verbanden en proberen het af te leiden met “feiten” die niet waar zijn. enkele voorbeelden, ab osterhaus is maar een dierenarts, dan nog weet hij meer kennis in zijn pink over virologie dan al de “woke” people bij elkaar… Jullie gaan niet in op mijn punten, zegt ook al genoeg 😉

      • Waarom zou ik die afspraak met huisarts maken ipv “woke” persoon die gelooft dat ik het niet overleef ;)?
       Plaatjes erbij nodig?

        • En weer een verkeerde inschatting van de o zo wijze Bert. Ben de tel al kwijt. Iemand aanvallen op zaken waar je niks van weet, dat ziet eruit als een wanhoopsactie ;)… Mijn visie op Bert: 60+ type kluizenaar, familie ziet hij niet meer omdat dat “schapen” zijn, “echte” vrienden op 1 hand te tellen, zijn allemaal net zo “woke”. denk dat dat dichterbij jouw visie van mij zit, hoewel dat niet moeilijk is 😉

        • Blijf jij je vrienden op facebook maar koesteren, veel meer zal je er niet krijgen in het echte leven.

        • Ik gebruik mijn facebook niet, dingdingding, wederom een misser. waarom blijf je het proberen?? Daarnaast heb ik er meer in het echte leven ;)… ik zat er zeker dicht op…. maar hé, geniet van je verdere korte leven 😉 xxx

  • Nou, zelfverklaarde slimmerd, begin dan maar eens direct met wat serieuze studie zelf omtrent dit onderwerp, want de nonsens die je hier met nogal wat branie en de nodige dedain rondbazuint aangaande vaccins en Covid-19, raken kant nog wal. Je weet duidelijk zoveel van een vaccin, en bij uitbreiding van Covid-19, als een kalf van een trein die het gapend en herkauwend voorbij ziet denderen. Dit blijkt overduidelijk uit je niets zeggende antwoorden, die overigens als enig doel ruzie stoken hebben. Een klein kind kan dit zien. Misschien ben je wel een eencellige “linkiewinkie”, zoals dat nogal eens geduid wordt, wie zal het zeggen. Een goede raad, lees misschien eens een boek afkomstig van een echte, gerenommeerde wetenschapper op dit gebied, het mogen er ook meerdere zijn, vooraleer zelf dwaas commentaar te komen leveren, en probeer, ik zeg wel probeer, er iets van mee te pikken, alvast de essentie. En als dat niet lukt, wat zeker niet denkbeeldig is in jouw geval, gelet op je eerder dubieus intelligentie niveau, waarmee ik niet wil zeggen dat je een dommerik bent, maar toch, luister dan eens naar de song van Will Tura “Hopeloos”. Lijkt me een erg toepasselijke titel voor wat jou betreft. In het andere geval, nodig ik je uit om met kennis van zaken hier een en ander op wetenschappelijke basis te komen uitleggen en te verdedigen, anders dan het wat uit je nek lullen, zoals je hier nu bezig bent geweest. Maar eerlijk gezegd, ik verwacht je niet. Neem in elk geval de nodige studietijd, want die zal je meer dan nodig hebben, wil je een ietwat zinnige, op controleerbare feiten gebaseerde commentaar, leveren. Succes.

   • Nou heb je daar 3 uur over gedaan. “gerenommeerd” wetenschapper, dat zegt het al. Julie complottheoretici leggen causaal verbanden en als er 1 iemand in de wereld is die voor jullie pleit is dat gelijk een gerenommeerd wetenschapper en messias . ook is het kant noch wal, als we ook de taalfouten gaan benoemen.

    Maar mijn vraag, wat klopt er niet aan wat ik over vaccins en covid 19 rondbazuin niet?
    Gentherapie is niet hetzelfde als een vaccin? Dit klopt gewoon.
    mRNA verandert je DNA niet? Dit klopt ook.
    Een corona-virus is geen influenza-virus? Ook 100% de waarheid.

    Dit zijn de 3 “feiten” die ik met de nodige branie heb verkondigd, dus je kan met je mooie nietszeggende verhaal zoveel zeggen, het komt er op neer dat er geen tegenargumenten zijn en alleen roept dat de ander geen gelijk heeft. Waar zijn jouw controleerbare feiten dat mijn 3 feiten niet kloppen 😉

    • Man, lul toch niet zo slap.
     Ik heb nog geen enkel argument gelezen van jou.
     Je beweerd enkel dat iets wel of niet klopt omdat jij dat denkt of vind.
     En vraagt vervolgens wat daar mis mee is.
     Dan zal ik toch eerst wat moeten lezen om daar iets over te zeggen.
     Ik heb het nog eens door gebladerd van boven af, maar geen enkele link of bewijs kan ik daar vinden.
     Alleen maar wat geouwehoer.

     • ik vraag jullie om argumenten waarom deze 3 dingen niet zouden kloppen. en ik beweer het niet alleen, gerenommeerde wetenschapers doen het ook.
      maar nogmaals waarom kloppen deze 3 feiten niet? daar ging het om totdat bertje en jantje het niet konden winnen en het niveau omlaag haalden. Daar sloeg ook de opmerking discussiëren met idioten op, maar dat had je niet eens door 😉

      Dus ook voor bertje en jantje:
      -Waarom zou een gentherapie hetzelfde als een vaccin zijn?
      Gentherapie is door het inbrengen van genetisch materiaal, erfelijke ziektes genezen. Dit is dus door verandering van DNA, en wordt nog niet veel toegepast.
      Vaccinatie is het inbrengen in covid geval van mRNA, hierdoor worden antistoffen aangemaakt, en als je al ziek wordt erna door covid is het minder heftig.
      -mRNA vernadert je DNA niet..
      mRNA zorgt ervoor dat er eiwitten aangemaakt worden, het heeft niks te maken met aanpassen van DNA.
      -corona virus is geen griep?
      Er zijn verschilende virussoorten, Corona, deze worden zo genoemd omdat ze de vorm van een kroon hebben en influenza, dit is het griepvirus 2 verschillende virussen. het is wel zo dat enkele eigenschappen van ziektes bij beide virussen voorkomen.

      Nou kom maar op met het weerwoord BERTJE

     • Ik ga me zo onderhand afvragen of dat wij niet het onderwerp zijn van een werkstuk wat hij als opdracht heeft gekregen om wat extra punten te scoren op school.
      Waar het adres van deze site bij stond om mee te beginnen.
      Ik ben verder hier nog niet eerder ene Zucht tegen gekomen.

      • Ja een werkstuk getiteld: Bertje en Jantje zijn te dom om te weten wanneer ze belachelijk gemaakt worden. Daarnaast moeten ze nog leren wat argumenten zijn… Het wordt een 10 voel ik nu al…

       Je humor is net zo als je intelligentie en bigfoot, niet bestaand 😉

     • Je moet eerst wat lezen??? Je gaf toch aan dat corona maar een griepje was???? dus dat zeg je zonder kennis??? goed bezig bertje

    • Doen, doen, zelfverklaarde slimmerik, die nog altijd zelf geen enkel valabel argument heeft aangebracht andere dan de zijne. Jij bent nochtans aan zet, aangezien je anderen als zogezegde vakautoriteit hier duidelijk de “virologische” les wil spellen. Komaan, bewijs je gelijk en reik argumenten aan, geen loze beweringen.

     Kant noch wal, zetfoutje inderdaad, blijkbaar je enige nogal goedkope verdediging, maar nogmaals, geef nu eens toch zelf je bronvermelding om jouw gratuite meningen kracht bij te zetten. Dat was de vraag, waar je nog altijd blijft rond draaien !

     Feiten zijn feiten, zeg je bij herhaling, maar waar blijft je toelichting daarbij, m.a.w. naar welke artikels van/of gerenommeerde wetenschappers verwijs je daarvoor? Welke vakautoriteit heb jij om jouw beweringen zomaar als echte feiten voor te stellen? Vragen, vragen waarop jij maar geen antwoord wil/kan geven. Ik vrees het laatste.

     Bewijs je zogezegde diploma’s, je hebt nu de kans, ga eens in op de vraag hier om gedegen commentaar te leveren, en kaats de bal niet telkens terug. Draai niet rond de pot, dat is al te gemakkelijk en vooral heel erg goedkoop.

     Nu, wat ik initieel dacht, wordt al meteen bevestigd. Vandaar, geen verdere woorden meer aan verspillen. Immers, zoals het spreekwoord zegt, wat baten kaars en bril, als den uil (in casu “zucht”) niet zien of horen wil/kan. In dat laatste geval krijg je de absolutie. Zalig zijn immers de armen van geest, want…
     het vervolg zal je wel kennen, denk ik.

     Vandaar, wat mij betreft, discussie gesloten, diepe zucht…, wegens totaal zinloze tijdverspilling. Over en out.

   • Daarnaast heb ik die studietijd niet nodig, gezien dit 3 feiten zijn. Dat 2 complotdenkers dan idioot gaan doen… Ja dan ga ik me tot hun niveau verlagen ;). Kan je zien in de rest van deze (bij gebrek aan een beter woord) “discussie”…
    Ik wacht met smart waarom deze 3 zaken onjuist zouden zijn, misschien zet ik wel het nummer “hopeloos” op…
    succes

 2. Mijn werkgever kan op zijn kop gaan staan zoveel hij wil, die spuit komt er NIET in. Als hij zo dom is om te denken dat de griep verdwijnt door een gifspuit, dan neemt hij het zelf maar. Mijn portie(s) mag hij er gratis bij hebben.

  • o ja het is een griep…… nog zo een onzin nummertje van de woke people… ps: voor de griep is er al een andere prik 😉

    • Oeh lappie, die kende ik nog niet… Maar leg eens uit dat Influenza hetzelfde is als Corona??? Dat is hetzelfde als een mens en een aap hetzelfde noemen ;)…
     Dus kom maar op met je “feiten” 😉

     • Vraag maar aan wap osterhaus of koopmans poffertjesmix. Twee dierenartsen die prediken verstand te hebben van mensen ‘ziektes’. Geluk met je waarheidsvinding.

      • Kijk dit bedoel ik, de mensen die “woke” zijn kunnen niet antwoorden als hen iets gevraagd wordt. Ze komen alleen met antwoorden die nergens op slaan, ab osterhaus is inderdaad cum laude afgestudeerd als dieren arts, maar ook hoogleraar virolgie. het is een feit dat het influenza virus en een corona virus verschillend zijn, maar dat wist jij niet… eigelijk is in dat geval een mens een aap noemen een slechte vergelijking, aangezien jij dicht bij de aap staat 😉

        • kijk, nu draai je het nog om ook.. jullie vinden jezelf woke ;), en om mijn punt bij te zetten kom je nogmaals zonder argumenten…. Dit sterkt ook mijn argument dat jij en Bert samen minder diploma’s dan ik hebben. gewoon je bek houden zeggen getuigt namelijk dat je aan de verliezende kant van een argument zit.

        • Leer argumenteren en kom met feiten, geen vage complotten die zo weerlegt kunnen worden… en je gaat door met denigrerende opmerkingen. dat zegt me dat je nooit HAVO gedaan kan hebben, want daar leer je al beter discussieren.. Dat dit vermoeiend voor je is begrijp ik. echt iets leren 😉

       • osterwaus is alcoholoog, gespecialiseerd in wijn en whiskey (blurp), koopmans heeft een graad in poffertjesmix. Beiden zijn ongeschikt als medisch paniekzaaier.

  • Ze kunnen je nooit ontslaan om deze reden.
   Ze kunnen het misschien lastig voor je maken door je ergens neer te zetten waar je geen zin in hebt.
   Het onder werkweigering gooien gaan ze niet winnen. Want dat zal het niet zijn.
   Of ze kunnen het gooien op een verstoorde arbeidsverhouding, waarbij je het meestal ook wel verliest.
   Omdat het er allemaal niet gezelliger van wordt.
   Wel lastig als je daar mee te maken krijgen bij je werkgever.

   • Het ligt eraan wie de oorzaak is van de verstoorde arbeidsverhouding. Als de werkgever rottigheid zoekt, dan kan hij het krijgen. Ik ben niet vatbaar voor groepsdruk en laat mijn gezondheid al helemaal niet naar de knoppen helpen omdat hij bang is voor een griepje. Ik heb de medische wereld al nooit vertrouwd en nu zelfs nog minder dan voorheen. Ze zoeken het maar uit.

    • oow een sterke alpha die woke is. Alle mensen die gestudeerd hebben zijn dom, want Jan V weet dat het maar een griepje is…. niet vatbaar voor groepsdruk? Stoere praat van een rokende, drinkende FVD/PVV stemmer 😉

       • Bert, ik denk dat ik meer diploma’s dan Jan en jij bij elkaar heb ;)… Maar ik denk dat ik met 60+’er meer gelijk heb dan dat jij me een scholier noemt 😉 daar durf ik ook om te wedden 😉

        • Je kan anders knap kinderachtig uit de hoek komen voor je leeftijd.
         En je veterstrik en zwem diploma tellen niet mee in de grote mensen wereld.

        • Ik kom met feiten, dat jij dat kinderachtig vindt.. En weer doe je hetzelfde waar ik je al 3x voor heb gewaarschuwd. Denken iets te weten over iemand, geen argumenten hebben, en geen antwoord geven op vragen.
         Dus: Hoe oud ben je en welke “grote mensen” diploma’s heb je allemaal??
         Waarschijnlijk krijg ik toch geen antwoord, of dat ik dat niet hoef te weten… hoe ik dat weet? magie…

        • Al die diploma’s zijn niet aan je intellect af te lezen. Mijn ongeboren embryo doet het beter.

        • en weer geen argumenten, enkel een belediging. en nog een pleonasme ook ;).
         Begrijp je wat ik bedoel of is dat te intellectueel 😉

        • Bordje leeg eten en tandjes poetsen. Je moet morgen weer naar school. Wel opletten wat de juf zegt hoor!

        • Jan, heb jij wel eens een volwassen kerel horen, weet jij wel hoeveel diploma’s ik heb, om hun gelijk te halen.
         Ik niet.
         Dan weet je het toch al met wie je te maken heb.

        • Precies. Verder geen aandacht meer aan schenken. De jeugd verveelt zich. Als je niet naar school mag, dan duurt zo’n lockdown ook lag he?

        • en weer 2 opmerkingen die nergens mee te maken hebben. ik wacht nog steeds op je antwoord Bert. En bert je 1e zin slaat helemaal nergens op, je bent wat woorden vergeten. Maar dit is niet om mijn gelijk te halen, maar om aan te geven dat jouw ongegronde constatering dat ik een scholier ben niet klopt.. Dus nogmaals ben je weer een beetje dom 😉

    • Ben het helemaal met je eens, ik laat mij ook door niemand dwingen om iets te doen waar ik niet achter staat.
     Heb ik ook nog nooit gedaan op mijn werk.
     Ik heb daar wel eens zelf ontslag voor genomen. Oprotten kunnen ze dan.
     Wilden ze geen uitkering betalen Omdat ik zelf ontslag genomen had.
     Ik zei wat wil je dan, dat ik zielig voor niks de ziektewet in ga?
     Ik ben helemaal niet ziek.
     Kan ook hoor, maar dat zou pas echt de boel in de zeik nemen zijn.
     Hebben ze me nog gelijk gegeven ook en alles goed gekeurd.

     • Als mijn werkgever die gifspuit wil verplichten, dan meld ik me wel ziek. Een burn-out kan lang duren. Mijn ziektewet en voor mij een ander inhuren wordt dan een kostbare grap. Linksom of rechtsom trekt hij aan het kortste eind.

      • Dit antwoord geeft al aan hoe triest je bent ;)… De grote alpha cis male, die zielig gaat doen. Daarnaast wordt er door werkgevers gespaard voor als werknemers de ziektewet ingaan… ooit afgevraagd wat er allemaal in het verschil bruto- en nettoloon zit ;)… En als werkgever zou ik jou zoiezo liever kwijt dan rijk zijn 😉

        • Jan, als ze geïrriteerd worden gaan ze altijd je naam verkleinen.
         Je kan er op wachten.
         Dan weet je dat je goed bezig bent.
         Jantje komt er ook nog wel aan dan.

        • Wauw, dit doe jij dus al uren met je scholier… En nogmaals ik heb de dag van mijn leven, 2 idioten bezighouden 🙂 maar speciaal voor jou, Jantje is ook een beetje dom

        • Ik ben niet onder de indruk van zo’n onbenul. Laar dat lappie haar gifspuitje maar gaan halen; ruimt lekker op.

        • het is sowieso, maar zoiezo typt makkelijker, ik pas me aan aan het niveau van het plebs ;)… ik schat jou maximaal MBO, werkend in de industriële sector… vertel vertel vertel

       • Als jij mijn werkgever was geweest, dan ging je flink schuiven om van mij af te komen. Daar gaat je hypotheek! Dat wordt voedselbank!

        • Jan, ook jij bent goed bezig.
         Je merkt het aan alles omdat hij het ergens anders in gaat zoeken.
         Zo als een schrijf foutje.
         De irritatie stijgt dus, schitterend.
         Het wordt steeds moeilijker voor hem, je merkt het aan alles.

        • Omdat argumenten niet werken. Jullie hebben er nog geen gegeven. ik ben volgens Jantje een haar en volgens Bertje een hem.. en het is waar wat ze zeggen: je kan niet discussieren met idioten, ze halen je naar hun niveau en daar winnen ze in ervaring 😉

        • Bertje lees eens goed… En kijk dan nog eens naar je opmerking over geen ervaring. Snap je het niet

        • flink schuiven, je hebt wel humor… en weer een aanname die nergens op gebaseerd is. Als ik scholier was, wat ik volgens jullie ben, kan ik nog geen huis kopen. In realiteit, bezit ik een huis zonder hypotheek. Hoe zet Jantje zich dubbel voor lul ;).. Maar ik wil je wel eens op komen zoeken bij de voedselbank

 3. Wauw, dit doe jij dus al uren met je scholier… En nogmaals ik heb de dag van mijn leven, 2 idioten bezighouden 🙂 maar speciaal voor jou, Jantje is ook een beetje dom

  • Nou, wat zei ik.
   Komt ie aan dan met Jantje. We konden er op wachten.
   Zo voorspelbaar die gasten.
   Zo gaat de lol er van af.

   • Voorspelbaar, dit deed ik omdat jij het zei… Als je dat niet snapt moet je je echt laten testen xD…

    Maar ik wacht nog steeds op een feit waarom corona een griepje is… 😉

    Dat kan je niet he

   • De jeugd had ooit de toekomst, maar hadden komt als hebben te laat is. De hoogopgeleiden schrijven “zoiezo”, dus dat is al een teken aan de wand. We zitten opgescheept met een verloren generatie.

  • Ach, heb jij ook eens een dag in je leven. Bij paviljoen 3 zoeken ze nog gegadigden. Je hebt er de diploma’s voor, dus aanmelden zou ik zeggen.

   • Hij geeft het zelfs al toe dat ie behoorlijk geïrriteerd is.
    Ik kan er alleen maar om lachen.
    Komt vertellen dat ie een huis heeft.
    Wat waarschijnlijk niet meer is dan een uitbreiding van het honden hok van ze hond in de tuin waar hij mag slapen als het mooi weer is en niet zo koud buiten.
    Misschien zelfs wel een boomhut die hij van ze ouders mocht bouwen.

    • Waar zeg ik dat ik geïriteerd ben, nergens he Bertje… terug naar groep 4 begrijpend lezen…..en wow, ik ben echt beledigd door de woorden van een 60 jarige kluizenaar die het met halve liters schultenbrau moet doen 😉
     en die boomhut heb ik stiekem gebouwd

     • Dacht je dat wij dat niet door hadden.
      Dat bedoelde je ook met je hypotheek vrije huis.
      Je hoeft er geen huur voor te betalen aan je ouders.
      Het is helemaal jouw eigen boomhut.

 4. Nou, beste mensen, ik heb zo juist mij corona uitnodiging gevonden in de brievenbus.
  Er ligt een vaccin tegen corona voor u klaar.
  Zo beginnen ze als eerste zin. En hoe ik die op kan halen.
  Daarbij een vragenlijst of je al getest bent en wat je nog meer mankeert of last van heb.
  En een folder waarom ik dat allemaal zou moeten doen.

  Die gaat hier, zo dadelijk, door de papier versnipperaar.
  En ik ga daar geen filmpjes van maken. Geloof het maar.

   • Onderzoeksteam legt leugens over IC-bedden bloot: slechts 4% bezet door coronapatiënten!

    Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland wordt steeds gewaarschuwd dat IC-afdelingen overbelast dreigen te raken. Een team wetenschappers onder leiding van gezondheidseconoom Matthias Schrappe heeft een onthullend onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de IC’s op geen enkel moment overbelast dreigden te raken! Dat blijkt overigens ook uit een persbericht van het Duitse ministerie van Volksgezondheid. Zijn de statistieken gemanipuleerd en is er fraude gepleegd?

    Voor professor Schrappe, die ook optrad als adviseur van de Duitse regering, is één ding zeker: “De angst voor een tekort aan IC-bedden was ongegrond.” Veel beleidsmakers moeten hiervan op de hoogte zijn geweest, citeert de krant Die Welt de onderzoekers.
    https://www.ninefornews.nl/onderzoeksteam-legt-leugens-over-ic-bedden-bloot-slechts-4-bezet-door-coronapatienten/

    • Woooooow, een ninefornews artikel, die zag ik niet aankomen… Is dat “gerenommeerd”… maar stel dat je gelijk hebt en in nederland ook 4% van de ic bedden aan corona wordt besteed. Nederland heeft normaal 1150 IC bedden wat maximaal opgeschaald kan worden tot 2000. Dat betekent dat er dus maar 46 tot 80 patienten met covid in nederland op de IC liggen… waar komt de 646 dan vandaan??? Daarnaast ken ik 3 mensen die met covid op de IC liggen, eentje is met de helikopter van tilburg naar Leeuwarden naar tilburg gebracht, en dat was niet voor de lol. dat betekent dus dat ik 4% tot 8% an de mensen met covid op de ic ken…. lijkt me sterk…

      • Je snapt mijn punt niet. op het moment liggen er 646 mensen met covid op de IC. Dat is geen 4% van 1150 tot 2000 😉
       en het zou wat zijn als er helemaal geen IC bedden zouden zijn…

      • Er staat alleen dat er in, al die beperkte bedden, omdat ze boel afgebroken hebben in al die rutte regeringen, dat er waarschijnlijk niet meer dan 4% aan zogenaamde corona patiënten liggen.
       Die eigenlijk last hebben van een zware griep, daar kan je ook aan dood gaan of aan de beademing.

       • ze kunnen zien of iemand griep heeft of covid, dit is namelijk een ander virus.. is voor wetenschappers niet moeilijk 😉

   • Ik hoop dat jij je gifspuitje gauw gaat halen. Recht op zorg heb je dan niet, want je neemt een bewust risico met je gezondheid. Ook hoef je bij je levensverzekering niet aan te komen als je komt te overlijden, want experimentele troep in je lijf wordt niet vergoed. Maar zo’n slimmerik met zoveel diploma’s zoals jij wist dit natuurlijk al.

    • ik hop dat ik snel aan de beurt ben… weet je wat wel knap is, als ik bij mijn levensverzekering terecht kan als ik dood ben xD….
     En daarnaast heb ik je nu echt Jantje, ik werk namelijk bij een verzekeringsbedrijf, niet in de levensverzekeringen, maar een aantal collega’s wel.
     En dat er na de vaccinatie niet wordt uitbetaald is een complotgekkie theorie 😉
     Daarnaast heb ik ook recht op zorg, zorg mag niet geweigerd worden. alleen de patient kan wel zorg weigeren, dus Bertje en Jantje zouden het moeten weigeren als ze het krijgen 😉
     weer 2 punten tegen de oudjes xxx

     • Dan zou je toch moeten weten dat verzekeringsmaatschappijen er alles aan doen om niet uit te hoeven betalen, zeker als het eigen schuld is. Hopen doe ik ook, maar dan op het toilet. Zeker als ik de vorige avond goed getafeld heb, dan kan ik de volgende ochtend heerlijk ‘hopen’. “Hop” lekker verder.

      • Jantje Jantje Jantje, daar ga je helemaal de mist in…. Dit geld niet als eigen schuld. Anders kunnen alle levensverzekeringen straks weg, als 98% gevaccineerd is en dus niet meer uitbetaald zou moeten krijgen. Jammer dat je inhoudelijk nog steeds niets waard bent. typefout is wat anders dan grammaticale fout, sorry ben een o vergeten. maar “ik hoop maar dat jij je gifspuitje gauw gaat halen” dat is meer dan een typefout ;).
       En verzekeringsmaatschappijen doen er niet allen aan om niet uit te hoeven betalen, ze doen er alles aan om niet onterecht uit te betalen. Jammer dat zo’n oude lul nog niet weet hoe het leven werkt….

  • Ik had die van mij al 2 weken geleden. Ze steken die rotzooi maar daar waar geen daglicht komt. Mijn immuunsysteem werkt optimaal, geen gif nodig.

   • Dus ik had gelijk, je bent een 60 plusser… jullie beiden 😉
    je had het ook gewoon toe kunnen geven…
    JANTJE en BERTJE de 2 ouwe lullen die alles beter denken te weten…
    Of jullie horen bij chronisch zieken, maar dan zouden jullie helemaal dom zijn 😉
    xx

    • Jonge betweterige ZUCHTJES komen ook aan de beurt. Binnenkort als je 12 kaarsjes mag uitblazen, dan krijg je ook zo’n brief. Bloedproppen en andere ernstige bijwerkingen zijn bij de prijs ingegrepen. Vergeet niet je laatste adem mee te nemen, die hebben ze ook nodig.

     • 12 jarigen nog niet, 16 tot 18 jarigen in sommige gevallen, zijn weer feiten tegenover Jantje en Bertjes onzin show 😉
      Gelijk hebben is iets anders dan betweterig

    • Eerlijk gezegd heb ik die brief nog niet opengemaakt. Op de envelop staat “uitnodiging voor uw coronagif”. Dat is genoeg.

 5. Het is echt ongelooflijk dat er nog zoveel mensen twijfelen. Zucht. Ik sta achter je. Ik wist al gelijk bij het testen dat dat niet kan. Hoe kunnen ze binnen een paar uur vaststellen dat je wel of niet besmet bent terwijl alleen de testen zelf eerst op kweek moeten worden gezet. En dan nog een paar weken afwachten op het resultaat. Dat is tenminste hoe er normaal gesproken testen worden genomen.

 6. NIET reageren op TROLLEN a.u.b. Je schiet daar niets mee op en daar worden dit soort achterlijke mensen alleen maar vrolijk van. Gun ze dit niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in