roya ann miller royaannmiller / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

De ineenstorting van de Westerse beschaving en haar vervanging door het woke satanisme is zo snel gegaan dat zelfs ik, die het verwachtte, het niet kan bijhouden, schrijft Paul Craig Roberts.

Stephen Karganovic brengt in Global Research vijf van de vele krankzinnige ‘woke’-beleidsmaatregelen onder onze aandacht die zijn geïmplementeerd in Canada, Californië en Groot-Brittannië. Dit is geen grap. Dit is heel echt:

 1. Om de fictie in stand te houden dat mannen en vrouwen in hun attributen fysiologisch niet van elkaar te onderscheiden zijn, heeft de Canadese regering de installatie van tampondispensers in mannentoiletten verplicht gesteld. Het empirische feit dat mannen geen tampons nodig hebben, wordt overstemd door de ideologie, die categorisch dicteert dat ze dat wel hebben omdat het dogmatisch voorgeschreven is dat mannen menstrueren en bovendien in staat zijn om baby’s ter wereld te brengen. Mensen die geloven dat ze iets zijn wat ze niet zijn en beweren dat hun subjectieve zelfbeeld de werkelijkheid overheerst, zijn politiek gemachtigd om empirische observatie en de conclusies van wetenschappers die nauwkeurig, verifieerbaar onderzoek doen, teniet te doen.
 2. Op het ideologische hakblok van de werkelijkheid ligt ook terminologie die verwijst naar vooroorlogse, op gezond verstand gebaseerde opvattingen over natuurlijke relaties tussen mensen. “Moeder” en “vader”, uitdrukkingen die zinspelen op de duidelijk verschillende rollen van ouders in het proces van conceptie en opvoeding van nakomelingen, zijn in het door de woke gecontroleerde universum onder dwang vervangen door aanduidingen als “ouder nr. 1” en “ouder nr. 2”, uitgevonden om die feiten te verbergen. Nu is de Methodist Church of Great Britain nog een stap verder gegaan door de termen “man” en “vrouw” als beledigend te bestempelen. Geïnspireerd door inclusiviteit is de technische reden voor deze afwijking van de normale gang van zaken “het vermijden van veronderstellingen” die niet “de realiteit voor veel mensen” zijn.
 3. De avant-gardistische staat Californië heeft een wet aangenomen die dit jaar van kracht wordt, AB 1084, die grote winkels verplicht om genderneutrale speelgoedafdelingen te hebben of boetes en andere straffen te riskeren. De nieuwe wet zal winkeliers extra belasten en het te verwachten economische effect hebben dat de prijs van speelgoed in het algemeen voor normale gezinnen en hun kinderen zal stijgen. Het is overigens voor iedereen een raadsel wat de definitie van genderneutraal speelgoed is en of er een markt is voor dergelijke artikelen. Maar in een parallel universum dat geregeerd wordt door ideologische waanideeën zijn dit onbelangrijke details.
 4. In Groot-Brittannië, het land waar de novel 1984 werd geschreven die het begrip “gedachtemisdaad” introduceerde, zijn onlangs de eerste letterlijke vervolgingen van gedachtemisdaden ingesteld. Isabel Vaughan Spruce, directeur van de Britse March for Life, is tot nu toe drie keer door de politie gearresteerd en voor de rechter gedaagd omdat ze in stilte had gebeden voor abortusklinieken. Lezers dienen er rekening mee te houden dat haar arrestaties niet het gevolg waren van toespraak of gedrag, maar van een “aanstootgevende” activiteit die puur mentaal was. De Britse autoriteiten betwistten niet haar recht als burger (of koninklijk onderdaan, zo u wilt) om zich in de openbare ruimte te bevinden waar ze werd vastgehouden. Detentie en vervolging waren volledig gebaseerd op hun perceptie van wat er in haar hoofd omging, in de nabijheid van een abortuskliniek, waarvan de autoriteiten dachten dat het provocerend en storend zou kunnen zijn voor de gebruikers van de diensten van de kliniek. Lezers dienen zich ervan bewust te zijn dat in het gewoonterecht het concept van gedachteovertreding niet bestaat en dat het Britse parlement tot nu toe geen wettelijke uitdrukking heeft gegeven aan een dergelijke overtreding. Desondanks is een persoon die vermoedelijk mensenrechten heeft, vervolgd vanwege objectief onbewijsbare gedachten om een wettelijk niet bestaande norm af te dwingen. Maar dat is het nieuwe normaal, de op regels gebaseerde orde van de waakjurisprudentie die nu vorm krijgt in het land dat er ooit prat op ging de “rechten van Engelsen” te handhaven, hoe excentriek ook. Zelfs de KGB van vroeger had dit niet kunnen verzinnen.
 5. Om terug te komen op het avant-gardistische Californië: de bekroonde leraar van de vijfde klas in Glendale, Ray Shelton, werd geschorst omdat hij weigerde toe te staan dat mannelijke leerlingen die zich “identificeren” als meisjes naakt strippen voor vrouwelijke leerlingen in de meisjeskleedkamer. Shelton verloor zijn baan omdat hij zich verzette tegen de transgenderagenda op zijn school. Het maakte geen verschil dat vrouwelijke leerlingen en hun ouders hem volledig steunden en ook fel bezwaar maakten tegen deze agressieve uitingen van naaktheid van het andere geslacht. Glendale is toevallig een Armeense voorstad van Los Angeles en de overwegend normale inwoners zijn niet gewend aan progressieve westerse waarden. Ze reageerden met ontzetting op de door de staat georkestreerde seksualisering van hun kinderen. Hun protesten mochten echter niet baten. Shelton klaagt de staat nu aan voor schadevergoeding. Veel succes in het rechtssysteem van de gestoorde staat Californië.
  Het Wereld Economisch Forum bekent zijn criminele plan om de wereldbevolking te ruïneren door de Great Reset

https://www.globalresearch.ca/west-lunatic-woke-agenda-spills-over-bystander-serbia/5846782

Als u mij toestaat, zal ik u vertellen wat dit betekent. Het betekent dat alles wat voorheen als normaal, moreel, legaal en volledig verdedigbaar werd beschouwd, nu verdacht, onverdedigbaar en gecriminaliseerd is.

De grootste staatsgreep in de wereldgeschiedenis is gepleegd. Niemand in het Westen heeft nog rechten, behalve die welke onze woke veroveraars goedkeuren, en dat zijn de rechten van de abnormalen, de immoreelen en de seksuele perverselingen. Christenen en aanhangers van de Islam worden beschouwd als terroristen tegen de Satanische orde. Als je niet gelooft dat mannelijke mensen menstrueren en baby’s kunnen krijgen, ben je schuldig aan het hoger plaatsen van biologische feiten dan de woke ideologie en ben je een vijand van het volk.

De gemiddelde Amerikaan, Engelsman, Fransman, Duitser, Canadees of Australiër is te gevoelloos om te begrijpen dat zijn cultuur en morele waarden vervangen zijn door die van Sodom en Gomorra. Slechts weinigen begrijpen dat normale overtuigingen en gedrag gecriminaliseerd zijn.

Ik weet niet of het Rusland van Poetin, het China van Xi en het Iran van Khamenei geïnfecteerd zijn en op de weg naar het kwaad zijn gezet door de woke-ideologie van Amerika die zich over de hele Westerse wereld heeft verspreid. Veel van de “jonge leiders” zijn opgenomen in het World Economic Forum, een verzameling van wereldelites die beweren dat de menselijke bevolking, net als vee, moet worden geruimd om de planeet te laten overleven. Maar Servië is gezwicht. Karganovic meldt dat “vanaf april van dit jaar, op straffe van zware straffen, Serviërs in alle gendergerelateerde zaken hun collectieve Westerse modellen moeten nabootsen. Het onderwijssysteem, inclusief schoolboeken, en alle communicatie in de publieke sector zal worden gereorganiseerd om de nieuwe richtlijnen te weerspiegelen. Het opleggen van gendergevoelig taalgebruik, inclusief geslachtsvoornaamwoorden, staat hoog op de agenda. Servische ouders zullen worden verplicht om zich gewillig te schikken naar de grillen van hun binnenkort gehersenspoelde kinderen, om in te stemmen met hormoonbehandelingen voor de geslachtsverandering van hun jongeren en om zich strikt te houden aan het voornaamwoordregime dat van hen zal worden geëist. Verzet zal resulteren in hoge boetes en gevangenisstraffen en in het gedwongen weghalen van hun kroost uit de ouderlijke voogdij om in door de overheid goedgekeurde pleegzorg te worden geplaatst.”

  DYSTOPISCHE NACHTMERRIE: 10 ongelooflijke dingen die binnenkort zullen gebeuren als we de opmars van de tirannie en de onderwerping van de mensheid niet stoppen

In Schotland zit een bijna identieke wet in de pijplijn die voorziet in een gevangenisstraf tot zeven jaar voor recalcitrante ouders die weigeren hun kinderen te accepteren die transgender zijn.

Karganovic maakt duidelijk dat zogenaamd representatieve regeringen hun burgers “verplichte ontkenning van het bewijs van hun zintuigen en verplichte overgave aan weerzinwekkende onzin” opleggen. De wakkere satanisten hebben een complete “blauwdruk voor het verpletteren van de menselijke geest, wat uiteindelijk leidt tot de totale onderwerping ervan.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: Poetin waarschuwt dat “woke” waarden het Westen zullen vernietigen: “Hetzelfde recept dat marxisten in 1917 gebruikten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDavos Globalist eist wereldwijd ‘gecoördineerd systeem van koolstofbelastingen’ op WEF-top
Volgend artikelIn video: Islamitische Jihad-engineers ambush Israëlische eenheid in Gazastad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Een vreemd fenomeen is ook dat slachtoffers van seksueel misbruik dat vaak idealiseren, omdat ze er zelf medeplichtig aan waren door hun gebrek aan onderscheid of karakter. Tenslotte waren ze ‘te aantrekkelijk om te weerstaan’ wordt de filosofie dan. Ik kende een vrouw die haar plaats kende, uniek, maar ze was slachtoffer geweest van seksueel geweld. Ik had al bedacht dat dit misschien wel de enige manier is. Pas achteraf gaan ze een moraal bedenken als ze mensen ontmoeten die ook zoiets hebben. Ze zaaien vaak verwarring, en de tragiek is dat dit hun karma nog verergert.

 2. Ik ben van plan om cursussen op te starten voor mannen, vrouwen en mixen.

  Cursus “zwangerschapsgym voor mannen”
  Cursus “staande pissen voor vrouwen”
  Cursus “overtuigend twijfelen over naamsverandering geslachtsdeel”
  Cursus “professioneel identiteit promoten”
  Cursus “leren omgaan met een vreemd geslachtsdeel” deel 1
  Cursus “het verschil tussen binair en banaal”

  De cursussen worden gegeven in de gesloten afdeling van het GGZ in uw plaatselijke woonplaats.
  De duur van de cursussen beginnen op de eerste dag van iedere maand en zijn onbeperkt in tijdsduur, houd u rekening met minimaal 5 jaar.
  voor de benodigde cursusartikelen en medicatie wordt gezorgd zoals, inlegkruisjes, tampons,
  voorbind dildo, dwangbuis enz.

  De cursussen zijn geheel gratis, we zijn immers al erg blij dat u komt…….( en blijft)
  Momenteel ben ik even niet bereikbaar.
  Ik ben in gesprek met mijn hond vanwege zijn gedrag met mauwen en kopjes geven en het zoeken naar een bak om te schijten.

 3. Woke started (actually long before that) in the ’60s with Brock Chisholm, psychiatrist, 1st Director of WHO, cofounder of World Federation for Mental Health: “To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men, their individualism, loyalty to family traditions, national patriotism & religious dogmas.”
  “The reinterpretation and eventual eradication of the concept of right and wrong are that belated objectives of nearly all Psychotherapy.”
  _______

  “The family is now one of the major obstacles to improved mental health, and hence should be weakened, if possible, so as to free individuals and especially children from the coercion of family life.” International Congress on Mental Health, London, 1948
  ______
  “Every child in America entering school at the age of five is insane because he comes to school with certain allegiances to our founding fathers, toward our elected officials, toward his parents, toward a belief in a supernatural being, and toward the sovereignty of this nation as a separate entity. It’s up to you as teachers to make all these sick children well – by creating the international child of the future.” Dr. Chester M. Pierce, Psychiatrist, address to the Childhood International Education Seminar, 1973
  ___________________
  The psychs are certain elite’s henchmen. You can look up who funded the mental health network. It’s really the same groups as in WW2, the eugenicist doctors. Now the racism has been reversed, and they’re still sterilizing with the trans. Covid was a medical tyranny (failed). They will always fail but not before doing a lot of harm. For more info: cchrint.org, Lavrentiy Beria Psychopolitics, http://www.psychsearch.net.

 4. Nee, nee, nee. We trappen er niet in. Alles bannen, net als Budweiser etc. Nergens nooit meer iets kopen van de satanisten. Ik sterf nog liever.

 5. >Christenen en aanhangers van de Islam worden beschouwd als terroristen tegen de Satanische orde.<

  welke (vooral Zionistische KM) groep heeft ook alweer een hekel aan die 2 groepen… en komen daar ook vooruit en vinden zich boven dat soort staan dat Gojim… ow wait…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in