De gebruikelijke strategieën van de radicale islamitische geestelijken om jonge islamitische mannen te rekruteren voor de strijd tegen de ongelovigen in heel de wereld bloeien altijd nieuwe bloesems.

De islamitische geleerde Ahmad Khadoura, die lesgeeft aan de ‘Ghaza Islamic School’, wist op 8 mei van dit jaar in een video op YouTube verslag te doen over de levensomstandigheden in het hiernamaals van de moslims, die blijkbaar voor elke moslimman zeer wenselijk zijn, schrijft Unser Mitteleuropa.

Gebrek aan islamstrijders

Voor de aandachtige Europese luisteraar van Khadoura’s emotionele uitspraken lijkt het bijna alsof de Jihad een flagrant personeelsprobleem heeft. Het is duidelijk dat het de geloofsstrijders ontbreekt aan volgzame jonge mannen die niet langer bereid zijn de weg naar de dood te bewandelen met de belofte van 72 maagden aan de poort van het paradijs. Van de kant van de oorlogszuchtige en radicale imams neemt men dus zijn toevlucht tot de bekende en zeer effectieve marketingstrategieën en voegt men eenvoudigweg een “upgrade” aan het moslimparadijs (janna) toe.

“Upgrade” in het paradijs

Dat Allah alle maagden in het paradijs exclusief voor de gelovigen heeft geschapen, spreekt voor zich aan het begin van de uitleg van Khadoura. Maar om voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen in de jihad en om het efficiënter te maken om potentiële zelfmoordterroristen en andere strijders tegen de ongelovigen te motiveren, moet het idee van de janna (het islamitische paradijs) nog aantrekkelijker worden gemaakt.

Potentie van 100 man

Volgens Khadoura krijgt elke gelovige, natuurlijk in de islam alleen de man bedoeld, direct bij het betreden van het paradijs de seksuele kracht van 100 mannen. Bovendien wordt hij ontvangen door twee maagden, die niet alleen mooi zijn als robijnen en koralen, maar ook zeer melodieuze liedjes in hun repertoire hebben. Bovendien hebben deze Huris (maagden) geen menstruatie, speeksel, slijm, urine of uitwerpselen en kunnen niet zwanger worden.

Hoe praktisch, gezien het het ongestoorde genoegen van de moslimman.

Zelfs degenen die tijdens hun leven obscene liederen hadden gehoord en door hen waren verleid, konden zich vergeleken hiermee niet voorstellen hoe heerlijk het zingen van de maagden in het paradijs was, vervolgt Khadoura.

Zoals de profeet had beloofd, legt de islamitische geleerde aan het eind van zijn uitleg uit.

Men zou bijna geneigd zijn om bepaalde parallellen te zien tussen deze beloften, die in de 21e eeuw absurd lijken, en de beloften van de christelijke middeleeuwen en hun handel in aflaten. Godzijdank heeft de westerse wereld zich sindsdien “een beetje” verder ontwikkeld.

Bijna de helft van alle moslims in Denemarken wil sharia wetgeving invoeren

Vorig artikelNederlandse autoriteiten ‘Verliezen compleet de grip op de samenleving’, waarschuwt de politiebond
Volgend artikelKhairi, 25 jaar, was een christelijke bekeerling die “vluchtte voor islamisten” – vermoordde drie mensen in terroristische aanslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ze zijn geestelijk, maar dan wel geestelijk gestoord. Geloven die idioten d at nu echt. Dan zijn ze nog gekker dan ik al dacht.

  2. hahahahaha !!!! Geweldig toch ? Zo’n vies, goor manneke, gekleed in een lange jurk opdat niemand zijn uiterlijke kenmerken van opwinding kan zien. zélf een gietenn..ker van de bovenste plank die anderen wil laten geloven wat hij zélf dénkt; de gek !! Maar er is inderdaad een grote groep zwaar geestelijk gehandicapte islamieten die als idioten achter zo’n vies kereltje aan glibberen in de hoop en zélfs met de verwachting dat zij een “menstruatievrije” mevrouw zullen aantreffen ná hun gewelddadige dood. Hoe gek moet je zijn om achter zo’n idioot aan te glibberen ? En dát volk leeft in óns landje ?? Rutte zou zich moeten kapot schamen !!!!

  3. Wij hebben het nu over die achterlijke moslims, maar 80% v/d hoog ontwikkelde Nederlanders gelooft in het dodelijke corona virus, en dat mondkapjes er tegen helpen.
    Zij laten zich 3X prikken zonder dat zij weten wat erin zit, zelfs hun kinderen moeten er aan geloven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in