IAEA Imagebank / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De nieuwe rechtse regering ontmantelt de doelen die de VN heeft opgesteld.

Zweden doet de laatste tijd veel goede dingen. Ze hebben de plannen voor hernieuwbare energie al geschrapt en zetten zich in voor meer kernenergie.

In het nieuwe jaar VERWIJDERDE Zweden de klimaatbelastingen op brandstof, waardoor de dieselprijzen met meer dan 4 SEK per liter daalden, schrijft Peter Imanuelsen.

In 2022, toen de sociaaldemocraten aan de macht waren, bedroeg de dieselprijs maar liefst 28 SEK per liter. Nadat de rechtse regering de klimaatbelastingen afschafte, bereikten de prijzen in het nieuwe jaar bijna de 17 SEK per liter. Dat is ongeveer 39% lagere dieselprijzen. Wow!

Maar er zijn nog meer stappen genomen…

De vorige socialistische regering formuleerde in richtlijnen aan overheidsorganisaties in Zweden dat ze moesten werken aan het behalen van de doelen van Agenda 2030.

De nieuwe regering heeft het budget voor samenwerking tussen gemeenten en regio’s voor Agenda 2030 verlaagd.

En nu tijdens de kerstvakantie hebben ze de doelstellingen van Agenda 2030 VERWIJDERD uit de richtlijnen voor overheidsorganisaties zoals het Zweedse Energieagentschap, het Zweedse Chemicaliënagentschap, het Zweedse Agentschap voor Zee- en Waterbeheer en het Zweedse Voedselagentschap.

Dit is enorm.

De Global Goals staan in de Agenda 2030 app die geïnstalleerd is op Samsung Galaxy telefoons.

Wist je dat Bill Gates maar liefst 1,27 miljard dollar heeft gedoneerd aan de financiering van de wereldwijde doelen van Agenda 2030 van de VN? En een groot deel van dat geld gaat naar GLOBAL DIGITAL ID.

Je kunt alles lezen over Agenda 2030 en hoe Bill Gates het financiert in mijn artikel hier:

  Plan B: Oekraïense oorlog is nieuwe route naar Grote Reset

Bill Gates pusht voor DIGITAL ID met $1,27 miljard donatie aan Agenda 2030 “Global Goals”

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft een toezegging van $1,27 miljard aangekondigd om de “Global Goals”, de 17 doelen die in de Agenda 2030 van de VN staan, te bevorderen. Als onderdeel hiervan gaat een groot deel van de financiering naar wereldwijde digitale ID. Ja, dat lees je goed. Wereldwijde digitale ID.

Dit is een grote overwinning voor de rechtse Zweden Democraten, die erg blij zijn met deze stap.

“Over het algemeen zien we geen toegevoegde waarde in het werk van Agenda 2030 en we verwelkomen de ontwikkeling. Tijdens de regeerperiode van de sociaaldemocraten en de groene partij zijn Agenda 2030 en gendergelijkheid overal ingevoerd, en wij vinden dat niet een van de belangrijkste taken voor de autoriteiten”, aldus Martin Kinnunen, woordvoerder milieu en klimaat van de Zweden Democraten.

Dus daar hebben we het. Zweden is begonnen tegen de wereldwijde doelstellingen van Agenda 2030 in te gaan.

Zal iemand anders volgen?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Agenda 2030: Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMilei hekelt WEF, “radicale feministische agenda” ten overstaan van Klaus Schwab
Volgend artikelWEF-voorzitter belooft wereldwijde ‘Nieuwe Wereldorde’ in te luiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Kan niet want ze zitten vast aan de wef afspraken Dus vergeet dat maar Ook in ons land wordt een zware klus om er nog vanaf te komen Neen kortom waar we niet vanaf komen hebben we veel te lang hebben ja geknikt tegen de bende in het bolwerk van Brussel die het wef volgen Ook doen ze aan schuld gevoelens van hun slavenverleden aan waar nederland en veel westerse landen en vooral Spanje aan heeft deelgenomen door ze te verahndelen Maar nu komen die mensen naar het westen hun weg gevonden of zelfs gehaald

    • Nee die hebben ons helemaal niets te vertellen je hebt helemaal gelijk, maar dan ook helemaal nul hebben die ons te vertellen. Het is gewoon niet te geloven , maar toch waar dat er zulke wezen (mensen ?)op de wereld rondlopen is voor ons mensen met een ziel is dat onvoorstelbaar.
     En alles wat ze al lang gepland hebben!!!kan een mens werkelijk zo onmenselijk zijn, zo boosaardig zonder enig gevoel?
     Het zijn eigenlijk zielenpoten ze hebben helemaal niets en kunnen ook helemaal niets behalve geld tellen die hebben twee linkerhanden, zijn ze in staat hun WC schoon te houden, wat gebeurt er met hun als helemaal niemand meer kommt om ze te bedienen?
     Zonder Slaven zouden de meeste van deze wezen/mensen niet overleven zo is het namelijk en niet anders. Ik hoop echt van harte dat de mensen beginnen te begrijpen wat ze waard zijn ( natuurlijk niet op de boerse!)
     Maar dat we moeten leven in het bewustzijn dat wij de chefs zijn.
     EN DAT HET NU OVER IS TOT HIER AANTOE EN GEEN STAP VERDER!!!

  • Nou ik heb mijn “natural blonde” in Belarus gevonden en weet dus zeker dat er geen zwarte aap bij in de buurt geweest is. Dat land heet met recht “Wit- Rusland”. Heerlijk daar rondlopen zonder niknokkers of hoekiefoekies te zien. Geen feministisch geleuter of woke gekte maar nog mooie traditionele vrouwen.

 1. Laat ons hopen dat heel Europa, Zweden volgt… geen enkel Land ter wereld is ooit beter geworden van deze Amerikaanse en Navo doelstellingen…dus bravo Zweden voor deze stappen 👏👏👏

 2. Lijkt allemaal mooier dan het is….. bv. diesel 4 kronen goedkoper ipv de beloofde 10 kronen en 0,3 kroon voor benzine…… omdat er minder bio zooi in zit…… Het was een verkiezings belofte. Vervolgens ga je wel weer nog meer belasting bv op stroom (elektra) betalen……wat hier al verschrikkelijk duur is…..

 3. Ik heb hier aan 28+ sek staan tanken ja, heb een zelfstandige loodgieter compleet zien doordraaien aan het tankstation toen.
  Ivm die brandstof prijzen; ze hebben de reduktionsplikt, die de socialiste en groene extreem hoog gemaakt hadden, naar het EU minimum getrokken.
  Weet wel dat dit slechts tijdelijk is, als ik me niet vergis is dit voor een periode van minstens 4 jasr en dan zal de volgende regering hier opnieuw over moeten aan tafel zitten.

  De regering is extreem pro NATO en willen iedereen ophutsen tegen Rusland.
  Ze maken ook enorm reclame over dienstplicht vanwege de “aankomende russen”

  De zweedse democraten hebben ook een wet voorgesteld om kontant geld te beschermen, te zorgen dat het ten alle tijde gebruikt kan worden.
  Dit omdat er tegenwoordig relatief veel zaken zijn waar je enkel nog digitaal kunt betalen. (Met kaart of Swish)
  Dat is ook een goede zaak imo.

  Hopelijk kunnen we dan terug edelmetalen kopen met cash.

  Het zou een natte droom zijn als Zweden echt wakker wordt maar betwijfel het.

 4. Zweedse mensen zijn TE goedgelovig, willen eigenlijk voorop lopen in lief zijn.. beetje gezonde achterdocht is er niet bij.. naïve mensen zijn het… vinden de USA WEF en nu NAVO geweldig.. dit is een ziekte men noemt deze ziekte niet voor niks het Stockholm syndroom ( verliefd worden op je ontvoerder of onderdrukker )

  • Ja dat klopt wel. Ik woon al 15 jaar met 1 been in Midden-Zweden en ze zijn over het algemeen idd erg naief. Behalve over de huidige oorlogstrom, dat gelooft geen mens. Maar toch, van zodra we op vroeg-pensioen kunnen, gaat mijn andere been ook daar naartoe. En mijn natural-blonde Russische gaat mee ;). Het leven in de Zweedse bossen doet haar denken aan het leven van vroeger (en nog) in de uitgestrekte Russische bossen met al zijn bessen, paddestoelen, meren en echte winters.

  • Helemaal eens. Weinig oorlogen gekend ook. Beetje vergelijkbaar met Zwitserland, waar het inmiddels ook helemaal uit de hand loopt met de import.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in