Zijn er in het geheim al voorbereidingen aan de gang voor een Europees leger dat in noodgevallen opstanden in EU-landen kan bestrijden, mochten de zaken niet gaan zoals de Brusselse fascisten willen, of wordt hier al een oorlog tegen Rusland uitgespeeld? schrijft Journalistenwatch.com.

De Europese Unie werkt op volle toeren aan de uitbreiding van haar militaire capaciteit en wil deze week dinsdag (15 november) tijdens een vergadering van de EU-ministers van Defensie in Brussel al een besluit nemen over twee inzetscenario’s voor de geplande snelle militaire interventiemacht van maximaal 5000 soldaten. Dit werd gemeld door de “Welt am Sonntag” onder verwijzing naar hoog ingelichte EU-diplomaten. EU-hoofddiplomaat Josep Borrell verklaarde: “Als eerste stap hebben we twee mogelijke inzetscenario’s voor de snelle interventiemacht van de EU opgesteld: reddings- en evacuatieoperaties en, als tweede scenario, het begin (initiale Phase) van een stabilisatieoperatie. Deze operationele scenario’s zullen ons helpen de vereiste capaciteiten voor de EU-reactiemacht verder te definiëren en de eerste militaire oefening in de tweede helft van 2023 te houden.” Volgens de krant vindt deze oefening plaats in Spanje. Zoals de “Welt am Sonntag” verder meldt, heeft Duitsland tijdens het overleg in de bevoegde Brusselse instanties aangeboden om als eerste land de nieuwe militaire snellereactiemacht te leiden na de geplande lancering, die voor 2025 is gepland.

Of dit zal gebeuren, is echter nog niet besloten. EU-hoofddiplomaat Borrell zei verder dat de nieuwe EU-capaciteit voor snelle inzet (EU Rapid Deployment Capacity – RDC) “van cruciaal belang is om ervoor te zorgen dat de EU snel, krachtig en doeltreffend kan reageren op conflicten en crises, zowel in onze onmiddellijke omgeving als daarbuiten.” Hij benadrukte ook dat “de lopende werkzaamheden aan de snelle inzetbare troepenmacht – een modulaire troepenmacht van maximaal 5.000 man – een van de belangrijkste resultaten is van het in maart 2022 overeengekomen Strategisch Kompas.”

Volgens de “Welt am Sonntag” gaat het bij de geplande evacuatiemissie vooral om het redden van Europese burgers uit crisisgebieden in geval van nood (wie gelooft dat?). Een grotendeels lukrake terugtrekking zoals bij de evacuatieoperatie in Afghanistan mag niet meer gebeuren, aldus diplomatieke kringen. Het doel van een stabilisatiemissie zou daarentegen zijn dat snelle reactietroepen op korte termijn kunnen worden ingezet om stabiliteit tot stand te brengen en de vrede te bewaren, zo nodig met krachtige militaire middelen.

  Europa dreigt in slaap te vallen in vrede en wakker te worden in oorlog

Vanuit het perspectief van vandaag zouden mogelijke locaties hiervoor Oekraïne en Moldavië kunnen zijn, meldt de “Welt am Sonntag” verder. Hoe de nieuwe interventiemacht zal worden gefinancierd, is volgens het rapport echter nog onderwerp van hevige discussie. Een aanzienlijk deel van het geld komt echter waarschijnlijk uit een speciale pot voor wereldwijde EU-crisisoperaties, de Europese Vredesfaciliteit.

Het hoofd van de Commissie buitenlandse zaken van het Europees Parlement, David McAllister (CDU), benadrukte in de “Welt am Sonntag” dat de snelle interventiemacht de EU in de toekomst “slagvaardiger” zal maken: “Afgemeten aan de hindernissen die de Europese samenwerking op het gebied van het veiligheids- en defensiebeleid de afgelopen jaren heeft moeten overwinnen, is deze snelle interventiemacht een mijlpaal.” Het concept moet nu snel en “uiterlijk in 2025” worden uitgevoerd. Achtergrond: de snelle reactiemacht, die naast grondtroepen ook lucht- en zeestrijdkrachten moet omvatten, maakt deel uit van een nieuw concept voor het veiligheidsbeleid van de EU, officieel het “Strategisch Kompas” genoemd, dat al in maart door de ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie van de EU is goedgekeurd.

Op dat moment bleef echter open waar en in welke gevallen de nieuwe crisisinterventiemacht vanaf de geplande start in 2025 zou kunnen worden ingezet. De voorgangers van de nieuwe EU-interventiemacht zijn de zogenaamde EU Battle Groups. Ze werden echter nooit ingezet, hadden aanzienlijke financieringsproblemen en leden vaak onder de onwil van lidstaten om voldoende troepen te leveren.

Het “strategisch concept” bepaalt onder meer over welke capaciteiten de EU in de toekomst moet beschikken op het gebied van crisisbeheersing.

  De Verenigde Eunuchen van Europa

Dit betekent dat elk land automatisch wordt meegesleurd in een oorlog die vanuit Brussel wordt uitgelokt, volgens het motto: wie a zegt, moet ook b zeggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

Corruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpnieuw een Oekraïense soldaat gespot met nazi-insignes
Volgend artikelEr is iets verschrikkelijks aan de hand: Hoe langer ze het negeren, hoe misdadiger het is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Tuurlijk is dat legertje er niet om tegen de Russen te vechten. Dat zouden ze binnen een dag verliezen. Niet dat dode soldaten ze ook maar iets interesseren, maar al die mooie, dure spullen.

  En het is ook niet waarschijnlijk dat de burgers in opstand komen. Ik hoop dat ze dat wél doen, maar ze worden dermate gemanipuleerd dat ik bang ben dat de schapen nog slapen als hun kop eraf gaat. Maar stél dat ze wél in opstand komen, bijvoorbeeld omdat de energieprijzen te snel omhoog gaan, dan is zo’n legertje heel handig.

  De popaganda zal de opstandelingen voorstellen als kwaadaardige criminelen en het eu-gepuis zal ze afschieten terwijl de schapen erbij staan te lachen en te juichen.

  • Off topic.

   Nu 04-2023 blijkt van vrienden uit Schotland en Ierland dat de “vluchtelingenstroom” alla soros de vernietiger de nieuwe interventie macht is.
   En dat er GEEN ENKELE Europeaan in zit maar Alleen gevechtsklare jonge mannen uit vooral Afrika en Balkan.

   Dit omdat blijkbaar de eigen legers en inwoners nooit zullen schieten op hun eigen bewoners. Bewijs hierop is al geleverd en we mogen ons gaan voorbereiden op oorlog vanuit binnenin het eigen land alla Merkels kalgeri plan en omzetting van de “blanke” bevolking.

   De zionistische “blank” oogende vaxiNazi expert stelde jaren geleden al , wil je iedereen aan de vax , moeten we eerst Alle Blanken uitroeien.

   J00den zijn geen “mensen”
   Omdat ze niet van deze vlakte komen , dit stellen ze zelf.
   Ons is deze plane/vlakte gegeven met alles er op.

   Ba”al satan usupeerders leugenaars moordenaars en parasitaire nep goden.

   En (((wij))) kunnen alleen maar vernietigen en oorlog voeren en dit zullen we dien tot het einde der tijden!!
   al moeten we alles op onze paden vernietigen.

   Verstotene uit vele vlaktes en landen en dit was schijnbaar de “aller laatste kans”

   Triest.

   Mag De echte Schepper hun een nieuwe bestemming toedelen.

   Want het leven kan dit niet langer dragen.

 2. En dan komen ze nog even van deur-tot-deur om onder dwang de ongevaccineerden alsnog een prikkie te geven en de huisdieren in beslag te nemen, omdat zij mogelijk een infectiebron (zoönose) naar mensen toe zouden kunnen zijn.

  • @Reneetje,

   Laat ze aub bij mij beginnen…..ik ben ongeprikt en dat blijft natuurlijk zo én ik heb daarbij ook nog eens een ongelooflijk mooie hond, Britt, een nogal zeer alerte, gehoorzame en gigantisch snelle Mechelse herder dame in topconditie die het met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet het beste idee zal vinden als er iemand aan haar God (ik) komt wat als resultaat geeft dat ze los mag en dan op 1,5 seconden 5x heeft toegebeten en telkens met vlees eruit!!!

   Gladiator

  • Van deur tot deur, als ze bij mijn deur aangekomen zijn is het voor dat groepje de laatste deur geweest die ze gezien hebben… Ik heb me bewapend met diverse middelen, het ligt klaar, voor het geval dat ze langs komen. Een vlammenwerper ontbreekt nog, maar heb wel ideeen om er een zelf te maken, de brandstof heb ik al, de ontsteking ook al, hogedruk vloeistof pompje is in bestelling bij aliexpress.

 3. Snelle militaire reactiemacht… Die hadden we ook in Srebrenica. We praten hier wel over verantwoordelijkheid over mensen die af kan hangen van besluitvaardigheid aan de top. Gelukkig is er nog geen opkomstplicht voor militaire dienst. Gelukkig hoeven ze nu geen fotorolletjes meer te ontwikkelen.

 4. Tja, denk dat ik al ruim 1 jaar bezig ben met de constateringen zo her en der om ONS heen…..

  Gewone politie zie ik hier in mijn BUURTEN (taille van Limburg) nagenoeg nooit meer en nu ik er even bij stilsta kan ik me bij God niet meer herinneren wanneer ik de laatste politiewagen, bus of motor gezien heb…..

  Waar zit dat tuig verborgen……

  Ook heb ik ruim een tot twee maanden geleden reeds melding gemaakt dat ik ergens bekeken én gelezen had dat Eurogendfor, (welke al overal aanwezig waren tijdens grotere demo’s en waarbij ook reeds doden gevallen waren o.a. in Rotterdam én Parijs als ik me niet vergis), welke tot nu toe hun legerbasis in Italië en ik meen in Vicenza had!!!

  Dit tuig heeft een licence to kill en daar maken ze dan ook reeds nu gretig gebruik van.
  Kijk en huiver anno 2022 in Neanderland………het gaat de “goede kant” op…..toch??

  https://5-voor-12.com/nl/nieuws/2021/eurogendfor-europa-s-leger-met-licentie-om-te-doden

  Wat ik heb ontdekt is, en ik zeg bij voorbaat dat ik de bron van al dit moois niet meer kan vinden dus doe er maar mee wat jullie willen, dat deze vuile fascistische honden op DIT moment uitgebreid worden van hou je vast 3000 naar 300.000 troepen……en dat ziet er niet erg goed uit….

  Wat hetzelfde zooitje fascisten aan de EU top, zoals ene van der Leyen en andere malloten hiermee willen bereiken mag meer dan duidelijk zijn en ze zullen haast maken hiermee want tegen die idiote en in alles mislukte trut loot reeds een strafrechtelijk fraude onderzoek en er zullen meer onderzoeken komen als het goed is dus dit tuig wil zich a.s.a.p. indekken!

  We zien wat er gebeurt en kunnen er niets aan doen………geweldig nietwaar……onze afwezige leden van de
  criminele organisatie politie zullen wel mee willen snoepen uit de EU honingpot daar men nogal zeer duidelijk kon zien wat ze een geweldige lol beleefden in het in elkaar rammen van oude mannetjes, vrouwtjes en zelfs kinderen………

  Hier moet een direct halt aan geroepen worden maar onze theaterspelers in den haag zijn met van alles en nog wat bezig….zoals de smsjes van de premier, bonnetjes, Dictator Vera die iedereen die in de buurt van de waarheid komt de mond snoert enz enz enz …….alleen niet met zinnige zaken zoals het stoppen van de moordpartijen, en het…….teruggeven van 1900 kinderen….

  In wat een mooi land wonen wij toch nietwaar….heerlijk……..
  Maar…..gelukkig hebben we onze toetsenborden nog zodat we hierover kunnen kankeren….

  En politie……ik zie er echt geen een…….is dat niet erg…….

  Hele fijne en zonnige dag gewenst,

  Gladiator

 5. een Europeese legermacht is niet voor defensie maar voor interne “ordehandhaving”….waarbij men zal zorgen dat de militairen die ergens worden ingezet geen binding hebben met de locatie….feitelijk is het leger voor de EU er al…ze hebben enkel nog geen verblijfsvergunning en zijn nog niet met dat stukje papier en een leuke zakcent ingekocht….

  Als we deze totale dictatuur willen stoppen zal er ofwel enen natuurramp moeten gebeuren voor de zomer, ofwel een oorlog of andere instorting, want na de volgende zomer zal de EU zijn legermacht hebben….waarbij de autochtone militair word afgedankt zodra de migranten aantallen zijn bereikt….

  Het kader zal mogelijk nog blank zijn maar zover gekocht dat ze hun eigen kinderen nog zouden afmaken voor een extra streep of ster op de schouders….

  Wanneer de EU eenmaal een eigen legermacht heeft is iedere vorm van bezwaar of protest in principe met dodelijke afloop….voor hen die bezwaar maken of protesteren,….en niets of niemand, geen rechtbank of wat dan ook zal nog iets kunnen. dit is het scenario wat zich aan het ontvouwen is, compleet met gezichtsherkenning, drones die kunnen doden en een geldsysteem waarmee iemand rechteloos en machteloos word gesteld.

  Totale macht voor Brusseltotaal gestript en ontdaan van rechten voor de burgers…behalve wat je krijgt van hun…het recht om te mogen ademen zolang anderen dat tolereren….

  Wat kun je ertegen doen? Feitelijk niks, sabotage en nacht und nebel zaken, je lokale regeringens en EU aanhangers wegwerken achter het behang oid……..het kan een impact hebben, mits nagevolgd (niet weten wat anderen doen is zelf ook niets doen) maar je betaald er een prijs voor.

  Dit is je toekomst als de EU mag voortbestaan…..je zult niets bezitten, zelfs niet het recht om over jezelf te beslissen, en je zult gelukkig zijn….als je eten krijgt of men je een spuitje geeft en je word vrijgesteld van slaaf zijn….

  wie dit niet ziet is achterlijk blind, wie niet wil zien is ofwel zelf al slaaf, ofwel levensmoe….

  • @Duchesne,

   Ik heb het gezien en houdt er terdege rekening mee…..

   Het wordt dan dus Terminator Judgment Day……
   No problemo………I’ll be back!!

   Gladiator

   • @Gladiator, in de film ‘Terminator 2: Judgment Day’ uit 1991 met als hoofdrolspeler nazi Arnold Schwarzenegger komt een subtiele verwijzing voor naar 9/11.

  • Met de lokale jagersorganisaties gaan praten, en ze aan het verstand brengen wat er speelt. Deze mensen bezitten en zijn geoefend met hun materiaal en zullen zich niet graag laten ontwapenen of anderszins het kaas van hun brood laten eten.

   • Jagers zijn vaak eigenheimers en verdomd arrogant bij tijd en wijle…hun wild, hun grond….jagers en veel sportschutters zijn helaas hele volgzame lieden als het erop aankomt om te luisteren naar “hogerhand”….bang om niet meer dat geweer te mogen hebben, of dat pistool om kaartjes af te knippen…

    Verwacht niet teveel….verwacht eigenlijk niets….scheelt een wereld aan teleurstellingen.

    Ik denk dat Jurgen Conings, de Belgische “rambo” ook ergens had gehoopt dat er meer mensen met hem zouden optrekken tegen de spuit industrie….maar er waren geen groepen mede burgers die ook met de strijdbijl hadden opgepakt om hun vrijheid en levens te verdedigen….vuur wat zonder brandstof kwam….om die reden hoort u niets over enkelen die in verzet gaan…behalve dat het verwarde lieden zijn, of extreem rechts of iets van die strekking.

    … stel dat de krant schreef dat iemand het zat was en richting Brussel was getrokken, uitgerust en compleet gemaakt met hooivork, touw en teer…en dat er nog enkele andere mensen met dito kampeer spul onderweg waren….dan heb je zo revolutie….daarom censuur, daarom controle op alle media….hun dictatuur en onze Endlösung moet doorgaan….

    Verzet is enkel effectief als je d andere partij niets geeft om grip op te hebben, als je hun regels niet volgt. Demonstreren is regels volgen….hun regels.
    Maar jou belang word vertrapt.

    … emigratie is de beste optie, strijd is vrijwel nutteloos en zeker als je in een bos gaat zitten…kun je beter in bed kruipen met wat meer gelijk gestemden en andere feestbeestjes….je leeft maart een keer…of je moet een president zoals John Kennedy of een model zoals Sharon Tate vermoorden, dan kent na 100 jaar nog iedereen je naam….onsterfelijkheid…Balthasar Gerards is er een goed voorbeeld van….ruim 438 jaar later nog steeds een begrip….de stamvader van mijn familie was zijn leraar trouwens…..zijn ene zoon dan weer goede vriend van Willem van O en droeg zijn cirkel berekening op aan meneer Oranje……..humor…

    Er is de geschreven wet en er is de wet van het hart en de ziel…en iedereen weet wat goed is wen wat fout….en toch geschreven wetten laten prevaleren boven de keuzes van het verstand en de ziel…..

    Bijna zover verwijderd van zichzelf als de Paus die de voeten likt van een moslim…

 6. Wanneer men een paar zetten vooruit denkt dan is het toch een ABCtje gezien de vele artikelen die in de alternatieve media verschijnen over het Corona narratief, dat in een steeds sneller tempo van nieuwsgaring o.a. op Frontnieuws tot ons wordt gebracht, gratis hersenvoer wat je niet in de reguliere, gekochte media aan zult treffen of wat nog erger is NOS en NPO op prime time waar ik denk dat 90% van de schapen zich hieraan laven.

  Gladiator haalde aan dat Eurogendfor tijdens de corona-rellen in Rotterdam 1 demonstrant gedood werd door hen en 1 zwaargewonde die in de borst/buik werd geschoten, ze hebben inderdaad een licentie om te doden en daar hebben ze in Rotterdam gebruik van gemaakt een paar doden bij felle rellen valt niet zo erg op, daar stapt het schapenvolk rustig overheen en verdoven hun geweten met de gedachte dat de rellen hierdoor snel verledentijd werden. De meesten van hen weten niets over het bestaan van Eurogendfor en de 2 paspoort houdster Ollongren zet zich in voor een Europees leger, de trein dendert voort en slaat geen halte over, de EU groothandelaars in menselijk leed, geven geen ruk om dode burgers kijk alleen maar naar het Corona verhaal.

  • Binnen de Eu is een kleine politiemacht die enkel verantwoording schuldig is aan een EU commissie ( sargentiegie is voorzitster) en wiens bevoegdheden over die van de wetten van de EU landen gaat….

   De macht om te doden….dat is wat daar is bepaald. En geen nationale politieagent die daar iets tegen kan doen, enkel toekijken en of meedoen of ontslag nemen. Zover staat het al…

   Die license to kill is er al….

   • Vorig jaar heeft klokkenluider Huig Plug bij toeval opnames gemaakt op het Plein in Den Haag en op een gegeven moment zag hij, dat een Nederlandse officier een Roemeense delegatie uitgeleide deed.
    Tijdens de rellen in Frankrijk in 2019 – 2020 tegen de verschrikkingen van Rothschild-agent Macron zijn ook al Eurogendfor-troepen (European Gendarmerie Force) ingezet. Deze hadden geen enkele moeite om om bij vreedzame demonstranten letterlijk het licht uit hun ogen te schieten met rubberkogels.

    De mondiale afkondiging van de coronaplandemie op 11.03.2020 betekent achteraf gezien de redding van het Macron-regime, want heel veel Fransen kunnen zijn bloed wel drinken.
    Op 07.05.2017 heeft Emmanuel Macron de tweede ronde van de presidentsverkiezingen gewonnen met een percentage van 66,10%.
    Ziet u de olifant in de kamer?

    • Ja ik zie de olifant in de kamer staan, met veel moeite kom je langs de olifant echter 90% ziet het beest niet staan duwen de kop in het zand en hopen op het beste, mij kan men niet wijsmaken dat zó velen totaal naïef zijn, er moet toch iets opborrelen bij deze mensen om zich zó vrijwillig op te offeren door een doortrapte regering die in opdracht van een buitenlandse entititeit welke moedwillig deze ellende over Nederland uitstort.

 7. Bovenstaande (gemanipuleerde) afbeelding komt uit de film ‘Dead Snow’ er is er één uit 2009. Originele titel ‘Zombis nazis’ (Noorwegen) en uit 2014 getiteld Dead Snow: Red vs. Dead, geregisseerd door dezelfde regisseur Tommy Wirkola.

  Leipe films maar wel humor. 🙃

 8. Correctie: “er is er één uit 2009.” Moet zijn, “er is er één uit 2009, originele titel ‘Zombis nazis’ (Noorwegen) en uit 2014 getiteld Dead Snow: Red vs. Dead, geregisseerd door dezelfde regisseur Tommy Wirkola.”

  • @Ster,

   Heel mooi om deze rustige man met grijze haren te horen lullen echter…..

   Ik denk dat de tijd van lullen reeds enige tijd achter ons ligt denkt u zelf van niet…..

   Dit brengt niets en nog eens niets…..burgerlijk ongehoorzaam…..kijk wat ze flikken met die totaal corrupte en verrotte MSM die IEDEREEN kunnen MAKEN & BREKEN……

   No way…….

   Ik stel dan toch eerder deze beste man voor, ben het niet overal mee eens wat hij zegt echter nu wél en wel helemaal…..wordt nu tijd voor echte actie…..

   https://www.fromrome.info/wp-content/uploads/2022/10/Manifesto.mp4?id=5

   Gladiator
   ps ook FvD stopt de doodsprikken niet, ze doen helemaal niets wat dit stopt…..wij moeten het doen en natuurlijk roep ik helemaal nergens toe op maar vraag me wel langzaamaan af wat ervoor nodig is om het gepeupel los te weken van dat kut toetsenbord…..

 9. Ik heb me nooit verborgen, ik wilde hiertegen vechten en heb zelfs meerdere malen mijn telefoonnummer erbij gezet. 1 dame heeft mij gebeld om me te waarschuwen en een andere om me af te zeiken. Helaas geen persoon die samen wilde vechten tegen de tirannie. Slapers, schapen en praters. Alleen kan ik niet winnen maar ik zal ze op dezelfde achterbakse wijze bevechten, in Dirlewanger stijl. En voor Simon, schrijf niet teveel over je voorbereidingen ! Je neemt de verassing weg voor je aanvallers. Ze hebben ons verkracht, vernederd en willen ons op een duivelse laffe manier van onze levensvreugde beroven. Wij hebben met open vizier gestreden, met vrede en argumenten maar dat hielp niet. Beter in de rug aanvallen.

  • De elite hebben zelf de meeste terroristische aanslagen georchestreerd zowel in VS als in de EU de afgelopen decennia, dus volledig onder hun paraplu en gemonitord. Ze hebben nooit echte guerilla meegemaak van mensen die niks meer te verliezen hebben.

 10. afgezien van een paar huurlingen zal het merendeel van deze moderne SS brigade de benen nemen wanneer de huidige regeringsterroristen massaal verjaagd gaan worden.

 11. Wacht maar af, wanneer hun plannen niet lukken, of er teveel weerstand is, De politie uw vriend, idem leger, ons de kop inslaan gaan ze doen, voor ons aller welzijn.
  1 van de te verwachten stappen aangaande is, geweldige loonsverhogingen voor leger en politie, zodat de keuze vlug gemaakt is, voor hen, en ze zeker onze kant niet gaan kiezen, want zij zullen het goed hebben, en dat wordt niet zo vlug opgeven ten aanzien van moraal en menselijkheid tegenover de gewone man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in