Veel leiders in het Westen pushen nu het propagandathema van een onvermijdelijke patstelling in de oorlog in Oekraïne. Met andere woorden, Oekraïne zal Rusland tot staan brengen. Nou, dat is de misleidende hoop. U hoeft mij niet op mijn woord te geloven. Lees deze recente krantenkoppen:

Amerika moet plannen maken voor een patstelling in Oekraïne (New York Magazine)

Oekraïne probeert een einde te maken aan patstelling op het slagveld … (AP News)

Oekraïne moet kans grijpen van Wagner … (The Washington Post)

Wapenstilstand of bloedige patstelling? Het hangt allemaal af van Oekraïens lente … (The Guardian)

Op welke planeet wonen deze mensen? Een patstelling betekent dat beide partijen – d.w.z. Oekraïne en Rusland – aan elkaar gewaagd zijn en geen tactisch of strategisch voordeel hebben ten opzichte van de ander. Dat is gewoon niet het geval bij de “Speciale Militaire Operatie” die aan de gang is. Weet u nog dat Rusland zonder raketten zat? Westerse denktanks en deskundigen herhalen die mantra al sinds april 2022. Maar de worm is aan het draaien:

Volgens een recent artikel van het CSIS (Center for Strategic and International Studies) heeft de meedogenloze Russische aanvalscampagne in 2023 één ding overduidelijk gemaakt – het idee dat Rusland uiteindelijk zijn raketvoorraad zou uitputten is onrealistisch. Ondanks de sancties en exportcontroles is het zeer waarschijnlijk dat Rusland doorgaat met het produceren of verwerven van de benodigde langeafstandsraketten om Oekraïne aanzienlijke schade toe te brengen. – https://t.me/Zornkrieger/40193

Rusland heeft ook een enorm voordeel in tanks, artillerie, artilleriegranaten, gevechtsvliegtuigen, helikopters, gepantserde voertuigen, mobiele artillerie, elektronische oorlogsvoering, schepen, kruisraketten en hypersonische raketten. Oh ja, bijna vergeten – Rusland heeft ook minstens een voordeel van tien tegen één in mankracht vergeleken met Oekraïne.

  Zelensky is op zoek naar Anne Frank... om haar naar Bakhmut te sturen... niet Auschwitz

En dat is nog niet alles. De Russische militaire installaties voor het trainen van nieuwe rekruten zijn intact en werken 24/7. Oekraïne, aan de andere kant, is onder dwang nieuwe “troepen” aan het rekruteren en deze worden naar andere landen gestuurd en onderworpen aan verkorte trainingsprogramma’s. De economie van Rusland is sterk en de industriële basis is de grootste ter wereld, op China na. Met andere woorden, Rusland kan alles produceren wat het nodig heeft om zijn gevechtsoperaties in Oekraïne te ondersteunen.

Oekraïne daarentegen is volledig afhankelijk van de vrijgevigheid van de Verenigde Staten en de NAVO-landen. Zonder het westerse geld en de voortdurende levering van wapens kan Oekraïne de gevechtshandelingen niet langer dan twee weken volhouden. Hoezo is dat een patstelling?

De NAVO bevindt zich in dezelfde positie als kapitein Smith van de Titanic nadat deze door de ijsberg was geraakt. Ze proberen een zinkend schip drijvende te houden, maar de structurele schade is te groot. De wanhoop slaat toe en er zijn verontrustende tekenen dat Oekraïne gaat proberen om een nucleair incident te veroorzaken in de kerncentrale van Zaporozhye, waarvan het hoopt dat het de basis zal vormen voor de activering van artikel 5 van de NAVO en NAVO-troepen in de strijd zal brengen:

Een speciaal vliegtuig WC-135R Constant Phoenix van de Amerikaanse luchtmacht werd op 30 juni ingezet op de luchtmachtbasis Chania op Kreta. Vanaf deze basis vliegen RQ-4B Global Hawk verkennings-UAV’s en RC-135W Rivet Joint vliegtuigen naar het Zwarte Zeegebied.

De RC-135R is ontworpen om informatie over radioactieve straling te verzamelen en nucleaire tests te controleren.

Het zeldzaamste bezoek van een speciale raad kan verband houden met de voorbereiding van een nucleaire ramp door Kiev in de kerncentrale van Zaporozhye.

Hoewel ik de Oekraïense dreiging om een kernramp te veroorzaken niet van de hand wijs, geloof ik dat Rusland de nodige stappen heeft ondernomen om de verdediging in Zaprorozjye te versterken. De komende NAVO-vergadering in Vilnius (12 en 13 juli) zal rancuneus zijn. Polen blijft tegen Duitsland tekeergaan over het betalen van herstelbetalingen. Frankrijk staat in brand en de politieke onrust neemt toe. En Turkije is woedend op Zweden over de recente schending van de Koran terwijl de Zweedse politie toekeek en niets deed. De NAVO is verre van eensgezind en er is geen bewijs van een groeiende consensus om meer geld en wapens aan Oekraïne te geven. Hongarije roept bijvoorbeeld op om niets meer naar Oekraïne te sturen.

  De VS en Europa hebben bijna geen wapens meer voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft zijn hakken in het zand gezet over de cruciale hulp van de Europese Unie aan Oekraïne, door sympathie aan te bieden voor zijn buurland, maar niets meer om het te helpen de invasie van Rusland af te slaan.

In een interview met Bloomberg op het Qatar Economic Forum stelde Orban dat de militaire inspanningen van Oekraïne gedoemd zijn te mislukken en dat het sturen van verdere hulp alleen maar tot meer doden zal leiden.

“Emotioneel gezien is het tragisch, onze harten gaan helemaal uit naar de Oekraïners,” zei Orban, 59, dinsdag tegen John Micklethwait, hoofdredacteur van Bloomberg. “Maar ik spreek als een politicus die levens zou moeten redden.”

“Er is geen kans om deze oorlog te winnen,” voegde hij eraan toe.

Ik zie geen plausibele reden voor een patstelling. Maar een Oekraïens debacle is een waarschijnlijkere uitkomst.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hongaarse premier schetst dilemma EUVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Oekraïnes groeiende verslaving aan buitenlandse huurlingen
Volgend artikelFranse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • @Rob en in de Limburger en AD staat dat het 21.000 waren. Zo zie zelfs bij het liegen kan men niet consequent zijn.

 1. De amerikanen hebben productie problemen voor 155mm granaten; en hebben veel, heel veel geld nodig om hun arsenaal op niveau te brengen.
  Ze hebben genoeg van het experiment in Banderastan.

  De russen hebben genoeg ammo; en bij tekorten: noord Korea, China. Ik denk dat met name China al levert; logisch; waarom niet? De Nato en USA levert aan banderastan.

  Pat stelling? Da’s een goeie. Rusland kan niet verliezen. Onmogelijk.
  het enige wat wel een risico is: dat de grote snuiver een kerncentrale opblaast , en zo een ramp veroorzaakt; Rusland de schuld geeft, zodat de Nato aanvalt.
  Dan is Europa ten einde.

  • Een nucleaire ramp in de Oekraine is niet waarschijnlijk. Het opblazen van een kerncentrale die zelfs buiten werking is , is wegens de dikke betonnen met zware wapening heel erg moeilijk, zelfs met kernraketten. en dan nog moet het primaire circuit dat sterktematig over gedimensioneerd is met een factor 10-20 nog geraakt worden of lek raken. Het gaat meestal om de parken met gebruikte reactorstaven die minder beschermd zijn die geraakt kunnen worden. De straling daarvan is relatief gering. Overigens worden de ziekte effecten van nucleaire straling door de bevolking sterk overschat. Dat heeft te maken met normen uit 1950 die nooit zijn aangepast voor de moderne opvattingen van kanker risico door straling en reparatie mechanismen voor genetische code in de cel. In feite zou de toelaatbare straling een factor 20 omhoog kunnen, zeker voor eenmalige dosis. Stralingsangst is een van de vele angsten die is losgelaten op de kudde door de onbekende elite gangsters. Er gaan veel meer mensen dood aan straling door gewoon zonlicht dan door kernenergie straling , een grootte orde van zeker 4 =factor 10000 x meer. Zie maar aan de statistieken voor huidkanker, een van de meest voorkomende kankers. Kanker door straling is van alle risico;s maar zeer gering, lager dan bliksem inslag op een persoon Het is zelfs zo dat indien men een stralings ongeval overleeft men eigenlijk niet meer kanker risico dan een ander mens heeft. Die vooringebouwde angst voor kernstraling kan nu weer gebruikt worden in een propaganda campagne bij een valse vlag aanval door de Oekraine. Dus zelfs al gooien ze een bom tussen wat opslag containers en is er wat RA cesium of strontium in de lucht daar gekomen , het effect is alleen een dure schoonmaak daar volgens de normen , maar geen enkel gevolg voor W Europa. Ik neem aan dat slechts enkele km verwijderd van de centrale er geen maatregelen genomen hoeven te worden. Er zitten bijvoorbeeld niet veel kortlevende sterkstralende elementen in de gebruikte staven meer, die zijn al vervallen in de opslag periode en de gasvormige elementen zijn voor een groot gedeelte al afgetapt of ook vervallen, de Xenon_jodium fractie. Het zijn dus vaste stoffen die mogelijk wel oplossen in regen maar die alleen als fijn stof een behoorlijke dosis in de longen zouden kunnen veroorzaken, maar dan moet je fijn poeder zien te maken van de staven: lijkt me onmogelijk met een explosie die gewoon flinke brokken veroorzaakt. Ongefundamenteerde angst dus. Een echte kernexplosie door een kernoorlogsspringkop is dan ook wat anders.. Maak je ook niet te veel zorgen over fall out.. De warmte straling en de schokgolf veroorzaken meer dan 99% van de doden. Als je dat overleeft, is het andere kinderspel, alhoewel, dat terwijl Fall out snel af neemt in radioactiviteit door verval, het schijnt dat economisch verval na een kernoorlog, nog de meeste doden voor zijn rekening neemt, bij kernoorlogsimulaties.

   • De grote Snuiver zal het initiatief nemen en een kerncentrale opblazen, dan zeggen dat Rusland dat deed.
    Ik denk dat dat het scenario zal zijn.

    Niet voor niets zijn er USA vliegtuigen in de lucht die radio activiteit meten.

    Biden is puur evil. Hij wil de wereld venitigen, omdat hij weet dat hij en zijn waardeloze pedo zoon niet deugen.

    Klinkt banaal maar is realistisch; en gezien het westen geregeerd wordt door destructieve WEF imbecielen…..

 2. Geen ‘patstelling’, maar een permanente ‘sur place’?
  Zal de globalisten goed uitkomen op weg naar hun nieuwe wereldorde. ‘Never waste a good crisis’, en zie wat er allemaal mogelijk is, als onder grote druk en dreiging alles ‘vloeibaar’ wordt.

 3. Goed bestuur moet van onderaf komen.
  Ik herinner me nog 1964-65.
  De lonen waren laag, veel werkuren; 9,7 per dag en dan ’s avonds 4 uur avondschool.

  Maar toen de bijstand wet er kwam, bespraken we dat op de werkvloer; dat we ervoor moesten inleveren was geen punt.
  Het punt was, dat geen nederlander meer hoefde te bedelen bij kerk of gemeentehuis.
  We waren trots op onze staatsburger schap.

  Nu, als ik kijk naar de afhandeling (lees: het volledig uitblijven ervan en de criminele corruptie van dat zooitje tuig in het kabinet) schaam ik me voor het nederlanderschap en voor de nederlanders die dit passief toestaan.

  We zijn afgegleden naar een nazi staat
  ——————-
  Zie wat er gebeurt in England: de bankrekening van Farage werd opgezegd; zie Duitsland en Frankrijk: overstroomd met waardeloze uitwassen van mislukte genetische experimenten….
  Zie Oekraine: openlijk nazi’s maar ook gesteund door oorlogzoekers incl ons kabinet van WEF hoeren.

  Bottomline: er komt een WO3. Dat is wat dit vuilnis wil; en dat gebeurt omdat wij NIET handelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in