We zullen de hele wereld vertellen dat Israël een oorlogsmisdadiger is. We treffen voorbereidingen hiervoor,” zegt de Turkse president tegen een massaal toegestroomde menigte in Istanboel.

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft Israël zaterdag beschuldigd van het plegen van oorlogsmisdaden. Hij heeft gedreigd de oorlog te verklaren aan de Joodse natie en zijn leger naar Gaza te sturen, schrijft Jamie White.

Erdogan sprak honderdduizenden pro-Palestijnse aanhangers toe op een betoging in Istanboel en noemde Israël een “oorlogsmisdadiger” die met militair geweld kan worden aangepakt als het zijn aanval op Gaza voortzet.

“De hoofdschuldige aan het bloedbad dat zich in Gaza voltrekt, is het Westen. Israël begaat al 22 dagen openlijk oorlogsmisdaden, maar de Westerse leiders slagen er niet in om Israël zelfs maar op te roepen tot een staakt-het-vuren, laat staan om erop te reageren,” zei Erdogan tegen de menigte, die met Palestijnse vlaggen zwaaide. “Met deze houding heeft het Westen veel zonden verzameld.”

Erdogan vergeleek het tegenoffensief van Israël in Gaza ook met de Holocaust.

“In het verleden slachtten ze het Joodse volk af in de gaskamers en ze roeiden inderdaad hele regio’s uit met bommen. Een soortgelijke mentaliteit wordt vandaag de dag in Gaza getoond,” zei hij.

  Van Israëlische Defensiemacht naar Israëlische Bezettingsmacht - Onbetamelijk gedrag

“We zullen de hele wereld vertellen dat Israël een oorlogsmisdadiger is. We treffen hiervoor voorbereidingen. We zullen Israël tot oorlogsmisdadiger verklaren.”

“Vanaf nu zullen we onze weg vervolgen onder het motto dat we op een nacht misschien plotseling op uw deur zullen kloppen,” voegde hij eraan toe.

De menigte reageerde enthousiast met de chant: “Turkse militairen naar Gaza.”

Erdogan verdedigde ook de jihadisten van Hamas als “vrijheidsstrijders” en beschuldigde Israël van het illegaal bezetten van Palestijns land.

Israël lanceert al wekenlang meedogenloze luchtaanvallen in Gaza in de nasleep van de terreuraanslag van Hamas op 7 oktober op de Joodse natie.

In reactie hierop stemden 120 landen tijdens een algemene vergadering van de Verenigde Naties op vrijdag voor het aannemen van een resolutie die opriep tot een “onmiddellijke, duurzame en voortdurende humanitaire wapenstilstand”.

Israël sloot vrijdag de stroom en communicatie af voor miljoenen mensen die vastzitten in Gaza voordat het de eerste golf van zijn grondinvasie lanceerde met tanks en duizenden troepen die oprukten naar de Palestijnse enclave.

Israël riep zijn diplomaten uit Turkije terug als reactie op de opmerkingen van Erdogan.

  Israël aanvaardt wapenstilstandsdeal om vrijlating van enkele gijzelaars te bewerkstelligen

De volledige toespraak van Erdogan:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Erdogan gaat naar de laatste fase van het Turkse plan voor Gaza: “Hamas is geen terroristische organisatie maar een patriottische organisatie van bevrijders” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF-professor zegt dat we een “massabeweging” nodig hebben om pedofielen toe te staan kinderen te kopen voor seks
Volgend artikelVermist: Zelensky, voor het laatst gezien toen Oekraïne het favoriete speelterrein van het Westen was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

29 REACTIES

 1. Spierballentaal of niet? We gaan het zien, wordt in ieder geval wel een splijtzwam in de westerse wereld. Ben benieuwd of ze nog wel wapens hebben, hier dan….

 2. Interessant, dus Turkije als NAVO land dat een oorlog begint, die natuurlijk ook andere NAVO landen gaat raken. En wat als die aangevallen worden door de agressie van de Turken? Of Turkije zelf op Turks grondgebied. Het zou een script kunnen zijn wat bedacht is door AI. En nee niet de Ai die wij ter beschikking hebben gekregen. Die had het Pentagon al sinds er supercomputers bestaan. Maar waarom wordt dit zo uitgerold? Want toeval bestaat niet.

  Feit is dat we in een periode zitten dat de psychopaten de macht hebben gegrepen. Mensen tellen niet. Daar moet nodig verandering in komen. Maar met die schapen met de spuit in hun arm, denk ik dat het nog wel even gaat duren. 80% is zo dood als een pier. Misschien was dat het doel wel van Corona, kijken hoe slap de burgers wereldwijd zijn, nou de burgers zijn voor de test geslaagd. Zo dociel en verdeeld als de pest, dus laat wo3 maar komen denken ze.

  • Mensen zijn nergens voor geslaagd… mensen zijn geprogrammeerd om ALLES te doen om te consumeren. Mensen zijn tot ultra egoïsten gemaakt. De elites DENKEN dat mensen volgzame schapen zijn, maar mensen zijn gewoon volgzame egoïsten. En egoïsten volgen heel braaf tot er ineens wat mis gaat in hoe ze worden geherd en dan schieten ze alle kanten op. The narrow window of opportunity is dat de elites ons precies op het juiste moment in het hok moesten drijven om ons te vangen en te vermoorden en dat is gewoon al mislukt. Een groot deel heeft gevolgd, maar een te groot deel heeft niet gevolgd. De wakkere groep is veel te groot om te onderdrukken… het is nu wachten tot de elites hun hand definitief overspelen. De schapen lopen niet meer in rijen en er zijn veel te veel mensen die niet direct snappen wat er allemaal gaande is, maar die wel heel goed weten dat ze niet de kant op willen waar ze heen worden gejaagd.

   Het moet nu alleen nog mis gaan zodat de schapen niet meer volgen, maar uit schrik weglopen. En het is een kwestie van tijd voordat dat gebeurt. Veel wakkere mensen zijn zo angstig en neurotisch dat ze geen enkel vertrouwen meer in hun medemens hebben. De elites zijn in de ogen van velen een soort Goden, precies zoals de elites het willen. Iedereen is vergeten dat er nog zoiets is als bewustZIJN en de natuur. Ja… je kan mensen als schapen herden, maar zodra je het verkloot ben je de macht snel kwijt en dan ben je weer generaties verder voordat je dat hebt hersteld en je macht teruggrijpt. De elites hebben het verkloot. Ze hebben dit kunstje zo vaak herhaald dat het op is. De zwakke schapen gaan nu afvallen, maar ze sterke blijven over en die gaan ze nooit meer onder controle krijgen en dat zijn er miljoenen in NL en miljarden wereldwijd. Het spel is verloren, het is nu een kwestie van tijd voordat de mensheid zichzelf bevrijdt.

   • Dat is een hele mooie, ik ben ervan overtuigd dat we onszelf. En ja we hebben onze gevaccineerde medemens wel nodig. Tijd voor zand erover, ze niet meer uitlachen, en we beginnen allemaal weer opnieuw. Dan met het berechten van de Psychopaten die dit op hun geweten hebben. En het broeit, overal. Nieuw Zeeland kan de eerste zijn, en dan donderen al die zogenaamde young leaders stuk voor stuk om.

    De daders berechten, sleep ze de cel in. Het is bewezen toch dat dat die vaccinatiedrang een misdaad tegen de menselijkheid was. Of nog net niet? Ik ben geen jurist! Waar wachten we anders verdomme nog op. Sleep ze uit hun huizen de rechtbank in. Kijken hoe snel het psychopaten tijdperk voorbij is.

    • @Gijp…
     ‘Waar wachten we anders verdomme nog op. Sleep ze uit hun huizen de rechtbank in.’

     Wij zitten op de eerste rang te kijken. Om de psychopaten echt voor de komende 1000jr alle macht te ontnemen, moet de hele mensheid gaan zien wat er speelt. Wij zitten dus helemaal voorraan te kijken naar deze shitshow… nu beginnen de achterste rijen pas te beseffen wat voor shitshow er bezig is. Mijn gevoel zegt me dat er voor december 2024 iets groots gaat gebeuren waardoor de hele mensheid ziet wat er gaande is en alles in een stroomversnelling komt.

   • @Let God sort them out
    Goed verwoord .
    Vooral de context “schapen herden”
    Een opgetrokken wenkbrauw waardig 🤨 🤣
    Kan je draadje volledig volgen .
    Groeten .

 3. Ben benieuwd of ome erdo iets doet, want hij heeft vaker een grote mond en doet niks.
  Al heeft hij deze keer wel gelijk.
  Ben benieuwd.

 4. Israël zal vroeger of later verdwijnen en de joden zullen kiezen tussen sterven in Israël of emigreren naar de VS, in de EU passen zij zeker niet. Deze situatie is weer gecreëerd door de VS voor zijn monopolie en onderdrukking voor controle de Arabische landen en werken als spion.

 5. En Nederland onthielt zich van stemming als bondgenoot van de VS, opmerkelijk, want de rest van de wereld en zelfs Westerse landen als Frankrijk en Noorwegen stemden mee met de resolutie. Overzicht van wat landen gestemd hebben via het artikel van David Icke.

  • De Joodse belangen in Nederland zijn zeer groot, zo blijkt wel weer. Hoe kun je nu niet voor een vredes resolutie stemmen? Ik schaam me diep als Nederlander. Wij zouden voorop moeten staan in het oproepen tot vrede. Nederland is Nederland niet meer.

 6. we kunnen er weinig aan doen, anders dan verstandig stemmen.
  maar we zijn wel verantwoordelijk voor wat dat k*t zooitje in Den Haag uit onze naam uitspookt.

  • Nog 1 die denkt dat stemmen wat uithaalt, wij hebben nooit kunnen stemmen, stemmen is uitgedacht door de elite zodat dat wij denken dat onze stem wat zou uithalen, nee het is om ons tevreden te houden, laat dat maar eens inzinken en is ook te vinden op het www.

 7. Tja.. op geloof gebaseerde deelname aan een Hamas club die mede gefinancierd werd door de regering van Israël en die de gelegenheid kreeg voor 7
  of 8 uur zijn verschrikkelijke gang te gaan…? Het doden of gijzelen van Israëlieten kan net zo min als wat Israël nu doet. Erdogan ziet denk ik een kans om Israël uit te wissen want de NATO kan niet zonder de Turken….Deze oorlog gaat weer niet met de wapens gewonnen worden❗️Eenvoudig te zien, dus waarom doorgaan? Één ding is overduidelijk: de mensen zien dit als een soort game… de investeerders in de wapen industrie ook❗️Zakken vullers, en politiek populaire maatregel van Erdogan om een sleutel rol in het Midden-Oosten te spelen omdat Europa de komende decennia economische bij ligt te komen van de US-rape van onze Russische energie. Kost wel ook wat Turken het leven, maar dat is de investering in de toekomst en zijn kinderen zitten er vast niet bij. Wat ook hier duidelijk is, de politiek heeft teveel ruimte om het volk op te hitsen! DAT MOETEN WE ZE AFPAKKEN❗️❗️❗️Daar zijn ze NIET VOOR GEKOZEN!

 8. Beste Mensen

  Zou hr Erdogan dat wel aandurven ?
  Lijkt een hoog gegrepen stap
  Èèn grote Atoombom is genoeg om Turkisstan op de plaats te zetten
  IsraraHell bezit voor elk Isla-la lam landen èèntje

  Dank U

  • Ringo, als er een een atoombom voor zijn kiezen krijgt, dan is de hele wereld meteen weg.
   Dan ben jij met 99% zekerheid ook al dood

   • Beste Mensen

    Wie leven wil
    Moet angst trotseren
    Vluchten
    In holen grotten weg kruipen
    Pienaren
    Willen Mensen dat ?
    Gehersenspoelden misschien wel
    Mocht het worden gezien dat een bommetje aankomt
    Advies
    Ren naar toe i.p.v weg rennen

    Dank U

 9. Die lelijke Turken zullen een warm onthaal krijgen, met hun grote knoflookbek. Eindelijk een aanleiding om Noord-Cyprus van dat illegaal daar binnen gevallen tuig te verlossen. Mijn God, wat zijn hun wijven lelijk. De Joden zullen dat uitschot op nog een HAARP tracteren, maar dan in Ankara, als ze te lastig worden.

 10. Meneer Erdogan, geen woorden maar daden graag, u zult zien hoeveel moslim landen zich aansluiten, niemand durft de eerste stap te nemen omdat ze bang zijn voor dat joodse tuig, het leger van u is het sterkste ter wereld en het grootste, dus verenig de moslims en vernietig dat land Israël.

  • Ik geniet van je schuimbekkende demonische bezetenheid. Pas op, straks krijg je nog een hartaanval. Israël zal NOOIT verdwijnen, het bestaat al duizenden jaren en zal dat blijven doen, ook als jij al lang door de wormen opgevreten bent. En Europa? Dat zal spoedig verdwijnen door islamisering maar dat is niet erg, gezien al die Joden hatende honden. De Europeanen zullen allemaal hun eigen land en cultuur kwijt raken. Hun wijven zullen het doen met de moslims, ze zullen genieten van het door hen afgeranseld worden. Maar ja, dat is onvermijdelijk voor mensen met een veel lagere IQ dan de Joden bezitten. Die doen de stomste dingen. Am Israël chai!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in