Screenshot video

Israëlische bezettingstroepen zijn gefilmd terwijl ze zaterdag op de Westelijke Jordaanoever een neergeschoten Palestijnse burger gebruikten als menselijk schild, bericht Chris Menahan.

Van Mondoweiss: “Gewonde Palestijnse man vastgebonden aan voorkant Israëlisch legervoertuig, gebruikt als menselijk schild”:

“Toen ik de bezettingssoldaten zag schieten in de kamer, stopte ik mijn hoofd onder de deken en verstopte me,” zei Alaa Husseiniyya, 13 jaar, die getuige was van een Israëlische militaire operatie die zaterdag werd uitgevoerd door speciale eenheden in Jenin.

De operatie vond plaats in de wijk Jabariyat in Jenin en was gericht tegen Palestijnse verzetsstrijders die zich in de buurt bevonden van het huis waar Alaa samen met zijn ooms sliep.

Alaa vertelde Mondoweiss dat Israëlische soldaten de kamer binnenvielen waarin hij en zijn ooms sliepen en willekeurig op hen begonnen te schieten. Alaa vertelde dat toen hij de deken van zijn hoofd optilde, hij zijn oom, Majd Husseiniyya, gewond op de grond zag liggen. Naast hem lag een andere man, Mujahid Balas, gewond aan beide benen en liggend op de grond net buiten de kamer.

De Israëlische strijdkrachten grepen een van de gewonde mannen en bonden hem vast aan de voorkant van een militair voertuig, reden rond terwijl ze hem als menselijk schild lieten paraderen voordat ze hem uiteindelijk overdroegen aan Palestijnse medische teams, die hem naar een ziekenhuis in Jenin brachten.

Een ooggetuige, die liever anoniem wilde blijven, vertelde Mondoweiss dat de Israëlische troepen de gewonde man opzettelijk mishandelden.

“Ze leken met hem te sollen voor hun plezier,” zei de ooggetuige, erop wijzend dat de man noch gezocht werd, noch een verzetsstrijder was, maar een ongewapende burger. Dit bleek uit het feit dat de Israëlische strijdkrachten hem niet arresteerden, maar overdroegen aan de Palestijnse ambulance nadat hij enkele minuten vastgebonden had gelegen aan de voorkant van het voertuig in de hete zomerzon.

Ra’fat Husseiniyya, de eigenaar van het huis dat werd binnengevallen, zei dat de jonge mannen in zijn huis sliepen zoals ze elke nacht deden. Het leger had niets tegen hen, en ze werden niet verdacht van enige verzetsactiviteit, zei Ra’fat. Maar de Israëlische speciale eenheden schoten hen neer terwijl ze sliepen.

Hij vertelde verder dat de soldaten hem ondervroegen en hem vroegen naar zijn relatie met de mannen in het huis. Hij vertelde hen dat ze zijn broers waren en dat er geen reden was om het huis binnen te vallen en hen te arresteren. Hij legde uit dat het bezettingsleger urenlang had gewacht met het geven van medische hulp aan zijn broer Majd voordat ze hem eerste hulp gaven.

Het Meest Morele Leger ter Wereld™ is de afgelopen maanden herhaaldelijk gefilmd terwijl het gevangen Palestijnen zou gebruiken als menselijk schild.

  's Werelds orkaan

In november gebruikten IDF-soldaten naar verluidt een geboeide, geblinddoekte Palestijnse gevangene als menselijk schild tijdens een andere operatie in de bezette Westelijke Jordaanoever:

In december in Gaza gebruikten IDF-soldaten naar verluidt een Palestijnse man als menselijk schild en een verkenningsdrone:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: Israëlische troepen gefilmd terwijl ze geblinddoekte gevangene als menselijk schild gebruikten op de Westelijke JordaanoeverVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPfizer CEO zegt dat COVID slechts een test was… “een repetitie” voor iets groters dat nog moet komen
Volgend artikelHet zal niet het einde van de wereld zijn, maar van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Owmy een troll, vreemd wat doe jij hier.
   Moet jij niet op de lgbsites zitten.
   Deze sites is voor de diehards die de waarheid aankunnen niet voor lgbwatjes zoals jij.🤨

  • De Palestijnen schieten niet op ongewapende burgers zoals de Zionisten al sinds 1946 doen. Ooit van de Nakba (1948) gehoord? Niet dus, dacht ik al. Dus je moet even je puinhoop hersens gebruiken voordat je hier onzin komt uitkramen.

   • Nakba… 1948, Zo’n 500 Palestijnse dorpen, inclusief circa 100 bedoeïenendorpen, werden verwoest, massaslachtingen vonden plaats en meer dan 750.000 Arabische Palestijnen werden uit het door Israël veroverde gebied verdreven of moesten vluchten.

 1. “Israëlische strijdkrachten gebruiken gewonde Palestijnse man als menselijk schild”

  Zionistische joden komen overal mee weg, ook is door de geallieerden en de Sovjet Republiek de geschiedenis over de Holocaust gewijzigd, zoals men deze nu gangbare shit kennen.

  • En maar klagen over de concentratiekampen van hitler, dat waren nog softcamps vergeleken bij de kampen die het joodse bolsjewieken leger had en wat zij blanke russen aandeden. Daar bonden ze een blanke rus aan een boom met zijn darmen ( de ze uit zijn lijf hadden gesneden)en draaide ze zo rond de stam,totdat de darmen opwaren.
   .
   Echt ziekelijker dan dan zionisten joden kan het niet. Maar goed ik zat vorige week nog een video te kijken waar wen halfgare rabi zat te verkondigen dat ze van een andere planeet kwamen hier geïnfiltreerd waren en een andere schepper hadden dan de onze. Dat verklaard wel alles denk ik zo. Ik zit er dan ook niks mee in als iran israhel binnen valt ofzoeits. Good riddens.

 2. Hoe fout en gestoord die Oostenrijker met het snorretje ook was, hij zag wel iets wat de meesten niet zagen maar 80 jaar later komt de ware aard van het beestje wel boven.
  Eigenlijk al in het oude testament al, daar droop het bloed ook uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in