President Biden’s klimaatchef John Podesta heeft na de recente bosbranden in Maui, Hawaï, opgeroepen tot de dringende uitrol van de “Great Reset” agenda van het WEF.

Volgens Podesta is door de mens veroorzaakte klimaatverandering verantwoordelijk voor de verwoestende bosbranden in Hawaï, en is de enige manier om deze te stoppen het implementeren van de radicale reeks beleidsmaatregelen van het WEF, bericht Thepeoplesvoice.

Biden’s Inflation Reduction Act zal “voorkomen dat deze rampen nog erger worden”, vertelde Podesta deze week aan verslaggevers in het Witte Huis.

“We moeten de koolstofvervuiling die de klimaatcrisis veroorzaakt terugdringen,” zei hij.

Kijk:

Slaynews.com meldt: Podesta onthulde verder dat het ware doel van Biden’s Inflation Reduction Act is om de groene agenda in te luiden en heeft niets met de economie te maken.

“Om te voorkomen dat deze rampen nog erger worden, moeten we de koolstofvervuiling die de klimaatcrisis veroorzaakt terugdringen, en daar gaat de Inflation Reduction Act over,” vertelde Podesta aan verslaggevers.

“We vieren de eenjarige verjaardag van een echt transformerend stuk wetgeving, de Inflation Reduction Act, dat de grootste investering is in schone energie en klimaatactie ooit in de Verenigde Staten en de geschiedenis van de wereld,” beweerde Podesta.

Kijk:

“Deze wet brengt ons op het pad om het doel van de regering Biden-Harris te bereiken om de uitstoot tegen 2030 met 50 tot 52 procent te verminderen – onder het niveau van 2005.”

Steiner & De Bloeddemonen

“De Inflation Reduction Act pakt de klimaatcrisis aan met een door de overheid ondersteunde, door de particuliere sector geleide aanpak”, voegde hij eraan toe.

Op een gegeven moment haalde de voormalige stafchef van Bill Clinton zelfs een studie van investeringsbank Credit Suisse aan, die zelf dit jaar al ingestort was, om te pleiten voor de ESG-agenda van het Biden-regime.

Kijk:

Ondanks beweringen van Podesta en andere Democraten werden de bosbranden in Maui niet veroorzaakt door klimaatverandering.

Na een natte lente groeiden invasieve grassen langer tegen de zomer, toen ze uitdroogden.

Men denkt dat het vuur is ontstaan door een combinatie van winden met orkaankracht, beschadigde hoogspanningskabels en droge grassen.

Net als veel andere bosbranden kan men ook aannemen dat ze zijn aangestoken door een menselijke ontstekingsbron.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Maak kennis met M. Kaleo Manuel, de ambtenaar die weigerde “heilig” water vrij te geven in Maui, wat bijdroeg aan 106 doden…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – AFU-soldaten zijn naar verluidt geëxecuteerd door Poolse huurlingen omdat ze de rivier de Dnjepr niet overstaken
Volgend artikelU zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

  • John Podesta is een van de smerigste wezens op aarde. Hij zit idd diep diep diep in pizzagate en Epstein en Marina Abramovic. De stiefzoon van John Podesta was leadzanger van Linkin Park, Chester Bennington. Chester wilde samen met Tim Bergling (Avicci) en Chris Cornell (zanger van Soundgarden en Audioslave) een docu uitbrengen over kindermisbruik en een pedo netwerk. Alledrie kwamen om het leven… allemaal zelfmoord.

   John Podesta zijn broer Tony Podesta zijn van hetzelfde kaliber. Ze hebben hun huizen volhangen met bizarre kunst, waarin kinderen en gestoorde taferelen centraal staan. Beide Podesta’s zijn nauw gelinkt aan de democraten en de Clinton’s/Obama’s. Dan zijn er nog de e-mails, en wat verder hieronder beachrijf Edwin Vissers de symboliek over getallen en symbolen. Dit konijnenhol gaat heel heel heel erg diep. Onderstaand een voorbeeld vwb de kunst. John is heel close met Marina Abramovic… die ook op foto’s staat met Beatrix. Foto’s waarop Beatrix een broche van een pizzapunt draagt!!! BEATRIX!!! wakey wakey… Beatrix zit vuistdiep in dit pizza netwerk. De oranjes kwamen graag bij Marina Abramovic ‘spirit cooken’ of bloed feestjes vieren. De rode schoenen club (hallo Johan Derksen en Hugo de Jonge) en dan is er nog NIXVM en Epstein. Maargoed… ik heb dit konijnenhol tot heel diep uitgeplozen, zeer zeer veel van geleerd, maar weet waar je aan begint… want alles en iedereen die wij vertrouwen komt direct of indirect bovendrijven als smeerlap of als slaaf van dit soort smeerlappen. Niemand wordt zomaar beroemd, niemand wordt zomaar heel rijk, niemand krijgt zomaar invloed over miljoenen of miljarden mensen.

   https://pizzapartyshutdown.wordpress.com/2017/01/27/tony-podesta-and-his-taste-in-artwork/

   • Jacob de Meerdere Soeverein.!

    Heel goed verwoord en weet wat zei ook ondernemen, fat hun oppelijk als Criminelen mogen benoemen.

    Ook Beatrijs Rutte de Jongh Jaap Distel, ook de Croo Van den Broeck met zijn Covod19 Nep vaccin met duizenden doden en betaald om te moorden.

    Podensta weet heel goed hoe hij fe economie ten gronden moet richten.

    Er is is gewoon geen klimaat probleem en waarom niet, omdat de mens maar voor vier % verantwoordelijk is en belachelijk weinig.

    Podensta is Criminele ambtenaar een vuile leugenaar bedrieger, bomen planten hebben CO2 juist nodig om te groeien.

    Klimaat verandert steeds, in de 13 de EEUW HADDEN WIJ OOK ZO EEN OPWARMING GELIJK NU.

    Alleen zitten wij nu let BLACK State BLACK Rock UNO VN DE EU VS CENTRALE W BANK WEF CLUB RØMØ NAVO DAVOOS ENZ••• en behoren allen tot deze Criminele group.

    Er is maar een iemand die genoeg gezag heeft over deze mooi aarde en al wat nog bij hoort.

    Zijn komst is al vervroegt en mogelijk nog vroeger moeten komen en waarom?
    Hij weet dat de mens zichzelf aan het vernietigen is tegen een recort tempo en zouden met Rotzooi Covid19 nog deze herfst willen herhalen de moordenaars.

    NEEM NOOIT MEER EEN VACCIN, OOK NIET ALS U HOGE BOETEN ZULLEN OPLEGGEN, HET IS BULCHIT BEDROG EN DIEFSTAL.

    NU zijn +- al zo 2,4 MILJARD MENSEN WERELDWIJD VERLOORD OMGEBRACHT EN IS DE GROOTSTE GENOCIDE NA ADOLF HITLER•
    HIJ TEGEN HEN MAAR EEN KOORKNAAPJE.

    DIT ZIJN E HTE BEESTEN EN HEEN MENSEN MEER•

    ALLEEN DE ALLERHOOGSTE DE ALMACHTIGE GOD HEER RABBOENI EN KONING DER KONINGEN BETRKEND, VAN HET UNIVETSUM AARDE HEMEL ZAL HIET ZOULAAS IN BRENGEN.

    HIJ ZAL KOMEN ZOALS HIJ GEGAAN IS.
    ZAl DE OORLOG STOPPEN EN LEVENDE EN DE DODEN OORDELEN.
    WIJ DIE NOG LEVEN MOGEN HEM ZIEN KOMEN.

    AAN ZIJN HEERSCHAPPIJ KOMT GEEN EINDE.
    ZIJN REGERING STAAT REEDS IN DE STIJGERS EN ZIJN DE 12 APOSTELEN – EEN JUDAS IKARIOT DE VERRADER DES GODS EN LAATSTE PAUS BENEDICTUS de XVI NEEMD ZIJN PLAATS IN.

    HET ERUWIGE RIJK GODS EN ZIJN KONING DIJN ONWERWEG EN DAAR IS NIETS MEET AAN TE DOEN•

    GEEN OORLOG HAAT LEUGENS VERDRIEY EN ZIEKTE HONGER MEER•
    ALLEEN VREDE & LIEFDE STAAT NOG TOE HALLELUJA AMEN 😇🥰🇮🇱🙏🙏🙏

 1. Weer zo’n klimaat idioot die het beste zelf geruimd kan worden om de uitstoot te verminderen. Dit geldt trouwens voor alle WEF idioten en zij die deze wereld willen overheersen met hun ideologie van klimaat en wereld regering.

 2. Deze keer de potsierlijkheid van een religieus fanaatje voluit in het nieuws……speciaal daartoe door schorum van het formaat WEF, en de rest van die hoerenkast van de hel, op die plaats gezet.

  En zo snijdt het mes aan twee kanten.

  Snijd mensen af van hun verbinding met de natuur, (door een misleidde lummel een verantwoordelijkheid te geven die hij helemaal niet aan kan, en de puinhopen op hem af te schuiven )……en gebruik je Amerikaanse hoerensysteem waarin alles te koop is……om ze hun bezit keurig netjes volgens de letter van de wet af te nemen-jatten-stelen-pikken.

  Maar ja….. een stukje onderkant van de samenleving op de mooiste plek van de wereld te laten zitten is nou ook weer zo wat.

  Dat hoort toch zeker niet .

 3. https://gabrielbenshalom.files.wordpress.com/2018/08/screen-shot-2018-08-04-at-11-57-28-pm.png?w=427&h=156 John Podesta

  We gaan symboliek, rekenkunde en gematria gebruiken. we gaan de zevenvoudige gematria-codering gebruiken voor het Engelse alfabet.

  Laten we eens kijken naar het getal 14 en de menselijke handen. Ik heb laten zien hoe de menselijke handen dingen bevatten zoals de cyclus en fasen van de maan, de menstruatie van vrouwen, kalenders die met handen kunnen worden gemaakt en het mystieke getal 7.

  Dus Johnny P heeft het nummer 14 op zijn rechterhand geschreven. Nu bestaat je hand eigenlijk uit 14 vingerkootjes, de kleine botsegmenten waaruit elke vinger en duim bestaan.

  https://gabrielbenshalom.files.wordpress.com/2018/08/screen-shot-2018-08-04-at-11-57-28-pm.png?w=427&h=156

  Deze vis op Podestas linkerhand is een verwijzing naar de 14e letter van het Hebreeuwse alfabet. “Nun” wat “Vis” betekent.

  De vis is gemaakt door wat in de heilige geometrie bekend staat als de Vesica Piscis. Wat betekent “vaartuig van de vis.” De middelste baarmoeder of overlapping wordt door veel religies gevierd als de ichthusvis.

  De drie-eenheid wordt ook genoemd door de Vesica Piscis, de meest opvallende hier is de Egyptische drie-eenheid, Osiris, Isis en Horus.

  Set doodt Osiris en snijdt zijn lichaam in 14 stukken. Isis herstelt slechts 13 van de 14 stukjes, omdat het laatste stuk, de penis van Osiris, door een vis in de rivier de Nijl is opgegeten.

  13 en 14. Deze getallen hebben in onze getallenlijn betrekking op het oneindige en transcendente getal Pi, evenals op het getal 42, dat een hoge occulte betekenis heeft. Hier is hoe –

  Als we onze getallenlijn omhoog lopen, 11, 12, 13, 14, 15, zul je merken dat de eerste 5 cijfers van Pi kunnen worden bepaald = 3.1415

  Ook 13+14+15 = 42. 42 is het aantal principes in de Egyptische Maat, wat bekend staat als de principes van rechtsorde en waarheid. Waarom? Vanwege deze relatie met Pi in onze getallenlijn. 42 is ook het antwoord op het mysterie van het leven in Douglas Adams Hitchhikers Guide to the Galaxy, en 42 is ook het getal dat God gebruikte om de wereld te scheppen in kabbalistische studie.

  “Rechterhand” = 42 (zevental)

  Psalm 89:13 “Je hebt een sterke arm; Uw hand is machtig, uw rechterhand is verheven.”

  Citaten over de “Rechterhand van God” komen op 58 plaatsen in de bijbel voor. God zit altijd aan de goede kant. Dit komt omdat wanneer je naar het noorden kijkt naar de poolster, de zon altijd rechts van je opkomt, in het oosten, vandaar dat zoveel religies naar het oosten bidden.

  Vissen = 28 (zevental). Dus als we 14 aan de rechterhand van Johnny toevoegen, met 28 aan zijn linkerhand, krijgen we weer dat getal 42.

  28 + 14 = 42

  Nu voor de kicker, 28 x 14 = 322. (Skull and Bones, de Yale Secret Society).

  En weet je nog hoe we zeiden dat de 14e letter van het Hebreeuwse alfabet ‘Nun’ is, wat vis betekent? ‘Nun’ klinkt als ‘Geen’ of ‘Nul’. Dus als we de gematria-waarde van de woorden nul tot en met veertien nemen, zoals we zien op de handen van John Podesta, krijgen we:

  322-https://gabrielbenshalom.files.wordpress.com/2018/08/screen-shot-2018-08-06-at-10-43-34-pm.png?w=423&resize=423%2C183&h=183#038;h=183

  Podesta is hier betrokken bij een soort voorspellende programmering. En let op de ‘fish’ en ’14’ geschreven op het pistool.

  https://gabrielbenshalom.files.wordpress.com/2018/08/screen-shot-2019-03-17-at-3.46.41-pm.png?w=698&h=477

 4. Je kan natuurlijk ook laserwapens om de brandjes te stichten stoppen om geen brandjes meer te krijgen. Maar ze houden liever het sprookje van ‘klimaatverandering veroorzaakts door de mens’ in stand voor iets wat ze zelf gecreëerd hebben.
  Men heeft ook schijnbaar haast door op te roepen de great reset snel door te drukken omdat ze doorkrijgen dat er steeds meer mensen die onzin niet meer geloven en door krijgen dat ze niks anders dan belazerd worden!
  Helaas slaapt de halve wereld nog…en dat is nou weer het jammere!

  • dat is een infrasoonkanon luchttrilling onder de gehoorgrens, kun je organen mee kapot trillen als die op die frequentie resoneren of een piep in het oor bv
   BEW is scalairegolfwapen als CERN, twee grote spoelen (27km) die tegengesteld hun magnetischevelden uit de ruimte verdringen en door het hart alleen nog in de tijd reizen, in geschriften het zwaard van vuur genoemd.
   Je maakt er vulkanen mee en aardbevingen en tsunami’s en wildfires en weermanipulaties enz.

 5. Deze Pedosta (zijn broer trouwens ook) is er een van het ergste soort! Ooit de persoonlijk secretaris van Killary Klinton, de Wicked B1tch of the West, maar nu de loopjongen voor de Elite die het vuile werk doet en bloed aan zijn handen heeft, KINDERBLOED!

  Maar nu doet de satanist net alsof hij verstand heeft van ‘het klimaat’ en voor de massamoordenaars een partijtje Landjepik organiseert. Via hun ‘Ordo Ab Chaos’ doctrine slopen ze eerst onze wereld om die dan vervolgens via de ‘6uild 6ack 6etter’ leugens naar hun ‘Hidden Hand’ te kunnen zetten.

  “You will own nothing, and you will be happy!”… Dit is hoe hun Corporate Fascism er uit ziet.

  Dit is hoe corporate fascism er in de praktijk uit ziet! We staan erbij te kijken en zien het gebeuren….

 6. Het versnellen van Agenda 2030 is gewoon een manier waarop de psychopaten openlijk en hardop via de media tegen elkaar kunnen zeggen; we moeten de mensheid verneld uitroeien.

  Ze staan het openlijk op alle media tegen elkaar te roepen… WE MOETEN DE MENSHEID VERSNELD UITROEIEN.

  Dat is wat ze in hun taal hardop zeggen.

  • Blijkbaar gaat het toch niet zo van een leien dakje als ze zich voorgesteld hadden. Een plausibele reden voor het versnellen is dat de tijd voor ze begint te dringen..

 7. En niemand stelt de meest belangrijkste vraag. Auto’s met gesmolten motorblokken, gesmolten aluminium velgen en gesmolten glas. Sinds wanneer hebben dit soort branden een temparatuur van 2200+ graden?

  • Zo’n vergelijkbare opmerking had ik gister ook, hoe kan staal van een boot dat in het water ligt in de fik vliegen net als een stuk hout wat van te voren goed verhit is en dan spontaan helemaal in de fik vliegt… geen antwoord. Alleen met een avetyleen brander kan de hitte gemakkelijk 3200 graden celcius bereiken, hoe kan een bosbrand dat… geen antwoord. Metaal gaat smelten, hoe kan het dan in de brand staan… geen antwoord. enz enz..

  • Ga nu ontbijten want onze bakker bakt broodjes.
   Maar je kan met deze B’s nog meer vinden die er goed inhakken, maar dan word je strafbaar helaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in