Drie Afghanen, van links, Abul Fazl Yaqubi, Esmaili Jawid en Shokrallah Shahzad, zijn veroordeeld wegens groepsverkrachting van een vrouw die geestelijk op "het niveau van een kind" is. © Privé/Facebook

Drie Afghaanse mannen zijn veroordeeld tot lange gevangenisstraffen omdat ze een geestelijk gehandicapte vrouw hebben onderworpen aan een groepsverkrachting in een speciale woongelegenheid in Upplands Väsby. “Ik hou zoveel van je”, schreef de vrouw aan een van de verkrachters, die haar liet geloven dat hij haar vriendje was, bericht Friatider.se.

Lisa is 24 jaar oud en woont in Upplands Väsby in een speciaal tehuis voor gehandicapten die niet voor zichzelf kunnen zorgen.

Lisa heeft autisme en een cognitieve stoornis waardoor ze intellectueel op het niveau van een klein kind zit. Zij vindt het moeilijk om gesprekken te volgen, heeft een beperkt tijdsbesef en vindt het moeilijk om voor haar hygiëne te zorgen. Volgens het personeel dat haar helpt, is zij erg naïef, kan zij geen nee zeggen en denkt zij goed over iedereen.

“Ze heeft ook moeite om te begrijpen of iemands bedoelingen jegens haar mogelijk schadelijk kunnen zijn”, staat in een ondersteuningsplan dat door de plaatselijke autoriteit is opgesteld.

Doordeweeks gaat Lisa naar een dagcentrum van de gemeente waar ze schildert en knutselt. Op een dag in mei, toen Lisa aankwam, merkte het personeel dat ze erg verdrietig was.

“Ze deden iets stoms met me, mijn vagina doet pijn. Ze gebruikten een wijnfles,” zei Lisa.

“Ik riep ‘Dat doet pijn’, maar toen deden ze het nog harder.”

Het personeel had snel door dat Lisa slachtoffer van een verkrachting was en belde de politie.

Ondervraagd, zei Lisa dat een Afghaan genaamd Abul Fazl Yaqubi, die zij haar “vriendje” noemde, in het weekend naar haar appartement was gekomen met een andere Afghaan, Esmaili Jawid. Zij kochten wijn, cider en andere alcoholische dranken, die zij aan Lisa aanboden.

Na wat gedronken te hebben, stelde Abul Fazl voor dat zij “waarheid of uitdaging” zouden spelen, een spel waarbij de persoon die door een ronddraaiende fles wordt aangewezen, ofwel een waarheid over zichzelf moet vertellen ofwel iets moet doen dat de andere deelnemers aan het spel beslissen.

Toen de fles op Lisa werd gericht, zeiden de Afghanen dat ze haar kleren moest uittrekken, wat ze deed. Later, toen de fles op Esmaili was gericht, zei Abul Fazl dat hij een fles cider in Lisa’s vagina moest steken.

Esmaili trok Lisa naar de grond. Terwijl Abul Fazl haar armen vasthield, duwde Esmaili de ciderfles tussen haar benen.

De fles wordt eruit gehaald en er weer in gedaan. De tweede keer doet het nog meer pijn. Toch durft Lisa geen nee te zeggen.

“Ik durfde het niet tegen een Afghaan te zeggen, ik weet hoe ze zich gedragen als je nee zegt. Je kunt in elkaar geslagen worden als je nee zegt.” legt ze uit.

Nadat de Afghanen Lisa met de fles hadden verkracht, trekken ze hun kleren uit en zeggen haar naar de slaapkamer te gaan.

Binnen, gaat de verkrachting door. Esmaili heeft geslachtsgemeenschap met Lisa en steekt herhaaldelijk zijn vingers in haar vagina. Dan begint Lisa te schreeuwen dat ze niet wil. Maar haar “vriendje” Abul Fazl verstomt haar geschreeuw door zijn vingers in Lisa’s keel te duwen.

“Ik wilde schreeuwen, ja ik wilde schreeuwen omdat ik wilde dat de buren het hoorden, maar nee het lukte niet,” vertelt Lisa aan de politie.

Tijdens het onderzoek blijkt dat dit niet de eerste keer is dat Lisa is verkracht. Een soortgelijk incident vond een maand eerder plaats, in april. Een derde Afghaan, Shokrallah Shahzad, was er ook bij betrokken. Ook bij die gelegenheid werd alcohol gedronken en speelden de Afghanen waarheid of uitdaging met Lisa. Ze werd toen niet alleen vaginaal maar ook anaal gepenetreerd met een fles.

“Ze trokken me op de grond en toen hield mijn vriendje [sic!] mijn handen vast en toen stopten ze de wijnfles in mijn kont en ze zeiden tegen me dat ze die er niet zo ver in zouden stoppen, maar ze deden het toch en het deed pijn. Ik zei nee, ik wil niet, ik zei stop, ik schreeuwde zelfs stop,” zegt Lisa over de mishandeling.

Lisa kwam in contact met Abul Fazl via Facebook in maart van dit jaar. Uit berichten die de politie uit haar telefoon haalde, blijkt dat ze al snel verliefd werd op Abu Fazl, die haar zijn “vriendin” noemde. Ze overlaadt hem met liefkozende berichten.

Lisa had, wat zij beschrijft als “vrijwillige” seks met Abul Fazl bij een aantal gelegenheden. Het personeel dat voor haar zorgt, zegt echter dat zij “vage ideeën heeft over wat seks is”, maar gemakkelijk te manipuleren is en wil dat iemand om haar geeft.

Volgens Lisa was Abul Fazl in het begin aardig tegen haar, maar begon haar daarna uit te schelden voor “hoer” en “idioot”. Op een gegeven moment, sloeg hij haar in het gezicht. Lisa zegt dat ze niemand heeft verteld over de eerste groepsverkrachting waarvan ze het slachtoffer werd omdat ze bang was voor Abul Fazl, die had gedreigd haar te vermoorden.

Nadat Lisa Abul Fazl had leren kennen, schijnt in Afghaanse kringen het gerucht te zijn verspreid dat er in Upplands Väsby een geestelijk gehandicapte vrouw was met wie men seks kon hebben. In de lente, bezoekt een vloed van Afghanen Lisa’s appartement in de gemeentelijke huisvesting. Zij vertelt de politie dat naast haar “vriendje” Abul Fazl, drie of vier andere buitenlandse mannen seks met haar hebben gehad.

De verkrachtingszaak werd ontrafeld en de drie Afghanen werden gearresteerd en voor de Attunda districtsrechtbank in Sollentuna aangeklaagd. Zij beweerden allen dat zij niet hadden gemerkt dat Lisa een handicap heeft. Volgens hen nam ze vrijwillig deel aan alle seksuele handelingen die werden verricht.

De arrondissementsrechtbank, die nu uitspraak heeft gedaan in de zaak, gelooft deze uitleg niet.

“Het staat vast dat de eiser lijdt aan een cognitieve handicap en op het niveau van een kind is. De verdachten hebben haar, door waarheid of uitdaging te spelen, onder druk gezet om snel alcohol te drinken en haar aldus dronken te voeren, waardoor zij nog kwetsbaarder werd en niet in staat was haar seksuele integriteit te waarborgen, hetgeen blijkbaar ook de bedoeling was. Bovendien hebben de verweerders tijdens de seksuele handelingen andere vormen van geweld gebruikt door klaagster vast te houden of anderszins in bedwang te houden, waardoor haar bewegingsvrijheid werd beperkt. Dit betekent dat zij niet vrijwillig aan deze seksuele handelingen kan hebben deelgenomen”, schrijft de rechtbank in het vonnis.

De rechtbank was ook van oordeel dat uit de videotapeverhoren van Lisa, die tijdens de hoorzitting achter gesloten deuren zijn afgespeeld, duidelijk blijkt dat zij een verstandelijke handicap heeft. Shokrallah betoogde dat dit kwam doordat Lisa tijdens de video-interviews “onschuldig speelde”, maar dat zij in het echt heel anders was – een verklaring die de rechtbank “volstrekt ongeloofwaardig” acht. Het is dus bewezen dat de Afghanen beseften dat Lisa gehandicapt was, zo concludeert de rechtbank.

  Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen - naakt gestript en tegen hoofd geschopt

De drie Afghanen zijn daarom veroordeeld voor zware verkrachting. Abul Fazl en Esmaili zijn beiden veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor de verkrachting van Lisa bij twee gelegenheden. Shokrallah is veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf. Hij nam deel aan één van de groepsverkrachtingen en heeft recht op de zogenaamde “jongerenkorting” omdat hij jonger is dan 21.

De rechtbank heeft ook besloten dat de mannen na het uitzitten van hun straf uit Zweden moeten worden gedepoteerd. Shokrallah mag over 15 jaar naar Zweden terugkeren, terwijl Abul Fazl en Esmaili nooit meer mogen terugkeren.

De arrondissementsrechtbank schrijft in het vonnis dat het “momenteel niet mogelijk is de uitzetting naar Afghanistan af te dwingen”. Volgens de rechtbank is het echter nog steeds mogelijk deportatie te gelasten, aangezien de situatie in Afghanistan anders kan zijn wanneer de mannen hun gevangenisstraf hebben uitgezeten en de deportatie moet plaatsvinden.

Het feit dat het momenteel niet mogelijk is uitzettingen af te dwingen, weerhoudt een officier van justitie er niet van een verzoek tot uitzetting in te dienen, verklaart Tomas Engman, die de drie mannen vervolgde, wanneer Fria Tider hem belt.

Er is een verschil tussen besluiten iemand te deporteren en dit vervolgens afdwingen, zegt hij.

“Dat het vandaag niet kan worden afgedwongen, wil niet zeggen dat het over een x aantal jaren wel zal gebeuren.”

Lisa wordt een schadevergoeding van 200.000 SEK [rond 19.000 euro, die door de Zweedse belastingbetaler wordt opgehoest, red.] toegekend voor het letsel en het lijden dat zij als gevolg van de mishandeling heeft geleden.

Lisa’s echte naam is iets anders.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Migrant hield tienermeisje als seksslavin in toilet – verkracht met een Fanta flesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Covid-leugens van de media zijn als propaganda van nazi’s, zegt professor
Volgend artikelDe wereld zal spoedig verdeeld zijn tussen de beschadigde gevaccineerden en de onbeschadigde, “superkrachtige” ongevaccineerden die de Aarde zullen erven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik wil niet veel zeggen, maar er komt heel wat van dat gespuis hier heen momenteel. 95 procent van de Afghanen hebben geen probleem met de sharia. In Engeland staan zei en de Pakistanen ook bekend om dit soort gruwelijke daden en grooming is voor hun een leuke groepsactiviteit, vooral jegens westerse alleenstaande jonge meisjes / dames maar ook jongens. Meer dan een MILJOEN zaken zijn daar bekend sinds 2006.
  En dit is 1 verhaal, maar er zijn 100 DUIZENDEN verhalen bekend in zweden met de gruwelijkste, sadistische shit die je vroeger niet eens zou kunnen voorstellen in het ‘veiligste land van de wereld’… en nu is het dagelijkse kost… Europa gaat dood van binnenuit en ze weten het, recht zal niet zegen vieren, het boeit ze echt geen kut om 8 jaar ff daar binnen te moeten brommen in de bak.

 2. walgelijk volk..het is geen verrijking : en het zal ook nooit iets van meerwaarde toevoegen in ons land en Europa..en die fucking linkse deugkneuzen ze maar met volksstammen tegelijk binnen halen : in naam van : humanisme / diversiteit en noem al die nobele naampjes die er aan gegeven worden maar op..dit continent zou eens goed schoongeveegd moeten worden van wat zich hier niet wil aanpassen of illegaal hier verblijft en dan nog eisen stellen ook : alles terug naar eigen land..laat ze daar maar in hun eigen sop gaar koken..en degene die ze hier heen weten te halen, meteen mee sturen : eens kijken hoelang het duurt voordat dat soort mensen op hun knieën smeken of ze terug mogen keren als ze daar als blanke in het midden oosten of aapfrika zitten : eens kijken of zij daar ook kerken mogen bouwen / daar een golf van de meest walgelijke criminaliteit kunnen beoefenen / regenboog parade kunnen lopen / gender neutraal lopen promoten en woke ideeen introduceren : hahaha ik zie al zo’n figuur tegen een IS strijder zeggen dat het zich een vrouw voelt en nu een zwangere man is en dat hij met zijn gevoelens rekening moet houden : hahahahahahaha tot hoever zou die kettingzaag in z’n reet geschoven worden..die mensen willen geen democratie en denken dat je het daar kan brengen is een hersenloze utopie

 3. Ik lees nog niet zo lang frontnieuws, maar wat me opvalt is het telegraaf gehalte.
  Een heftig verhaal, en wel tot in details…en naam en woonplaats van slachtoffer wordt genoemd…
  Met daders ja, maar een heel volk over een kam scheren?
  Groot deel in de politiek, muziekwereld enz enz zijn de ergsten van het ergste.
  Nederland is pedoland nr 1en dat in de hoogste graad! Zijn alle nederlandse mannen/vrouwen dan zo?
  Jullie?
  En dan alvast de kop van het volgende ‘smeuïge’ verhaal’ eronder.
  Voor het geval je weinig fantasie hebt, even fotootje van de fanta fles erbij…
  Bagger, of is het infiltratietactiek van de deepstate, in een zogn alternatief opgezet mediakanaal .
  Gelukt dan he, gezien de opmerkingen…
  Geen enkele compassie met die jonge dame, ook dat valt op.
  Ieder zijn krant natuurlijk…

  • sure je hebt geljik, maar t is lekker om soms je ongenoegen te uiten. heb familie in zweden en kom er wel eens, en t is daar niet meer zoals t geweest is. kunnen we wel gaan kijken hier naar het pedo netwerk enzo, maar dat geeft nog niet weg dat Europa als een sneltrein aan het veranderen is…. en dat men vaak leid onder de omstandigheden die hier worden benoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in