Hoewel massale sterfgevallen worden geassocieerd met de Covid-19 mRNA-vaccins, is de uitrol van deze experimentele behandeling nog steeds aan de gang.

Het maakt niet uit dat zowel Pfizer als de FDA wisten dat er 1.223 sterfgevallen waren als gevolg van het Covid-vaccin in de eerste drie maanden van de uitrol, de noodtoestemming voor gebruik ging nog steeds door (zie Frontnieuw Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN).

Bron

Het is niet alleen onwetenschappelijk, maar het is ook onoprecht en amoreel om sterfgevallen na vaccinatie te classificeren als “onverklaarde sterfgevallen”. Pathologen en lijkschouwers hebben geen andere keuze dan te onderzoeken hoe deze vaccins bepaalde mensen doden. Autopsies en pathologisch bewijs tonen aan dat covid-vaccins cardiovasculaire schade, immuundepletie en ernstige auto-immuunziekten veroorzaken, bericht Dailyexpose.uk.

Duitse pathologen presenteren microscopisch bewijs dat covid-vaccins een “lymfocytenoproer” veroorzaken – wat leidt tot orgaanfalen

De Duitse professoren pathologie Arne Burkhardt en Walter Lang hielden een persconferentie waarin zij tien autopsies presenteerden van mensen die kort na het nemen van Covid-19 vaccins waren overleden.

Alle deelnemers aan de studie waren ouder dan 50 jaar en stierven met verschillende tussenpozen in de twee weken na hun vaccinatie. Na microscopisch onderzoek van weefselmonsters van de overledenen vonden de pathologen iets ongewoons, maar toch bij elk monster veelvoorkomend.

De pathologen wijzen op een “lymfocytenoproer” onder de tien lichamen waarop autopsie werd verricht. De pathologen vonden een buitensporig aantal lymfocyten in verschillende weefsels, waaronder de lever, de nieren, de milt en de baarmoeder. De lymfocyten vielen het weefsel in deze organen agressief aan en veroorzaakten orgaanschade.

  Kijk wat de media hebben gedaan - het is onvergeeflijk

Deze auto-immuun nachtmerrie is meer dan waarschijnlijk een levensbedreigend gevolg van de Covid-19 vaccinatie. Burkhardt en twee andere pathologen bevestigden dat in vijf van de tien onderzochte gevallen vaccins deze pathogenese in gang hebben gezet. In twee van de gevallen werd de vaccinatie als “waarschijnlijke” doodsoorzaak beschouwd. Eén geval moet nog worden geëvalueerd, en de andere twee sterfgevallen zijn “eerder samenvallend” of “mogelijk” veroorzaakt door het vaccin.

Een Duitse arts, professor Peter Schirmacher, onderzocht veertig autopsies van mensen die binnen twee weken na de covid-19 vaccinatie waren overleden. Hij toonde microscopische details van ernstige weefselschade veroorzaakt door de vaccins; hij concludeerde dat een derde van de mensen rechtstreeks aan de vaccinatie was overleden, hetzij via cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten.

Covid-injecties herprogrammeren het aangeboren en het adaptieve immuunsysteem, waardoor de interferonspiegels tegen toekomstige infecties worden verlaagd

Veel van de sterfgevallen na de vaccinatie worden niet teruggevoerd op het vaccin, omdat lymfocytaire myocarditis zelden macroscopisch wordt waargenomen en histologisch niet wordt herkend. Hoewel dit gezondheidsprobleem zich vaker voordoet bij jongeren en ouderen na vaccinatie tegen Covid-19, wordt lymfocytaire myocarditis vaak aangezien voor een algemeen infarct en aan andere oorzaken toegeschreven.

Dr. Burkhardt legt uit dat de meest dodelijke bijwerkingen van vaccins auto-immuunverschijnselen zijn. Bij de overledenen werden drie uiterst zeldzame auto-immuunziekten vastgesteld. Dit waren het syndroom van Sjogren, leucoclasmatische vasculitis van de huid, en de ziekte van Hashimoto. Andere levensbedreigende bijwerkingen omvatten een vermindering van de werking van het immuunsysteem, vasculaire schade, vasculitis, perivasculitis en erytrocytenklontering.

Een andere studie levert verder bewijs dat Covid-vaccins het aangeboren en adaptieve immuunsysteem herprogrammeren, waardoor het lichaam wordt klaargestoomd voor immuundepletie, virusinterferentie en kanker. De onderzoekers stelden vast dat de immuuncellen van de “dubbel gevaccineerden” aanzienlijk minder interferon (IFN-?) produceerden wanneer ze later werden gestimuleerd.

  Vaccinatie uitrol veroorzaakte een enorm aantal sterfgevallen

“Dit kan de initiële aangeboren immuunrespons tegen het virus belemmeren, aangezien is aangetoond dat defecten in TLR7 resulteren in een verhoogde gevoeligheid voor COVID-19 bij jonge mannen,” schreven de onderzoekers. Kortom, bij de gevaccineerden worden cruciale facetten van hun aangeboren immuunsysteem verzwakt en uitgeput. Deze uitputting van het immuunsysteem kan nooit in verband worden gebracht met het vaccin, omdat een nieuwe variant van infectie of een kankerdiagnose altijd als de oorzaak kan worden aangewezen.”

Samenvatting

Het mRNA-gebaseerde vaccin BNT162b2 van Pfizer/BioNTech was het eerste geregistreerde COVID-19-vaccin en is tot 95% effectief gebleken in het voorkomen van SARS-CoV-2-infecties. Er is weinig bekend over de brede effecten van de nieuwe klasse van mRNA-vaccins, vooral of ze gecombineerde effecten hebben op aangeboren en adaptieve immuunresponsen. Hier hebben we bevestigd dat BNT162b2 vaccinatie van gezonde personen effectieve humorale en cellulaire immuniteit induceerde tegen verschillende SARS-CoV-2 varianten. Interessant is echter dat het BNT162b2 vaccin ook de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen moduleerde bij stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, fungale en bacteriële) stimuli. De respons van aangeboren immuuncellen op TLR4 en TLR7/8 liganden was lager na vaccinatie met BNT162b2, terwijl de door schimmels geïnduceerde cytokine respons sterker was. Tot besluit, het mRNA BNT162b2 vaccin induceert een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunresponsen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van deze nieuwe klasse van vaccins. (Bron)

Burkhardt hekelde de huidige medische coderingsnormen die worden gebruikt om overlijdensakten af te ronden. Hij noemde ze “volledig ongeschikt” en “uiteindelijk statisch waardeloos” omdat ze vage generalisaties maken en niet verwijzen naar specifiek pathologisch bewijs. Hoe kunnen volksgezondheidsfunctionarissen en artsen enige vooruitgang boeken op het gebied van Covid-19 en doeltreffende preventiemaatregelen als de doodsoorzaak flagrant wordt veralgemeend en het pathologische bewijs wordt genegeerd?

  Het bevriezen van het geld van de truckers - het grote verraad van dictator Trudeau

Hoor meer van Dr. Burkhardt:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”
Volgend artikelBevel van de Zweedse minister-president: Raak de ongevaccineerden niet aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in