Het World Economic Forum heeft onlangs een controversieel nieuw initiatief gelanceerd dat christenen in opstand zal brengen.

Het World Economic Forum roept nu op om de kersttradities in de komende jaren te schrappen als onderdeel van een poging om het milieu te redden, schrijft Baxter Dmitry.

Het WEF heeft de media opgedragen om het anti-kerst barratief te verspreiden en wil een internationaal beleid invoeren dat regeringen verplicht om kersttradities in hun landen geleidelijk af te schaffen ten gunste van “koolstofneutrale” vieringen.

CNN, dat altijd voorop loopt in de globalistische agenda, heeft haar publiek vorig jaar opgedragen Kerstmis te schrappen vanwege Covid.

Dit jaar willen de liberale sadisten van CNN dat hun publiek kerstplannen annuleert vanwege de klimaatverandering. The Guardian, een andere mondiale spreekbuis die stevig onder controle staat van het WEF, heeft haar lezers verteld dat het geven van cadeaus en het genieten van traditionele kerstmaaltijden “vulgair” is en moet stoppen.

In plaats van kalkoen met alles erop en eraan wil de Guardian dat u uw traditionele kerstmaaltijd annuleert en vervangt door insecten, torren, krekels en het synthetische nepvlees van Bill Gates.

Aankomend lid van het Democratisch Huis Katherine Clark staat stevig onder controle van het WEF en zij heeft het op zich genomen om de Congresaanval te leiden om Kerstmis te annuleren, verklarend dat ze het voor haar kinderen wil doen.

Het lijkt erop dat Klaus Schwab niet overdreef toen hij zei dat het WEF overal ter wereld is doorgedrongen tot linkse regeringen.

Maar waarom is het WEF zo vastbesloten om Kerstmis te schrappen?

  Nederland: Sjabloon voor de Brave New World van het Ecomodernisme?

Eerst moet u een belangrijk feit onder ogen zien: het WEF wil opnieuw definiëren wat het betekent om mens op aarde te zijn. Zij vinden dat wij te veel vrijheden hebben en te veel hulpbronnen verbruiken.

Het WEF probeert niet alleen regeringen binnen te infiltreren en economieën te controleren, het wil de betekenis van het leven op aarde herdefiniëren. Niets minder dan dat.

Dit is een artikel op de eigenlijke website van het WEF. Ze zijn gek geworden.

Volgens een WEF-insider gaat veel van het WEF-beleid over het verpletteren van de menselijke ziel.

Hoe kun je de menselijke ziel beter verpletteren dan door te ontkennen dat ze bestaat?

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het WEF staat steeds vijandiger tegenover het christendom en de tradities die met Kerstmis verbonden zijn. Het is duidelijk dat Klaus Schwab bewust probeert Jezus Christus te verdringen.

Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging.”

Daar houdt de godslastering niet op.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica. Er is eenvoudigweg geen plaats voor kersttradities in deze nieuwe religie.

Harari schreef ook over de dood van God in zijn New York Times bestseller “Homo Deus: A Brief History of Tomorrow.”

  Afwijzing van de Nieuwe Wereldorde: "Fu** you, Klaus Schwab!" - Satirische clip gaat viraal

“Meer dan een eeuw nadat Nietzsche Hem dood verklaarde, lijkt God een comeback te maken,” schreef hij. “Maar dit is een fata morgana. God is dood – het duurt alleen even om het lichaam kwijt te raken.”

Let op de woorden die hij koos om te gebruiken. “Het lichaam kwijtraken.” Harari heeft met die uitspraak het spel van het WEF weggegeven. Zoals moordenaars zich ontdoen van een lijk, proberen Schwab en zijn kliek actief elk spoor van God, Jezus en het christendom van de aardbodem te verwijderen.

De grote christelijke auteur G.K. Chesterston zei het het beste. “Kan het kind niet overgaan van de natuurlijke fantasie van een kind naar het normale geloof van een man in de Heilige Nicolaas van de Kinderen, zonder die bittere breuk en abrupte teleurstelling te ondergaan die nu de overgang van het kind markeert van een land van maak-geloof naar een wereld zonder geloof?”

En dat is de kern van dit alles. We hebben te maken met mensen die vastbesloten zijn onze ziel te verpletteren en ons niets te laten geloven. We hebben ontzag nodig. We hebben verwondering nodig. Vooral in deze tijd van het jaar met Kerstmis.

Wij hebben onze tradities nodig en Klaus Schwab en zijn technocraten in de zalen van Davos mogen ons die niet ontnemen onder het mom van de strijd tegen klimaatverandering.

Wijzen op het kwaad van het WEF lijkt nooit een deuk te maken of enige invloed op hen te hebben. Waarom? Omdat ze zich niet schamen … ze schamen zich niet omdat ze geen moreel kompas hebben, ze hebben geen moreel kompas omdat ze leven volgens de regel “het doel heiligt de middelen”. Dit voorschrift tast elke vezel van hun ideologie aan, van vervalste verkiezingen tot open grenzen, klimaatverandering, ontvolking, noem maar op.

  Insecten als avondeten? Als we deze strijd verliezen, heb je geen keus

De mensheid heeft nog nooit zo’n geduchte tegenstander gehad.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Yeadon – Tijdschema naar TirannieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: De oorlogshersenschim van Henry Kissinger
Volgend artikelVerschrikkelijke verliezen: Lichamen van Oekraïense soldaten worden op het slagveld achtergelaten, mortuaria mogen geen informatie verstrekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

78 REACTIES

  • Nee maar ze gaan het net zo verkloten als bij Sinterklaas let maar op , ze gaan kerst minder leuk make

   Want een witte kerst das tenslotte racistisch , en aangezien kick out zwarte piet straks geen klote meer te doen heeft omdat ze sinterklaasfeest al helemaal naar den kloten hebben geholpen is het straks alle pijlen op de kerstman .

   En wij laten het allemaal zo maar gebeuren , wat ze ons allemaal hebben kunnen afnemen op basis van een virus wat eigenlijk gewoon de griep is ik sta er nog steeds versteld van …

   • Dat hebben ze vorig jaar al verkloot.

    Denk er eens over na dat wildvreemde machtswellustelingen gingen bevelen hoeveel mensen er in een huis mochten met de k.kerstdagen.

    En de schapen ….

   • Ik had gisteravond, tijdens ons kerstdiner, ook echt het gevoel: dit is de laatste kerst zoals wij die kennen..
    Een huis vol lieve mensen..3 honden..een tafel vol biologische, zelfbereide produkten..na het eten een spelletje waar iedereen aan meedoet en van geniet..

 1. Dat is ook een van de redenen dat er oorlog moet zijn met Rusland.
  De vernietiging van de orthodoxe Russische kerk.
  In dit scenario is het dus een kwestie van tijd dat kerken gesloopt gaan worden door klimaatfanatici.

 2. Kerstmis afschaffen om klimaatverandering te bestrijden ?
  Beter ware het om het zg. Suikerfeest af te schaffen wegens te verwachten gezondheidsproblemen bij gebruik van suiker. Bovendien……als de suikerbelasting wordt ingevoerd, is dat feest onbetaalbaar voor die arme, zielige islamietjes.

  • Karton , wat heeft Islam er mee te maken .
   Even voor alle duidelijkheid ,Mocht deze WEF hoeren het proberen met Islam kan ik je een ding vertellen,OORLOG en zijn meer Islamieten op deze aardbol dan jij denkt.
   Als alle Islamieten aan deze smerige westerse oorlog meedoet dan leeft die brobbelbek van Schwab niet lang.
   En dan mogen de goedwillende van het Westen deze manschappen bedanken .
   Een oorlog die niet zolang meer op zich laat wachten, een oorlog van nazi’s gesteund door mislukkelingen uit het westen inclusief WEF.

 3. Het wef bepaald de hele wereld, hebben wij niet om gevraagd en ook niet voor gekozen!! Wegwezen met je rare plannen en je hart van steen!!!

 4. Ook wel een beetje toevallig dat er juist nu een heleboel binnenlandse vluchten in de usa zijn geschrapt. Kan toeval zijn, maar ik heb m’n bedenkingen

 5. Tegen de muur met dat tuig! Dat geldt voor ALLE bij het wef aangesloten mensen, ALLEMAAL! Landverraders. Ons land in oorlog brengen met Rusland, ons geld weggeven, Nederlandsers vervangen door buitenlands crimineel volk. Gadverdegadver wat zijn het toch nare mensen in de regering en bij dat wef. Wat de F mankeert ze?

  • Ons land in oorlog brengen met Rusland??? Je bedoelt die proxy oorlog tussen de VS en Rusland. Ik ben niet in oorlog met Rusland hoor, wel worden we geacht voor Oekraland op te komen. Daar zitten de naxi’s. Ellensky nam zelfs eens op oekravlag mee voor Pelosi met het SS teken er op en ze vinden het allemaal maar normaal.

  • Heel erg. Maar zou het kunnen zijn dat het zaadje van het parasitisme overal zit… En dat als het ene WEF schorum verdwijnt er weer een nieuwe tumor voor in de plaats komt? Je zag toch hoeveel mensen bereid zijn tegen anderen te trappen en te stompen en te schelden omdat ze beleefd de gifspuit afsloegen…? Rutte en De Jonge deden toch ook lekker mee met trappen en schoppen? En nu die van der Wal tegen de boeren. Dat had toch niemand van ze verwacht? En had jij het van die kennissen van je verwacht dat die debielen je zouden gaan bijten? Waar zijn ze nu? Als ze andere opdrachten krijgen, pakken ze die ook aan, zolang ze ‘er maar bij horen.’ Zo is dat klote mensdier… primitief en parasitair als maar kan, zijn eigen soort vernielen. Ben jij blij dat je een uitzondering bent? Wat een last hè… maar die klote schapen hebben nergens last van! Alles vinden ze best, omdat ze geleefd willen worden. En zo maakt de mens zijn eigen ondergang, gewoon omdat hij te verrekte lui is om na te denken en omdat de meesten primitieve parasieten zijn. We hadden het nooit verwacht.

   Maar ik hoor hier en daar dat ‘soldaten worden het zat’ en kijken op een heel andere manier naar de geweldpleging die van ze verwacht wordt. Kennelijk verdommen velen het er aan mee te doen. Dus mss komen mensen toch wel tot hun zinnen en verschuift het parasitaire c.q. satanische naar het menselijke. Hopelijk zet dat door.

 6. In de oudheid was het een Germaans feest
  midwinterfeest. Bij de Romeinen was er de Zonnedienst. Beiden in de laatste week van december.
  Toen de katholieke kerk deze heidense gebruiken afschaften stuitten ze op enorme weerstand.

  Paus Liberius besloot uiteindelijk in 354 dat voortaan op 25 december de geboorte van Jezus werd gevierd.

  Men weet niet wanneer en waar Jezus geboren is, waarschijnlijk in maart/april, sterrenbeeld vis.

  Tradities kunnen aangepast worden, ooit sterft deze ook uit.

  • Tradities zijn er om in ere te houden. Als je er zelf niets mee hebt, prima, maar ga anderen dan niet vertellen dat het wel aangepast kan/moet worden. Daar zit het probleem.

  • De geboorte van Jezus was in september. De dag van de onbevlekte ontvangenis/Heilige conseptie was 25 december, Zoals beschreven in Lucas. Een discipel van Jezus die arts was en alles nauwkeurig bij hield.(het staat er echt, maar dat vraagt een uur van uw tijd om de lezing/studie over dat hoofdstuk zelf te bekijken)
   Ik ben niet bij de rk kerk maar de kerk van Jezus Christus.
   Mocht u of iemmand anders hier meer over willen weten, laat dan een reactie achter.
   Dan zal ik u een verwijzing naar de betreffende video van mijn kerk geven. M.vr.gr. R

 7. Ze doen hun best maar. Volgens KlauSS moest iedereen gevaccineerd worden. Een heleboel schapen hebben zich dat tot hun spijt laten aanpraten. Sinterklaas is al kapot gemaakt. Door een stel import relnegers, pvda/gl/‘66 tuig en politici met slappe knietjes. De Christelijke feestdagen zijn dan een logische volgende stap. In de jaren ‘80 was het linkse verzet extreem vernielzuchtig en gewelddadig. De komende jaren ‘20 worden de jaren van het rechtse verzet.

 8. Merry Christmas everyone. Geniet er van op de manier die jou het beste lijkt. 🙂

  “We hebben te maken met mensen die vastbesloten zijn onze ziel te verpletteren en ons niets te laten geloven.” En dat begon met de GMO-gifspuit om de pijnappelklier uit te schakelen – de verbinding met de levenskracht, of wat je het ook wilt noemen.

  “We hebben ontzag nodig. We hebben verwondering nodig. Vooral in deze tijd van het jaar met Kerstmis.” En dat schept verbintenis met elkaar en de innerlijke rust die mensen nodig hebben, in een jaarlijkse cyclus van verwennerij met elkaar. Het hoeft niet per se iets satanistisch of commercieels te zijn, want je kan het ook zien als een tot-rustkomen van de bezigheden het hele jaar, en met een frisse blik weer opstarten van de nieuwe cyclus. Alles verloopt in cycli, dus waarom zou deze cyclus vernield moeten worden…

  Maar kennelijk is het de bedoeling om elk moment van massale vrolijkheid plat te spuiten met de GMO-gifspuit. Pasen gaat er ook aan.

 9. Kerstmis is zijn (satanisch) feestje, begrijp niet dat uitgerekend deze zionist deze feestdag wil verbieden. Kan alleen maar zijn omdat de schapen kerstmis als de geboorte van Jezus vieren. Jezus is geboren in de zomer, hoe kan kerstmis dan zijn geboorte vieren. Er is geen enkel bewijs of refentie in de bijbel over kerst.

 10. inderdaad, die kalkoen is teveel van het goede. kost ook teveel gas om gaar te krijgen. Geef mij het bloed van dat schorem en ik zal me zat zuipen. Levend braden dat tuig en dan wegsmijten in de sloot voor ratten en wormen.

 11. Ondertussen bij Porsche:

  Porsche maakt automotoren die alleen op lucht en water rijden.

  https://offthepress.com/porsche-creates-car-motor-that-runs-on-just-air-and-water/

  Hmmm, waar hebben we dat eerder gezien, en toen werd dit alles onder stoelen en banken geschoven!

  Herinneren we ons Stanley Allen Meyer nog?

  https://www.youtube.com/watch?v=GsMOFHPjZpo

  Maar dan gebeurt er dit!

  “Op 21 maart 1998 zat Meyer te lunchen in een Cracker Barrel met zijn broer en twee potentiële Belgische investeerders. De vier brachten hun glazen bij elkaar om te proosten op hun toewijding om de wereld te verheffen, maar nadat hij een slokje van zijn cranberrysap had genomen, greep Meyer naar zijn keel, sprong overeind en rende naar buiten. Zijn broer Stephen haastte zich achter hem aan en vond hem op zijn knieën, hevig brakend. Hij mompelde snel zijn laatste woorden: “Ze hebben me vergiftigd.”

  https://www.gaia.com/article/the-mysterious-death-of-stanley-meyer-and-his-water-powered-car

  Dan nog even dit:

  ‘Ze hebben de laatste man vermoord die dat deed’: man beweert dat zijn auto op water rijdt in plaats van op gas, wat oude complottheorieën weer opduikt.

  https://www.dailydot.com/unclick/water-powered-car-conspiracy/

  En als laatste:

  Hier nog een bericht van 26 juli 2015 via ninefornews, :VIDEO: Deze wondermotor rijdt 500 kilometer… op 1 liter water!”

  https://www.ninefornews.nl/video-deze-wondermotor-rijdt-500-kilometer-op-1-liter-water/

  Er worden smerige spelletjes gespeeld aan de hand van schone goedkope energie, het hele klimaat verhaal is dan ook nonsense en het groene energie verhaal is een verdienmodel en schaadt de natuur op alle vlakken, anders hadden ze deze techniek allang ingevoerd en gebruikt. Het draait allemaal om de ping ping. Het klimaat verhaal is puur een verzonnen narratief, het heeft niets te maken met een planeet reddend doel want er is ook helemaal geen urgentie om deze planeet te redden, van wat eigenlijk, ja, van een verzonnen narratief, daar zou deze planeet van gered moeten worden. Deze planeet doet het prima zonder de interventie van de mensen zelf, dit zijn juist diegenen die de natuur doen vernietigen met al die green deal onzin!

  • Voor het geval de video op ninefornews niet werkt: https://fossbytes.com/free-youtube-proxy/

   Gebruik geen gratis VPN mits dit van een gecertificeerde VPN aanbieder is. Gratis VPN’s zijn malware injectoren die schadelijk zijn voor PC en of Android, dus kijk uit!

   Er zijn verschillende site’s die deze vorm van oplichting belichten, zoek onder andere op “Free VPN Fraud and Malware”

   Hier een voorbeeld: https://www.cloudwards.net/worst-free-vpn/

   Met een programma als Malwarebytes kun je meestal wel zien of je geïnfecteerd bent of niet.

   Bekijk dit ook nog even voordat je overgaat tot een betaalde VPN aanbieder: “Hier is alles wat u moet weten over VPN-jurisdictie, (five eyes) vijf ogen, (nine eyes) negen ogen en (fourteen eyes) veertien ogen allianties en landen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een VPN buiten deze rechtsgebieden kiest voor volledige anonimiteit en gegevensbescherming.”

   https://thebestvpn.com/5-9-14-eyes-countries/

   De aangeboden VPN’s op bovenstaand artikel is een indicatie, dat wil niet zeggen dat deze VPN’s tot de beste uit de test behoren. Daar kom ik later nog even op terug.

   Note: Gebruik geen VPN van PureVPN, HideMyAss of IPVanish! Deze VPN’s zijn niet op privacy gerelateerd!

   Pure VPN, beweerde “zero logs” te zijn, maar werd betrapt op het loggen van klantgegevens voor de FBI.
   IPVanish beweerde ook “zero logs” te zijn, maar verzamelde vervolgens logs en verstrekte de gegevens aan de FBI.
   HideMyAss heeft logboeken verstrekt aan de Amerikaanse autoriteiten voor een vermeende hackzaak van Sony. De VPN-gebruiker belandde in de gevangenis.

   Deze lijst benadrukt het kleine aantal geverifieerde en bewezen VPN’s zonder logboeken:

   Dit zijn momenteel de beste no logs VPN’s van 2022. NordVPN – ExpressVPN – VyprVPN – OVPN – Perfect Privacy en ProtonVPN. Deze VPN aanbieders zijn geverifieerd door een no-logs audit.

   Succes.

   Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

   • Nog even voor alle duidelijkheid een aanvulling op dit artikel: https://www.dailydot.com/unclick/water-powered-car-conspiracy/

    Dit is natuurlijk weer een poging om het fenomeen “water fueled cars” te debunken en was meer om te laten zien hoe ze deze techniek proberen te onderdrukken.
    Politifact is een linkse leugen outlet die denkt een gerenommeerd fact checker te zijn, LMAO! Er wordt zelfs gerefereerd naar andere fact checker site’s die nog lachwekkender zijn dan die van Politifact. Politifact is allesbehalve een fact op zich!

  • Druif: Ja. Dit is geen complot. Ik had een kennis in de VS die zijn auto op water liet lopen. Voorin had hij een stuk of wat flessen met water staan, de stonden te pruttelen, slangetjes, etc. Ik kan het me niet meer zo goed herinneren hoe het in elkaar zat. Er was aan de passagierskant geen ruimte meer om te zitten. De auto startte en reed. Hij legde ook uit hoe het in elkaar zat. Zijn constructie was puur functioneel, en nam een deel van de auto in beslag, maar het ding deed het. Dan was er een kennis die had een bike die op nucleaire energie reed. Iedereen wist over de water auto van Dave en niemand verbaasde zich er over dat het echt werkte. Het was alleen niet zo handig, omdat de constructie veel ruimte in beslag nam in de 4-wheeler.

   Dan is er ook nog de ‘mythe’ over de man die het proces voor behoudbaar rubber had uitgevonden, die vermoord werd door Bridgestone toen hij zijn bevindingen wilde delen met ze. Vergeet verder niet dat Tesla in staat was met zijn Wardencliff Tower electriciteit te grijpen voor gratis verdeling. JP Morgan trapte dat project toen in elkaar (geen poen, jij niks).

  • Dit soort berichten van motoren die alleen op water lopen zijn dezelfde als de platte aarde theorie. Puur om verwarring te zaaien. Als je iets van chemie en natuurkunde weet, weet je ook de wet van behoud van energie, als je een stof omzet in een andere stof (b.v. met verbranding = reageren met zuurstof) komt energie vrij. Wil je de stoffen weer terug in de vorige staat brengen moet je weer evenveel energie toevoegen. Dus een auto op water kan alleen als dat water wordt omgezet in een andere vorm waarbij energie vrij komt. Dat is lastig want water is al verbrande waterstof (2xH2 heeft gereageerd met O2 tot H2O) en daar is al de energie uit vrijgekomen. Alleen als je b.v. water splitst in H2 en O2 (wat energie kost) en dan de H2 fuseerd naar Helium krijg je ongelooflijk veel energie vrij. Maar eventjes kernfusie doen is niet zo eenvoudig vanwege een paar natuurkundige eigenschappen van atomen.
   Lang verhaal kort: auto die op water loopt = broodje aap. Trap er niet in. Pure complot om de complotdenkers voor gek te verslijten zodat de echte complotten niet meer opgemerkt worden, zoals dus ook die platte aarde theorie, de zogenaamd in scene gezette maanlanding etc.
   Altijd je gezond verstand en kennis gebruiken die je hebt, niet goedgelovig zijn, bewijzen hebben we nodig. Bovenstaand artikel is wel ’n bewijs dat die Schwab knettergek is.

   • Ik reageer even op mezelf: Had het Porsche verhaal nog niet gelezen: Ja, precies wat ik dacht, die Porsche rijdt op Methaan, gemaakt van water en CO2, maar daar is dus in een fabriek flink wat energie voor nodig geweest om CH4 te maken die je dan in je (gas)tank kan gooien. Die energie krijg je weer terug als je Methaan verbrand in de motor. Methaan is het belangrijkste bestanddeel van aardgas, dus die Porsche rijdt op soort van aardgas. Heb je niet veel aan want de opslag is lastig (zeer hoge druk gastank).

  • >>> Herinneren we ons Stanley Allen Meyer nog? <<<

   Zekers! En ik weet ook iemand wiens auto daadwerkelijk op water(stof) rijdt 🙂
   Ik zelf niet (gewoon even voor de duidelijkheid)

 12. Kan er iemand een rechtstreekse link geven waar de WEF dit artikel heeft geplaatst, dat ze willen kerstdag cancelen, of is dit weer indirecte conclusie?

 13. In het artikel staat dat dit Christenen in opstand zal brengen.
  Nou dat weet ik zo net nog niet…..
  Het zal christenen ALERT MAKEN.
  Alert op de tijden die gaan komen en dat zullen zeven zeer moeilijk jaren gaan worden. ❗️
  Want als het goed is dan WETEN CHRISTENEN DAT DIT IN DE LAATSTE ZEVEN JAAR VAN DE WERELD IN DEZE SAMENSTELLING ZAL GAAN GEBEUREN….. ❗️

  We leven op een kantel punt in de geschiedenis.
  Christenen weten dat er 2000 jaar is verlopen van de schepping tot de zondvloed.
  En 2000 jaar van het ontstaan van de Bijbel.
  En nu de periode van 2000 jaar van evangelie verkondiging wereld wijd.
  En dat we nu op een kantel punt staan dat de “ aarde, de wereld “ een reinigings procedure in zal gaan……
  Met STRAKS een grote KONING; DE ECHTE KONING ( Jesus) AAN HET BEWIND…..
  En morgen gedenken we dat hij geboren is in Bethlehem…..
  Deze koning komt eenmaal terug naar de aarde, en daarom al dat gedoe en gepest en geplaag van alle mensen met WEF Oorlogen bedriegen van elkaar, en epidemieën en valse misleidende profeten die ons gif prikken aanpraten en ga zo maar door……..

  Het is zo bijzonder dat alles wat er momenteel gebeurt op de wereld beschreven staat in de Bijbel.❗️
  Ik mag hier niet evangeliseren, doe ik ook niet maar ik zie verwachtings vol uit naar de volgende “ smerige streken “ die het WEF weer in zijn koker heeft.
  En dat zullen er nog vele zijn.
  Het digitale geld maakt daar ook onderdeel van uit. Wij zullen niet kunnen kopen en verkopen….
  Vervolging / gevangen zetten en het doden van mensen die niet mee willen doen met hun komende vuile spelletjes.

  Maar Christenen zien als het goed is verwachtings vol uit naar het einde van deze periode….
  Hou vol en hou moed het komt goed…..
  ook al kan ik mezelf soms ook vreselijk kwaad maken….

  • @Anna, Kan jij mij uitleggen waarom CU en CDA op de hand zijn van het WEF? En die malloot van de CU met een schilderijtje van de toren van Babel de tweede kamer inliep waarop het hele kartel zat te kwijlen.. (Serieuze vraag)

   • Omdat het gemakkelijker is om de satan te dienen dan God te dienen.
    Het zijn twee grote machten in de wereld : het goede en het kwade.
    En het kwade lijkt nu in de hele wereld de overhand te gaan krijgen.
    Dit is ook zo beschreven in de Bijbel.
    Door de ontkerkelijking en het mee gaan in ALLES WAT DE WERELD LEUK MOOI GOED EN GEMAKKELIJK VIND komt je op een hellend vlak… waar kies je nou voor.
    Het goede of het kwade. Men laat de gewone omgangs vormen totaal los…..
    En dit vind je in alle aspecten van het leven terug…..
    kinderen die hun ouders openlijk uitschelden, het hele WOKE geburen, liegen bedriegen, stelen, abortus, gender veranderingen, euthanasie enz enz.
    Elkaar naar het leven staan….. denk aan de zinloze moorden in het uitgaansleven, onnoemelijk zoveel dingen. Ik weet nog van de eerste “ uitgaansmoord “ op Mijndert Tjoelkert, “ wat schrokken wij daarvan, en we zeiden met z’ n allen dit mag nooit meer gebeuren, en kijk dan nu eens…… we kijken er niet meer van op in de maandag krant.

    Komt nog bij dat veel dingen… bijna alles om geld draait. En dat is ook een wortel van kwaad. Het WEF is een misdadige club met veel geld en buiten parlementaire macht en mooie verhalen die regerings leiders wel aardig vinden en voordat ze het begrijpen zitten ze tot over hun oren vast aan BINDENDE AFSPRAKEN MET DEZE CLUB EN SLUIT HET NET ZICH VERDER OM HEN HEEN ZONDER DAT DE BURGERS DAAR INVLOED OP HEBBEN.

    Ditzelfde geld voor de hele corona pandemie…… er zijn kwade geesten die de leer van de eugenetica aanhangen en die vinden dat de wereld bevolkings populatie terug gebracht moet worden tot 500 miljoen mensen. En deze doelstelling moet gehaald worden volgens hen. DAAROM NU OOK DIT KLIMAAT GEDRAM, WANT DIT SOORT LIEDEN ZITTEN OOK GEÏNFILTREERD IN DIT SOORT CLUBS….. En wat dacht je van onze boeren onderdrukking door onze regering…… Idem dito…….

    En de C van het CDA is totaal verdwenen. Vroeger had je nog mensen waarvoor je “ ontzag “ had respect, omdat ze eerlijk en oprecht en rechtvaardig waren maar dat wordt nu ook in het CDA vrijwel geheel los gelaten. Ook al was je het niet met hen eens je kon respect voor hen opbrengen vanwege hun integerheid DIT IS OP DIT MOMENT TOTAAL VERDWENEN……. Pieter Omtzigt die probeert het nog wel maar hij heeft te weinig mankracht om echt een vuist te kunnen maken. EN Caroline van der Plas… en nog een paar anderen.
    Men zit er voor de EER en het MOOIE BAANTJE EN HET VERDIENT GOED….. de medemenselijkheid is totaal verdwenen. Ook de pers speelt hierin een grote rol…. De pers onderzoekt niet meer maar kraait elkaar na en hits op tegen elkaar en door het huidige internet tijdperk oet er snel nieuws geproduceerd worden dus echt gedegen onderzoeks vinden niet meer plaats.
    Hopelijk heb je hier iets aan. Onthoudt van mij : dat deze situatie uiteindelijk totaal vast zal lopen…. In alle landen. Het ene land eerder dan het
    Andere maar er ontstaat volkomen chaos. Dan zal HET WEF TOESLAAN EN ÉÉN STERKE MAN NAAR VOREN SCHUIVEN ALS DE GROTE WERELDLEIDER…….
    Volgens de Bijbel zal dat de antichrist zijn.

    • Alles wat in de Bijbel staat komt uit en dat zie je nu al gebeuren als meer mensen dit zouden lezen gaan ze er anders over denken maar ze kijken liever naar het journaal waar de helft niet van klopt
     Jezus is de overwinnaar en de satan wil alles nog binnenhalen wat er te halen valt
     Je hebt zelfs al groene kerken die zijn ook al met de wef besmet

    • Gemakzucht. “Luiheid is des duivels oorkussen”. Staat er niet voor niets. Er is geen satanisme en dat soort waanzin, het zit in de mens ingebouwd; het is gewoon pure gemakzucht en het weigeren van verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, en zo komt het kwaad in de mens naar boven. Dat is nu heel duidelijk nu de hele wereld aan stupide gemakzucht doet. Mensen willen geleefd worden, en kwaadwillenden maken daar vet gebruik van. Gemakzucht krijg je er niet uit, en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen leven krijg je er niet in. Dus.

 14. Waar sociopaten, psychopaten en narcisten zeer slecht tegen kunnen is door ze te negeren. Laat ze de roepers in de woestijn worden. Negeer hun oproepen om weer een spuit te halen, Negeer hun oproepen voor een nieuwe lock-down. Negeer hun oproepen voor de nieuwe ronden van de mondkappen, Negeer alle oproepen van de WEF regeringen. Ze kunnen niet iedereen oppakken en zij hebben helemaal GEEN autoriteit over jouw. Netjes aan de regels houden, is het zelfde als jij je overgeeft om naar de slachtbanken geleid te worden.

 15. Ik begrijp echt niet waarom ze dit doe. Waarom doen ze dit?Wat hebben ze eraan? Waarom willen ze letterlijk alles afpakken? Ze hebben al de wereld in handen …

  • Omdat het Satanisten zijn, die willen de kinderen, gezinnen uit elkaar en de ziel vernietigen daar teren ze op. Dood en verderf. Hun genot komt van het lijden van mens en dier.

 16. Zo net twee borden kapot getrapt met “lichtjesfeest”….Het is gewoon kerst of je nu gelooft of niet….Nog ff en die Duitse sekte leider wil Krampus op borden.

 17. Goedkoper en beter: het WEF en haar aanhangers annuleren; geen crematie–teveel energie–ze kunnen ook in zee gedumped worden; visvoer.
  —————————–
  Ik ben niet kerkelijk of zo; maar voor degenen met familie of gezin is zo’n dag toch prima voor wat bezinning en samenkomst? Hoeft niet eens kerkelijk te zijn.

 18. Ik zie er naar uit dat Klaus Swab meer van dit soort voorstellen doet. WEF staat voor gek met dit soort onderwerpen en dat maakt voor veel groeperingen duidelijk dat we te maken hebben met control idioten. Slaat de beeldvorming om dan gaat het licht bij WEF uit. 😉 Tijd dat we deze club uit Zwitserland verwijderen? En onze overheden verbieden er een cent aan te spenderen! Daar moet de focus op liggen volgens mij.

 19. wat jullie niet zien is dat dit kerstfeest ten eerste geen christelijk feest is maar een heidense traditie, God wil geen traditie maar waarheid en gerechtigheid, het is God zelf die deze schwab gebruikt om deze domme en Goddeloze traditie af te breken, want in de vroege kerk of gemeente vierde men kerstmis niet en al zeker niet op de 25 december, wat jullie vieren stamt af van een heidens gebruik niet een christelijk

  • Dat het kerstfeest van oorsprong een heidens feest is om de wissel van de donkere korte dagen naar de langere dagen met licht te vieren is al van oudsher bekend. Ben zelf als christen opgegroeid en heb als kind nog kerstfeest (speciaal voor de kinderen) in de kerk meegemaakt. Gemeenteleden maakten zelf kadootjes voor de kinderen en er stond een enorme kerstboom voor met lichtjes in de kerk en er werden kerstliederen gezongen en over de geboorte van Jezus verteld. Jaren later werd de kerstboom verbannen uit de kerk omdat men opeens doorhad dat dat feest niets te maken had met de geboorte van Jezus omdat men had ontdekt dat ten eerste Jezus in een heel andere periode van het jaar was geboren en dat het ‘kerst’feest in principe het lichtfeest was wat al duizenden jaren voor de geboorte van Jezus bestond en gevierd werd. Uit politieke overwegingen heeft men tijdens een concilie besloten dat ‘heidense’ feest te schrappen wat vele protesten tot resultaat had. Vanuit een politiek standpunt heeft men dat feest dus niet geschrapt maar heeft men er in plaats van het ‘licht’feest een ‘christus’feest van gemaakt en de benaming ‘kerst’mis komt dus vanuit roomskatholieke hoek. De ‘christus’mis. Zo was iedereen tevreden. De kerk waarin ik ben grootgebracht heeft dit ‘feest’ dus geschrapt en er werden ook geen kerstliederen meer gezongen. De enige verwijzing naar het ‘kerst’feest was een bloemstukje op het altaar waarin een kaars en dennentakken waren verwerkt. Wat wel in ere werd gehouden was een dienst op ‘kerst’morgen met een korte verwijzing naar de geboorte van Jezus als ‘licht’ op deze aarde. Dat vond ik dan toch wel weer hypocriet omdat ze het niet totaal van de kaart hadden geveegd, maar ja, dat zal ook wel weer een kerkelijkpolitieke beslissing zijn geweest om een aantal gelovigen niet tegen het hoofd te stoten. Het is overigens totaal niet bekend op welke datum Jezus is geboren en staat ook nergens vermeld, alleen dat het tijdens een van de zomermaanden heeft plaatsgevonden. In de diverse uitgaven van de bijbels is deze verwijzing al sinds enkele eeuwen weggelaten. De allereerste volgelingen van Jezus en enkele generaties daarna zijn in hun tijd uitgemoord door ongelovigen die niet in Jezus wilden geloven alszijnde een boodschapper en profeet. Zij waren de echte christenen die volgens de leer van Jezus leefden. Als je dan de geschiedenis kent van de katholieke kerk heeft dat zeer weinig te maken met deze manier van leven. Jezus leefde in armoede, kun je van de pausen niet zeggen en in heel wat kerken, ook de niet-katholieke kerken zoals waar ik in ben opgegroeid, speelde geld en macht de belangrijkste rol. De pausen hebben dan ook vele honderden jaren macht uitgeoefend in vele landen van de wereld en bisschoppen waren de adviseurs van koningen en overige heersers en leefden in grote welvaart en rijkdom in paleizen. Daar was helemaal niets ‘christelijks’ aan. Naarmate ikzelf ouder werd kwam ik steeds meer tot de ontdekking hoe ‘onchristelijk’ de kerk in principe was en dat macht en geld de belangrijkste rol speelde. Er werd dan ook iedere zondag erop gehamerd dat men niet vergeten moest zijn ’tienden’ te voldoen aan de kerk. Deed of kon je dat niet dan kreeg je wel huisbezoek om je hieraan te herinneren en dat als je niet je offer bracht je geloof niet groot genoeg was. Dat vele mensen in armoede leefden en zich niet konden permitteren een tiende deel van hun wekelijkse en later maandelijkse inkomen af te staan werd voor het gemak maar aan de kant geschoven. Later werd bekend der kerkelijke klokkenluiders wat er met al dat geld werd gedaan. Dat er geld nodig is voor het onderhoud van een gebouw en nutsvoorzieningen is heel normaal, maar er werd heel wat meer met deze inkomsten gedaan. Duurt te lang om dat allemaal uit te leggen. Er was geen goud of glitter zoals in de grote katholieke kathedralen en geen kunstschatten zoals in het Vaticaan maar het ‘hoofd’ van de kerk… overigens gezeteld in ja…. in Zwitserland… leefde en leeft nog steeds, er goed van en bezat en bezit meerdere huizen en de duurste auto’s en had en heeft altijd een ‘gevolg’ bij zich wat mee profiteerde van het rijkelijke leven. Door allerlei inside gebeurtenissen is het aantal gelovigen van deze kerk behoorlijk ingekrompen en in de achterliggende tientallen jaren zijn er tevens heel wat afsplitsingen geweest omdat men het op geloofsgebied maar ook op zakelijk gebied het niet meer met elkaar eens was. Iedereen moet geloven wat hij of zij wil en op welke wijze. Na 40 jaar ‘kerk’ had ik het wel gezien. Niet omdat ik niet meer in God of Jezus zou geloven, maar omdat ik niet meer in de institutie ‘kerk’ geloofde. Jarenlang kerkloos geweest totdat ik in aanraking kwam met de islam. Dat sprak mij meteen aan en ben dan ook al snel moslim geworden. Geen last van priester die je op je vingers komt tikken als je het waagde op zondag niet 2x per dag in de kerk bezocht. Geen dwang om aan het instituut ‘kerk’ een tiende deel van je inkomen af te staan want dat kent men niet in de islam. De islam kent niet de hiërarchiek zoals bij de kerken het geval is. Je contact is met God niet via een priester of een andere geloofsambtenaar, maar is direct met God. Hij is de enige bij wie je verantwoording dient af te leggen en je bidt dan ook rechtstreeks tot Hem. Daarnaast is het voor de moslim zaak goed te zijn voor mens en dier en dient men de hongerige buurman te voeden en dat hoeft geen moslim te zijn. Al is het de grootste Godsontkenner dan nog maakt dat voor de moslim niet uit als deze persoon honger lijdt. Mijnheer Schwab zal het vast niet ongemoeid laten een poging te wagen om ook de islam een doodsteek toe te voegen. Hij is en zal niet de enige zijn die dit probeert. Wat ik in de afgelopen decennia dat ik moslima ben heb gezien is dat dergelijke pogingen precies een averechtse uitwerking hebben. Dat zou ook zo moeten zijn bij de christenen onder ons. Tegenwerking zou juist tot meer kracht in het geloof moeten leiden en ons standvastiger moeten maken. Daar kan de satan niet tegenop al doet hij nog zo zijn best. Dus hoe meer de ‘weffies’ schreeuwen en gillen hoe sterker de gelovigen zouden moeten worden. Als afsluiting, ik wens iedereen prettige feestdagen voor hen die dat willen vieren en overdenk eens wie de uiteindelijke Macht bezit en dat is niet opa Klaus. Vriendelijke groetjes.

   • Essie december 25, 2022 at 04:16
    Met grote interesse gelezen! Dank, Essie. Een korte aanvulling, door Muslim vrienden aan mij gezegd lang geleden: er zijn mensen bij wie God (of wat dan ook, het Goede) reeds in het hart leeft, en zo zegt de Koran dat.

 20. Alsof kerst vieren van enig invloed zou zijn op het klimaat? De boel bewust frustreren is het. Ik heb van een familielid die in Indonesië woont gehoord dat ze de luidsprekers op de moskeën willen verbieden. Wie was er laatst nog in Indonesië terwijl hij niet eens uitgenodigd was…. Overal stennis trappen is blijkbaar het doel. Trouwens ik was van de week bij de AH, aan de karretjes zaten geen kettingkjes meer. Gaat de AH ervan uit dat we dadelijk geen cash geld meer hebben ofzo? Ik kocht een KERSTstol eenmaal thuis gekomen zag ik op de verpakking “feeststol” staan. Oh mag het woord kerst niet meer gebruikt worden omdat het zou verwijzen naar iets van de christenen? Ben eens benieuwd wat ze met het suikerfeest gaan doen? Heet het dan ook gewoon seizoensfeest? Ik denk het niet, dat zal wel gewoon breeduit suikerfeest genoemd worden om onze lieve brave moslims maar terwille te zijn. Ik zeg boykotten die handel. En zijn genoeg andere supermarkten. Die stol had ik terug willen brengen maar uiteindelijk heb ik hem in de haard gegooid. Heb ik er tenminste nog een beetje warmte van.

  • Even een opmerking over het woord ‘suiker’feest. Officieel noemen wij als moslims dit het ‘offer c.q. dank’feest. Het woord ‘suiker’ is er in de Nederlandse taal ingeslopen omdat het komt van het Turkse woord ‘sjuukuur’… Ik schrijf het even zoals je het uitspreekt zodat men kan opmerken dat dat in de loop der tijd in de volksmond als ‘suiker’ wordt vertaald. Het heeft dus niets te maken met ‘suiker’. ‘Sjuukuur’ is in het Nederlands ‘dank’. ‘Sjuukuur namaz’ betekent ‘dankgebed’ wat o.a. tijdens de nachtelijke uren wordt gedaan, maar kan ook overdag. Dat is een kort extra gebed buiten de vijf verplichte gebeden. Wat betreft Indonesië, dat is het land met de meeste aantal moslims en ze zullen het nooit voor elkaar krijgen de luidsprekers op de minaretten van de moskeeën te verbieden. Er zullen altijd mensen zijn die van alles willen verbieden omdat ze zelf ongelovig zijn en iedere uitingsvorm van een religie haten. Zo zijn er ook mensen die het haten om kerkklokken te horen luiden. Men weet van gekkigheid niet meer wat men moet doen om het leven van de ander zuur te maken en verzinnen telkens wel weer wat nieuws en nu is de ‘kerststol’ dus aan de beurt. Te belachelijk voor woorden. Zionisme viert hoogtij en dat is al meer dan 100 jaar zo. Zionisten hebben ook niks met het joodse geloof, dat zien ze ook het liefst van de religieuze kaart geveegd en wie weet krijgen de boeddhisten het ook eens voor hun kiezen. Christenen in Israël hebben het ook zwaar te verduren onder het zionistische beleid van de Israëlische overheid, en zelfs de religieuze joden wordt het moeilijk gemaakt. Laat ze maar, hun tijd komt nog wel. Wat betreft AH en andere grote supermarkten, als je daarin gaan rondneuzen kom je tot de ontdekking dat die onder zionistisch bestuur staan, dus het is niet zo vreemd dat ze het woord ‘kerst’ willen uitbannen. In de volksmond blijft het toch echt wel ‘kerststol’.

 21. Essie december 25, 2022 at 13:09
  “Zionisme viert hoogtij en dat is al meer dan 100 jaar zo. Zionisten hebben ook niks met het joodse geloof, ”
  Ik hoop dat de kudde dat nou eens gaat zien….

  • Beste Immortal, dank voor uw reacties. Ben het helemaal met u eens. Helaas zal er altijd een kudde zijn die blind en doof is en niet de mogelijkheid hebben om achter het gordijn te kijken. Ze doen er niet eens moeite voor. Ben bang dat het bij hoop zal blijven. Zolang ze hun natje en droogje zullen hebben en net genoeg hebben om van te leven zal de rest hun worst wezen. Hen overtuigen van wat er in werkelijkheid gaande is zal verspilde moeite zijn. Ooit heb ik zo’n poging gewaagd bij een dame die ik bij toeval ontmoette toen ik mijn zus bezocht. Het arme mens raakte helemaal in paniek want al die ellende wilde ze niet horen omdat dit haar beeld over de mensheid zoals zij dat zag, teniet zou doen. Het is natuurlijk goed als je de goedheid in de mens wllt zien maar daarbij vergeten zij dat er ook veel mensen zijn die absoluut geen goedheid in zich hebben en alleen maar het kwade voorstaan. Mensen zonder geweten, zonder enige emphatie, zonder gevoel voor medemens en dier, zijn harteloze en nietsonziende wezens die amper de benaming ‘mens’ verdienen. Dit soort nietsontziende wezens streeft alleen naar macht en rijkdom en als daardoor tientallen duizenden mensen de dood voor moeten worden ingejaagd, kan ze dat geen ruk schelen. Ze steken elkaar ook heel gemakkelijk een dolk in de rug zonder blikken of blozen als ze vinden dat de ander teveel macht en aanzien krijgt. Daarvan zijn talloze voorbeelden in de oude geschiedenis maar ook in de jonge geschiedenis. Momenteel staan de Rockefellers en de Rotschilds elkaar naar het leven omdat beide groepen vindt dat de ander teveel macht krijgt. En waarvoor? Hun gevecht zal echter vele miljoenen slachtoffers gaan eisen in de toekomst en misschien wel heel nabije toekomst. Ze blaffen naar elkaar als honden en dan moet ik altijd weer denken aan het Nederlandse gezegde: ‘blaffende honden bijten niet’. Hun spel is echter vals, want ze vechten niet openlijk met elkaar maar laten dat doen door hun volgelingen, hun puppets, die overal ter wereld te vinden zijn tegen een kleine vergoeding. Regelmatig denk ik terug aan de worden van de oude moeder Rotschild, die zei: ‘Als mijn zoons niet willen dat er oorlog komt, dan komt het niet, maar als ze dat wel willen komt dat er wel.’ Of die moeder daar trots op was om zulke zoons te hebben vermeld de historie niet, maar buiten dat had ze wel gelijk en dat is in het verleden ook gebleken. Helaas blijft de kudde hiervoor blind en doof en willen zeer waarschijnlijk ook zo blijven want dan wordt hun eigen leef- en denkwereld niet aangetast…. menen zij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in